G O D W E E K E N D

tumblr_ni8tm2Rmy91t0nlx8o1_500

Det er weekend lige om lidt og det er lidt lækkert. Eller ret lækkert, hvis I spørger mig. I aften skal jeg nemlig hygge – og måske drikke et lille glas vin – med nogle af de sødeste piger, jeg kender og i morgen skal jeg på spaophold med den sødeste mand, jeg kender.

Jeg tror vi tager et smut forbi Trapholt, som jeg holder meget af, på vejen og så står den ellers på to dages afslapning, forkælelse og god mad (forhåbentlig!). Og massage! Oh joy! Vi har booket en times massage på søndag og jeg storglæder mig. Til det hele selvfølgelig. Men ret meget til massage.

På turen derover skal vi høre Worry på repeat. Den er jeg helt besat af for tiden. Og så min all time yndlings road trip-sang af og til.

Hvis ikke jeg skulle til Jylland ville jeg smutte forbi Litteratur på Papirøen og Kræmmermarkedet på Bellahøj. Og bage denne her smukke choko-/hindbærlagkage.

I øvrigt var vi inde at se Hamlet på Republique i går og det var intet mindre end vildt godt. Spiller kun i dag og i morgen med, hvis I vil nå det.

Hvad skal I lave i weekenden?

ENGLISH RECAP: Have a great weekend everyone. I’m going on a weekend spa-trip with my boyfriend and I’m looking forward to a couple of days unwinding and getting pampered.

(Visited 1.296 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Jeg regner med at skulle besøge Bellahøj marked, og så skal jeg slappe af, nyde jeg har fri. Kvalitetstid med ham den søde, og måske ses med nogle tøser. Aaaah, det er helt afslappende at tænke på, at have fri ;)

 2. Det lyder som en dejlig weekend! Jeg tror jeg vil forsøge mig med at deltage i Dewey’s Read-a-Thon i morgen for første gang. Mest fordi jeg har en masse bøger liggende, som jeg stadig ikke er kommet i gang med og fordi jeg trænger til en dag uden skærm. Har også overvejet at tage forbi Bellahøj. Var forbi onsdag aften, hvor det hele var sat op – dog ikke for selve markedets skyld, men fordi vi ville forsøge at tage billeder af nordlyset. Det lykkedes ikke ;)

 3. Jeg skal være en i dejligt selskab med en meget sød og forkælet hund. Og så skal der produceres en masse 3d-kort som jeg sælger. Så alt i alt en dejlig og afslappet weekend. Rigtig god weekend til alle :)

 4. Hej Emily
  Ført og fremmest tak for din dejlige blog! :) Du er skøn.
  Og så til en road trip sang. Jeg ved ikke om du ser How I Met Your Mother (det kan jeg i øvrigt stærkt anbefale. Det ligger lige under Friends på min”bedste serier” liste) Men der figurere denne sang, også på en road trip. Måske er den kun god fordi jeg forbinder den med serien, det kan jeg ikke helt finde ud af. Men jeg syntes du skal høre den

  https://www.youtube.com/watch?v=otXGqU4LBEI

  Knus Theresa

 5. Det lyder godt nok som nogle skønne weekendplaner. Og jeg er enig, Trapholt er virkelig et godt sted! Jeg flyttede til Kolding fra skønne Århus for 1,5 år siden, og Trapholt overraskede mig virkelig positivt: udstillingerne er super gode, museet ligger i de skønneste naturomgivelser og så har de gratis åbent onsdag aften. Det er ikke sådan at kimse af:-) Har du nogle anbefalinger ang. Kellers Park? Jeg skal nemlig af sted i løbet af sommeren.
  Tak for en GOD blog!