Bali Bound

annoncetag bali7

I dag er der præcis to måneder til, vi ankommer til Bali. Ved godt, at jeg har talt lidt (meget) om den tur, men jeg glæder mig simpelthen helt uendeligt og har allerede sommerfugle i maven af spænding.

For helt ærligt! Bali! Det har altid stået lidt som sådan en utilnærmelig drømmedestination for mig. Så må næsten knibe mig selv i armen for rigtig at tro på det.

Vi skal afsted på surf og endnu engang med Lapoint. Og det endda på deres splinternye camp i Balangan. Jeg glæder mig helt umanerligt til at prøve kræfter med surf igen og forhåbentligt blive bedre.

Og ikke mindsst til ferie og afslapning og forhåbentlig masser af godt selskab. Vi var så heldige sidst i Marokko og måske nogle af vores svenske venner fra den tur også lægger vejen forbi Bali i påsken. Jeg krydser fingre.

VIND: Har du også lyst til at (prøve at) surfe og ikke mindst opleve Bali, vil jeg lige tippe om Lapoints konkurrence om 1 uges surf-ferie for to i deres suite på campen i Balangan. Deltag i konkurrencen her.

english-med-grey21

In exactly two months we’ll set foot on Bali and I’m beyond excited. It has always been such a dream destination for me and I have to pick myself to really believe it’s happening. 

I’m looking forward to (try to) surf again as well as relax and enjoy the beautiful island.

Sunset_Surf_photo_matsgrimseth.com

Photo: Mats Grimsæth. Om to måneder er det mig der står der :)

Rejsen står vi selv for og går man også med Bali-drømme, så kan jeg anbefale, at man booker i god tid og prøver at undgå skoleferier. Vi skal afsted i påsken og av, det blev altså en kostbar omgang. Så vidt vi fik researchet os frem til, har Singapore Airlines de mest direkte og kortest mulige flyvninger, men Emirates og Qatar er også gode bud.

Er I Bali-kendere, må I meget gerne komme med jeres tricks. Vi kommer nok mest til at være i og omring Balangan, da meget af vores tid kommer til at gå med surf, men er der noget særligt vi skal se eller opleve bliver jeg glad for jeres tips.

english2lyse

Me in two months ;) If you have any tips or recommendations for Bali (especially Balangan) please do tell :)

bali8

Jeg følger Nalu Bowls, en ‘smoothie bowl café’ på Bali, på Instagram (lidt skørt, men de har en ret sej profil) og glæder mig til opleve stedet i virkeligheden. Blandt mange andre ting. Rejser selvfølgelig ikke jorden rundt for en acai-bowl. Eller gør jeg? ;)

english2lyse

I follow Nalu Bowls, a smoothie bowl café in Bali, on Instagram (a little crazy I know, but they have a pretty cool and dreamy profile) and I look forward to experience the place in real life. Among many other things. I’m not traveling around the world for an acai bowl. Or am I? ;)

unspecified1

Her skal vi bo. Så skønt! Se mere fra campen her.

english2lyse

Our home in Bali. Looks pretty cool to me.

lapoint bali3

Mig om to måneder… eller noget… Det er målet, men det tager nok lige liiiiidt at nå dertil…

english2lyse

Me in two months… or something… That might be the goal but there’s a long way to go…

bali6bali1bali5bali3

Photos: Nalu Bowls og Lapoint

(Visited 2.340 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Hej Emilie
  Så er en hilsen fra Bali vist helt på sin plads! Glæd jer!
  Her er helt forrygende og er lige kommet hjem fra en tur på surfbrættet! Jeg er ligesom dig stor fan og har det så sjovt på vandet!
  Tak for en inspirerende blog- Jeg burger mange af dine tips – både bøger, mad, livssyn og de små gode månedlister!
  Varme solskinshilsner
  Mette

 2. Kan godt forstå i glæder jer – Bali er fantastisk og Balangan Beach ligeså. Vil dog anbefale i tager en tur til Ubud, som efter min mening er det mest autentiske Bali. Stemningen er helt speciel, maden er fantastisk og der er utallige yoga studios hvor man kan nappe en time eller to med udsigt til rismarkerne.

 3. Det ser dejligt ud, håber i får en skøn rejse.
  Ikke for at være sur, men burde der ikke stå reklame øverst i indlægget? Håber ikke du opfatter det forkert, jeg spørger i bedste mening.

  Mvh. Maria.

  1. Helt ok og fair spørgsmål :) Den er sådan lidt midt imellem da vi selv betaler for rejse m.m. og ikke bliver kompenseret, men nu har jeg gjort det for en god ordens skyld. Klem Emily

 4. åååårh, Bali er virkelig også en drømmedestination for mig. Specielt efter at have læst “Spis, Bed, Elsk”, som er en af mine yndlingsbøger, og som også udspiller sig i Bali den sidste del af bogen.

  Du hører i hvert fald ingen klager her fra over, at du deler en masse Bali-stuff. Det er tværtimod bare skønt :-D

 5. Du har SÅ meget at glæde dig til! Jeg boede selv på Bali i tre måneder i 2000, da jeg var på et studieophold i Jimbaran – ikke langt fra Balangan. Det var til dato mit livs bedste oplevelse (minus de to børn jeg siden har fået), og jeg drømmer hvert år om at komme tilbage.

  Som en anden skrev, SKAL I finde tid til en tur til Ubud. Det er “the place” på Bali – det er både der, I finder det mest autentiske Bali med kulturelle ceremonier mv., fantastisk mad og en laid back boheme-feeling, da det er her mange kunstnere har slået sig ned. Her kan man også finde god shopping, både tekstiler og kunst. Og en cykeltur i de omkringliggende fuldstændig bjergtagende rismarker er et must! Det er indbegrebet af Bali.

  En gå i byen-tur i Kuta med stemningen af aussie-backpackere m.fl. må I også opleve, og evt. et besøg inden på Hard Rock Cafe også i Kuta (med det lækreste poolområde og god mad). Det er også en tradition, at man samles til solnedgangen på Kuta Beach.

  Har I mere tid og mod på en virkelig flot naturoplevelse, kan man bestige vulkanen Gunung Batur midt på øen. Det er en overkommelig tur på ca. 2 timer, hvor man begynder i de tidlige morgentimer og er oppe til solopgangen med den mest ubeskrivelige udsigt.

  Glem “hovedstaden” Denpasar, fuldstændig ligegyldig og så forurenet.

  God tur!!!

  1. Tak tak tak for fine tips Anita, det lyder så dejligt (og lige mig) altsammen, hvis ikke vi når det hele i denne omgang, må vi jo bare komme tilbage ;) Kram og rar aften til dig

 6. Vi besøgte Bali i november inden vi tog videre til Australien, og jeg tror måske vi var lidt mættede af både at rejse rundt og Asien generelt, efter at have rejst siden august. I know, man kan ikke blive for mættet, men jeg tror bare ikke vi fik det ud af Bali, som man kan, hvis man har energien til det. Vi havde brug for at slappe af og koble ud, så vi fik desværre ikke set så meget af øen, som vi havde regnet med. Og måske derfor rejste vi heller ikke afsted med verdens bedste indtryk. Jeg tør næsten ikke skrive det, men jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke helt er med på hypen omkring Bali (synes alle besøger den ø lige for tiden? Haha), og der er nok nogle andre asiatiske destinationer jeg ville vælge over Indonesien generelt, hvis jeg skulle få muligheden på et andet tidspunkt.
  Men med det sagt, så tror jeg at det er en genial destination for surfing, og den måde I rejser afsted på, hvor I har et holdepunkt og en gruppe af menneske at forholde jer til, tror jeg virkelig er en fordel.
  Vi besøgte i øvrigt Uluwatu Temple, som ligger nede på den halvø I skal være på, og det var SÅ smukt! Den kystlinje og den solnedgang der er der fra er virkelig et besøg værd. Vi brugte mest Uber til at komme rundt på øen, men det kan være lidt svært, når man ikke tager afsted fra Kuta, for så er der ikke så mange chauffører i området, så vi havde lidt problemer vi at komme tilbage fra templet igen. Så transport er måske en god ide at have styr på på forhånd ;) Kunne forestille mig at scootere ville gøre hele Bali-oplevelsen meget bedre!
  Single Fin – også på halvøen – skulle være et genialt sted for en drink mens solen går ned, men vi nåede desværre aldrig forbi. Til gengæld nåede vi forbi Balangan, hvor vi boede ved Willy’s Homestay – den SØDESTE familie! Herfra besøgte vi også en cafe længere nede af vejen ned mod Balangan Beach. Caféen havde vidst lige skiftet ejere da vi var der, så den hedder lidt forskelligt når jeg søger. Både Cafe La Pasion og Cafe La Vida dukker op når jeg søger. Cafe La Pasion er den der er på Tripadvisor. Indretningen er SÅ lækker! Og maden ligeså god. Deres quesadillas var virkelig gode! Og de blev serveret på de pæneste træbrætter, som vi efterfølgende forsøgte at støve op på øen, men desværre uden held. En af aftenener vi var forbi, satte de en storskærm op, hvor vi viste en surferfilm, og med kulørte lamper, en lille pool og generel god stemning var der ikke et øje tørt ;)
  Anyways, lang kommentar for en forholdsvis lille ø, haha. Jeg håber at I får en skøn tur :-D

 7. Jeg anbefaler også Ubud og vulkan tur! Vi gik op af vulkanen midt om natten (hård tur), så solopgangen fra toppen af vulkanen over skyerne, og kogte æg i den naturligt varme jord til morgenmad. SÅ fantastisk.

  Hvis I kan nå en tur til Gili øerne, er det også ren bounty idyl <3

 8. Balangan beach er fantastisk! Var der for et år siden, virkelig god surfe på de gode dage.

  Følger balifood på Instagram der er noget godt engang i mellem.
  Fiske restauranterne på stranden i Jimbaran er ikke pengene værd.

  Gili air er en fantastisk ø, hvis i vil ud hvor der er lidt mere stille :-) med fantastiske dyk med skildpadder.

 9. Vi var på Bali i sommers og elskede også Ubud! Fed by med masser af kunst butikker og god stemning. Gilli øerne er også rigtig skønne og det er næsten sikkert at se skildpadder der når man dykker…. Rigtig go tur

 10. Bali er dejlig og Indonesien generelt er dejlig. Tror du vil få blod på tanden til at besøge flere dele af Indonesien når du har været på Bali – for tro mig der er sååå meget mere at komme efter.
  Jeg var på Surf Camp med LaPoint bl.a. Og det var en skide god oplevelse – søde surf instruktører som endte med at tage os med til et bryllup – fed og autentisk oplevelse.
  Hvis du skal til Ubud så er det helt sikkert stedet at få en massage!! Ooog ellers var mit favorit sted Uluwatu heeeelt nede syd på. Der er så smukt med klipperne og strand. Det er ikke voldsomt langt fra Balangan – især ikke på scooter – og ved at mange af de ansatte og instruktørerne tager på Single Fin dernede for at feste – det kan anbefales!! God tur