3 dage 3 outfits #2

jakke Selected Femme// strik Ganni// jeans Rag & Bone// taske Saint Laurent (her i lille)// støvler Esprit (gamle)// solbriller Ray Ban

Hermed hvad jeg havde på i går, som led i min lille, selvpåførte udfordring med at vise tre outfits fra tre på hinanden følgende hverdage. Strikken og tasken går igen og så røg jeg ellers i yndlingsjeans’ne (som min mor i øvrigt hader af et godt hjerte) og en læderjakke til en forandring, hehe…

NU skal jeg underholde mine søde veninder, som jeg har inviteret på rosé-sangria og hjemmelavede hotdogs. Og isvafler til dessert. Se det er slet ikke nogen tosset onsdag aften. Håber også, at jeres bliver rar :)

(Visited 2.410 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Åh, din onsdag lyder i hvert fald noget mere hyggelig end min. Her står den nemlig på eksamenslæsning! Men man må jo som bekendt yde før man kan nyde, så jeg forventer stor nydelse, når jeg engang bliver færdig haha (:

  Du ser rimeligt bad ass ud på de her billeder. Lidt mere rå end sædvanligvis. I like it!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Åh savner ikke eksamenslæsning og du kan tro at jeg føler med dig. Pøj pøj med det og glæd dig til du kommer ud på den anden side :)

   Haha… takker, jeg er ret bad ass, når det kommer til stykket hihi ;)
   KNus

 2. Det er virkelig en fin ide med 3 hverdagsoutfits på 3 dage. Jeg er fan! God inspiration ! :-)

 3. Det er næsten helt uvant at se dig i et sort/hvid outfit. Ellers er det mig der husker dårligt ;) Jeg forbinder dig i hvert fald med farver og mønstre, men det her klæder dig virkelig også – og er lidt nemmere at relatere til for mig. Hvis det ikke var fordi både min sorte jeans, min stribede trøje og min grå t-shirt var til vask, var jeg hoppet i noget lignende ;)

  1. Mange tak Laura, det er jeg glad for at høre. Altså at det er relaterbart og samtidig kan inspirere :) Jeg er nok lidt til begge dele. Altså både farver og mønstre, men også noget mere laid back og sort/hvidt. Klem

 4. Fedt med de 3 forskellige looks. Og dit hår er simpelthen så fint på billederne med den hvide skjorte! Din grå t-shirt på disse billeder – hvor er den fra?

  Kh anette

 5. Hej E :)
  Hvor er den flotte læderjakke fra? Jeg vil gerne have en ny, men aner ikke hvor man skal finde en fin en. Det kunne da være lækkert med et indlæg om flotte forårsjakker fra dig ;) Rigtig god onsdag!

  1. Den er fra Selected Femme, der er link til den under første billede :)
   Haha… det må jeg overveje så! ;) Tusinde tak og i lige måde. Klem fra mig