Rejseinspiration

annonce u baggrund1boroughmarket11

Borough Market i London. Se mere i min London guide her.

Jeg holder frygteligt meget af at rejse. Men det er nok ikke nogen hemmelighed :) Det er noget af det, der inspirerer mig allermest og som ofte får sat dette og hint lidt i perspektiv. Og det synes jeg er meget sundt.

Mine rejsetips

 • Når jeg rejser planlægger jeg en del ting på forhånd og laver lidt research inden. Simpelthen fordi jeg økonomiserer med mine rejsedage og helst vil samle på gode oplevelser i stedet for dårlige. I særdeleshed når det kommer til måltider. Intet kan gøre mig mere trist på rejser end at have ‘spildt et måltid’.
 • Min plan er som regel en grovskitse, så man får det vigtigste med (og har mulighed for at bestille bord i forvejen hvor det er nødvendigt), men hvor der også er plads til spontanitet eller slet og ret at tage den med ro. For et for stramt program er sjældent hyggeligt.
 • Sidst men ikke mindst prøver jeg at planlægge sådan, at de ting jeg gerne vil prøve/se på den givne dag ligger i umiddelbar geografisk nærhed af hinanden. Sådan at man ikke ender med at bruge det meste af sin ferie på transport.

Masser af rejseinspiration
Mange af jer kender nok TakeOffer, men det er ikke sikkert, at I kender til deres rejseinspirationsside, der er blevet lanceret for nylig. Den bliver ugentligt opdateret med nye, personlige guides og rejseartikler til og om alverdens destinationer og jeg har bidraget med en guide til Berlin og en til London. Billederne her i indlægget hører til sidstnævnte.

Ud over mig tæller truppen af rejseskribenter bl.a. Frk. Kræsen (Linn Grubbström), Sidsel og Lasse, Lonely Planet Danmark og så selvfølgelig TakeOffers egne ansatte, der også er bidt af en gal rejsehest.
Så det er en hel lille guldgrube af personlige rejseanbefalinger, man får adgang til :)

acnestudios1

Acne Studios og Dover Street Market i Dover Street.

musical taxi21

London taxa og musical.

electricdiner11

Electric Diner.

tate21

Tate Modern.

aesop westbourne grove1

Aesop på Westbourne Grove.

littlevietkitchen21

Little Viet Kitchen.

sketch11

Sketch Gallery.

Ottolenghi21

Kage hos Ottolenghi.

granger&co1

Kø til den populære morgenmad hos Granger & Co.

udsigt sky garden1

Udsigt fra Sky Garden.

shopping ledbury road21

Aimé på Ledbury Road.

electric cinema1

Electric Cinema.

(Visited 3.116 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Skønne billeder! Når der er en ting, jeg bare er virkelig dårlig til, når jeg rejser, så er det måltiderne. Jeg plejer bare altid at tage noget på vejen, og planlægger aldrig spisesteder i forvejen, men når man ser dine billeder af lækker mad, kunne det da godt være, at man skulle forsøge at planlægge lidt i forvejen, næste gang man er et smut forbi London. :)

  1. Det kan jeg kun anbefale :) Man undgår både at gå helt sukkerkold i en eller anden manisk søgen på det perfekte sted (et klassisk storbyferiescenarie) og man har lidt bedre odds i forhold til at undgå de dårlige spiseoplevelser :)
   Klem Emily

 2. Ih, kan ikke lade være med at smile, når jeg ser London tips som er en gåtur fra mit hood :-) Flyttede til London for fem måneder siden uden at kende det store til byen og nu kan jeg slet ikke forestille mig, at vi en dag flytter tilbage til Danmark!
  Westbourne Grove er en lille perle og ud over de steder du nævner, kan tilføjes Daylesford, som er det fineste økologiske supermarked med cafe og køkkengrej.
  De bedste donuts fås hos Crosstowns Doughnuts i Soho – jeg er endnu ikke gået forbi uden at købe minimum én donut med hjem :-) Og Flavourtown laver fantastiske cupcakes, hvilket jeg ofte kan finde lidt kedelige.
  Og til sidst kan anbefales cafeen Sunday, som er et af Londons “dogfriendly places”. Men tror nu mere det er deres brunch, der gør stedet utroligt populært i weekenden – kø udenfor, som var det Møller & Kaffe eller Wulff & Konstali :-)

  Skulle du være nysgerrig efter flere Londonsteder, så er de listet her: http://www.ohsocute.co/places

  Og tak for tip om Sky Garden, lyder fantastisk og er tilføjet!

  1. Ih hvor hyggeligt at du bor dér Sandra, simpelthen det bedste kvarter i London. Tak for alle de gode tips, dem vil jeg huske, når jeg (forhåbentlig snart) skal tilbage :) Kram Emily