Små ting

{Lækreste søndagsbrunch. Det meste var tilmed økologisk}

Sidste uge var god, god, god. Det var som om jeg endelig ramte den helt rigtige ‘life/work-balance’. Ja, ja det er et fortærsket og måske poppet begreb, men er det ikke det vi alle kæmper med på den ene eller anden måde?

Det var en passende cocktail af produktivitet på arbejdsfronten, plus en lille omgang foto til Eurowomans juninummer, et større fotoshoot til min bog, møder og arrangementer og så blev der også tid til at se rare mennesker stort set hver aften ude og hjemme og det hyggeligste weekendophold på Schæffergården med en veninde lørdag til søndag.

Og sidst men ikke mindst en rigtig rar dag med kæresten i går, hvor vi gik ind til Grand og så Imitation Game (så god og gribende!) og derefter hjem at lave friske, vietnamesiske forårsruller og sidenhen spille Bezzerwizzer, drikke te og spise rosinboller.

Virkelig dejligt og hyggeligt at lave noget andet en bare at se en serie eller en film (hvilket jeg nu ellers også holder af) til afveksling. Mindre sjovt at jeg tabte. Nu kan jeg kun tænke på hvornår vi kan spille igen, så jeg kan få revanche.

Dejlig mandag til jer allesammen <3

Ps. Tak for alle jeres dejlige kommentarer de seneste par dage. Jeg glæder mig til at læse dem ordentligt og svare på dem i eftermiddag.

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little more spectacular. Great brunch (always makes my day), new, fun plants, a personal Mulberry bracelet I crafted/stamped myself, the books I’m currently reading, fresh Vietnamese style spring rolls and a really nice weekend escape.

{Nye planter og grene og træt hundemus}

{Skæg plante med pink kanter og fluffy bomuldsgrene}

{Personligt armbånd med mine lykketal (7 og 13), som jeg lavede til et fint morgenmadsarrangement hos Mulberry i fredags. Og ja, kom til at vende 3-tallet forkert…}

{På mit natbord lige nu. Sammen med denne her}

{Søndagsmiddag}

{På ophold på det fineste, gamle jagtslot lige nord for København}

(Visited 2.707 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Jeg er også allerede helt fanget af den :)

   Ih, det ved jeg desværre ikke… Men den er købt i Guldblomsten på Guldbergsgade :)

 1. Åh, Forbandede yngel og The imitation game.. Jeg var solgt til begge (dog klistret til sædet til den sidste).
  Hvis du også er fanget af bogen, kan “Den stjålne vej” også anbefales :-)

  1. Forstår lige hvad du mener, var ved at bide min hånd af på et tidspunkt i biografen.

   Tak for anbefalinger :)

 2. Kæreste Ems!
  Det gør da ikke spor, at det 3-tal vender “forkert”. Så fungerer det jo blot også som et “E” :) Det er ikke en fejl, men til gengæld ret genialt <3

 3. Kære Emily
  Tak for en dejlig blog, som jeg trofast følger med i :o)
  Jeg vil så gerne vide, hvordan du får det hele til at hænge sammen? Altså træning, arbejde, et meget socialt liv, kæreste – og endda tid til at læse bøger! Jeg tager virkelig hatten af for dig, men kunne rigtig godt tænke mig at læse hvordan du strukturer din dag/planer så du når det hele.
  Ha en skøn mandag!

  1. Hej Dina,
   Det burde jeg da måske lave et indlæg om så :)
   Tusinde tak og i lige måde.
   Klem

 4. Forbandede Yngel var den bedste og mest tankevækkende bog, som jeg læste i løbet af 2014! Glæd dig :)

 5. Hvor er din yndige vase med bomluldsgrene i fra? Det ligner noget Kähler, men kan ikke rigtige finde den nogen steder :-)

  1. Det er nemlig Kähler men er egentlig en krukke til køkkenet (der er et låg til) som jeg bare bruger som vase :)