Vind: Lingeri og lak

annonce u baggrund1violasky1

Hvis der er noget, der kan gøre mig blød i knæene og varm om hjertet (altså udover babyer og hundehvalpe og min kæreste), så er det undertøj og neglelak. Og tænkte, at et par af jer måske havde det lige sådan? Derfor har jeg sammen med Viola Sky og essie lavet 3 x påskeæg for voksne, for at forkæle nogle af jer med et lækkert sæt undertøj og matchende neglelak.

Der er to sæt undertøj og en bikini med tilhørende lakker på højkant til 3 heldige vindere OG så er der en rabatkode til jer allesammen.

Kig med nedenfor for konkurrencebetingelser og kode :)

violasky7

Lovely Coco +  ‘licorice’ og ‘sugar daddy’

Rabatkode
Shop smukt lingeri eller badetøj hos Viola Sky med 20% rabat* med koden Emily – der blot skal  tastes i rabatkodefeltdet i check ud. Gælder til og med søndag d. 20. marts.

*Gælder dog ikke på udsalgsvarer og lingerisæberne.

Tilmeld dig gerne Viola Sky’s nyhedsbrev for masser af info og guides om lingeri.

violasky3

Lovely Frou Frou + ‘tart deco’, ‘peach daiquiri’ og ‘sunday funday’ fra essie

Konkurrence
For at deltage i konkurrencen skal blot lægge en kommentar nedenfor, hvor du linker til dit favoritundertøj fra Viola Sky OG fortæller mig hvilket af sættene her fra indlægget, du ønsker dig, hvis du vinder :)

Konkurrencen slutter på lørdag kl. 12.00 og vinderen får direkte besked pr. mail.

violasky4

Miss Palm Spring + ‘chinchilly’ og ‘lady like’ fra essie

 

(Visited 3.534 times, 7 visits today)

Skriv en kommentar

449 Kommentarer

 1. “Lovely Frou Frou ” er simpelhen det fiiineste sæt undertøj! Så det er selvfølgelig det jeg godt kunne tænke mig at vinde ;-)

 2. Så skulle det være lovely frou frou. Kender ikke mærket, men hold nu op det ser lækkert ud :-)

  Krydser alt hvad krydses kan :-)

 3. Er ret vild med dettehttp://m.violasky.dk/produkter/134-lovely-betty-/554-lovely-betty-trekants-bh/
  Men det øverste sæt Lovely Coco er også så fedt… så det vil jeg helt klart ønske mig.

 4. Sættet “Lovely Coco” er så fint og hel klart min farvorit, så der er slet ikke behov for et ekstra link :)

 5. Wauw wauw, lækkert påskeæg! Hvis jeg vinder (7-9-13), så vil jeg helst have det sorte. Jeg synes især trusserne ser noget så fine ud. Fra deres hjemmeside kan jeg godt lide den her trekants BH: http://www.violasky.dk/produkter/134-lovely-betty-/554-lovely-betty-trekants-bh/. Jeg er ret vild med gråt (lavendelgrå og stålgrå, ikke joggingbuksegrå eller fejlvasket grå) undertøj. Og de her trusser: http://www.violasky.dk/produkter/134-lovely-betty-/557-lovely-betty-hoej-trusse-/. De ser lige dele “Mad Men”-sexede og rare ud. Jeg trænger faktisk til nyt undertøj, så måske jeg skal lægge det i kurven, hvis jeg ikke vinder :)

 6. Først og fremmest super lækker konkurrence. Det er nogle virkelig flotte sæt du har fundet.
  http://www.violasky.dk/produkter/139-miss-poppy/749-miss-poppy-balconette-bh/
  Jeg synes dette sæt er super flot.

  Jeg ville nok vælge det lyserøde sæt Lovely Frou Frou + ‘tart deco’, ‘peach daiquiri’ og ‘sunday funday’ fra essie. Farverne er bare super friske og utrolig fine. Dejlige forårsfarver. Og kunne godt bruge det til at forkæle mig selv lidt :)

 7. Miss Forget-me-not balconette og høj trusse det ville passe perfekt til en 4 børns mor!!
  det er bare fine ting

 8. Jeg må starte med at indrømme at jeg altid vælger basic sort undertøj, for at føle mig mere sikker og neutral i forhold til undertøj. Men det synes jeg faktisk er lidt ærgerligt, for det er simpelthen så fedt med folk der går op i det inderste.. Sjovt nok havde jeg, med inspiration fra ‘Ugens Udfordring’ skrevet nogle ting ned jeg gerne ville udfordre mig selv med og den indeholdte blandt andet ønsket om at blive bedre til flere farver og mere blonde på undertøjet. Defor ville det da være for fedt med et lækkert sæt undertøj med knald på farverne – og jeg vil med stor glæde gerne vinde sættet Lovely Frou Frou :) Jeg er derudover ret vild med sættet Lovely Betty, http://www.violasky.dk/produkter/134-lovely-betty-/554-lovely-betty-trekants-bh/ , som ville være et sæt jeg ville lægge ud med at udfordre mig selv med om mandagen og så kunne det jo være at jeg ville ende i det fine Lovely Frou Frou senere på ugen ;)

 9. det er bare fine ting
  Forget-me-not balconette og høj trusse det ville passe perfekt til en 4 børns mor!!

 10. Uh mit yndlingssæt, også på hjemmesiden er ‘Miss Palm Spring’ men det er alt sammen flot jo! Jeg elsker det mærke :-)

 11. miss Poppy ser fantastisk ud og modellen er perfekt til mig. Jeg ville elske at vinde bikinien så jeg kan blive helt klar til sommersæsonen går igang

 12. Wauw! Sikke noget fint lingeri. Jeg er helt tosset med den blondede balconette Miss Poppy.
  Og af dem du har valgt er jeg vild med Lovely Coco.

  … Men sikke en lækre forårsfarve! Essie har gjort det igen igen :)

 13. Denne miss hollywod chemise er vildt fin, og så er jeg tosset med den blå petroleums farve

 14. Denne miss hollywod chemise er vildt fin, og så er jeg tosset med den blå petroleums farve

 15. Ønsker mig allermest det sorte sæt – som nybagt mor kan man i den grad have brug for at føle sig lidt lækker i noget som ikke er en grim amme BH

 16. Hej Emily
  Der er i dag 29 dage til jeg skal giftes, og jeg har ledt efter lingeri til den store dag, og jeg synes at Lovely Frou Frou ville passe perfekt! Det er virkelig et smukt sæt at have under kjolen.
  Inde fra deres hjemmeside, selvom det ikke er et sæt lingeri, er denne kimono to die for: http://www.violasky.dk/produkter/101-kimono/842-miss-honey-dew-kimono/ , men det her sæt er også ret nuttet: http://www.violasky.dk/produkter/135-lovely-loretta/550-lovely-loretta-trekants-bh/

 17. Det sorte lovely coco sæt er lige mig :) og så den her fine silke top http://www.violasky.dk/produkter/124-miss-nougat/533-miss-nougat-chemise-top/ … Den minder mig om en undertrøje/top jeg havde da jeg var yngre og kan huske den altid fik mig til at føle mig lidt ekstra lækker når jeg gik derhjemme og hyggede i natbukser :) Synes det er SÅ vigtigt at gøre sig lækker for sig selv og er sikker på manden heller ikke har noget imod det haha ;)

 18. Uhh lækkert!
  Jeg synes hele Miss Poppy serien er SÅ fin!

  Der ud over ønsker jeg mig Lovely Frou Frou sættet, som er fint og forårsagtigt :-)

 19. Hvor har jeg mange gange trykket næsen flad på vinduet til Viola Sky forretning. Jeg elsker hendes ting. Sommeren er næsten lige om hjørnet, så jeg krydser fingre for at vinde den flotte bikini

 20. Sikke nogle fine sæt! Jeg drømmer om et nyt, helt klassisk sæt undertøj i sort, da min yndlings-bh i sort netop er gået i stykker… øv. Så dette fine sæt overvejer jeg faktisk lidt at klikke hjem: http://www.violasky.dk/produkter/142-udsalg/409-miss-dottie-boejle-bh/

  Hvis jeg vinder, ønsker jeg mig det grå sæt badetøj “Miss Palm Spring + ‘chinchilly’ og ‘lady like’ fra essie”. Er nemlig i seriøs bikini-krise her til sommer :D

 21. Lovely frou frou er mit yndlings sæt. Jeg har aldrig kunnet bruge så fint undertøj pga min barms størrelse. Men til maj er det slut

 22. Uhhh man bliver jo helt kuldret af den hjemmeside – alt er så fint og lækkert!
  Nu har jeg en kæmpe svaghed for både polkaprikker og vintage, så det her smukke blondesæt med retrovibes og sarte prikker fik mig lige til at se stjerner et øjeblik :-D

   1. Okay jeg sover vist stadig…. Jeg ville vælge det koralfarvede, hvis jeg skulle være så svineheldig.

 23. Sikke noget delikat lingeri. :)
  Skulle jeg være så heldig at vinde, håber jeg på det sorte sæt Lovely Coco. Men det lyserøde/ferskenfarvede sæt Lovely Frou Frou er også noget så fint. :)

 24. Wow.. Hvor er det SMUKT!
  Skulle jeg være så heldig at vinde, ville jeg ønske mig det sorte ‘Lovely Coco’ sæt. Det er jo såå pænt <3

 25. Mit yndlingssæt er et du også selv har valgt “Lovely Coco” og ville elske at tilføje det til min garderobe :)

 26. Hej Emily.

  Wow, noget flot undertøj! Jeg har særligt forelsket mig i dette sæt: http://www.violasky.dk/produkter/62-miss-evergreen/438-miss-evergreen-let-vatteret-bh/. Så smukt, og ikke bare sort, som jeg altid plejer at købe. Jeg er nok lidt for kedelig og praktisk når det kommer til undertøj. Det må stoppe nu! Det ville min kæreste måske også sætte pris på ;) Af de sæt, der er sammensat i indlægget, er jeg vild med bikinisættet ‘Miss Palm Spring’.

  Kh. Gitte

 27. Ønsker mig alle tre – men skal jeg vælge – og det skal jeg jo – så må det blive det sorte…

 28. nøj :p ville ønske mig det sorte sæt, og æælsker især Miss Ginger, så delikat en farve <3

 29. Jeg synes virkelig det her sæt er fint: http://www.violasky.dk/produkter/80-miss-lulu/527-miss-lulu-let-vatteret-bh/
  Der er noget rigtig fint over et helt klassisk, sort sæt med blonder. Nogle ville måske kalde det kedeligt, men jeg synes virkelig det kan være flot. Og så gør det jo heller ikke noget, at det er en smule mere anvendeligt end de lidt mere modige farver. Derfor må jeg også sige, at hvis jeg skulle være så heldig at modtage et påskeæg, ville jeg synes det var ekstra skønt, hvis det indeholdt første sæt undertøj og lakker ;-)

 30. Wauw, hvor er det noget fint undertøj!! Jeg er meget klassisk, hvad undertøj angår, og derfor er det smukke ‘Lovely Coco’-sæt min favorit. De blonder er seriøst lækre! Jeg er dog også fuldstændig vild med bikinien ‘Miss Palm Spring’ og de tilhørende neglelakker fra Essie ‘Chinchilly’ og ‘Lady like’, så det må blive dette sæt jeg krydser alt hvad jeg kan krydse for, og håber at det bliver sendt min vej :)

 31. Vild med alt lingeri fra Viola Sky. Det er så fint og delikat at man føler sig helt særlig med det på. Drømmer om at bære Lovely Loretta, som er så yndigt … og ville elske at vinde Lovely Coco, som ser både sexet og behageligt ud!

 32. Hej, Emily, jeg er vild med Viola Sky’s Brazilian trusser, som passer fantastisk under mit kontortøj, da de ingen synlige kanter har :-)
  http://www.violasky.dk/produkter/156-lovely-coco/785-lovely-coco-brazilian-trusse/

  Jeg vil meget gerne vise Miss Palm Springs bikinien på min ferie I Spanien, men også på Amager og Hellerup stranderne. Bikinien er min yndligsfarve, jeg eeelsker blondeeffekterne, og den ville passe perfekt til min timeglas figur – så min man får hans egen Marylin Monroe! Jeg håber jeg bliver den heldige vinder! KH!

 33. Jeg elsker mine blomdesæt fra Viola Sky❤️Miss Hollywood har den fineste blå farve. Blonde bh’en og den fine trusse med blomde bagpå er super feminin og sidder helt perfekt også på den modne kvindekrop.
  Jeg vil ELSKE at vinde den smukke bikini Miss Palm Springs

 34. Hvor smukt og svært at bestemme hvilket der er det flotteste, Lavender kimono’en.
  Og miss Palm Spring + cinchilly og lady linke er så fint.

 35. Jeg elsker Viola Skys farvede undertøj, så jeg ønsker mig virkelig
  Lovely frou frou.

 36. Miss Camelia er og bliver en af mine favoritter fra Viola Sky. Særligt de høje trusser og chemisen fra denne kollektion er i mine øjne så delikat, så yndefuldt. De smukke farver og bare french-feeling all over.

  http://www.violasky.dk/produkter/60-miss-camelia/419-miss-camelia-chemise-top/

  Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg dog prise mig lykkelig, over at være iklædt Lovely Coco! Det er måske sort og klassisk, men det er langt fra kedelig sort og klassisk! Sonja laver det smukkeste undertøj, sådan er det. Punktum.

 37. Sikke noget fint undertøj, jeg kendte faktisk ikke mærket, men overvejer da bestemt om jeg skal have mig sådan et fint sæt, når jeg snart kan droppe ammebh’erne. Så skulle det være det fine miss evergreen sæt:
  http://www.violasky.dk/produkter/62-miss-evergreen/438-miss-evergreen-let-vatteret-bh/
  http://www.violasky.dk/produkter/62-miss-evergreen/437-miss-evergreen-hoeje-trusser/
  Men jeg vil også rigtig gerne vinde din præmie, i så fald vil jeg gerne vinde det sorte sæt.

 38. Wauv, sikke en masse flotte sager! Jeg synes den her BH er virkelig fin: http://www.violasky.dk/produkter/139-miss-poppy/749-miss-poppy-balconette-bh/

  Og så selvfølgelig også det smukke Lovely Coco-sæt! :) http://www.violasky.dk/produkter/156-lovely-coco/782-lovely-coco-trekants-blonde-bh/

  Hvor er det en skøn idé med et “voksenpåskeæg” – det ville være en perfekt forkælelse her i påskeferien :) Jeg krydser fingre!

  Ha’ en rigtig dejlig ferie, Emily x

 39. Sikke nogle fine ting.. Jeg har ikke før stødt på det mærke og jeg kan se, jeg helt sikkert skal tage et kig nærmere :) Det ligner også til forveksling et mærke, hvor os med lidt større barm også kan benytte os af en fin blonde BH uden bøjle.
  Jeg blev strak helt forelsket i denne, farven og pasformen ser så fin ud: http://www.violasky.dk/produkter/135-lovely-loretta/550-lovely-loretta-trekants-bh/

  Skulle jeg være så heldig at vinde, så ville jeg vælge denne: Lovely Frou Frou

  Fingrene er krydsede og jeg håber, du får en skøn dag :)

  Pernille – Glutenfrimagi.dk

 40. Åh det er svært at vælge – der er SÅ meget fint. Både undertøj og badetøj!

  Hvis jeg kun måtte vælge et sæt fra siden skulle det være dette, som egentlig er meget klassisk, men virkelig delikat med blonderne (bh med trusserne der hører til selvfølgelig): http://www.violasky.dk/produkter/142-udsalg/745-miss-daisy-balconette-bh/

  Og så ville jeg gerne vinde badetøjet, miss palm spring! Og ellers må det være lovely coco som er lige så elegant som det hvide :)

 41. Fantastisk flotte modeller, jeg er så fristet. “Lovely-Frou-Frou” er helt klart min sommer favorit. Flotte farver, små detalje WOW!

 42. … det er da de smukkeste, lækre sæt, der er blevet sat sammen på de tre fotos… – ville blive vildt glad og beæret, hvis jeg var så heldig at vinde sættet i ‘frugtfarver’… så smukt og feminint, uhm.

  Lovely Frou Frou + ‘tart deco’, ‘peach daiquiri’ og ‘sunday funday’ fra Essie.

  Pt. går jeg selv i overvejelser omkring indkøb af den smukke underkjole og trusser fra Hollywood-serien. Så klædeligt til en voksen kvindekrop med former. Så føler mig sig smuk fra inderst til yderst…

  http://www.violasky.dk/produkter/63-miss-hollywood/788-miss-hollywood-underkjole/

  Så ladylike og classy og smukt, uhmmm

 43. Det sorte sæt ville jeg elske at vinde, det er så fint og sexet.
  Lovely Coco + ‘licorice’ og ‘sugar daddy’

 44. Åh. Sikke nogle fine sæt. Jeg har forelsket mig i det fine forårssæt; http://www.violasky.dk/produkter/155-lovely-frou-frou/777-lovely-frou-frou-trekants-blonde-bh/. Jeg er kommet ud for et frygteligt flad og har brækket en knogle i hver håndled, så derfor er begge arme i gips. Min kæreste har hjulpet mig med alt (stort som småt), og jeg vil så gerne kunne give igen. Et smukt sæt undertøj vil helt sikkert gøre underværker for min selvtillid og det ville glæde min dejlige kæreste.

 45. Hvor er der meget fint!
  Er vild med “Miss Hollywood vatteret bh” – så flot!
  I indlægget gad jeg godt vundet det sorte sæt <3

 46. Ejjj hvor er det bare noget smukt lingeri (smiley med hjerter i øjnene)! Jeg synes dette sæt http://www.violasky.dk/produkter/135-lovely-loretta/550-lovely-loretta-trekants-bh/ er helt fantastisk, men er også ret vildt med “Lovely Frou Frou” som du har med i indlægget her ;-) Det sorte er selvklart også smukt, men mere klassisk og jeg kunne godt tænke mig sådan et sæt i candyfloss farver, hvis jeg vandt :-)))

  Du må have en skøn weekend!

  Kh Freja

 47. Miss Palm Spring ser ud til at være den helt perfekte bikini til mig! Har ledt efter en ny SÅ længe, og bliver bare aldrig tilfreds.