Solfri

santo7_zpsfda63c0a

Jeg holder lige solfri fra bloggen i dag. Hele dagen har stået på spændende møder (bl.a. en paneldebat med forbrugerombudsmanden om markedsføring på blogs) og tilmed et lille fotoshoot og nu vil jeg ud at nyder foråret (sommeren?) med min hund og min mand!

Men kan forestille mig at I også holder fri fra internettet sådan en dag som i dag. Nyd det! Jeg vender tilbage for fuld styrke i morgen. Hav det rart så længe :)

Klem

E

(Visited 1.548 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Solen har virkelig også fristet mig i dag, så efter jeg fik dannet et overblik over kommende arbejdsopgaver og været en smule produktiv, tog jeg min bedre halvdel i hånden, for at komme ud og nyde solen – det var rart! Nyd din solfrie dag :)

    1. Det var det også. Omend det er lidt som at slå i en dyne at komme frem til noget konkret…

      Nemlig og lige over søde Lisbeth :)