Små ting

singlefin

{Fik den fineste halskæde af min kæreste på Bali}

Denne forgangne uge var noget mere eksotisk end sædvanligvis, hvilket denne omgang små ting også bærer præg af. Det var en umanerligt god ferie, men jeg er nu heller ikke ked af at være hjemme igen. Da jeg cyklede gennem et forårsspirende København i dag, kunne jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet over, at jeg for mindre end et døgn siden ræsede rundt på scooter på en brandvarm, balinesisk landevej. Så herligt med kontraster og forskellighed.

Nu skal jeg nusse ekstra meget på Pennys bløde ører og så skal jeg tidligt i seng. Er lidt af en jetlag-zombie i dag, men har da formået at holde mig vågen til nu.

Jeg håber, at I får en fantastisk uge <3

coconut

{Kokosvand direkte fra kilden}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Smukkeste solnedgange hver aften}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Min nye yndlingsdrink: Watermelon Crush}

scooter

{Mit ride i sidste uge. Med surfboard på siden selvklart}

hishersbook

{Læsning på stranden. His & hers}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Palmer og lyserød himmel}

Processed with VSCO with hb1 preset

{Hyggelig påmindelse på Shelter Café i Seminyak}

 

(Visited 2.083 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Det billede med palmerne og den lyserøde himmel er simpelthen SÅ smukt altså! Vi har selv næsten lige bestilt rejse til Bali, så det er vildt hyggeligt at se små ting fra jeres ferie – det får mig kun til at glæde mig endnu mere til august!

    1. Ja, det kunne jeg også godt bruge hver aften. Må se om jeg kan plante en lille palme på altanen ;)
      Ja ikke? Klem Emily