Bogklubsdiskussion på lørdag

notthatkind2_zpsa9gke9qq

I fredags kom jeg til at love at vi skulle diskutere Ikke den slags pige her på bloggen i dag. Om ikke andet har jeg de bedste intentioner. Også selvom jeg ikke kan indfri dem i dag. Jeg er mildest talt ved at krepere af høfeber. Og har taget antihistaminer og næsespray og er stadig lige elendig.

Men nok klynk og ynk. Vi diskuterer Lena Dunhams Ikke den slags pige/ Not that kind of girl på tirsdag i stedet. Det glæder jeg mig til. Jeg lægger diskussionsoplægget op tirsdag eftermiddag omkring kl. 17  lørdag omkring middag og så er der ellers fri snak i kommentarfeltet derfra i weekenden. Og så længe vi har lyst.

Rigtig dejligt søndag til jer allesammen <3

(Visited 1.307 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Øv rigtig god bedring til dig! Håber på lidt regn de næste nætter til at lægge det værste pollen ned!

    1. Tusinde tak Elise. Og ja, helt paradoksalt at ønske sig regn, men det er nærmest det eneste der hjælper…