Små ting

{Fantastisk fine Copenhagen Cakes – 50 kager og søde køkkenkreationer ledsaget af kaffe og hjemmelavet rabarbersaft}

Sidste uge var virkelig fornøjelig. På en rygende travl måde. Sådan en uge hvor man bliver båret (og lidt høj) af den energi det genererer, at få nået en masse. Og derfor når mere, end hvad der egentlig er muligt. Dvs. lige indtil jeg ramte muren lørdag. Og havde sådan en her dag. Problemet var bare, at der ikke rigtigt var tid til det. Så jeg sparkede igennem og bed tænderne sammen. Knoklede på og gik så i seng kl. kvart over ni og var så klart til kamp igen søndag.

Jeg nåede stort set alle deadlines og glæder mig nu til endnu to pakkede dage, inden jeg drager til Sverige onsdag morgen, hvor jeg skal bo i et træ. Glæder mig virkelig, virkelig meget!

Håber at I også får en mægtig uge :)

ENGLISH RECAP: Some of the little things that made the past week stellar. A beautiful cookbook from Copenhagen Cakes, spectacular Dome of Visions, a new thriller from my favorite Danish author, pop tarts and jewelry, a sneak peek from my book and pizza and beer with my beau.

{Blev helt betaget af Dome of Visions i onsdags. Besøg den endelig og gerne i solskin}

{Ny krimi til påsken fra min danske yndlingskrimiforfatter, Julie Hastrup}

{Hindbærsnitter og fine smykkenyheder hos Pandora}

{Et lille sneak peek fra weekendens fotografering til min egen bog}

{Pizza og øl på Tribeca NV. Maden var ok uden at være formidabel, men selskabet var i top}

(Visited 1.889 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Wauw spændende at du skal bo i et træ. Hvilket et af rummene skal I bo i og hvordan søren fandt du det, det ser fedt ud?

    1. Jeg er inviteret på en pressetur derop så det kan jeg ikke selv tage æren for. Og ved heller ikke hvilket et jeg skal bo i endnu. Men skal nok fortælle mere om det, når jeg kommer hjem igen :)