Postkort fra Bali II

Processed with VSCO with hb1 preset

Endnu et lille postkort fra vidunderlige Bali. Her er det uendeligt dejligt og lidt til (og meget, meget varmt) og jeg er lykkelig helt ind i kernen. Og meget afslappet og føler mig nærmest nulstillet. Slet og ret helt fantastisk.

I går havde vi hviledag fra surf og benyttede lejligheden til at udforske en smule og tage til Seminyak og Canggu. Her blev det både blev til lidt shopping, nogle mægtig fine spiseoplevelser (!) og en bytur på verdens mest kitschede ‘champagnebar’ med rød løber, østers, musikvideoer fra 00’erne på storskærme, drinks med paraplyer og en parykbutik på toilettet.

Apropos surf så går det bedre og bedre. Selvom det helt sikkert ikke ser kønt ud, så begynder jeg at have lidt mere kontrol over brættet og føler mig under alle omstændigheder vældig sej. Vi er afsted med Lapoint og bor på deres camp i Balangan og får surfundervising gennem dem, hvilket varmt kan anbefales.

english2lyse

Yet another virtual and visual postcard from wonderful Bali. Where I’m improving my surf skills while exploring a little of what this amazing island has to offer.

Processed with VSCO with hb1 preset

Denne her kjole har reddet mit liv. Næsten i alle tilfælde. Blev solskoldet på bagsiden af benene (første gang nogensinde) på andendagen af at ligge på surfbrættet og padle (med faktor 50 og zink på), men denne dækker alt det brændte og så synes jeg den er lidt sej, fordi det ligner et lille superhelteslag dér bagpå ;)

Processed with VSCO with f2 preset

Bliver aldrig træt af de her solnedgange. Her ved Uluwatu Beach.

Processed with VSCO with hb1 preset

Dr. J’s supersalat og vandmelonjuice på Shelter Café i Seminyak.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Vores surfcamp i Balangan. Her kunne jeg godt blive en uge til.

Processed with VSCO with hb1 preset

Lever i superkjolen … 

Processed with VSCO with hb1 preset

Pitaya- og pistacieis.

deuscangu

Deus-butikken i Canggu har både fotoudstilling, butik med motorcykler, surfgear, cykler og tøj og en restaurant. Ret sejt sted og et must hvis man rejser med en af modsat køn.

 

(Visited 2.000 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Ser vidunderligt ud. Har du nogle tips til, hvor det er godt at bo? Område og hotel? Kæresten og jeg planlægger bryllupsrejse til Bali, nemlig :-)

  1. Det var det helt bestemt også. Vi boede på en surf camp i Balangan (nede ved Bingin og Uluwatu) og der var helt fantastisk, men på sin vis også lidt ‘ude på landet’, så det kommer nok lidt an på hvad man vil…
   Hvis I skal lidt rundt tænker jeg at Gilli-øerne, Amed, Ubud, Seminyak og så området nede på halvøen hvor vi var kunne være et hit (omkring Bingin eller Thomas beach). Det gad jeg i alle tilfælde godt selv ;)
   Kan desværre ikke hjælpe med hoteller, da jeg ikke har prøvet nogle andet end vores camp + et hotel i Seminyak (der bestemt var fint, men måske ikke sådan helt honeymoon-agtigt). Mødtes dog med nogle venner i Seminyak, der boede på eqUILIBRIA og det var SÅ lækkert! Kram Emily

 2. Hvor ser det bare nice ud altså… Og maden dernede ser virkelig lækker ud. Og IG-venligt :D
  Og hold da kæft en solnedgang!

 3. Kære E- først tak for en super blog, har fulgt dig i et stykke tid:-) du fik mig til at investere i den lille céline

 4. og dernæst;-) hvilken champagne bar var det? skal til Seminyak her til sommer og ku godt bruge lidt bar råd;-)