Små ting

{Kulhudratfest i Frankrig for the win}

Glædelig mandag! Jeg er vel hjemme og har hovedet helt fyldt op med gode oplevelser og masser af overskud og ny energi. Nu glæder jeg mig til at lægge den allersidste hånd på min bog, der skal i trykken lige om lidt og ikke mindst til for alvor at lave gode sager til bloggen igen. Har savnet den og jer, selvom jeg har kigget lidt ind af og til i den forgangne uge.

Ud over at stå på ski og danse på bordene har jeg den seneste uge også spist lækre ting (åh Frankrig, du kan alt, også lave mad!) og købt mere eller mindre passende (og primært spiselige) souvenirs med hjem. Kig bare med her :)

Og så vil jeg gerne ønske jer en fortsat rar mandag og en rigtig herlig uge.

Klem

ENGLISH RECAP: The little things that made me smile the past week in France. A genuine carb feast, skiing again, edible souvenirs, a great noodle dish that I can’t wait to recreate at home, a crêpe with chocolate and banana and some candy with a name that translates into something rather naughty in Danish.

{Vil gerne på ski igen. Nu}

{Franske musthaves. Bonne Maman marmelade og rensevand fra Caudalie}

{De lækreste nudler i Tignes med marineret kylling og masser af friskt, sprødt grønt, som jeg snarest må prøve at efterligne herhjemme}

{Mere crêpe. Denne her med fyld af banan og chokolade. Og ja, det er chokolade, der løber ud af den}

{Endnu en souvenir. Lidt mere upassende. Som alt surt slik på fransk}

(Visited 2.614 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Haha, sjældent tror jeg der har været så stor procentdel af “Små ting” har været spiseligt. Jeg bliver jo helt sulten her på den anden side af skærmen!

  Det er godt at have dig hjemme igen – det har ikke været helt det samme med dig af sted (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

 2. Tricket til de sprøde grøntsager i nuddelretter er at have snittet dem på forhånd, stege dem individuelt i meget, meget kort tid (individuelt i typen af grøntsager, ikke hver stykke grøntsag!) og så smide dem i en skål. Når man så blander dem med varme nudler, bliver de opvarmede igen og man undgår klammo slaskegrøntsager.

  Toppen er, hvis du kan finde svampesoja i stedet for almindelig soja. Det giver en helt fantastisk dyb og frisk umami som almindelig soja ikke kan. Held og lykke!

 3. Crepe med chokolade og banan. Oh my. Craving! Måske vi skal have sådan en fætter til dessert herhjemme i aften (nej det skal vi bestemt ikke! Broccoli, broccoli, broccoli… måske skal vi alligevel ;))

 4. Fritter og crepes i samme måltid. Fab! Man kan undre sig over, at folk nogensinde kommer hjem igen :-)

 5. Hej Emily!

  Det lyder, som om du trives i bedste velgående – det er dejligt;-)

  Jeg vil lige høre dig om en ting (som jeg faktisk har spurgt dig om tidligere, men jeg kan simpelthen ikke huske hvor på bloggen – pinligt…):

  Hvis du skal anbefale nogle Rudolph Care produkter (hvor du synes, den højere pris står mål med kvali), hvilke så?

  God dag til dig – og god vind med sidste hånd på bogen (super spændende!)