Postkort fra Bangkok

annonce u baggrund1Processed with VSCOcam with hb1 preset

Hermed et virtuelt og mestendels visuelt postkort fra forrige uge i Bangkok. Jeg var afsted med Pandora, bl.a. for at besøge deres imponerende produktion. Den kommer der lidt mere om i et eget indlæg snart, ligesom jeg kommer til at lave masser af andre spændende sager med dem i år. Glæder mig til at fortælle jer meget mere :)

Udover at besøge produktionen og selv prøve kræfter med at lave smykker (med blandet succes) var vi blandt andet på sightseeing til vands og til lands, på marked, ude at spise på danskejede Sra Bua (måske min hidtil bedste spiseoplevelse nogensinde) og på cooking school for at prøve kræfter med det thailandske køkken.

Det var sådan en dejlig tur og jeg blev meget betaget af Bangkok, som jeg oplevede for første gang.

english2lyse

A virtual and mostly visual postcard from my recent stay in Bangkok. I went there with Pandora to visit their impressive jewelry production. I’m going to talk more about that in a separate post soon and do a lot of fun stuff with Pandora this year in general. I look forward to tell you much more :)

Apart from visiting the production site we went sightseeing on the river, went to the market, dined at amazing Sra Bua, and attended a class at a cooking school. Such a lovely trip and a very nice first impression of Bangkok.

Processed with VSCOcam with hb1 presetProcessed with VSCOcam with hb2 presetbangkok riverbangkok emilyProcessed with VSCOcam with hb1 presetelsa ekmantigerdesk hoteltuktukProcessed with VSCOcam with hb1 presetcurrypasteProcessed with VSCOcam with hb1 presetblue schrimpProcessed with VSCOcam with hb1 presetmarketbangkokProcessed with VSCOcam with f2 presetcooking schoolbangkok

 

(Visited 2.057 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. Hvor har du købt den kjole du sidder i på trappen? Den er nemlig super flot :) selvom jeg ikke skal ud og rejse, er det alligevel altid lidt spændende at se billeder fra andre lande : )

  1. Det er en gammel Noa Noa kjole :) Elsker den også.

   Ja, det holder jeg også selv meget af. Klem Emily

 2. Bangkok har så mange fantastiske restauranter. Min kæreste og jeg var også på Sra Bua i sommer, da vi var dér – det var også en stor oplevelse :-)

 3. For pokker Emily! Du kan jo få selv det at drikke af en plastikpose, til at se lækkert ud! Du sælger virkelig Bangkok godt, og glæder mig til at se mere af dit samarbejde med Pandora.

 4. Hej Emily, Dejlige billeder :-) Du har tre fine ringe med farvede sten på den ene finger – vil du fortælle hvor de er fra? Og denim nederdelen sidder så fint, den kunne jeg også godt tænke mig at lure oprindelsen af :-)

  Tak for en god blog!

  1. Hej Mette, tak skal du have :)
   De er fra Pandoras forårskollektion, der lander i butikkerne lige om lidt. SÅ pæne jeg er også helt vild med dem. Nederdelen er fra Zara, men er fra i sommer, så ved ikke om de stadig har den…
   Selv tak. Dejligt at du læser med <3 Klem

 5. Wow, bliver en smule misundelig når jeg kigger så lækre billeder! Jeg må simpelthen vide hvor de fine flade sandaler er fra? De er så smukke.

  God mandag.

 6. Hej Emily! Hvor er kjolen fra? Synes at have set den her inde før, men kan simpelthen ikke finde indlægget. Måske husker jeg forkert?

  1. Den mønstrede er en gammel sag fra Noa Noa og den lyserøde er fra Second Female :) Klem

 7. Kære Emily,
  Tak for en superfin blog! Jeg vil rigtig gerne vide, hvor de meget smukke stilletter du har på sammen med kimonoen er fra?
  Kram Ida

  1. Hej Ida, selv tak og dejligt at du læser med, de er fra Joie men har et par år på bagen desværre. Klem Emily

 8. Hej Emily
  Er vild med de flotte 3 ringe fra Pandora med sten – bare wow! Og den smukke grå neglelak du har på. Kan du hjælpe mig med navn på lakken?
  Hilsner Blomme :-)