Læseklub i februar: Mig før dig

Så er det tid til at løfte sløret for februar måneds læseklubsbog, således at I har god tid til at nå at købe eller låne den, inden vi skal læse den i løbet af februar og diskutere den i slutningen af samme måned (det bliver enten 28/2 eller 1/3).

Nu har jeg trukket jer gennem Der bor Hollywoodstjerner på vejen (diskussion her) og Stillidsen, så denne gang er det en lidt lettere sag, der er på tapetet. Nemlig Jojo Moyes Mig før dig.

Chick-lit, romantik og feel good for alle pengene og dermed den perfekte februarbog, synes jeg. Det håber jeg også, at I kommer til og om ikke andet, så glæder jeg mig til at høre jeres mening om den til diskussionen.

Læs mere om ‘reglerne’ for vores læseklub her.

UPDATE: Læs diskussionen af Mig før dig her, men kun hvis du har læst bogen. Ellers er det lidt af en spoiler ;)

Rigtig god læselyst! Jeg glæder mig til at hygge igennem med uldsokker, te og masser af romantik :)

Læseklub i virkeligheden
Nogle af jer har ytret ønske om måske at mødes i virkeligheden. Det synes jeg er alletiders idé. Det er desværre ikke noget, jeg har mulighed for at organisere. MEN I skal være mere end velkomne til at lægge en kommentar til dette indlæg, hvor I skriver hvis det er noget I måske kunne være interesserede i (husk at udfylde mail-info korrekt).

Så sender jeg efterfølgende de interessede en fællesmail, som I så selv kan tage videre derfra :)

NB! I skal ikke skrive jeres email i selve kommentaren, blot i den boks hvor man skal udfylde med mail. Så er det nemlig kun mig, der kan se den.

(Visited 2.641 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

37 Kommentarer

 1. Det er nogle super fine briller du har liggende. Står der et stylenavn/nummer i dem? Og hvor er de fra/købt? Og er der nogle billeder her på bloggen, hvor du har dem på? :)

  1. De er fra Prada, købt i Thiele, men det er snart nogle år siden. Næ, tror desværre ikke der findes et billede på bloggen med dem… Men de er pæne :)

   Ved ikke helt hvad der er style nummeret, men du får lige alt hvad der står i dem: VPR01P 5219 2AU-101 145

 2. jeg læste den bog på en ferie i Indien sidste vinter og den var helt fantastisk! Det er også lidt hyggeligt når bogen minder mig om ferie :-)

 3. Åh! Den læste jeg sidste år – den er vildt god. Lige til at forsvinde ind i. Jeg kan huske jeg sad i toget på vej hjem (jeg var næsten færdig med bogen) og nærmest hulkede, med tårerne løbende ned af kinderne. Så er I advaret ;) God læsning!

 4. Perfekt! Den har stået på min hylde alt for længe nu, og går på barsel lige om lidt, så mon ikke det skulle lykkes at få den læst :-)

 5. Ih hvor jeg håber at jeg kan nå at være med! Er lige pt. i gang med Giganternes Fald af Ken Follett, så den skal jeg lige være færdig med først :)

 6. Spændende.. Måske man skulle hoppe med på jeres læseklub – det er en hyggelig ide :) Er godt nok lige startet på Øst for Paradis, som har været på ønskeseddelen længe. Nu må vi se, om jeg når at blive færdig inden februar :)
  Btw – er det Double Breasted Jacket du har liggende der? Eller?

 7. Aaaiiijjj – jeg var på biblioteket i går for at ville låne netop denne bog, men der var kæmpe venteliste! :-(

  Nu er jeg gået i gang med “Der bor Hollywoodstjerner på vejen” og den tegner virkelig god!!

  Ville ønske jeg havde mere tid til at læse, så jeg ikke var så langt bagud i bogklubben ;-)

 8. Jeg er igennem 2/3 af “det sidste brev fra din elsker” af Jojo Moyes – første bog jeg læser af hende og jeg er helt hooked. Kan allerede mærke at jeg må i gang med en mere når denne slutter : ) Kærlighedsfortællinger har bare noget over sig, snøft…
  Kh Maria

 9. Den er jeg med på at læse – trænger også til lidt let og hyggelig litteratur her i den mørke vinter :-)

  Måske den bliver “slugt” i uge 7 når jeg holder ferie med familien. Har bestilt den over nettet allerede ;-)

 10. Den har jeg faktisk allerede noteret på min læseliste, og jeg glæder mig! Og så fandt jeg den på lydbog her (https://netlydbog.dk/ting/object/150015%3A50845613/query%3AJojo%20Moyes%3Bentry%3A1 – man skal vist logge ind med sit biblioteks-login) – det synes jeg nogle gange gør det lidt nemmere at få tid til bøgerne.
  Og så glæder jeg mig til at se hvad andre siger om Stillidsen! De næste uger skal bruges med den og the nu hvor jeg endelig har ferie :)

 11. Uhhh, det er nu skønt med lidt chick-lit en gang i mellem. Ikke mindst efter de lidt mere tunge “drenge”. Jeg kaster mig over Stillidsen i dag og håber jeg når det. Glæder mig til at debattere. Mega god ide med den læsegruppe :-)

 12. Jaaa, det vil jeg glæde mig til! Fik den i fødselsdagsgave, så den ligger allerede klar og venter på min udelte opmærksomhed. Så snart eksamenssæsonen altså er ovre haha :)

 13. Virkelig en pageturner! Jeg er normalt ikke til chiclit og læste kun bogen, fordi jeg fik den som gave. Den viste sig heldigvis at være dybere end den gængse chiclit og fik nogle tanker i gang :) Hvis der er nogle, der vil have en billig udgave, sælger jeg min på DBA, så der er plads til nye lækkerier i bogreolen :)

 14. Jeg kunne som sagt godt tænke mig at være med i en bogklub, hvor vi mødes fast.. Men det ser ikke ud som om der er mange interesserede, øv ;)

 15. Efter at have læst alle de fine anmeldelser, har jeg besluttet mig at hoppe på læseklub-vognen :-) Glæder mig til at komme igang :)

 16. Jeg kunne måske også godt tænke mig at være med i en bogklub – ude i virkeligheden :)

 17. Jeg var helt vild med dette, da du først annoncerede det. Jeg har bare ikke fået taget mig sammen til at deltage – før nu! Bogen – eller rettere lydbogen – er nu downloadet og jeg er klar til at deltage i læseklubbens næste diskussion :D

 18. Dejligt at I er så mange, der er på OG fedt at de af jer, der allerede har læst den er så begejstrede. Det bliver godt! :)

 19. Jeg har lige hentet den til min Kindle for den nette sum af 24 kr. Et lille tip herfra, hvis I har sådan en :) Glæder mig til at komme i gang med den.

 20. Me Before you er en virkelig fin bog….. Men ‘feel-good’ : oh no. Nooooo. Mere ‘feel-horrible-and-cry-yourself-to-sleep’

  Men god fornøjelse! noget af det fineste Chick Lit, jeg har læst længe.

 21. Læste bogen for længe siden, men var godt underholdt. Mindede mig om filmen “De urørlige” som også var en feel-good oplevelse

 22. Jeg har endnu ikke deltaget i din online læseklub, men jeg har længe gået med tanken om at starte en “virkelig” læseklub, så hvis der er nogen interesseret, så er du velkommen til at henvise dem til mig, jeg vil hellere end gerne være “tovholder” på projektet.

  Og indtil da vil jeg give mig i kast med denne måneds bog :)