À tout à l’heure

vintage_ski_picture

Nu smutter jeg til Alpeland og I skal med på ski. I alle tilfælde noget af tiden. Næste uge bliver en (forhåbentlig) herlig cocktail af de sædvanlige indlæg, krydret med skiferiepostkort. Jeg glæder mig helt vildt til sne, sol (krydser fingre), at få talt fransk igen, crêpes, lidt vino og så selvklart til at stå på ski efter små ti års pause. Håber virkelig, at det er ligesom at cykle. Og er meget taknemmelig for alle jeres gode tips og kommentarer omkring ski til dette indlæg.

Turen går til Val d’Isere sammen med min sunde Sofie (der heldigvis kan overtales til både vin og pandekager) og vi skal bo på Coke Zero Ski Chalet. Fik jeg sagt, at jeg glæder mig?

For lige at få de sidste franskgloser på plads inden jeg skal afsted, har jeg terpet sammen med de gode drenge fra Flight of the Conchords (mest finurlige serie, elsker den, find den på HBO), der har begået ovenviste fabelagtige sang.

Foux du fa fa et à tout à l’heure :)

ENGLISH RECAP: I’m of to Val d’Isere in the French Alps for a week of skiing, fun, crêpes, wine and getting to speak a little french again. I’ve practiced the latter with the guys from Flight of the Conchords – check out video above – all morning. À tout à l’heure et foux du fa fa :)

(Visited 1.107 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Hvor lyder det skønt! God tur :) Jeg kan hverken tale fransk eller stå på ski, men du sælger det ret godt, må jeg indrømme. Måske jeg når dertil en dag, hvor jeg kan mestre begge dele!