Med i min rygsæk

Lige da jeg var blevet bachelor i litteraturvidenskab, drømte jeg om at tage på en lang vandretur. Nærmere bestemt den 800 km lange pilgrimsrute Camino de Santiago. Det blev ikke til noget, men jeg fantaserer stadig lidt om det eller noget lignende. Bare at vandre i ugevis. Alene med ens egne tanker og væk fra alting. Ren katharsis forestiller jeg mig.

På torsdag får Wild med Reese Witherspoon (har haft et kæmpe girl-crush på hende siden Walk the Linepremiere og den handler netop om at drage ud på sådan en lang vandring. Witherspoon fik en Oscar-nominering for sin præstation og jeg kan slet ikke vente med at se filmen.

Filmselskabet har spurgt, om jeg vil dele, hvad jeg selv ville tage med på sådan en tur.

Udover alt det helt lavpraktiske (kick-ass vandrestøvler, god rygsæk osv.), så skal det på billederne her også med: Kamera, gode bøger, natbøjle, Penny (her symboliseret ved porcelænshund ;)), notesbog, telefon (kun til nødopkald og at høre musik), neglefil (man knækker altid negle i ødemarken og så er en glimmerfil god), kontaktlinser, powerbank, mit ur jeg har arvet efter min far, kokosolie fordi det kan bruges til alt (hår, hud, negle, madlavning), ikon-‘ordbog’, Juice-complex, solstift og mit yndlingssmykke – en ring der er en sammensmeltning af mine forældres vielsesringe.

Det var egentlig en lidt skæg øvelse. Altså hvad man ville have med/ikke kunne undvære på sådan en tur af personlige ting. Det var faktisk ret svært for mig at komme på ting efter Penny, kamera, ur, ring og bøger. Hvilket jeg kun ser som noget positivt. Jeg er meget lidt knyttet til ting og sådan kan jeg egentlig godt lide det.

Hvad ville I tage med på sådan en tur?

Se hvad andre ville tage med på de sociale medier via #WildMovie

(indlægget er udgivet i samarbejde med Wild/20th Century Fox)

(Visited 2.065 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Det her spørgsmål kommer lidt ude af kontekst:) Jeg er simpelthen blevet lun på din lækre Balenciaga City, og efter en meget positiv årsopgørelse, er det faktisk muligt med lidt taskeforkælelse:) Desværre kan jeg ikke se og “prøve” den her i Århus, så vil rigtig gerne høre om der kan være en MacBook i? Og er du glad for din, selvom du har haft den længe?:)

  Tak for en helt fantastisk blog iøvrigt! Du bidrager med alt muligt hverdagsglæde fra dit lyserøde univers:)

  Kærlig hilsen Pernille

  1. Hej Pernille,

   Åh hvor lyder det rart, gid det var mig! :)

   Nope, det kan der desværre ikke. Men der findes mange andre og større Balenciaga-modeller, der også har ‘motorcycle’-looket/er i samme design, så måske en af dem ville passe bedre til dine behov?

   Ja, det kan du tro jeg er. Har haft den i små ti år og det er suverænt den taske jeg har brugt mest. Knuselsker den og overvejer helt alvorligt at købe en magen til, når den gamle ikke kan mere.

   Klem
   Emily

   1. Tusind tak for svar:)
    Jeg overvejer stadig om jeg absolut skal kunne have laptop i, for bruger den sjældent alligevel, og så synes jeg bare de mindre tasker er SÅ meget lækrere:)
    Er glad for at høre du stadig elsker din! Den er godt nok også lækker:) Kan slet ikke bestemme mig for grå, mørkeblå eller lyserød/rosa… Må til København og lure inde i Illum:)
    Ha’ en fortsat dejlig aften!

 2. Jeg har set både filmen og læst bogen. Bogen har mangle flere detaljer med og er på den måde bedre, men filmen var bestemt god.

  Smiler lidt ved det du gerne vil have med. Cheryl Strayed, som hovedpersonen hedder, fandt ret hurtigt ud af, at hun havde aaalt for meget med :-).

  1. Haha…. Det kan jeg godt forestille mig, altså det med at have for meget med. Måske bare Penny og kontaktlinserne så ;)

   Må have fingre i bogen. Tak for tippet :)

 3. Spændende indlæg! Jeg ville have svært ved at begrænse mig. Hamlet af Shakespeare ville nok være den bog, jeg ikke kunne undvære, ellers kun de mest praktiske ting, og så en notesbog og et kamera.

 4. Åhr, GLÆD dig! Wild gav mig lyst til at pakke det allermest nødvendige i en rygsæk og gå i et med naturen. En solo-vandretur ligger højt på min drømmerejse-liste efter den film. Soundtracket og litteraturreferencerne er virkelig gode. Og filmen er skøn på den der Eat, Pray, Love-måde.

 5. Jeg kan KUN anbefale Camino de Santiago. Jeg gik 250 km af ruten, da jeg var 13 år gammel sammen med min mor, og det var én af de bedste oplevelser som jeg endnu har prøvet.
  Det kan lyde banalt bare at gå fra morgen til aften, men det var virkelig frisættende og det rensede ens tanker fuldstændigt. Man begyndte pludselig at reflektere over nogle ting og fik sat tingene i perspektiv.
  Det er en frihedsfølelse så det batter!

  Jeg håber, at du også får den oplevelse – det bør alle mennesker opleve.

  Et lille tip: pak så let som overhovedet muligt! Du vil takke dig selv, når du er ude på ruten :)

  1. Åh hvor lyder det fedt Stine, sikke en dejlig oplevelse at have og så med din mor. Nu har jeg kun fået mere blod på tanden. Det må jeg altså få gjort indenfor de næste par år!

   Haha… ja, det må nok blive uden noget af det ovenfor, hvis det virkelig galdt. Men så var det blevet et kedeligt billede ;)

 6. Emily, du skal en dag tage til Vancouver i Vestcanada. Der er de lækreste strande og de smukkeste bjerg. En super fed downtown med fantastiske madoplevelser (rigtig meget fisk) og virkelig god og billig shopping. Hvis man kører et kvarter ud af byen, kan man vandre i de dejligste bjerge. Jeg tror også, at det ville være lige noget for dig, der ligesom mig er en herlig blanding af friskluftselskling og byliv :-)

  1. Det lyder jo som paradis. Har også en veninde der taler meget pænt om Vancouver, så der er vist noget om snakken :) Tak for anbefalingen! Klem