Pin it!

candy1

Jeg købte de sødeste pins i Zara forleden dag og glæder mig til at peppe både en sweatshirt og en lomme på en cowboybuks (er der overhovedet nogen, der siger det længere?) lidt op. Eller måske endda på en jakke eller en t-shirt jeg ikke er alt for øm om. Nuttede er de små banditter i alle tilfælde og selvom min stil måske er blevet mere enkel og afdæmpet med årene, så kan man jo altid pifte det hele lidt op med en lille emaljetukan ikke?

english-med-grey21

I bought these cute pins in Zara the other day and I look forward to spice up a sweatshirt or a pocket on my jeans with them. Or maybe even a jacket or a tee that aren’t too precious. As my style becomes more minimalistic and simple over the years I like to change things up a bit with fun little details like this.

candy4

Eller en ice cream soda. Det vil heller ikke være tosset.

Emoji-pin’en med de to piger der danser er i øvrigt ikke fra samme pakke, men fra Valley Cruise Press (der har mange, mange seje pins og sager) og er en jeg fik af Frede og Sidsel i forbindelse med lanceringen af deres bog SMART.

english2lyse

Ice cream soda anyone? Too cute right?

The emoji pin with the two dancing girls is from Valley Cruise Press by the way. One of my favorite emoji’s :)

candy3

 

(Visited 1.181 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

    1. Det er bland-selv-slik fra Cinamax ;)
      Åh ja rigtig god idé med stofnettet :) Kram

  1. Jeg kan også lide at sætte to ens på skjorteflipperne for at friske en skjorte lidt op

  2. Jeg er total pjattet med palmen! Er ikke sikker på hvor jeg ville sætte dem. Men nok også på et net. Eller min taske jeg bruger til skolesager.