Læseklub i marts: Hvor blev du af Bernadette

Jeg er ved at læse de sidste sider af februar måneds bogklubsbog og glæder mig helt vildt til at tale med jer om den i slutningen af måneden. Og så glæder jeg mig til at løfte sløret for marts måneds bog: Hvor blev du af Bernadette af Maria Semple. Det er altså den vi læser i marts og diskuterer i slutningen af marts, men så har I lige et par uger til at købe eller låne den :)

Læs evt. ‘reglerne’ for læseklubben her.

Bogen har et par år på bagen og jeg kan huske, at jeg skrev den på min læseliste for nogle år siden, men fik aldrig gjort mere ved den. Men nu skal det være og jeg håber, I har lyst til at læse med.

Om bogen
Hvor blev du af Bernadette handler om en anerkendt og prisvindende arkitekt fra Los Angeles, der efter en traumatisk oplevelse havner i eksil i Seattle sammen med sin familie. Hun udvikler en voldsom social fobi og får ordnet alle sine ærinder via nettet af en virtuel, indisk assistent. Og har det derfor en kende stramt med, at hendes superbegavede datter ønsker sig en familietur til Antarktisk på et krydstogtskib, som belønning for flotte karakterer. Bernadette ser derfor ingen anden løsning end at gå under jorden. Hvilket resulterer i at familien sætter en skør og morsom eftersøgning i gang.

Fra bogens bagside: “Hvor blev du af Bernadette er et uforudsigeligt og vanvittigt  læseridt om hvor svært det kan være at passe ind i de sociale rammer. Det er også en rørende fortælling om et misforstået geni og en mor og en datters rolle i en absurd verden”.

Jeg synes i alle tilfælde at det lyder godt og håber at det holder stik. Har læst en del gode anmeldelser af den (bl.a. af en af mine yndlingsforfattere, Jonathan Franzen), så mon ikke.

Nu vil jeg smutte ned til poolen og læse videre ;) Kunne godt vænne mig helt til det her ferie og ikke mindst Dubai…

I dag skal vi på den store shoppetur (jeg kigger på dig Balenciaga-computer-sleeve) og i souk’en. Bliver godt. Men først pool og bog.

(Visited 2.898 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Har meget lyst til at være med i læseklubben, men tiden tillader det desværre ikke p.t., men måske senere på året, hvor jeg håber på at få lidt luft i kalenderen…:-)
  Men tak for gode bog tips!

  1. Lige den her bog, er faktisk ret hurtigt læst – hvis du nu gerne ville være med alligevel :-)

 2. Den er virkelig sjov, og ret speciel! Glæd dig til den! :)

  P.S. Forresten Emily, jeg har i et stykke tid oplevet, at når jeg sender en kommentar herinde, så fortæller siden mig, at jeg kommenterer for hurtigt, og at man skal “sætte farten ned”, det er kun på din blog, at jeg oplever det (også selvom jeg ikke har kommenteret andre steder lige inden), så ville lige fortælle dig det, hvis der er en fejl i et eller andet :) kh Mette

  1. Dejligt at høre!

   Ih, sikke noget. Det må jeg lige tale med min tech-guy om. Sig endelig til igen, når/hvis det ændrer sig. Og mange tak :)

 3. Vendte sidste side i denne måneds bog i går og glæder mig meget til at høre hvad både du og andre synes:-) Tror nu, at det havde været lidt mere lækkert hvis det var foregået fra kanten af en pool i Dubai end fra min seng;-)

  Vil nu gå på jagt efter næste måneds bog, som lyder interessant.

  Nyd din ferie og nup lige en lækker drink for os andre, som sidder i et gråt og blæsende DK

  1. Haha… ja, det kan være at jeg er farvet af de gode omgivelser. Glæder mig også til at tale om den med jer!

   Will do! :D

 4. Jeg har vitterligt aldrig hørt om den bog før, men den lyder både sjov og underholdende. Endnu et godt bud i hvert fald (:

 5. Læste Hvor blev du af Bernadette sidste sommer. Havde hørt rigtig meget godt om den og havde nok lidt for høje forventinger. Den var okay, sjov og let læselig.
  Jeg er pt bosiddende i Italien og er rigtig glad for at jeg har fundet en måde at være i en bogklub på. Jeg læser lige nu Stillidsen, som jeg kan se har været diskuteret. Jeg er halvvejs, så vil vente med at kigge kommentarerne igennem før jeg er fædig. Der kunne jo være nogle “spoilers”