Weekly Wanted

wwbali2

Jeg går og tæller ned til først Bangkok i starten af marts og siden Bali i slutningen af samme måned og glæder, glæder, glæder mig til varme, bare ben og bikini. Og de her sager må altså meget gerne komme med i kufferten.

 1. Solcreme i rejsestørrelse fra Rudolph Care
 2. Auberginefarvet cut-out bikini fra ASOS (top her og bund her)
 3. The Beach af Alex Garland, som jeg endnu ikke har fået læst
 4. T-shirt med bananprint fra Ganni (ikke i butik endnu, men er liiiige på trapperne)
 5. Palmehalskæde fra ANNI LU
 6. Blomstret slå-om-kjole fra Denim & Supply by Ralph Lauren
 7. Neglelak i farven ‘Poolside Service’ fra essie
 8. Sandaler med sløjfer fra ASOS (i sort her)

english2lyse

 1. Travel size sun screen from Rudolph Care
 2. Eggplant cut-out bikini from ASOS (top here and bottom here)
 3. The Beach by Alex Garland
 4. Tee with banana print from Ganni
 5. Palmtree necklace from ANNI LU
 6. Floral wrap dress from Denim & Supply by Ralph Lauren
 7. Nail polish in ‘Poolside Service’ from essie
 8. Bow leather sandals from ASOS (in black here)

indlægget indholder affiliatelinks

 

(Visited 2.996 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. The Beach, som i den der blev filmatiseret med Decaprio? I så fald har jeg en gammel paperback, den må du få. Tag den med på en ferie måske :)

  1. Ja lige præcis! Hvor er du sød tak <3 Har lige lånt den af en veninde og tænker at nemlig at den skal med på ferie :) Knus Emily

 2. Åh nej, åh nej, åh nej! Jeg HAR jo mange bikinier i forvejen – men den der skønhed fra ASOS…… jeg er solgt. Eller den er solgt. Til mig.

  1. Sådan havde jeg det også. Håber den er flot i virkeligheden. Og på mig. Frygter lidt at komme til at ligne en indsnøret skinke… Klem Emily

 3. årh, det lyder så skønt alt sammen :) jeg har også ralph lauren kjolen på min saved list på asos – tænker bare at der nok er en rabatkode lige rundt om hjørnet, der kunne være værd at vente på?

  1. Ja den er lidt fin den kjole ikke? Jeg er kommet til at trykke køb allerede, er ikke så tålmodig ;) Klem Emily

 4. Hej Emily,
  Hvor har du fået fat i de smukke magnoliagrene jeg anede på et af dine billeder forleden?

  1. De er købt i en blomsterhandel på Vesterbrogade. Lige omkring nr. 126, så vidt jeg husker :) Klem Emily

 5. Da vi sidste år rejste til Tenerife, købte vi Rudolphs solcreme i lufthavnen og havde en god fornemmelse i maven over at vi skulle smøre noget lækkert på kroppen.. Men da de indeholder glycerin, som man også kan bruge som neglelakfjerner vil jeg bare give et tip om ikke at få lagt fin mani- og pedicure inden ferien :-)

  Heldigvis behøvede jeg ikke rigtig neglelakfjerner da jeg skulle af med resterne af den ødelagte neglelak, jeg kunne bare fortsætte med solcremen..

  1. Ej det lyder meget mærkeligt. Har brugt dem siden de kom frem (og går altid med neglelak) og har ikke oplevet det… Hvilken neglelak havde du på? Glycerin er en (i øvrigt god) fugtighedsbevarende ingrediens, der findes i rigtig, rigtig mange cremer og som af og til optræder i neglelakfjernere men udelukkende for at den netop ikke skal udtørre huden og neglen for meget. Men i sig selv er den ikke opløsende på neglelak. Det burde den i alle tilfælde ikke… Men ih hvor træls! Prøv evt. igen med en anden neglelak (jeg bruger næsten altid essie), hvis du har mod på det :)

   1. Jeg har ikke prøvet essie, men det var både på tæerne og fingrene at det røg af.. Kan ikke huske hvad mærker det var, da det efterhånden er noget tid siden.. Jeg kan bare huske jeg ikke havde neglelakfjerner med på ferie, så jeg brugte bare solcremen

 6. Uuuh, The Beach er en af de bøger, jeg har læst mange gange .Og det er de rette omgivelser at læse den i. Go’ læselyst.