Læseklubs-update

stillidsen1_zps6f9a3459

Nå, men jeg var jo en sløv lille læsehest, der ikke formåede at få færdiggjort december måneds bogklubsbogStillidsen, i tide. Og som stadig ikke er færdig. Kombinationen af tyk moppedreng og decemberfestivitas en masse skulle vise sig ikke at fungere. Det var nok ikke så gennemtænkt fra min side. Den tager jeg helt på min kappe. Og selvom jeg fik læst en masse i juleferien, er jeg endnu ikke i mål.

Men jeg er VILD med den og glæder mig til at tygge mig igennem de resterende 200 sider. Diskussionen er rykket til d. 31. januar. Jeg kunne forstå at I også er en del, der ikke er blevet færdige, så nu er der ingen undskyldning ;)

Er man slet ikke startet, kan man endda lige akkurat nå at være med.

Og så lige en uforbeholden undskyldning til de af jer, der har læst den færdig. Det er jeg ked af, at jeg ikke også har. Men glæder mig til at diskutere den med jer lige om snart.

Jeg offentliggør i øvrigt februar måneds bog på søndag, så der er noget at gå i krig med, hvis man er artig og har læst Stillidsen færdig eller hvis man vil være med fra næste omgang af læseklubben :)

stillidsen4_zpsa82c2451

 

(Visited 638 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Donna Tart is in general a really good writer and therefore I am convinced that you will enjoy the last 200 pages. I am not sure if I know this book, I must check immediately how is the German title.
  xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

 2. Hej allesammen :)
  Jeg vil blot høre om der er nogen som er medlemmer i Emilys læseklub her, som kunne tænke sig også at mødes IRL?
  Jeg kunne godt tænke mig at danne en lille læseklub – hvor vi måske stadig følger Emilys bogvalg.

  Jeg er selv 23 år og jurastuderende, og synes det kunne være SÅ hyggeligt.

  1. Hej Helene,
   Jeg har ‘slået’ dit forslag op på bogklubsindlægget fra i går. Sender dig en mail, hvis det giver pote :)
   Kh.
   Emily

 3. Haha, jeg har ventet med at læse din update, for jeg var nemlig også en lille, sløv læsehest – jeg ville ikke risikere at få spoilet noget før jeg selv havde læst bogen (og anmeldt den – se mere på trolderier.wordpress.com), og så er jeg slet ikke gået glip af noget ;-) Glæder mig til diskussionen den 31.!