Små ting

{At bo på Treehotel i Lapland}

Hvilken uge jeg har haft. Med undtagelse af det dumme søndagshumør (som er pist væk igen), så var det en mægtig og fabelagtig uge (intet mindre), nu jeg tænker over det.

Jeg havde nogle fantastiske dage i Nordsverige på pressetur med Canada Goose, hvor vi var ude at opleve en masse (jeg må eje en snescooter!) og så heldige at overnatte på det berømte og berygtede Treehotel. Mere om alt det i et eget indlæg på onsdag.

Denne uge byder på masser af ‘kontorarbejde’ dvs. administrative opgaver, regnskab og masser af ting der skal bindes sløjfe på og forberedes, inden jeg kan holde ferie fra på fredag. Måske allerede torsdag hvis jeg er ekstra hurtig og flittig.

Ønsker jer en dejlig uge, hvad end den byder på arbejde eller tiltrængt påskeferie :)

{Bedste og kønneste påskeæg fra Summerbird. Mere om dem senere i dag}

{Min påskelæsestak. Kan slet ikke vente til det bliver torsdag}

{At sove i et træ og slå øjnene op til denne udsigt}

{Hyggeligste mormorstemning på Brittas Pensionat ved Tree Hotel}

{Og hvor der selvfølgelig blev serveret pandekager}

{Smukke roser der tilmed dufter helt vidunderligt}

{Når snapsen er så pæn at man har lyst til at have den stående fremme. Midt i det hele}

(Visited 1.702 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hvor både lyder det og ser ud som en helt fantastisk oplevelse at sove allerøverst oppe bland trækronerne! Det gad jeg virkelig godt opleve en dag. Jeg må nøjes med blomster, pandekager og påskeæg til at gøre det hele lidt mere hyggeligt og påskevenligt herhjemme og vente med at overnatte i trækronerne :)

  2. Jeg elsker disse indlæg :) Lige et enkelt spørgsmål; køber du egentlig alle de bøger, du læser?

    God påske!