{Kulhudratfest i Frankrig for the win}
Glædelig mandag! Jeg er vel hjemme og har hovedet helt fyldt op med gode oplevelser og masser af overskud og ny energi. Nu glæder jeg mig til at lægge den allersidste hånd på min bog, der skal i trykken lige om lidt og ikke mindst til for alvor at lave gode sager til bloggen igen. Har savnet den og jer, selvom jeg har kigget lidt ind af og til i den forgangne uge.
Ud over at stå på ski og danse på bordene har jeg den seneste uge også spist lækre ting (åh Frankrig, du kan alt, også lave mad!) og købt mere eller mindre passende (og primært spiselige) souvenirs med hjem. Kig bare med her :)
Og så vil jeg gerne ønske jer en fortsat rar mandag og en rigtig herlig uge.
Klem
ENGLISH RECAP: The little things that made me smile the past week in France. A genuine carb feast, skiing again, edible souvenirs, a great noodle dish that I can’t wait to recreate at home, a crêpe with chocolate and banana and some candy with a name that translates into something rather naughty in Danish.
{Vil gerne på ski igen. Nu}
{Franske musthaves. Bonne Maman marmelade og rensevand fra Caudalie}
{De lækreste nudler i Tignes med marineret kylling og masser af friskt, sprødt grønt, som jeg snarest må prøve at efterligne herhjemme}
{Mere crêpe. Denne her med fyld af banan og chokolade. Og ja, det er chokolade, der løber ud af den}
{Endnu en souvenir. Lidt mere upassende. Som alt surt slik på fransk}