Team Edward

creepy stalker kind of Emily
Julie kunne ikke beslutte sig og ville have både Edward og Jacob, Bella måtte til gengæld gerne smutte
Oh my lord! Var inde at se Twilight New Moon i går sammen med alle de andre teenagepiger, crazy og meget hvinende stemning i Imperial, umuligt ikke at blive revet med.
Filmen var på mange måde dårlig og til tider pinlig, men alligevel er jeg solgt. Det er jo porno for piger og det spiller på alle de rigtige tangenter. Edward og Jacob er der hele tiden til at redde Bella og de siger alle de rigtige ting (og for det meste i bar overkrop).
Jeg er dog ubetinget på team Edward. Narkomanlignende prettyboys er nok bare mere mig end pumpede indianere.
Kan man mon få en t-shirt et sted hvor der står ‘Team Edward’? Kan jo lige så godt køre den her psykose helt ud.
Julie var grådig og ville have dem begge, men den evigt klynkende Bella måtte gerne blive stemt hjem fra ekspeditionen, hun er virkelig også det svageste led i alle betydninger.
(Visited 147 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Haha Narkomanlignende prettyboys ;D Sådan har jeg aldrig lige tænkt på ham.. men der har du da vist ret ;D jeg holder i øvrigt med eddie også :Phttp://shop.cafepress.co.uk/edward-cullen Go nuts :D

  2. Jeg tror, at man kan få "Team Edward" t-shirts på ebay. Men må indrømme at jeg hellere vil have en, hvor der står "Bella, you are the weakest link". Det er virkelig virkelig rigtig. Ud men klynkeprinsessen :-)

  3. rijaH – tak for link, det er jo for sindsygt hvad man kan få ;)Sophia Maria – Er så klar på din t-shirt også. Du burde sætte dem i produktion, tror at der er mange der gerne vil have sådan en, hehe.

  4. Hvis jeg skal vælge, vælger jeg Edward. "It's him, it's always been him". Men synes nu alligevel stadig, at Jacob "is sort of beautiful". Og ja, jeg vil have en tee med "Team Edward" NU!