Små ting

{Påskehygge i en solstribe med fugleæg og yndlingskrimiforfatteren}

Godmorgen fra Alperne! Vi er vågnet til det smukkeste vejr ovenpå en lidt tåget dag i går. Men en god dag ikke desto mindre. Jeg havde ikke helt glemt hvordan man står på ski og var i alle tilfælde bedre, end jeg havde turdet håbe på. Så rart.

Hermed lidt glimt fra den forgangne uge inklusiv et par snapshots her fra Val d’Isere. Sidstnævnte skal der nok komme flere af. Inklusiv Bambi på glatis ;)

Håber I alle nyder fridagen og at I har haft en dejlig påske.

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made the past week better. 

{At vågne op her til sol, sne og lune croissanter. Luksus!}

{Er helt afhængig af citrusfrugter og grapefrugt og (blod)appelsin er næsten på bordet hver morgen}

{Sødeste, nye naboer der godt nok var ved at futte hele vejen af og kappede strømmen, men som også forstod hvordan man rådede bod på det}

{De her to <3}

{Mindful Malebog som jeg (ærligt) først syntes var lidt tumpet. Det var lige indtil jeg gik i gang med at farvelægge og blev helt opslugt af det. Så hyggeligt og afslappende jo}

(Visited 2.810 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Nu er jeg altså nødt til at kommentere på det, for jeg tænker det hver gang jeg klikker ind på din blog: Modellen på InWear-banneret ligner enten en med voldsomme tømmermænd eller ditto diarré.

    1. Haha…. jeg er ikke uenig ;) Kan trøste dig med at hun bliver skiftet ud fra på fredag ;)

      1. :D Jeg synes nu egentlig det er lidt synd for modellen at det var dét billede der blev valgt til kampagnen. Jeg er sikker på hun ikke ser sådan ud til hverdag.

  2. Nogle gange begriber jeg næsten ikke, hvad folk kan tjene penge på.. mindful malebøger, whuuut! :D Men jeg kan levende forestille mig, at man hurtigt kan forsvinde helt væk i det. Jeg tror sgu, jeg skal have min en :)