Postkort fra Val d’Isère

Okay okay okay det her skiferieliv er lækkert. Omend det ikke efterlod helt så meget tid til blogging, som håbet. Så nu savner jeg altså at dele lidt med jer.

Dagene har været en hvirvelvind af herlige oplevelser og jeg er lidt ked af, at det er slut i overmorgen, men på den anden side bliver det nu også rart at komme hjem til Pletten og Yves ;)

Sofie og jeg er inviteret af Coca Cola Zero, der har et lækkert chalet i Val d’Isère, som i denne uge gæstes af folk, der har vundet den ultimative skiferie netop gennem Coke Zero.

Og den har været ret ultimativ må man sige. Alt har spillet, selv de ting der ikke er til at styre. Og vi har dermed nydt det lækreste solskinsvejr stort set alle dage, været ude at ræse på snescootere, fået undervisning af nogle af Danmarks bedste skiløbere, haft den vildeste afterski-fest på La Folie Douce og holdt BBQ på terrassen på chalet’et. Blandt meget andet. Og det er jo heldigvis heller ikke slut endnu.

Rigtig dejligt fredag og weekend til jer :)

ENGLISH RECAP: A postcard from a pretty spectacular vacation in Val d’Isère.

 

(Visited 1.860 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Nej nej nej! Hvorfor har jeg ikke hørt om den konkurrence før? Skulle da have deltaget, ser jo alt for fedt ud!

  1. De er fra Rossignol :) Jep, de har en super pasform og er dejligt varme. Faktisk lidt for varme til det fantastiske vejr vi havde sidste uge, men tror at de er noget så fine ellers :)

  1. Det er også noget så rart, er meget glad og taknemmelig :)

   Den er fra Six Amês :)

   Klem til dig

 2. M.I.S.U.N.D.E.L.I.G! Intet over forårsski. Har også selv været i Val d’Isere og besøgt Folie Douce, så vildt sted!

  1. Ja, det var så dejligt. Nu vil jeg bare afted igen! Haha… ja, det er så gak og kitsch ;)

 3. Avra hvor lækkert, elsker også skiferie, det kan jeg godt forstå du er blevet forfalden til. Hvor er den fine jakke fra?

  1. Ja, man kan blive helt afhængig af det, tænker jeg :) Den er fra Rossignol, men er en kollektionsprøve, så kommer først i butikkerne til efteråret :)

 4. Hej Emily,
  Det ligner en dejlig tur du har været på. Hvor er den blå t-shirt du har på indenunder fra?
  God dag,
  Bedste hilsner
  Camilla

  1. Jeg tror at de laver nogenlunde samme konkurrence igen næste år. I så fald skal jeg nok tippe jer om den :)
   Du kan også holde øje på Coca Cola Zeros facebookside :)

 5. Hej Emily. Elsker din blog – og kigger således med glæde tilbage på gamle blogindlæg!!! Jeg har sådan tænkt på om du ikke vil lave endnu et skiindlæg her i vinteren 2019. Eks. med de skisteder du (og din skimand) kan anbefale. Alperne vs. østrig/italien osv. Evt. et indlæg med skiudstyr i år.. Bare et lille ønske og tak for altid gode inspirerende indlæg :)
  Mvh. Anne :)