Små ting

{Omsorgs-donuts fra og med en sød veninde}

Kender I det, at man kigger tilbage på den forgangne uge og ikke umiddelbart synes, at den har indeholdt så meget? Altså ikke så meget ud over det sædvanlige. Og så bladrer man billedgalleriet på telefonen igennem og bliver pludselig mindet om den ene fine – måske endda mægtige – oplevelse efter den anden? Det var i alle tilfælde, hvad der skete for mig i dag, da jeg skulle lave denne udgave af Små ting.

Og det var en rar fornemmelse. Jeg kunne slet ikke lade være med at trække på smilebåndet for mig selv. Og glædes lidt over smartphones og sociale medier, der giver en lyst til at (foto)dokumentere stort som småt.

I tråd med det kiggede min kæreste og jeg hans Instagram igennem sammen i går aftes. Altså alle de billeder fra inden vi lærte hinanden at kende og helt tilbage til Instagrams start. Eller til han kom på, var det nok. Og det var sindssygt hyggeligt at kigge en andens ‘album’ igennem og samtidig få de tilhørende historier.

Telefoner og sociale medier får så meget skæld ud for tiden (og de ER farlige tidsrøvere, det har jeg også måtte erkende), men de giver altså også noget rigtigt fint, som man ikke havde før, synes jeg. Så handler det blot om at kunne administrere det ;)

Rigtig dejlig mandag aften til jer.

Klem
Emily

ENGLISH RECAP: The little things that made the past week a little (or a lot!) sweeter.

{Svanesøen i Operaen i onsdags. Dårligt billede (det må man vist heller ikke, ups!), fabelagtig ballet!}

{Endnu en tur på Bispebjerg Kirkegård at beundre kirsebærblomsterne}

{Et udsnit af et af de mange smukke værelser i by Malene Birgers hovedsæde på Frederiksberg. Der vil jeg gerne bo}

{Den helt, helt perfekte rød/orange farve til foråret og sommeren fra Victoria Beckhams samarbejde med Nails Inc}

{Pumps med loaferinspirerede snuder fra Marie Monin. Kommer til at hænge på mine fødder hele foråret}

{To gange ‘Daisy 75-års special’ (og Dennys Special, den hvide) på Gorm’s med gode veninder i lørdags}

{Kirsebærblomster i min egen have. Omend ikke helt så pompøse som dem på Bispebjerg}

{Ustyrligt god croissant på Mirabelle med hende her og hende her i søndags}

(Visited 2.372 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. He he, er det nu jeg skal indrømme at jeg kiggede alle (og der er mange!) dine Instagram billeder igennem igår.. Det må være en kombination af, at jeg selv er helt ny på instagram, elsker dine billeder og har for meget tid (er på barsel). Men hyggeligt var det. Så tak for det.

  2. Så vidunderligt fine og lykkelige små glimt. Yndigt og opløftende, som altid.

    Jeg tror også, man skal passe på med at pege for meget fingre af de sociale medier. Der er noget smukt ved den måde, de hjælper os med at holde fast i ting på. Lægge mærke til ting på. Også selvom de er tidsrøvere.

    1. Mange tak søde Rikke og ja, helt, helt enig. Der er nu engang ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget. Klem

    1. Tak skal du have Julie og ja, det er ikke kun skidt med de sociale medier og telefoner alle vegne ;)