Paradis

thomas beach3

Sådan her så min mandag ud. Efter at have frekventeret en hel del balinesiske strande, besluttede vi os for at besøge en strand lige i nærheden på feriens sidste dag. Og heldigvis for det. Det viste sig nemlig at være den bedste af dem alle. Hvidt sand, krystalklart vand, palmer, en lille biks med kokosnødder, et par parasoller og et rart sted at spise frokost og ellers ikke så meget andet. Heller ikke så mange andre mennesker. Den bedste afslutning på en mægtig dejlig ferie.

Min kjole er i øvrigt lavet af en gammel sari og er herfra. Den var helt perfekt til heden på Bali, men tænker, at den også vil være fin herhjemme med et par læderleggins under og sneakers til.

english2lyse

On the last day of our trip to Bali we found the perfect beach. White sand, crystal clear water, a coconut stand, a tiny lunch restaurant and a few chairs. And we had it almost to ourselves. The perfect ending to a magic vacation.

thomas beach4thomas beach7thomas beach1thomas beach5thomas beach6thomas beach2

 

(Visited 1.905 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Jeg skal til Bali om 2mdr, så jeg er meget interesseret i at høre, hvad den strand hedder :-)? Har du andre gode fif til Bali eller øerne omkring?

    1. Den hedder Thomas Beach (nedfor Thomas Homestay ved Padang Padang), men sig det ikke til nogen ;)
      Jeg var kun i det område + i Seminyak, men tænker at jeg brygger en lille guide sammen, der kommer på bloggen snarest :) Og ellers er der lidt gode steder at finde på min insta. Rigtig god tur til den tid, er skisme allerede lidt misundelig. Knus Emily

    1. <3 hvor er du sød Anne. Sender dig en virtuel high five og en kokosnød ;) Kram