Forårsfinheder og på besøg hos Pandora

annonce u baggrund1pandora spring1

I var rigtig mange, der spurgte til de smukke ringe med farvede sten, jeg viste fra min tur til Bangkok med Pandora. Og det kan jeg godt forstå. De er nemlig så pæne (især i flok) og også blandt mine favoritter fra Pandoras nye forårskollektion, der netop er landet i butikkerne i torsdags. Se alle de fine forårsnyheder her.

pandora spring2

Et par andre yndlinge fra den nye kollektion. Er ret betaget af georgineringen med emaljedetaljer.

pandora spring5

Den delikate ring med sten kommer både i sølv og guld og er lidt slankere/lettere i udtrykket end hvad man tidligere har set fra Pandora. Så yndig.

pandora spring6

Nordic Press-20

På besøg i Pandoras imponerende og sympatiske produktion i Bangkok. Det var så fascinerende, at få lov at se, hvordan smykkerne bliver lavet. Som barn elskede jeg de der ‘sådan bliver det til’-programmer i Børnetime, hvor man kunne se hvordan alt fra flødeboller til fodbolde blev produceret.

Jeg havde helt samme oplevelse her. Denne gang var det blot som at være der selv. Bogstaveligt talt. Jeg var overrasket over hvor mange led, der er i sådan en produktion, samt hvor mange kvalificerede hænder, det faktisk kræver.

Nordic Press-10

I lære som guldsmed. Og allerede helt klar med beskyttelsesbriller på ;)

Nordic Press-12

SÅ skægt og SÅ svært.

Nordic Press-37

Jeg kunne være blevet der i dagevis. Og var meget glad over at opleve, at man godt kan være en kæmpe spiller på verdensmarkedet (så sejt gået af en dansk virksomhed i øvrigt) og samtidig behandle sine mange, mange medarbejdere ordentligt.

pandora essence bangle

Pssst… der er netop også kommet flotte bangles som tilføjelse til Essence-kollektionen. Og apropos Essence, så kommer der flere fine sager hertil snart. Og en lille påskekonkurrence på bloggen i næste uge :)

 

(Visited 1.929 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

 1. Jeg synes det er sejt at de har givet jer adgang til fabrikken. Det er den slags brand-samabejder jeg gerne så flere af i blogland, hvor virksomheden og blogs sammen kan fortælle en meget mere detaljeret historie.
  Der ser rigtig nok fint og ordentligt ud. Ved du om Pandora får den tjekket af en 3. organisation, som kommer på uanmeldte besøg?
  Og hvordan med fagforening, løn og overarbejde?

  1. Hej Johanne,
   Det gør mig rigtig glad at høre, for jeg har det på samme måde. Muligheden for gode, længerevarende samarbejder med brands jeg virkelig holder af :)
   Jeg tjekker op på dine spørgsmål, når jeg er hjemme igen (er på Bali). Mht det sidste ved jeg at der er betaling for overarbejde og at medarbejderne ikke arbejder på akkord, men er fastansatte. Kh. Emily