Come away with me

surf2_zpsn4pz5cru

Så er jeg på vej mod Bali og nye surfeventyr og jeg glæder mig umådeligt til 9 dages påskeferie i Paradis.

Jeg satser på, at sende jer et par dejlige ‘postkort’ undervejs om internetforbindelsen vil det. Ligesom jeg har et par indlæg planlagt allerede. Men jeg bliver nok ikke så vaks i kommentarfeltet, ligesom nogle af de faste indlæg (ugens udfordring, Weekly Wanted m.fl.) holder påskeferie i den kommende uge :)

MEN I er mere end velkomne til at følge med på Instagram (@emilysalomon) og  Snapchat (emily.salomon) hvor jeg – om muligt – vil opdatere mere flittigt.

Rigtig dejlig påske til jer,

Klem
Emily

Ps. Billederne her er fra vores tur til Marokko i efteråret.

english2lyse

I’m off to Bali for a week of surfing and relaxing. I might send you a ‘postcard’ or two while I’m there (if the wifi allows it) but otherwise you’re very welcome to tag along on Snapchat (emily.salomon) or Instagram (@emilysalomon) where I’ll update more frequently.

Have a lovely Easter!

xx
Emily

surf3_zps4utpwm7u

 

(Visited 1.466 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Glæder mig til at følge med! Skal selv til Bali midt i maj i 8 dage som del af en rundrejse, så jeg kan lige få noget inspiration fra dig. :-)

  2. Åh Emily. Jeg savner dig sådan når du er væk – hihi. Dine indlæg er dem jeg hygger mig mest med, de er selvforkælelse i weekenderne, ren mig-tid.
    Jeg håber i får en god ferie, Bali er så fantastisk. Der er en særlig ro man ikke får andre steder, og jeg skylder ‘skylden’ på at 90% af indbyggerne er Hindu.

    En anbefaling på vejen..
    I Ubud har de et pizzaria, det tåler ingen sammenligning. Jeg har som pizzaelsker fået min bedste pizza på netop det pizzaria. Det hedder Umah Pizza og ligger på en sidegade fra hovedgaden Jl. Raya, på Jl. Bisma. HAPS!