Hey Boy

chanel boy2

Har haft så travlt med (skamløst) at vise mit lille, nye Chanel-vidunder frem ovre på Instagram, at jeg helt har glemt at præsentere ham her. Vi faldt for hinanden sent fredag aften i lufthavnen i Bangkok og jeg vidste (næsten) med det samme at han måtte med hjem.

Denim, bouclé, franske farver og guld. Alt godt samlet i en lille taske, som jeg bliver lidt varm om hjertet hver gang jeg kigger på og som pepper alle outfits gevaldigt op.

Ps. En anden flot, fransk fyr her. Det er åbenbart ved at blive en påsketradition ;)

english2lyse

I’ve been so busy shamelessly showing of my tiny, new Chanel wonder on Instagram, that I completely forgot to introduce him here. We had a mutual love at first sight moment a late friday night in the airport in Bangkok and I almost immediately knew I had to bring him home.

Denim, bouclé, the french colors and gold hardware. Everything nice in one little bag :)

Ps. Another handsome French guy of mine. It seems like it’s about to become an Easter tradition ;)

chanel boy

 

(Visited 2.709 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Ih, den taske altså!! :-) Har godt sukket over den ikke på din Instagram.
    Jeg købte også selv en boy i medium da jeg var i Paris sidste måned, sådan en fed oplevelse, og en taske som forevigt vil minde mig om en dejlig tur :-)
    Havde du planlagt at det var denne du skulle have hjem med, eller var det spontant, og kærlighed ved første blik? :-)

    1. Tillykke med din også :)

      Det var halvt om halvt havde planlagt det lidt, men ikke endeligt bestemt mig, før jeg så de forskellige de havde. Vidste at jeg gerne ville have noget med denim og da jeg så denne var jeg ikke i tvivl :) Knus Emily