Man candy & masser af action

48b0b389eeb56a5a891323de39e4b80e

Nå, men man kan jo have et standpunkt til man tager et nyt ikke? For flere måneder siden prøvede Kia at overbevise mig om at Travis Fimmel (australsk skuespiller og tidligere male suuuuper model) var et lækkert stykke mand. Og jeg følte den altså ikke helt.

For nogle dage siden prøvede kærestetype så at overbevise mig om, at jeg burde se Vikings. Som i fra start, så jeg kunne se den nye sæson med ham. Sæson 3 er nemlig lige startet på HBO Nordic og han var ellevild. Den følte jeg så heller ikke helt.

Troede nemlig ikke på at sådan en barbarisk voldsserie, hvor karaktererne er maskeret i blodstænk majoriteten af tiden, var noget for mig.

Men der tog jeg fejl.

Vi nappede to afsnit i tirsdags og så var jeg hooked. Og måtte give Kia ret. Og har nu holdt mit eget lille Vikings-marathon, her mens jeg har været syg.

Og det er altså ret spændende. Og tilmed proppet med nogle seje, slagfærdige damer, der ikke finder sig i noget. Og nå ja, nogle virkeligt lækre mænd, det skader selvfølgelig heller ikke ;)

Er også helt, helt vild med Gustaf Skarsgård, som rablende gale Floki.

Ser I Vikings?

Nødudgang skilt insta

Hvis I også gerne vil savle over Travis Fimmel og andre flotte mænd med skæg (samtidig med at I gør kæresten glad), så udlodder jeg lige nu sammen med HBO Nordic 2 måneders abonnement (og man må også gerne se andet end Vikings).

Der er to abonnementer på højkant og man deltager ved at tage et foto af et af de skægge Vikings-skilte, som man kan finde rundt omkring i byen og lægge det på Instagram med #vikingssæson3 – hvis man er lidt dovent anlagt eller ikke er i nærheden af en nødudgang, er det også helt allright at dele mit foto med samme hashtag.

(indlægget er udgivet i sarmarbejde med HBO Nordic)

(Visited 2.424 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Hvor er det sjovt! Jeg har ikke selv set serien endnu, men har hele tiden tænkt, at man da ikke kan lave en serie om vinkinger uden Alexander Skarsgård, men så har de da bare taget hans lillebror i stedet! Ge-ni-alt xD

 2. Bliver lige nødt til at rette dig, ham den gale hedder Floki :D Jeg fik faktisk min mors islænderføl opkaldt efter ham fordi jeg synes han er så fed en rolle! haha. Her er vores Floki https://instagram.com/p/r1Iw5GO51t/?modal=true

  Det er virkelig en fed serie, elsker at vi stammer fra vikingerne. Det kan godt være at de var barbariske, men de forstod hvad mod og familie var

  1. Ah der kan man bare se. Det er de danske understekster, der snyder mig så. Der skriver de ‘Floke’. Sikke et godt navn til en hest og hvor er han bare sød din lille islænder <3

 3. Jeg er hel vild med Vikings…bare ikke de 2 sidste afsnit i sæson 1, jeg bliver så dårlig – mest fordi det var sådan vi gjorde i gammel tid.
  Floke er sej på sin helt egen måde, kvinderne er stærke og bliver taget med i kamp, og så er der selvfølgelig Ragnar – åh suk da også for et lækkert stykke mandfolk!

  1. Åh nej, der er jeg ikke nået til endnu… Tør jeg mon se det?

   Haha… vi er vist helt, helt enige ;)

 4. Puha, min kæreste er også helt vild med serien. Jeg så noget af den, men der skete nogle ting i serien, der gjorde, at jeg er så vred på hovedpersonen og derfor nægter at se mere af serien. Det sker en gang i mellem. Jeg gjorde det samme med Harry Potter, da Dumbledore døde – jeg lagde bogen fra mig med det samme og nægtede at læse resten i flere uger!
  Er det kun mig, der har det sådan? Hehe