Små ting

{Søndagsbrunch}

Selvom jeg brugte det meste af sidste uge på at være syg, så vejede weekenden mere end op for det. Den var helt perfekt. Intet mindre.

Den blev brugt sammen med nogle af de bedste mennesker, jeg kender: Til burgeraften, i biografen, til søndagsbrunch, lidt afslapning og tilmed kaffe og solslikning i min have. Og en løbetur, et besøg hos min mormor, nogle afsnit af Vikings (er blevet helt bidt af det) og lidt boglæsnig.

Nu er jeg helt klar på og ladt op til en arbejdsuge, der byder på lidt af hvert, primært gode, omend udfordrende ting. Heldigvis.

Rar mandag til jer :)

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week worthwhile. A cozy champagne brunch with friends, spring outside and in my living room, hanging out in the backyard again and a new dress.

{Forår på træerne udenfor}

{Og forår på ‘træerne’ indenfor. Prismerne er herfra}

{Nogen var begejstrede for at sidde ude i solen med deres lille skødehund}

{Skødehunden var mere begejstret for, at kunne være ude i haven at spille fodbold}

{Kjolen der var i posen jeg viste for et par uger siden. Så skal det bare blive lidt varmere}

{Lige et billede mere af den brunch. Haps!}

(Visited 4.590 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Det lyder godt nok også som en rar weekend! Her gik hele lørdagen med familietid, og det var så rart. Og så blev søndag brugt på at sove længe, gåtur i solskinsvejret og oprydning. Lige nu sidder jeg med min morgenmad mens solen skinner ind ad vinduet, og det er simpelthen sådan en god start på både dagen og ugen!

  1. Det lyder vel nok som både en dejlig weekend + start på ugen. Må det fortsætte sådan :)

   1. Hvor skønt! Ligger opskrifterne på henholdsvis snegle, vafler og boller her på bloggen? Og kunne du evt. lave et/flere brunch-indlæg, med idéer til et lækkert brunchbord?:)

    1. Det gør de. Vælg ‘Opskriftindeks’ i drop-down-menuen under ‘Mad & Drikke’ i menubaren :)
     Denne brunch (med flere idéer) bliver en del af min bog, der udkommer til juni :)
     Men ja, skal nok overveje mere brunch fremover!

 2. Jeg elsker virkelig min lejlighed, men når solen skinner, som den endelig er begyndt på, så ville jeg virkelig ønske, at der bare var et lille bitte frimærke af en have, som jeg kunne nyde solen i. Alas, jeg må nøjes med de Odenseanske parker ;)

  Den brunch ser jo altså også bare for lækker ud! Jeg tror, jeg må forsøge at gøre kunsten efter, så snart jeg har en friweekend igen (:

  http://www.moonlitmadness.dk

  1. Er også så, så taknemmelig for den have. Også selv om den bare er et frimærke, det er virkelig rart med sådan en :)