Hvad vil du gerne se mere af og læse om?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Allerførst: Tak for jeres fine, forstående og varme respons på indlægget om min mormor i går. Det betød alverden.

I dag vil jeg gerne give jer ordet. Eller rettere: Bede om jeres hjælp og mening.

For selvom det aldrig bliver ‘ønske-radio’ og jeg fortsat vil blogge med udgangspunkt i det, jeg selv holder af og ønsker at dele, så er jeg også meget åben for jeres ønsker og præferencer. Det kunne jo snildt tænkes, at der var overlap :)

Så fortæl mig meget gerne hvad I godt kan lide og hvad I gerne vil se mere af. Måske hvad I savner?

Selv savner jeg at udgive flere opskrifter og dele mere madinspiration, men det bliver der heldigvis også mere tid til nu.

Jeg gad også godt lave flere grundige shoppe-/påklædningsguides som denne her.

Og så vil jeg gerne skrive flere personlige indlæg igen. Det kan bare være rigtigt svært at gøre på kommando og jeg har ikke haft lysten den seneste tid, men den er kommet tilbage nu, kan jeg mærke. Jeg har egentlig ikke selv nogen barriere i forhold til det at dele noget mere personligt, men formen kan være svær, fordi ens nærmeste potentielt kan blive udstillet eller komme i klemme og det har jeg ikke lyst til. Men jeg kan selvfølgelig starte med at skrive om min egen appelsinhud ;)

Men ja, fortæl mig hvad I godt kunne tænke jer at læse om og/eller hvad I allerede godt kan lide. Det være sig opskrifter, appelsinhud, guides til dette og hint, billeder af Penny, ‘dagens outfit’ eller noget helt, helt andet. Jeg er lutter øren.

Klem og god weekend,

Emily

(Visited 2.820 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

93 Kommentarer

 1. Du skal endelig fortsætte som nu, en af de ting jeg holder allermest af ved din blog er at den er så alsidig. Jeg synes det er skønt at der er så meget forskelligt indhold.

  Der er dog én ting jeg gerne vil læse mere om, nemlig film. Jeg elsker at se film og helst “smalle” film. Og musik (så blev det to ting hihi)

  1. Mange tak Winnie, det er jo dejligt at høre :)

   Film er også noget jeg holder meget af, så det kan vi nok godt arrangere ;)
   Knus

 2. Elsker din fine blog og glæder mig til at få dig tilbage fra all bogskriveriet ;-)

  Jeg bliver, ligesom dig rund i år og skal i den anledning holde champagne brunch på terrassen for en flok dejlige tøser. I den anledning vil jeg gerne høre dit bud på de bedste retter til en sommer brunch.

  Klem

  1. Haha… ja, det har taget en hel del af min tid ;) Glæder mig også til at komme rigtigt tilbage :)

   Det synes jeg lyder som et super forslag, det er hermed noteret!

 3. Her er der vist ca tale om et 100% overlap. Synes det har været lidt småt herinde – forestiller mig at ny kæreste og bogskrivning er ‘synderen’. Anyway, jeg vil bare gerne have mere af de ting du selv skriver. Synes der har været liiidt mange sponsorerede indlæg på det seneste, men måske jeg mest har lagt mærke til dem, fordi der har været liiidt mindre af alt det andet.

  Og jo! Friluftsindlæg og billeder Penny. Elsker de indlæg og savner din søde vuffer :)

  1. Du har så ret Marianne. Den slags tager mere tid end man lige regner med og når det så rammer samtidig, så er den helt gal ;)
   Men det bliver så rart med lidt mere ro på settet, i særdeleshed også for mig selv.

   Det er modtaget og noteret. De har det med at komme lidt i stimer, men skal bestræbe mig på at få spredt dem mere ud.

   Friluftliv og Penny er også personlige favoritter så det kan vi godt aftale :)

 4. Flere outfits! Bliver simpelthen så inspireret hver eneste gang, der er et “Dagens” på bloggen :)

 5. Madinspiration er meget velkommen – jeg kan bl.a. rigtig godt lide dine salatopskrifter. Derudover har jeg ekstra godt kunne lide dine indlæg om f.eks. sundhed, hvordan du tackler en stresset periode og hvordan du står glad op om morgenen – store og små ting, som jeg synes har været til inspiration. Det kunne f.eks. være om dine tanker om motion, løb, hvad du rent praktisk gør for at organisere din hverdag og nå og prioritere både arbejde, privatliv og egen tid, hvordan laver man en god to do liste – ikke hele tiden selvfølgelig bare af og til mellem alle de andre fine indlæg.

  Jeg synes, at det var et rigtig fint indlæg om din mormor i går. Jeg kom til at tænke på en samtale jeg havde med min bror i julen, hvor vi talte om, hvad familie er og at familie også er dem, man selv vælger til og ikke nødvendigvis den klassiske konstellation, men at familier fåes i mange former – også dem, der ikke er af kød og blod. Jeg tænkte bare på det i forhold til dig, der jo lader til at have en meget stor omgangskreds.

  1. Tak for super gode og konkrete forslag Helena! Du nævner nogle indlæg, som jeg helt får lyst til at skrive med det samme :)

   Og mange tak, det var sødt tænkt og jeg giver dig og din bror ret. Det er rart at man kan lave sin egen ‘snydefamilie’. Knus

 6. Hej Emily
  Som svar til dagens indlæg: Du har en fantastisk all-found blog, hvor du ramme den hele kvinde. Forstået på den måde, at du netop ikke har en niche, som du fokuserer på, men dækker mange ting, som kvinder kan lide! Derfor syntes jeg ikke du skal ændre noget som helst. Din blog er helt rigtig som den er. Dertil med et meget fint personligt præg. Fortsæt endelig med det!!

 7. Enig med Paulina!

  Du rammer lidt af det hele, og dækker (sammen med et par andre blogger-damer) fuldstændig mit behov for ugeblade :-) Bliv ved med at gøre det du gør, du gør det super godt!

  Og så kan jeg godt lide, at du ikke forfalder til div. kosttrends, men skriver om at spise smør, brød med gluten, pasta, kaffe og burgere ;-)

  1. Tusind tak Vibeke og nej, bare rolig skal nok blive ved med at spise smør og kulhydrater uanset hvad der så ellers måtte være på mode ;)
   Knus

 8. Jeg er personligt ret glad for dagens outfit, men især også indlæg med inspiration til nye spisesteder i og omkring København, og jeg får tit inspiration til at prøve noget nyt i dine “Små ting” indlæg.
  Keep up the good work :)

  1. Ih hvor dejligt at høre, det gør mig glad at du får inspiration til den slags hos mig. Klem!

 9. Hej Emily

  Det som jeg bedst kan lige ved din blog er, at der er så meget forskelligt, så bliv endelig ved med det!
  Personligt ville jeg elske flere moderelateret indlæg. Jeg var helt vild med de videoer, som du lavede i samarbejde med Essie, hvor du stylede forskellige looks.

  God bededag :-)

  1. Hej Julie,
   Tak for feedback! Det er modtaget og dejligt at du kunne lide Essie-videoerne :)
   Knus
   Emily

 10. Jeg elsker dine “små ting” og mad indlæg og generelt bare billeder og almidelige hverdagsindlæg. Jeg er ikke så meget til indlæg om tøj og mode, men det er nok bare mig :)

  1. Tak for tilbagemeldingen Helle og det er helt ok, jeg dækker jo ret bredt så man behøver bestemt ikke være lige pjattet med det hele :)

 11. Enig med de andre – forskellighed er godt! Personligt scroller jeg dog ofte forbi de indlæg der anbefaler foundations, cremer osv. Synes ofte at personligheden går lidt ud af det og det bliver meget reklameagtigt (uanset om det er det eller ej). Derimod er jeg vild med de personlige indlæg, hvor ikke alt er rosenrødt, så dem glæder jeg mig til at se lidt mere af :)

 12. Hej Emily

  Først og fremmest vil jeg sige, at jeg er vild med din blog! Så det er imponerende, hvis du kan hæve niveauet endnu mere :-)

  Der er ret meget overlap mellem dine tanker og mine ønsker. Jeg scroller oftest forbi madindlæggene, men til gengæld går jeg tit ind i dit indeks og finder inspiration, når jeg mangler ideer til aftensmaden. Så endnu flere muligheder der, vil bestemt blive værdsat.
  Dernæst så vil jeg også rigtig gerne have flere personlige indlæg med dine tanker om hint og dint. Emner til dette kunne fx være venskaber og ensomhed, to ting jeg selv tænker meget på for tiden. Men på den anden side fungerer de allerbedst, når det er emner, som optager dig, og derfor helt naturligt fører til et indlæg.
  Derudover er jeg også vild med dine outfitindlæg, noget der ikke er så meget af, som der forhen har været.

  KH Signe

  1. Hej Signe,

   Mange tak skal du have!

   Det lyder som noget jeg godt kan efterleve omend de personlige indlæg selvfølgelig bliver nød til at have en eller anden relation til mig/mit liv for at ‘virke’.

   Troede faktisk ikke at der var så stor interesse for outfit-indlæggene, men det er I flere der gerne vil se mere af, så det skal I få. Dem kan jeg også nemlig rigtig godt lide selv :)

   Klem

   1. Bestemt, og det var også det, jeg prøvede at formulere – at de virker bedst, når de optager dig personligt :-)

    Det vil jeg glæde mig til!

    KH Signe

 13. Mad mad mad mad! Jeg synes, det kunne være sjovt at følge “en dag i mad” – altså hvor du viser, hvad du spiser på en dag. Gerne en almindelig hverdage – det giver god inspiration! :-)
  Og en påklædningsguide kunne også være rigtig fin. Igen gerne så hverdagsagtigt som muligt..

  Tak for en fin, smuk og inspirerende blog!

  1. Sikke nogle gode idéer Mette. Dem vil jeg gerne føre ud i livet :)
   Tak for dem.
   Kh.
   Emily

 14. Jeg er virkelig glad for indholdet af din blog, den er efterhånden en af de eneste jeg stadig læser. Jeg elsker at indholdet er så alsidigt, så bliv endelig ved som du gør!
  Ting jeg dog godt kunne ønske mig mere af er nok, som du også selv nævner, personlige indlæg, vi er jo nysgerrig efter hvem din kæreste er fx og ellers små hyggelige indlæg som “10 ting I ikke vidste om mig” osv.
  Derudover er jeg altid meget glad for dine mad og indretningsindlæg :)

  1. Tak skal du have Isabella og tak for gode idéer også. Det med kæresten må nok komme snigende lidt. Selvom han er sej, så kan det godt virke lidt angstprovokerende både for mig og ham at ‘kaste ham for løverne’ eller mere end 70.000 meget søde piger, som det jo nok snarere er ;)

   Men det andet kan du tro at jeg kan og vil imødekomme snarest :)

 15. hej emily :-) jeg elsker virkelig at læse din blog, den er så dejlig ligetil og naturlig, just keep up the good work :-) jeg scroller altid forbi madopskrifterne, men ellers så holder jeg enormt meget af dine indlæg om små ting, ting af lave i en måned, kulturelle indlæg, bøger, mode, hverdagsting som din hund og veninder, sommerhustur, bloggerevents osv, og hvis jeg skal komme med et ønske, så er det at du bliver ved med at blogge fremover ;-) det er simpelthen bare så skønt at du deler og vi læsere får inspiration til forskellige ting. ellers er jeg vild med dine indretningsindlæg og billeder fra din have, så gerne endnu mere af det :-)
  personligt synes jeg slet ikke at du har mange sponserede indlæg, tværtimod. jeg kan faktisk godt lide de sponserede indlæg for så kommer jeg lige med på beatet og kan følge med i hvad der virker og hvad ikke gør osv. Det er brugbart og lidt hyggeligt med en anmeldelse eller to.
  rigtig god weekend, og tak for en skøn blog. kh katrine

  1. Kære Katrine, tusinde tak for al den flotte ros, sidder helt og rødmer :)
   Klem til dig

 16. Hej Emily.

  Jeg har fulgt din blog siden 2011, og jeg synes simpelthen det er et fantastisk stykke arbejde du gør dig! Jeg bliver så inspireret af dig, både til at udfordre min egen livsstil og til at udvikle min horisont inde for mange arenaer.

  Jeg elsker dine opskrifter, og bruger dem ivrigt, dine rejseguides er virkelig fantastiske og har brugt dem bla i Berlin. Jeg har svært ved at se hvad du skulle ændre, jeg er glad for alsidigheden og personligheden her på bloggen :-)

  1. Lidt flere tips til mode og gode steder at købe ting, helst ikke sponsoreret så man kan være sikker på du har hjertet med. Dine 10 ting i xx.. Synes jeg er så fine og inspirerende.
   Flere guides til oplevelser og gode steder i københavn er også meget velkomment.

  2. Det skal du få :) Nogle særlige ting DIY’s skal være til/guides skal handle om?
   Kh.
   Emily

 17. Din blog er allerede fantastisk! Jeg kan godt lide, når du kommer med indlæg omkring hvordan du vælger at være glad og tænke positivt om dig selv, dem har jeg virkelig kunnet bruge til noget, ikke at det altid behøver at være det. Og Penny, gerne mere Penny!

  1. Helt enig med Louise! Jeg har også virkelig kunne bruge de indlæg og har også engang imellem sendt dig en tanke Emily, når jeg har været lidt nede. Det hjælper at lave en friskpresset, pink juice, gå en ekstra tur, købe en kanelsnurre fra Meyers og forkæle sig selv med blomster og en hovedrengøring :-)

   1. Det bliver jeg vel nok glad over at høre! Det er fedt at ‘de små ting’ også kan hjælpe når humøret ikke er helt i top og selvom det måske kan virke banalt med blomster/kage/rengøring så er det af og til ikke mere der skal til :)

 18. Kan godt lide alle dine indlæg – kunne være fedt med flere shoppeguides, som du selv nævner :-) Hvor er den lækre morgenmad på billedet fra?

 19. Hej Emily :-)
  Tak for en dejlig blog!
  Først og fremmest kan jeg virkelig godt lide dine indlæg om “små ting” det er så hyggeligt og nede på jorden bare at få klip af din seneste tid.
  Jeg synes det kunne være spændende hvis du lavede en guide om fx. Københavne brunch steder og bare generalt gode spise steder.
  Hver gang du eller nogen af dine kollegaer har været ude og spise, er jeg total nys på om det var godt og hvor det ligger.
  Plus: Evt. Ville en guide til små steder du ikke kender i København kunne også være nice

  1. Hej Line,
   Tak for alletiders gode idéer, det er bestemt indlæg jeg godt kunne finde på at lave :)
   Kh.
   Emily

 20. Elsker din blog!!
  Den er helt skøn som den er, og jeg har fulgt den i mange år efterhånden :)

  Jeg læser det hele og synes ligesom Katrine, heller ikke at der er for mange sponsorerede indlæg og dem der er er ikke “reklamede” men stadig i din ånd og ikke noget jeg bliver prakket på :) Så keep up the good work.

  Og mange tak for at være den du er og dele det med os andre ! :D

  Jeg kunne godt tænke mig noget om løb, hvordan kommer man igang, holder det ved lige og tips til løbetøj og sko.
  Og også gerne noget mere om at fotogafere, fototips og hvordan man bliver bedre :)

  1. Tusinde tak Nikoline, hvor er du rar <3

   God idé med både løbe- og fotoindlæg :)
   Klem

 21. Hej Emily,

  Har læst med siden 2012, hvor en bekendt introducerede mig til din blog. Jeg var helt solgt og helt vild med din univers. Særligt dine fine outfits, dine madindlæg og generelt indlæg om løst og fast var virkelig hyggelig læsning. Ja, og nu skriver jeg i datid. Jeg ved ikke helt hvad der er sket og hvornår det er sket – måske er det bare mig og bloggenren, der er vokset fra hinanden. Men jeg tager mig selv i at klikke herind med længere og længere mellemrum. Her er simpelthen blevet lidt for glat, hvis man kan sige det. Hver andet indlæg bliver sådan lidt ‘jeg har haft en produktiv uge, nået mega meget arbejde kombineret med events og private aftaler hver aften’-agtigt. Jeg er med på at kritik ofte kommer lidt skarpt ud på skrift, så håber du vil læse det med de lyserøde briller – som sagt har jeg læst med i tre år og synes du er en dygtig blogger.
  Bedste hilsner
  Chris

  1. Hej Christel,
   Helt helt ok. Har også af og til taget mig selv i at føle at jeg skriver det samme (faktisk nærmest det du siger). For at være helt ærlig har jeg vist bare været noget presset og så er det hele blevet lidt på automatpilot. Med andre ord; jeg har haft lidt samme følelse selv.
   Det vil jeg gerne væk fra, men det kræver selvfølgelig noget råderum og overskud, som jeg ikke helt har haft på det seneste. Det vil jeg gerne prioritere nu og det er bl.a. også derfor jeg så gerne ville høre jer om hvad I savner og synes om.
   Tak for at du har skrevet din kritik på en pæn måde. Selvom det gør lidt nas, så forstår jeg (desværre) udmærket godt hvad du mener ;)
   Klem
   Emily

   1. Ih, havde lige skrevet en laaang smøre og så ville min Ipad ikke udgive…
    Nå, essensen var at jeg synes jeg var for hård ved dig i min tidligere kommentar. Når jeg tænker efter kan jeg godt se at det jeg savner på bloggen skyldes at du har haft travlt andetsteds. Keep up the good work og så vil jeg meget gerne se flere (gakkede) outfits :)
    Hilsner
    Christel

    1. Helt ok og alt forladt Christel. Men dejligt at du lige skriver igen :)
     Det vil jeg gøre og håber at jeg kan efterleve det gakkede også. Er ikke helt så gakket (tøjmæssigt) som jeg har været ;)
     Kh.
     Emily

 22. Jeg er blevet trofast læser og synes det er hyggeligt at følge med. Jeg savner dog lidt flere personlige indlæg, men det kræver også lyst fra din side – ellers bliver det bare kunstigt.. Og det ville slet ikke passe ind her

   1. noget driller – jeg kunne godt bruge en guide til en basisgarderobe. Hvad skal jeg bruge lidt flere penge på

  1. Dejligt at høre Lisbeth. Og ja, det bliver nok nød til at komme af sig selv omend det bestemt er noget jeg gerne vil prioritere :)

 23. Din blog, sammen med into-mind.com, er mine absolutte ynglings-blogs.

  Du er så inspirerende mht. livsstil; sætte pris på de små ting i hverdagen etc.

  Jeg elsker at se dine ‘hverdags-glimt’ og læse 0m de 10 ting du gerne vil i den nye måned og synes det ville være rigtig skønt, hvis du vil holde fast i det og måske skrive lidt mere i den retning! Du virker til at være så positiv og ubekymret – stor inspiration for mig :-)

  Knus

 24. Jeg er selv rigtig glad for dine opskrifter og det er klart dem jeg læser oftest! Så gerne flere af dem! ^_^ men generelt kan jeg godt lide din alsidighed. Din blog er langt fra firkantet og det skal den bestemt heller ikke være!

  Maria // http://www.phentastic.com | A Fashion & Lifestyle Blog.

 25. Hi Emily,

  Jeg er meget begejstret for din blog, og finder stor inspiration i den. Det bedste ved den er at den er så alsidig, og at du virker så reel. Jeg er især begejstret for dine små ting, personlige tanker og outfits. Så jo mere af det der kommer på bloggen, jo bedre :) Desuden er jeg meget glad for Jer bloggeres bloghop så jeg kan se hvor I får inspiration fra.

  Helt konkret har jeg længe tænkt på at et “dybt” indlæg om Penny ville være rigtig spændende; hvorfor fik du hende, hvordan får du tid til hende, har du nogensinde dårlig samvittighed over ikke at være der nok for hende, hvordan får du som travl forretningskvinde det til at gå op i hverdagen når der er et lille væsen du SKAL hjem til, hvad er det bedste og værste ved at have hund, gode råd før man anskaffer sig en, osv.

  Håber at dette kan give dig lidt inspiration, og tak fordi du spørger til vores mening

  – Trine

 26. Hi Emily,

  Jeg er meget begejstret for din blog, og finder stor inspiration i den. Det bedste ved den er, at den er så alsidig og at du virker meget reel. Jeg er dog især begejstret for dine indlæg om små ting, personligt og outfits, så jo mere af det på bloggen, jo bedre. Desuden bliver jeg meget inspireret af Jer bloggeres bloghop hvor vi ser hvor I får inspiration fra.

  Helt konkret har jeg længe tænkt på at et “dybt” indlæg om Penny ville være spændende; hvorfor fik du hende, hvordan får du tid til hende, har du nogensinde dårlig samvittighed over ikke at have tid til hende, hvordan får du tingene til at gå op som travl forretningskvinde når du har et væsen du SKAL hjem til, hvilke tanker gjorde du dig før du fik hende, hvad er det bedste og værste ved at have hund, gode råd før man anskaffer sig en, osv.

  Håber at du kan få lidt inspiration ud fra dette, og tak fordi du vil høre vores mening.

  -Trine

 27. Udover de ting du selv nævner, kunne det være rigtig lækkert med en lille spise-ude-guide til København :-) Derudover syntes jeg at dit syn på sundhed er virkelig inspirerede, så indlæg om dette ville også være kærkomment! Både i form af opskrifter og tanker :-)
  Tak for Danmarks bedste blog, Emily – elsker at følge med.

  1. Wow mange tak Anna, og en spise-ude-guide lyder som en god idé til et indlæg.
   Klem
   Emily

 28. Hej Emily

  Jeg er en trofast følger af din blog og det skyldes nok især de personlige indlæg du skriver, som f.eks. daglidagsproblemer og dine grundholdninger til dilemmaer.(Bl.a har dit inlæg om at du vælger at være glad om morgenen sat en del tanker i gang hos mig…) Mere af det! Også ’10 ting for en måned’ inspirerer mig til at komme mere ud af døren og få oplevet noget kulturelt. Dejligt! Det er en meget positiv og forfriskende måde at betragte en måned på- at det giver muligheder for at lave en masse dejlige ting i stedet for bare at tælle dagene til weekenden.

  Jeg er klar over at du også skal tjene penge, så det er vel svært at komme udenom de sponsorede inlæg, men personligt er jeg hurtig til at scrolle nedover dem. Som læser tænker man også over hvor gode produkterne egentlig er, når de nu engang er sponsorerede…

  Ellers betragter jeg nok din blog som et slags virtuelt ‘dameblad’, hvor der er indlæg som giver stof til eftertanke eller opskrifter man skal prøve af og andre indlæg man hurtigt bladrer videre forbi. Din blog er en af de eneste jeg efterhånden dagligt gider at klikke på.

  Mvh
  Eva

  1. Hej Eva,

   Tusinde tak for både ris og ros og for at dele hvordan du ‘bruger’ min blog, det er rart og lærerigt for mig at læse om :)

   Mht. de sponsorerede ting, så er det bare helt i orden. Dog vil jeg gerne love dig at jeg ikke kunne drømme om at anbefale noget, jeg ikke selv synes er i orden. Det sætter jeg jeres tillid alt for højt til og takker derfor også nej til majoriteten af de tilbud jeg får. Det skal give mening for mig (og jer) på den lange bane :)

   Klem
   Emily

 29. Er vild med de personlige indlæg, skønhed og sminke indlæg, små ting og indretnings indlæg og opskrifter. Kunne godt tænke mig og læse mere om din have , dine planter, og følge med i din nye lille drivhus .Og flere personlige indlæg og indretnings indlæg.

  1. Det er jo næsten det hele. Dejligt :)

   Det har jeg noteret. Tak for tilbagemeldingen :)

 30. “Små ting” er mine aller yndlings indlæg. Dem må der gerne komme flere af. Eller bare noget, der ligner. Men din blog er, som mange andre også nævner, virkelig alsidig og jeg synes du kommer omkring mange gode ting :)

 31. Jeg kan generelt godt lide, at der kommer så meget forskelligt på din blog ;-)

  Jeg er mest vild med:
  læseklubben (Tove er netop hentet på biblioteket!)
  shopping/shoppeguides
  dagens tøj – rigtig gerne nye sammensætninger af tøj fra skabet

  Og så ELSKER jeg, at du gør så meget ud af æstetikken på din blog. Det gør oplevelsen så meget skønnere.

 32. Hej Emily,

  Tak for en skøn blog. Er lige begyndt at følge den for et par måneder siden hvor jeg fik den anbefalet af en veninde. Bor i London så det er skønt at kunne følge med i dine indlæg om København og ture rundt i Danmark. Hvis jeg skulle ønske noget jeg gerne ville læse mere om på din blog er det sundhed.

  Kh,
  Maria

  1. Hej Maria,
   Ih hvor hyggeligt at du læser med fra London :)
   Det er modtaget.
   Knus
   Emily

 33. Som flere af de andre skriver, så vil jeg også gerne bare have mere af det du allerede laver. Jeg er især glad for “små ting” samt indretning og interiør. Og så er flere outfits altid et hit.

  Derudover har jeg en anden ting, nu du selv nævner de personlige indlæg. Nu har du jo selv været single af et par omgange de seneste år, så jeg synes at det kunne være rigtig interessant at høre om din oplevelse af/ mening om dating-livet anno 2015. Her tænker jeg både i forhold til tinder, datingsider, etc. samt det at være single når man er omkring de 30 og en del af veninderne sidder med mand, hus og to børn.

  1. Dejligt at høre Camilla :)

   Hmm… det er egentlig ikke noget jeg har tænkt så meget over, men det kan da være at jeg skulle tage at gøre det og skrive nogle indlæg om det ;)
   Knus

 34. Hej Emily

  Jeg vil gerne foreslå nogle mere debatterende emner. Der sker så mange ting i vores samfund og i verden, og det kunne være meget spændende med indlæg, der satte fokus på det – måske noget a la ugens emne. Det kunne være en god afveksling til en ellers meget dejlig og lyserød blog :)

  1. Det er en god idé, den vil jeg tygge lidt mere på og hvis jeg kan finde en form der passer til bloggen, så kunne det sagtens være et potentielt kommende indlæg (eller endda en serie) :)

 35. Jeg er generelt rigtig glad for din blog :)

  Hvis jeg skal ønske mig mere af noget, vil det være flere guides – f.eks. til shorts, forårskjoler osv. :)

 36. Kære Emily. Du gør det smukt allerede. Tak for herlig læsning.
  Jeg har skrevet det før, men tak fordi du gemmer alle dine gamle blogposts. De er simpelthen den hyggeligste læsning som altid gør mig varm og glad. Specielt posts fra tiden hvor du boede alene i lejlighed på Amager finder jeg utroligt hjertevarmende. Jeg tror, at der hvor ‘du var’ (i dit liv) dengang, er noget jeg særligt kan relatere til, fordi det minder tilnærmelsesvist om der hvor jeg selv er nu. Mange tak for alt hvad du skriver og har skrevet. Kh. B.

  1. Selv tak og selvfølgelig gemmer jeg dem, det er jo også hele min egen ‘dagbog’ og jeg synes det er dejligt at kunne kigge tilbage :)
   Selv tak og mange klem

 37. Tusinde tak for både ros, konstruktiv kritik og ikke mindst masser af super gode og relevante forslag!!! I er de bedste <3
  Klem
  Emily

 38. Synes du har en super flot blog som jeg elsker at følge med i, selvom jeg med mine 41 år nok er en del ældre end målgruppen.

  Kunne være fedt med et “bag om bloggen” indlæg. Hvordan startede du, og hvordan er din blog blevet til det den er i dag.

  1. Så rart at høre. Og tror nu slet ikke du er alene i den aldersgruppe ;)

   Det kunne også være sjovt at lave, det er hermed skrevet ned :)

 39. Hej Emily, jeg er simpelt hen så glad for at følge med her. Jeg kan lide det hele :-) Derfor havde jeg i føårste omgang heller ikke kommenteret det her indlæg, for hvad kunne blive bedre!? Men så er jeg kommet i tanke om, at jeg nok godt kunne tænke mig nogle flere outfitbilleder.

  Ellers er jeg ret vild med inspirationsindlæggene, hvor du viser en opskrift, lidt pynt og giver en god idé til en venindeaften, med fx pizza og drinks.

  Og ud over det, så er jeg så glad for “det vil jeg lave i denne måned”. Det startede for mig for alvor i januar, hvor jeg blev opmærksom på, hvor vigtigt det er at planlægge de små gode stunder i løbet af en måned, så man ikke pludselig er end med sådan en dum måned, hvor man kunne have gjort så meget, men bare ikke fik gjort noget af det.

  Alle de bedste hilsner til dig. Kh!

  1. Tak for super feedback og for at du tog dig tid til at kommentere Mathilde :)
   Det er super brugbart for mig at høre om hvad i (særligt) godt kan lide også. Flere outfits og inspiration til ‘selskaber’ er noteret :)

 40. Kære Emily!

  Tak fordi du spørger os – det er ret fint af dig!

  Nu spørger du jo, hvad vi gerne vil have mere af (og ikke, hvad vi vil have mindre af), men jeg læser det også som en invitation til at komme med en ærlig oplevelse af din blog (?).

  Jeg har læst med dagligt de sidste 3-4 år, og jeg læser ellers ikke mange blogs (fast).

  Jeg har læst alle kommentarer so far, og jeg er enig i mange af dem. Først og fremmest de mange roser, du modtager – de er velfortjente!

  Jeg er faktisk også enig med de par kommentarer, der peger på, at der måske er ved at ske lidt et skift i din blog, som man jo bare må tage stilling til. Man kan sige, at det jo giver god mening på den måde, at du har valgt at gøre din blog til din levevej, og derfor kommer der sikkert flere kommercielle indlæg og affiliate links.

  Og ja, som det bliver nævnt i en af kommentarerne, kan man godt nogen gange få lidt indtryk af en tilværelse, der byder på en blanding af spændende og produktive arbejdsdage (der ikke ligner vores andres…misundelig;-)) og så en hel del sociale arrangementer med venner eller til forskellige promoverende arrangementer. Det må være både spændende og hyggeligt, og i hvert fald nok ret langt fra den hverdag, de fleste af os har, hvad enten vi er singler, i børnefamilie eller blot i helt almindelig studie/job+parforhold-tilværelse.

  Det gør jo ikke din tilværelse eller blog ‘forkert’ på nogen måde, og måske er det netop derfor inspirerende at læse med (fordi det ikke ligner lagkagen hjemmefra;). Men det kan dog ind i mellem virke ret langt fra den tilværelse, de fleste af os har. Jeg ved godt, at du også fortæller om dage, der ikke er lyserøde + at det er et valg, at du vælger at fokusere på det gode;-)

  Personligt studser jeg ind i mellem over, at det virker som om, at du har et (for mig usandsynligt) stort forbrug. Jeg ved godt, at du ofte flasher gammelt tøj/tasker/ejendele, du fortsat med stor glæde bruger – og tak for det. Men du køber nogle afsindigt dyre ting – og ja, jeg ved, hvor stor pris du sætter på dem, når du efter lang tids venten endelig får fingre i dem;-) – men alligevel.

  Som mor til en pige kan jeg godt være lidt bekymret over tendensen til, at mange livsstilsblogs og modeblogs giver indtryk til vores næste pige-generation af, at det er ‘almindeligt’ at købe så dyre tasker, tøj, skønhedsprodukter + og at gå ud i et større omfang, end jeg kender til i min omgangskreds. Der må skulle mange penge til at sponsorere sådan en livsstil;-)

  Personligt kan jeg godt lide dine personlige indlæg, boligindlæg samt DIY’s;-)

  Som du selv påpeger, er det altid dit valg, hvad der skal på bloggen (og i din hverdag!), men når du nu giver os taletid og beder os bruge tid på vores ønsker til din blog, synes jeg, det er vigtigt at være ærligt. Det skylder vi dig, når du bruger så mange timer på os;-)

  Tak for en god blog!

  PS! Dette er ganske velment og skal bestemt ikke læses som et surt opstød – man vælger jo selv at læse med her;-)

  1. Hej igen Emily!

   Jeg sad lige og læste mit eget indspark igennem og er i tvivl, om jeg har gjort mig umage nok med at få frem, hvad jeg mener med min kommentar om til tider højt forbrug i dele af blogverdenen.

   Indsparket er egentlig ikke rettet prsonligt mod dig, men mere en kommentar til blogverdenen generelt, som i min øjne har tendens til at give indtryk af, at det er normalt’ at have et (for mig) ret højt forbrug til ting som eksempelvis tøj, smykker, ‘ting’, tasker, skønhedsprodukter og lignende.

   Det var således ikke en egenlig opfordring til, hvad du på din blog skulle have mere af, Emily, men mere en kommentar, der udsprang af mine overvejelser til tidligere kommentarer her, der berører det med, at blogverdenen nogen gange kan virke lidt glat.

   Håber du læser den i bedste ånd;-)

   Mange gode hilsner!

 41. Hvor er det dog dejligt befriende, når nogen tager bladet fra munden og sætter ord på de tanker, vi må være flere, der har;-)

  Ja, du har en fantastisk og inspirerende blog, Emily, som vi er mange, der formodentlig bliver ved med at holde af;-)

  Ja, blogverdenen generelt (ingen nævnt, ingen glemt) har tendens til at være lidt mere glat end virkeligheden.

  Og ja, jeg er helt enig i, at man som jævnt almindelig pige i 30’erne og med gennemsnitlig akademikerløn godt kan studse over de store indkøb, som blogindehavere generelt, især måske på modeblogs, lægger for dagen. Men hey… diversitet er smuk, og jeg ser den, for hvad en er og prøver ikke at ærgre mig over det store forbrug, som blogverdenen (skåret over én kam, sorry hvis jeg træder nogen over tæerne;-) står for.

  Og ja, jeg synes, der kommer et rigtig vigtigt emne på banen med det signal, som en del blogs (jeg ved ikke, om det gælder dig, Emily) sender om normaliteten i unge kvinders forbrug. Det er da relevant at få på banen! Jeg har selv kun en lille datter, så der går heldigvis lidt tid, før det berører hende. Men tænk lige tilbage… Jeg er som skrevet i 30’erne, og når jeg tænker tilbage på mig selv i 20’erne (som det forekommer mig at mange blogindehavere er), så er der altså langt fra de mærker, jeg købte, og dem, der nu luftes på mange blogs – hvad enten et tøj, cremer, tasker, sko eller hvad. Jeg synes, det er super fint at få emnet på banen og overveje det.

  Jeg synes, det er så fint, at der er nogen engagerede læsere her, som tydeligvis holder af din blog, Emily, og som bruger energi på at formidle deres oplevelser med den. Det er befriende, at nogen også tør udtale det ikke-lyserøde (som du også selv gør ind i mellem, Emily – heldigvis;-), og måske er det i virkeligheden bare et dejligt tegn på, at blogverdenen nu er så integreret (og gammel), at vi stiller stigende krav til den. Det kan da ikke være en dårlig ting;-)!

  Jeg ser ikke de kommentarer her i indlægget, der ikke udelukkende roser, som negativ eller personlig kritik. For mig at se er kommentarerne udtryk for engagement, og kender jeg Emily ret – og det ved jeg jo egentlig ikke, om jeg gør;-) – så ser hun dem på samme måde.

  Tak for den herligste blog!

  Kærlig hilsen

  Mette

 42. Hej Emily.
  Jeg er inviteret til tre familiefester i ‘mellemklassen’. Det drejer sig om et sølvbryllup, en 30-års fødselsdag og en barnedåb (hvor jeg skal stå fadder). Altså skal jeg have gang i tre semipæne outfits (og de kan ikke være de samme, desværre). Jeg er nået til et sted, hvor jeg gerne vil blive bedre til at bruge den relativt store og gode garderobe jeg har, i stedet for at købe nyt, hver gang en festlig anledning opstår. Her kommer du ind i billedet :) Jeg kom straks til, at tænke på dig, og hvordan du tidligere har lavet superfine guides, blandt andet til bryllupspåklædning. Jeg tænker, om du måske kan give inspiration til at sammensætte pæne bukser, nederdele, sko, toppe, skjorter etc., så det bliver et sæt af noget, der allerede befinder sig i klædeskabet. Håber, du er med på idéen :) Kh. Sara