Lyserød tirsdagsmagi

Selvom det er regnvejr, kan man godt blive betaget (bjergtaget endda) af forårsstemning. I alle tilfælde hvis man befinder sig under en himmel af nyligt udsprungne, lyserøde kirsebærblomster.

Således var Penny og jeg på eftermiddagstur under de blomstrende trækroner på Bispebjerg Kirkegård i dag efter arbejde. Hvilket gjorde en ellers lidt trist og tung tirsdag til noget ganske særligt.

Jeg håber at I har en dejlig aften? Min skal spenderes solo (og glæder mig altså lidt, efter at have været sammen med andre 24/7 de sidste 10 dage) i sofaen med de seneste to afsnit af Girls, påskeægsrester og min krimi :)

ENGLISH RECAP: Even a dull and grey tuesday can become somehow magic when spent under a blooming cherry tree.

(Visited 3.359 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Åh hvor er det dog et smukt syn! Og hvor er der mange træer! Mit træ er ikke sprunget ud endnu, men jeg venter i spænding, jeg elsker blomstrende kirsebærtræer, de har nogle af de smukkeste blomster. <3

 2. Åh, hvor er det skønt at se at det er i fuld flor! Jeg har planer om at hive min kæreste med derop sidst på ugen – bare ikke i weekenden, som jeg tænker helst skal undgås hvis muligt ;) Også fordi Københavns Kommune tippede om det på deres Facebook i dag, så der kommer nok til at være crowded. Men jeg vil altså forbi, for de gør mig så glade, så lyserøde træer!

 3. Hold nu kaje, hvor er de billeder smukke! Pyh, bliver helt forelsket.
  Mindre romantisk: er billederne taget med spejlrefleks eller mobil?

  Der er på en måde også noget lidt magisk ved regnen en dag som i dag. Her i Odense indbød det i hvert fald mere til hygge end tristhed (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 4. Fantastisk farve på en regnvejrsdag! Det er da til at blive glad i låget af :-)
  Det er nogle rigtig flotte billeder; tak for det.
  Christina

 5. Det er simpelthen så smukt et syn! :) <3 Nu hvor man ikke selv kan se det, så er det godt at I Københavnsbaserede bloggere kan dokumentere det for os andre :)