Postkort fra Bali

nalubowls1

Hermed et lille, virtuelt postkort fra uendeligt fantastiske Bali, der bestemt ikke har skuffet endnu. Det er lige som jeg havde forestillet mig og håbet på. Super afslappet, folk er så venlige, vi bor så dejligt på Lapoints surf camp i Balangan, maden er fantastisk, vejret er fantastisk, strandene er fantastiske og sådan kunne jeg blive ved.

Jeg håber, at der også er rart derhjemme (de skrækkelige hændelser i Bruxelles i går til trods – så forfærdeligt) og at I får en dejlig påske.

english2lyse

A little, virtual postcard from amazing Bali which is by far living up to my expectations. Everything from the food to the weather and hospitality is fantastic and I couldn’t be happier.

kandahill2uluwatu2uluwatubeachkandahillhundebassenalubowlskandahill3lapoint1pitaya

 

(Visited 2.110 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Det ser simpelthen så skønt ud. Bali er virkelig min drømme destination og dine billeder giver mig kun endnu mere lyst til at spare op, så jeg kan komme afsted :-)

  1. Det kan jeg varmt anbefale Ditte :) Det er et af de dejligste steder, jeg nogensinde har været <3 Klem Emily

 2. Det ser fantastisk ud! Har lige et spørgsmål -hvor gamle er deltagerne på en surfcamp? Nyd det!

  1. Det er også så dejligt. Det er ret forskelligt tror jeg. Da vi var i Marokko var alle slut 20 eller omkring 30 + nogle der var lidt ældre med børn. Her er de fleste start/midt 20, men ved ikke om det er sådan normalt. Hører lige ad :) Kh. Emily

 3. Mmmh, Bali ser vidunderlig ud! *ad to bucket-list* :)

  Den der skjorte/kjole der hænger i skabet og ligner et partisaner tørklæde – er det din eller hans? Den ser ret skøn ud under alle omstændigheder! Og hvem går alligevel op i kønsroller, når det gælder tøj? ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk