Adventskonkurrence: Smykker fra Pandora til én du har kær

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25pandora1

Glædelig 4. og sidste søndag i advent. I dag udlodder jeg sammen med Pandora en helt særlig gave. To af mine smykkefavoritter, som vinderen kan forære til én de holder af. Måske til en sød mor, veninde, farmor eller søster? Man må også gerne dele rovet :)

Vind guldring og -ørestikkere fra Pandora
Det er hjerteørestikkere og den fineste sløjfering, der er på højkant. Og så endda i guld. Sættet har en værdi af 3.998 kr. og man bestemmer selvfølgelig helt selv, hvem det skal være en gave til. Og så er man jo mere end velkommen til at opfordre nogle, der kunne finde på at give gaven til én selv, til at deltage ;)

For at være med skal du blot lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvem du vil give smykkerne til i julegave.

Konkurrencen slutter på onsdag d. 23. december kl. 16.00.

Vinderen får direkte besked på email.

Emily Salomon blog photos by Marie My pandora jewelry Nemesis Babe-5

Hjerteørestikkerne som man kan vinde til én man holder af. Her sammen med en fin fjerørestikker.

Emily Salomon blog photos by Marie My pandora jewelry Nemesis Babe-15

Og sløjferingen. Det er mit yndlingssmykke fra Pandora. Den findes også i sølv, men det er altså den smukke guldversion, man kan vinde i dag.

pandora2

 

(Visited 2.119 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

391 Kommentarer

 1. Skulle jeg være den heldige vinder, ville jeg forære sættet til min dejlige veninde Sine, som jeg ellers kun er på en lille julegave med. Hun har haft en hård december med sygdom i familien, en fyring, en hård eksamenstid og en kamp for at holde styr på både skolen, kærligheden og det sociale. Hun trænger til en lille opmuntring og fortjener det i høj grad <3

 2. jeg vil give øreringene til min mor, da hun er den eneste i familien der har huller i ørerne. Ringen vil jeg give til min søster, da hun har fortjent en smuk gave som den ;-)

 3. Det ville være en dejlig ekstra julegave til mine to tøser. Og nemt at dele, for det er kun den ene sim har huller i ørerne.

 4. jeg vil give dem til min datter, hun har fødselsdag idag, så det skla være en lille ekstra gave som en overraskelse, det er så fine smykker,lige min datters smag. :)

 5. Ringen vil jeg beholde som en gave til mig selv. Øreringene vil jeg give til min datter. Jeg har ikke selv huller i ørerne.

 6. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde skulle smykkerne være til min lillesøster… Fordi hun altid er der for mig..:)

 7. Jeg ville dele præmien med min mor og forære hende øreringene. Jeg kan huske, at hun havde et lignende par, da jeg var lille, og jeg syntes, de var så fine til hende! Sløjferingen har jeg selv i sølv, og jeg er så glad for den. Guld-udgaven står højt på ønskelisten :)

 8. Jeg ville dele med min søde mor. Hun har en rigtig svær december med store smerter pga. En nedslidt krop og et helt nyt knæ. Og alligevel holder hun juleaften for mig og min far. Hun er en fantastisk kvinde. ❤️

 9. Jeg ville give sættet til min veninde Katrine, som har fødselsdag d. 26. december. Hun fortjener det virkelig, og hun ville blive SÅ glad og overrasket :-)

 10. Den ring der, altsååå den er fin! Jeg har to søstre. Og vi tre skal deles om smykkerne. Det kan smykker i god kvalitet altså; gå i arv og på omgang. Bygge historien op i det solide metal. Det gør smukt smukkere.

 11. Jeg ville forære dem til min søster. Hun trænger til en ekstra gave oven en hård eksamen :)

 12. Jeg ville give dem til mig selv. Som højgravid trænger man til at føle sig lidt fin engang imellem og smykker skader jo ikke baby så det vil være perfekt.

 13. Jeg vil give dem til mine to dejlige piger, fordi de altid er så søde og betænksomme overfor mig.
  Rigtig glædelig jul.
  Lisbeth

 14. Jeg ville give sættet til en kær veninde, der har et alt for svært, livsændrende valgt at træffe. Dette kunne være en kærlig reminder til hende om at jeg er der for hende lige gyldigt hvad hun vælger <3

 15. Jeg ville forære smykkerne til min dejlige mor som i høj grad fortjener lidt forkælelse

 16. Jeg vil give dem til min bedste veninde. Det er jo egentligt mærkeligt at vi ikke altid giver julegaver til vores venner, selvom de er nogle mennesker som vi har til-valgt i vores liv fordi de er skønne og vi nyder deres selskab. Hvorimod man (jeg i hvert fald) altid køber tilfældige gaver til familie som man egentligt ikke har ret meget at gøre med til hverdag – ikke at det ikke er hyggeligt at give gaver til familien, men ens venner betyder jo rigtigt meget, så måske vi burde have lidt mere focus på venner i julen i stedet for mest focus på familie=)
  Anyways, min dejlige veninde pernille har lige fået jo langt væk fra mig, så hun flytter lige om lidt og det kunne jo være skønt hvis hun havde nogle smykker at huske mig på!

 17. Jeg vil give det til min søde søster som altid er der for mig og støtter mig i mine skøre ideer!

 18. Hvor det nogle smukke ting. Jeg ville dele med min søster, som har fortjent, og trænger til, at blive forkælet.

 19. Jeg vil give smykkerne til min mor i ekstra julegave. Hun har haft et trælst år med masser af alvorlig sygdom og et dødsfald i den nære familie, så hun kunne godt bruge lidt smukt at kigge på :)

 20. De fine hjerte ville jeg give til verdens dejligste mor, fordi hun fortjener alt. Og den smukke ring skulle være til den bedste søster. Og de to har man altid lyst til at forære en ekstra ting.

 21. De er så smukke.. jeg ville forkæle mine to søstre. De er altid søde til at hjælpe mig.
  Glædelig jul til alle.. <3
  Miatilda A //

 22. Jeg ville give de smukke smykker til min mor – den bedste mor og veninde man kunne ønske sig ❤️

 23. Jeg ville give smykkerne i gave til min pynteglade lillesøster og room mate, som desværre er blevet slået gevaldigt ud af en masse eksamener, og derfor ikke har været i det mest julede humør her i december. Jeg er selv studerende, så jeg ville pt. slet ikke have plads i budgettet til at give sådan en god gave, selvom den helt 100 ville skabe lykke.

 24. Jeg ville give øreringene til min dejlige Mutti, for hun er så sød og er endelig blevet glad sammen med en rigtig sød mand. Så hun fortjener lidt guld i ørerne!
  Ringen ville jeg give til min kusine, hun fylder snart 14 år og er ved at blive en stor pige. Så skal man have noget fint at smykke sig med :) <3

 25. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg ville forære min fantastiske mor disse smykker. Der er ikke så meget andet at sige end at jeg elsker hende ualmindeligt højt og synes hun fortjener alt det bedste.

 26. Hold da op nogle flotte smykker. De skulle helt sikkert gå til min bedste veninde Laura!

 27. Det her er virkelig en fin konkurrence, og jeg elsker at det handler om at give videre og ikke bare få ❤️, præcis som julen handler om!
  Dette skal gå til en kær veninde, som er ret ny, men som jeg ved, at jeg vil have i resten af mit liv. Hun er helt speciel – ærlig, god af sind og ekstrem venlig ❤️
  God jul til jer alle!

 28. Jeg ville give smykkerne til min søde mormor, som er mindst lige så tosset med smykker som mig.

  Glædelig jul! :)

 29. Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg give smykkerne til min mor. Jeg vil give dem til hende, fordi hun altid har været og er der for mig, og hun støtter mig fuldt ud.

 30. Jeg vil give smykkerne til min søster, bare fordi hun er det bedste og min verden ikke er komplet uden hende.

 31. er helt vild med både sløjferingen og ørestikkerne – og hvis jeg skulle være så heldig at vinde så ville jeg nok dele med min datter selvom hun kun er 5 år. Hun skal nok snart have huller i ørerne og de ørestikker ville både klæde en voksen kvinde som mig men også et lille barn på 5 år ;-) det synes jeg er rigtig fint ramt af Pandora :-)
  mon sløjferingen fås til så små fingre… ellers ville jeg dele den med min lillesøster på 20 år :-)

 32. Min kære datter skal have dem, hvis jeg er så heldig ❤️ Kram og smil og rigtig glædelig advent Emily ❤️

 33. Ville dele med min veninde! Fordi hun altid er der for mig!! Tror vi deler præmien hvis vi bliver de heldige :D

 34. Skulle jeg være den heldige vinder, så ville jeg dele sættet med min mor og min søster :-)

 35. Wau de er smukke. Har en sød veninde ❤ der virkelig fortjener at få en særlig julegave ❤ vil selv gerne have et hul mere i hvert øre og de smukke øreringe vil være så smukke

 36. Nuij, hvor er de pæne! Jeg tror, jeg ville give ørestikkerne til min søde moster. Hun elsker gaver, så en ekstra pakke til hende i år ville falde i ret god jord, er jeg sikker på! Ringen ville jeg selv beholde. Den er for cute til at give væk, hvis jeg først fik fingrene i den :)

 37. Åh hvor er de fine! Hvis jeg var så heldig at vinde ville jeg give femtal mig selv, efter et hårdt år 2015 kunne det være så fint! :-)

 38. Sikke dog en fantastisk giveaway! Jeg ville glæde den aller bedste og sødeste mor i hele verden, nemlig MIN❤️ Hun er der altid for mig, og selvom vi bor et stykke fra hinanden, så står hun der hvis jeg har brug for hende. Hun laver frysepakker med min yndlingsmad til mig, som jeg kan spise hvis jeg bliver syg, og hun strøer om sig med masser af kærlighed og omsorg – hun er simpelthen den bedste!
  Glædelig jul til dig og dine kære❤️

 39. Wauw, hvor er det nogle fine smykker :-) Øreringene ville jeg nok beholde selv – kunne rigtig godt bruge et par fine små hjerter i øreflipperne ;-) … men ringen skulle min søde niece have til sin konfirmation til april ’16 :-) Jeg er sikker på, at hun ville blive meget glad og overrasket :-) God søndag! Kh Maiken

 40. Hvis jeg vandt disse fine smykker ville jeg forære det til min søster, som har været igennem en svær tid med skilsmisse, depression og stress. Jeg krydser fingre! God jul!;)

 41. Skulle jeg være den heldige vinder, ville jeg give det fine sæt til min kæreste kusine – hun fortjener det ♥

 42. Nuijh hvor er det fint og smukt ☆☆☆
  Min elskede mor have gaven. Hun er der altid, hjælper mig og min familie hver eneste uge. Var der konstant under min kræftsygdom ♡ og sætter altid sig selv til sidst. Hun holder sammen på familien og er en uvurderlig støtte ♡☆♡

 43. Dem skal min mor have! Hun har brugt 2015 på at kæmpe imod en dum knude i brystet og bliver forhåbentlig erklæret helt rask d. 4. januar – og det skal fejres! Meget gerne med så fin en gave :)
  Glædelig jul <3

 44. Min bedsteveninde og jeg har været uadskillelige siden 0.klasse – vi havde 15. års jubilæum i år, faktisk. Jeg tog turen København til Århus i august for at studere og jeg savner hende SÅDAN i min hverdag. Det ville være fantastisk at kunne glæde hende med fiiine smykker, som er en af de mest personlige gaver, man kan give, synes jeg; de repræsenterer så meget kærlighed.
  Hilsen Caroline :-)

 45. Åh det er jo min mor og min søster der skulle have dem hvis jeg vandt. De er SÅ søde til hjælpe mig og min kæreste når det brænder på herhjemme med to jobs og tre børn, og mine piger elsker bare mormor pg moster, så de ville også elske at forkæle mormor og moster. Jeg krydser fingre og siger tak for din fine blog samtidig; den er dagligt dejligt indspark.

 46. Jeg vil forære de smukke smykker til min dejlige mor. Det vil gære julen endnu sødere, at se en man elsker, glæde sig over noget man har givet dem.

 47. Hvis jeg vandt, ville jeg give gaven til min mor. Jeg elsker hende rigtig højt og vil gerne forkæle hende lidt med en lækker gave <3

 48. Jeg ville give smykkerne i julegave til min mor. Hun fortjener alle verdens diamanter, for hun har et hjerte af guld. Men når man kun har SU som indkomst er det bare ikke muligt at give hende. Disse smykker ville glæde hende og jeg vil blive så glad for at kunne give dem til hende.

 49. Ringen ville jeg forære væk til min søster, som jeg ved vil elske den og som helt sikkert har fortjent en ekstra julegave i år.
  Ørestikkerne beholder jeg nok selv, da hun ikke har huller i ørene og jeg selv synes de er SÅ fine!

 50. Jeg ville forære de fine smykker til min svigermor, fordi hun altid er der for os og fortjener dem

 51. Jeg har den MEST omtänksamme veninde man kan have. Jeg ville rigtig meget önske at jeg kunde vinde så hun kunde få en julegave. Vi er jo ikke på julegaver, MEN hun behöver noget extra denne jul pga hele årets mange slemme måneder. Kram og god jul.

 52. Jeg ville give ringen til min mor og øreringene til min moster. De mistede deres far juledag sidste år og deres mor 2 mdr senere. Så julen i år blir lidt hård, og gaven vil være med til at varme lidt ekstra…

 53. Jeg ville give både ring og ørering til mig selv – ja, begge de to fine små guldsmykker ville få er godt hjem hos mig… He he

 54. Jeg giver smykkerne til min veninde Anette, som støtter mig, når jeg har brug for det.
  (Jeg har ikke selv huller i ørerne, og når jeg bruger smykker er de altid sølvfarvede, men Anette kan godt lide guld).

 55. Hvis jeg vinder vil jeg give hele sættet til min storesøster, hun giver så meget til mig og min familie. Hun fortjener denne smukke gave under træet.

 56. Jeg ville forære de smukke smykker til min kære svigerinde, som er gravid med min niece :-)

  Glædelig jul!

 57. Det skal være en eksamensgave til min veninde som endelig er blevet færdig med sin uddannelse :)

 58. Jeg ville dele sættet mellem min dejlige søster og min gode veninde. Ringen til veninden og øreringene til min søster :)

 59. Ville uden tvivl forære sættet til min søde mor, som altid knokler ekstra for at forkæle os alle i julen ❤️

 60. Sikken en fin advents konkurrence, jeg vil dele den med min barndoms veninde som jeg lærte at kende da jeg var 5 år, jeg bankede på hendes mors dør og spurgte om hun kunne lege, det kunne hun selvfølgelig ikke, da hun lige var født, men trods de 5 år aldersforskel så er vi stadig de bedste veninder i dag, tiden er gået og vi har begge levet med alkohol i vores familier og med de problemer som følger med, hun har tvillinger på 2 år så hun er virkelig hårdt spændt for, men hun er bare en fighter og en rigtig dejlig veninde, det vil være en dejlig oplevelse at glæde hende med denne fine gave.

  Glædelig jul :-)

 61. Jeg vil dele smykkerne med min mor! <3 Det passer perfekt, fordi hun har en svaghed for smukke ørestikker og jeg for fingerringe – og så kan jeg desuden ikke tåle ørestikker. Hun skal derfor have ørestikkerne. De er lige hendes stil, og jeg VED, hun vil elske at få sådan nogle. Ringen er måske noget af det smukkeste, jeg længe har set, så den bliver jeg altså nødt til selv at beholde! :-D

  Glædelig jul til dig. <3

 62. Hvor er det fint!! :)
  Vil gerne forære til min søster, som fortjener lidt ekstra, da 2015 har været et alt for hårdt år!!!

  1. Jeg ville dele de smukke smykker med min søster, som i den grad fortjener en ekstra julegave

 63. Jeg ville give smykkerne til min mor, som for nylig i en alder af 58 år fik lavet huller i ørene. Hun synes det var på tide, at hun kunne pynte sig lidt ekstra, men havde aldrig turdet at få gennemboret øreflipperne. Men hun tog mod til sig, og jeg synes det er super sejt gået samtidig med at det er en reminder om, at man af og til skal prøve noget nyt. Hun ønsker dig derfor øreringe i julegave, så disse smykker vil passe perfekt under juletræet :)

 64. Jeg ville forære smykkerne til min bonusdatter, i hendes familie har hjerter en speciel og stor betydning, derfor ville øreringene passe godt til hende. Desuden har hun et hjerte af guld, og da hun snart bliver færdig med sit studie, ville sættet være en perfekt gave til en skøn og dejlig pige, og jeg ville elske at overraske hende både med en smuk ring og ørestikker!

 65. Jeg vil give gaven til min søster. Hun er min bedste veninde og betyder alt. ❤️ Jeg ville blive så glad hvis jeg kunne give hende en ekstra og så fin julegave!

 66. Jeg ville forære de fine ørestikkere til min dejlige, smukke, stærke, kloge datter, Maia. Jeg vil så passe godt på sløjferingen til hun en skønne dag kan passe og overtage den.

  KH Anne W., mor

 67. Jeg vil give dem til min hjerteveninde, der udover at være et fantastisk menneske, mor til to og veninde, også er en fattig studerende, som fik stjålet sin samling af arvede guldsmykker for et par år siden. Det vil være så dejligt at give hende smukke guldsmykker, som forhåbentlig kan hjælpe lidt på alle de stjålne.
  Glædelig jul! :)
  Bedste hilsner Marianne Luna

 68. Jeg ville give de smukke smykker til mine søstre, fordi de i allerhøjeste grad fortjener det :-)

 69. Hvor er det bare nogle sindssygt smukke sager! Jeg ville være så egoistisk at beholde de fine sager selv. Jeg synes ærlig talt at jeg fortjener det. Det er snart et år siden jeg blev færdiguddannet, og har endnu ikke fundet mig et arbejde. Så smukke sager, kunne være et rigtig fint plaster på såret (der efterhånden er ret så stort)

 70. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om hvem der skal have glæde af de smukke smykker, hvis jeg er så heldig at vinde – min søde mor, som altid sætter andre før sig selv. Er evig taknemmelig for hendes hjælpsomhed, ved ikke hvad jeg skulle gøre uden – så de flotte smykker ville være en fin gestus.

 71. Jeg vil give sættet til min søde svigerinde som min mor og jeg skal holde jul hos i år.
  Hun er alletiders, og jeg er meget taknemmelig for at min storebror og hende er sammen; og for at have hende i mit liv ❤️

 72. Jeg ville forære ørestikkerne til min svigermor af 2 årsager: hun er den allerbedste og kærligste (flyvende) farmor for vores lille datter og fordi, at hendes barndomsveninde er rigtig syg og er lige kommet på hospice i weekenden. Min svigermor er typen der har så meget overskud til andre og sjældent taler om sine egne følelser, men jeg kan gennemskue hende og hun har brug for alt den omsorg og kærlighed hun kan få <3
  Ringen vil jeg formentlig selv beholde, da jeg aldrig har vundet noget før ;-)

 73. Min mor skal helt klart forkæles med de smukke ørestikker! Det fortjener hun <3
  Ringen syntes jeg ville være en fin sløjfe ;) på en masse personlige udfordringer <3

  Rigtig glædelig jul herfra
  Mette

 74. Det skulle helt klar gå til min veninde som efter nytår flytter farligt langt væk i udlandet – det er lidt trist men også spændende, og hun skal have en dejlig gave med på vejen (:

 75. Jeg vil give gaven til min søster. Hun hjalp mig rigtigt meget til mit brullup sidste sommer og fik aldrig rigtig sagt tak og hvor meget jeg værdsatte det tiltrods for at hun selv havde meget travlt med arbejde.

 76. Jeg ville forære ringen til min søde veninde charlotte som elsker tøsede ting. Ørestikkerne til min dejlige veninde katja som bor i paris så hun kan have dem på og huske at jeg elsker hende også selvom vi er langt fra hinanden

 77. Min søde mor skulle have hele gildet hvis jeg skulle være heldig at vinde. Hun har tydeligt frabedt sig gaver i år, fordi hun ved at jeg er lidt presset på min SU økonomi her i julen, så jeg har ingen gave købt til hende, men det ville være fantastisk at kunne give hende en alligevel :-)

 78. Jeg vil give dem begge til min søster, når hun til april lige sørger for, jeg bliver moster for anden gang :)

 79. Hvis jeg vandt, ville jeg give sættet til min kære mor, der godt kunne trænge til lidt forkælelse.

 80. Skulle jeg være den heldige vinder ville jeg give sættet til min mor, som er der for mig i tykt og tyndt, en ekstra julegave til hende <3

 81. Jeg ville gerne give smykkerne til en veninde Mathilde, som er så smuk indeni og udenpå, og om nogen fortjener hun dem. Hun har kæmpet hele året med psykisk sygdom, og på trods af dette passer hun altid på alle andre med sit yderst varme hjerte. Et fantastisk menneske, som jeg ønsker alt det bedste i det nye år.

 82. De fine smykker skulle gå til min dejlige søster som fortjener det bedste af det bedste

 83. Til sommer har jeg 30 års venskabs-jubilæum med den bedste veninde Anja, så hun skulle klart have gaven, hvis jeg et så heldig at kunne forkæle hende med det.

 84. Jeg kender stort set ingen med huller i ørerne, så de fine øreringe ville jeg selv beholde. Da jeg fik skudt huller i ørerne for snart mange, mange år siden, var det også små guldhjerter, jeg fik i ørerne :-)
  Selv om jeg ikke kender mange med huller i ørerne, kender jeg mange med masser af plads på fingrene :-) Så ringen ville jeg nok forære til én af mine skønne veninder. Den er jo lidt gave-agtig med de fine sløjfer :-)

 85. Jeg ville dele smykkerne med min bedste veninde, som en tak fordi hun er som hun er. Hun er nemlig et helt igennem fantastisk menneske, og jeg ville elske at kunne forkæle hende med denne adventskonkurrence :o)

  Knus!

 86. Ville give ringen til min mor, som fortjener lidt ekstra i årets julegave <3 Da hun ikke har huller i ørene længere, vil ørestikkerne gå til en veninde, som snart rejser langt væk og rundt omkring i verden i lang tid, så hun ikke helt går hen og glemmer mig ;-)

 87. Uden tvivl skulle min kusine have sættet, hun er min klippe ! Godt nok er vi kusiner min hun er nærmere som en søster for mig <3

 88. Jeg ville give gaven til min søde mor, for altid at stille op når man har behov for det. Og så kan jeg jo forhåntlig låne det ☺

 89. Min mor! Hun er så skøn og dejlig, og virkelig mild og sød – hvor jeg dog elsker og beundrer den kvinde! Hun er helt klart typen på sløjfer og hjerter, så det ville være en perfekt ekstra julegave til hende :)

 90. Min mor skal forkæles med denne lækre præmie – af den simple årsag at hun bare er helt perfekt som hun er.

 91. Jeg ville dele dem med min mor, hun kunne aldrig finde på at købe så dyre smykker til sig selv, og hun ville blive så glad!

 92. Hej.
  Jeg vil give gaven til Annika. Annika er min bror kæreste og det mest givende menneske jeg kender. Hun har haft en virkelig hård opvækst men hun formår at være mønsterbryder og både i det private og på job tænker hun altid på andre først og kræver aldrig noget til gengæld. Annika har samtidig vundet vores søn Ottos hjerte. Han er 11 år og har autisme og hans bedste ven er Annika – hun henter ham fra skole, når vi ikke kan og tager sig tid til lytte til ham og giver ham plads til at være den han er. Otto og resten af vores familie ville elske at give Annika en helt særlig gave som hun virkelig fortjener.

 93. Jeg vil dele sættet med min mor – som en ekstra gave fyldt med kærlighed over at hun altid er der for mig og min familie.

 94. Jeg vil forære de fine smykker til min kære søster der fortjener noget godt. Hun har haft det svært den sidste tid, og jeg vil gøre alt for hende – og disse smukke smykker er lige hende <3

 95. Uden tvivl min mor. Hun fortjener kun det bedste og jeg har aldrig haft råd til at give hende så flot en gave som dette <3

 96. Jeg ville forære dette par til min seje veninde Betina som fortjener en ekstra julegave efter en ikke helt almindelig december….

 97. Efter at være flyttet tilbage til Danmark for snart et år siden bliver savnet til min virkelig gode (svenske) veninde i Oslo kun større – og jeg ved at det er gengældt. Derfor vil det uden tvivl skabe dobbeltglæde at forære hende de utroligt flotte smykker <3

  Glædelig jul!

 98. De fine hjertestikkere skulle klart gives til min mor, mens ringen skulle gå til en kær veninde :-)

 99. Dejlig, dejlig konkurrence! Hvis jeg vandt, skulle gaven være til min aller sødeste og bedste veninde – vi har været veninder helt siden vuggestuen (vi er begge 22 nu) og hende vil jeg gerne give sådan en skøn julegave!:-))
  Glædelig jul Emily!

 100. hvis jeg blev den heldige vinder af disse virkelig fine smykker, ville jeg forære dem til min mor<3

 101. Jeg vil forære smykkerne til min mor, som elsker pandora smykker (og så har hun lige fået huller i ørerne som 61 årig

 102. Ville give dem til min veninde som ikke har råd til at give julegaver til hendes familie også gider de ikke give nogle til hende… Så kan hun få lidt :)

 103. Min smukke og helt fantastiske veninde Nanna skal have de fine øreringe. Hun har lige overvundet kræft og de ville klæde hende og de dun der så småt vokser ud igen.

  Ringen skal sidde på min egen finger. Den er SÅ smuk og fin.

 104. Jeg er sikker på min søster ville blive ekstremt glad for at få de smukke smykker i gave :)

 105. Min SVIGERMODER! Hun skal arbejde juleaften, den stakkel, OG hun elsker smykker. Og ikke mindst Pandoras. Jeg synes helt bestemt, at hun skal forkæles, og jeg tror, hendes søn er GANSKE enig. Vores søde Hanne.

 106. hvis jeg vandt skulle min storesøster have gaven :-) hun er netop blevet fyret fra sit arbejde pga. økonomiske nedskæringer og kunne godt bruge lidt opmuntring! Glædelig jul

 107. Hvis jeg vinder, skal min lillesøster have smykkerne – hun ønsker sig nemlig netop den smukke sløjfering!

 108. Jeg ville dele gaven med min søster. Så kunne jeg overraske hende. Jeg elsker at overraske mine nærmeste med små ting.
  Glædelig 4 søndag i advent

 109. Jeg vil give de fine smykker til min datter Nina. Hun har læst et semester i Paris – og var der da de forfærdelige terrorangreb skete. Jeg er så lykkelig for at få hende helskindet hjem – og også stolt over, at hun blev dernede og fuldførte semesteret oven på den tragiske begivenhed – og sammen med resten af Paris viste, at terror ikke skal få magten over vores liv.

 110. Det må blive til mine to svigerinder. Det vil være en rigtig fin gestus for at vise dem hvor glade vi er for at de altid træder til og hjælper med børnepasning.
  Glædelig jul!

 111. Hvis jeg bliver den heldige vinder vil jeg overraske min søde kusine som flyttede hjemmefra til byen Århus hvor jeg bor. Hun har en meget svær tid med hjemve, usikkerhed i hendes studievalg og bare rigtig trist. Har givet hende alt den kærlighed jeg kan give hende og en fin gave vil bare gøre hende så glad og have en stor betydning for en svær tid som starten på et voksen liv.
  Glædelig jul :)

 112. Jeg vil forkæle min søde mor med øreringene og min bedste veninde og søster med fingerringen❤️❤️
  Rigtig glædelig jul

 113. Jeg ville forære smykkerne til min dejlige veninde Fie, der har hjulpet og støttet mig gennem et hårdt år, det fortjener hun!

 114. Jeg ville helt sikkert give smykkerne til min søde mor. Hun er der altid – hvad enten det er børnepasning, lån af bil eller bare at lave en kop te over en god snak i hendes hyggelige køkken. Der er altid hjerterum hos hende og derfor synes jeg helt sikkert at hun skal forkæles lidt:)

 115. Hvis først den ring fandt vej til min adresse, tror jeg ikke at den ville finde vej ud igen… Er sikker på at den vil klæde min hånd enormt godt

 116. Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg helt sikkert give de fine øreringe og ring til min mor. Bare fordi hun fortjener at blive forkælet lidt ekstra <3

 117. Øreringene ville jeg give til skønne datter og ringen skal være til mig selv ❤️ Glædelig jul

 118. Jeg vil give det til min mor. Jordens sejeste kvinde, der har oplevet mange dårlige ting i sit liv, men altid tror på det bedste i mennesker og er positiv. Jeg har arvet alt for meget godt fra hende. <3

 119. Jeg er slet ikke i tvivl hvis jeg skulle være den heldige. Det må være til min flittige datter, der er ved at skrive bacheloropgave på sin uddannelse Fødevarevidenskab

 120. Ville forære øreringene til min dejlige mor, og ringen til min skønne søster. Det har de fortjent efter en travl december måned :-)

 121. Helt sikkert min mor. Vi har lige mistet min mormor, hendes mor, og julen bliver rigtig trist i år. Nok var hun gammel, men derfor er det stadig hårdt at miste én til kræft :( Så min mor fortjener ALT denne jul! Både det det kan købes, men især også det der ikke kan købes for penge <3

 122. Jeg ville give det til min mor. Hun har haft en hård tid og er efter min fars død begyndt at date igen, på trods af min farmors vrede. Jeg er så stolt over min mor, der nu er mor til tre og har to børnebørn. Alligevel har hun overskud til at komme over og tage min opvask, vaske mit tøj og gøre rent, når jeg selv ikke orker pga en depression. Jeg ved at alle mødre er fantastiske, men min mor er den bedste mor for mig. Jeg elsker hende så højt og vil gerne vise det med disse smukke hjerte ørestikker.

 123. Jeg har også været lun på ringen i guld i lang tid, jeg var så heldig at få den i sølv til min fødselsdag. Men jeg vil nu forære guldsløjferingen til min mor. Som en lille påskønnelse af hendes kolossale hjælp i forhold til pasning af min skønne søn som har været syg nærmest hver uge siden vuggestue start. Så er det guld værd at have en mor som bor tæt på:-). Jeg vil beholde et af hjerterne selv og give min veninde det andet. Så kan jrg bruge nogle af de mange enlige øreringe jeg har i guld i det andet øre:-).

 124. Jeg ville dele smykkerne med min søde veninde, der har haft et virkeligt hårdt år med lektier, masser hospitalsbesøg uden resultat og pres i sporten!

  Hun har virkelig fortjent det!

  ( og så har hun ikke vundet noget på skrabekalenderen igen i år!!)

 125. Ville selv være den lykkelige ejer. Har haft indbrud og ejer ikke længere nogle smykker, så ville være så glad for at vinde dem til mig selv :)

 126. Jeg ville give smykkerne til min søde søster, der desværre døjer med en del sygdom.
  Glædelig 4. Advent til alle.

 127. Jeg ville give min ældste guddatter disse to fantastisk smukke guldsmykker. Hun skal konfirmeres i det kommende vår, og hun skal have et guldsmykke (eller to) fra sin gudmor i konfirmationsgave, ligesom jeg fik det til min konfirmation, af min gudmor. Jeg bruger mit guldsmykke (halskæde) hver dag, og den fungerer til alt også uanset årstal, jeg har haft den nu i 14 år, og har altid fået ros for den. Den er et smukt og dejligt minde om min ligeså smukke og dejlige gudmor.

 128. Hvis jeg vinder det yndige sæt skal min mor, verdens bedste mormor, have det fordi hun altid er der for mig om mine unger.

 129. Jeg ville forære ringen til min veninde, som bor langt væk, men som jeg har meget kontakt med på sociale medier, og så ses vi også et par gange om året. Hun ville med garanti elske den :-)
  Jeg er lidt af en øreringsjunkie og jeg ville nok ende med at beholde øreringene selv :-)

  Rigtig dejlig jul derude!

 130. Min søster fortjener i den grad en ekstra stor julegave i år, men på et SU-budget er det ikke så nemt, så smykkerne her vil være den perfekte gave til hende :-)

 131. Hvis jeg blev den heldige vinder Vil jeg gerne give sættet til min smukke søster. Hun har altid være der for mig og passet på som en mor. Hun fortjerner en smuk gave .

 132. Super fine smykker – jeg vil helt sikkert forære min kusine øreringene fordi hun fortjener noget medvind og kærlighed for tiden og ringen vil jeg nok beholde selv <3

 133. Jeg ville give dem til min mor der normalt går med sølvsmykker, men netop har arvet den smukkeste guldring fra min mormor (en helt igennem fantastisk kvinde <3). Hun ved dog ikke helt hvad hun skal "parre" den med, da hun ingen andre guldsmykker har. Hun bliver desuden 50 år i morgen, så det ville også være en fin forsinket fødselsdagsgave!

 134. Ringen ville jeg nok beholde selv, for Gud hvor er den pæn. Og lige mig. Altså hvis jeg selv skal sige det, hæhæ
  Ørestikkene ville jeg give til min søster som udover at være mig meget nær, bærer sådanne stiks rigtigt rigtig fint
  Jeg krydser fingre for hende og mig!!!

 135. Hvor er det nogle fine smykker. Specielt sløjferingen er jeg helt vild med. Jeg har ikke huller i ørerne, men mon ikke jeg nemt kan finde en som gerne vil tage imod øreringene hvis jeg skulle være så heldig at vinde ☺️

 136. Jeg vil give øreringene til min mor. Ringen vil jeg give til min mormor, som har været så uheldig at brække armen/skade hånden, så hun nu ikke kan passe sin vielsesring på den “rigtige” finger længer – eller andre ringe. Kunne være skønt, at forkæle de to damer med en ekstra julegave :)

 137. Åhh, en sød konkurrence med opfordring til at glæde andre!
  Jeg ville give gaven til min veninde, der har haft en hårdt år med sygdom m.m. Og det er perfekt, at det er i guld, da hun har en ring i guld, hun går med hele tingen, som hun mangler øreringe til at matche det med.

 138. Jeg ville give dem til den bedste søster i verden, min søster Camilla. Hun ville blive SÅ glad for dem, da hun næsten ingen smykker har. Det ville da være så fint at starte samlingen med disse, de et så smukke :-)

 139. Jeg ville splitte gaven op og glæde min mor med øreringene og min veninde med ringen, da de begge to fortjener en ekstra fin gave i år :-)

 140. Hvis jeg skal være helt ærlig, så har sløjferingen i guld stået øverst på min egen ønskeseddel meget længe, og hjerteøreringene har jeg haft et godt øje til siden du viste dem her på bloggen – derfor ville jeg altså nok være en anelse egoistisk og give dem til mig selv ;)

 141. Jeg vil give smykkerne til min søde, dejlige og super givende mor! Hvis der er nogen, der fortjener noget ekstra, er det hende! Hun knokler for os andre og beder aldrig om noget igen! Bare denne jul har hun min lillesøsters fødselsdag, hun står for julemaden juleaften og herudover er det også hos hende årets julefrokost skal afholdes og det samme gælder nytår! :) Hun er så sej og alt dette hun gør, bliver alt for ofte taget for givet og det skal der laves om på! Jeg håber, hun får noget ekstra i år!
  Hav en dejlig jul og et fantastisk nytår!
  Knus Amanda

 142. Jeg ville give den til min lillesøster fordi hun er sød og selvom hun har travlt har hun altid tid til at hjælpe hvis jeg har brug for hende <3 hun er min bedste veninde og jeg vil rigtig gerne glæde hende med en smykkegave

 143. Jeg ville forære min søde veninde Tina, de fine smykker – hun har haft et hårdt år med en datter med OCD, og en diskusprolaps der har lagt hende ned de sidste par måneder. Jeg krydser alt for at 2016 bliver HENDES år ……

 144. Der er ingen tvivl❤️ Det er min kære storesøster, som skal have gaven, hvis jeg er den heldige vinder

 145. Der er ingen tvivl❤️ Det er min kære storesøster, som skal have gaven, hvis jeg er den heldige vinder

 146. Jeg ville dele gaven op og glæde flere; nemlig min søster, min veninde og min mor:)
  Glædelig jul til dig Emily

 147. Hvor er de fine. Jeg ville give dem til min niece når hun lige om lidt bliver 18 år

 148. Jeg ville give det fine sæt til min søster – bare fordi hun fortjener det! Hun har et
  Stort hjerte , åbner altid sit hjem for folk og hun knokler som alene mor og er lige blevet partner i min fars bedemandsforretning . Hun ville blive så glad .. ✨

 149. Jeg ville helt sikkert give min lillesøster en ekstra overraskelse, hvis jeg bliver den heldige :)

 150. Hjerteørestikkerne vil jeg forære til min dejlige mutti! Jeg skal selv være mor for første gang i det nye år og tænker meget på, hvor heldig jeg er at have sådan en sød og tålmodig mor. Derfor vil jeg selv tage sløjferingen på, for at minde mig om, hvilken slags mor jeg gerne vil være

 151. Jeg vil dele gaven med min søster: Hun får ørestikkerne, jeg får ringen..:) Det ville være en perfekt “nytårsgave”..:)

 152. Jeg ville give dem til min meget søde veninde, der har været ude at rejse i et halvt år.
  Hun kommer heldivis liiiige hjem til jul, og ville simpelhen elske de fine smykker fra pandora.

 153. Jeg ville bestemt forære min dejlige datter smykkerne, da de er lige hendes smag. Desuden er hun jordens dejligste, der fortjener en ekstra julegave i år!

 154. Gaven skal gives til min søster, som efter en hård eksamensmåned i december har fortjent en opmuntring :)

 155. Jeg ville give sættet til min bedste veninde Camilla. Jeg synes hun har haft så rigeligt at slås med Det sidste lange stykke tid. En masse sygdom fra mandens side hvor hun har skulle være den stærke og så oveni det så mistede hun også for nylig sit arbejde. Og ds jeg pt bor i udlandet, så er der ikke så meget jeg kan gøre for hende. Derfor synes jeg hun trænger til at få vist hvor værdsat hun er!

 156. Jeg vil give dem til min dejlige veninde, som lige er blevet mor og som fortjener en gave. :)

 157. Sikke nogle fine smykker – hvis jeg er heldig at vinde vil jeg give smykkerne til min dejlige mor. Hun fortjener i hvert fald en ekstra julegave :-)

 158. Tror altså jeg kunne være fræk og beholde den fine ring selv – Men de søde øreringe skulle min bedste veninde have!

 159. Jeg vil dele gaven med min svigermor, for vi har begge fødselsdag i januar og plejer at fejre dagen sammen <3

 160. Jeg ville beholde ringen selv, da jeg synes den er så smuk.
  Øreringene skal min søde veninde Cecilie have, da de passer perfekt til hende :-)

 161. Jeg vil dele den fine gave med min svigermor. Vi har begge fødselsdag i januar og fejrer dagen sammen :-)

 162. Jeg vil give smykkerne til min mormor :) Hun er lige fyldt 83 og får altid meget praktiske og ret kedelige julegaver (i år skal hun fx have en ny tallerken til sin mikrobølgeovn).. og det synes jeg egentlig er ærgerligt! Bare fordi hun er blevet gammel og måske ikke er i verden så mange år endnu, så synes jeg, hun fortjener en fin og feminin gave, som hun kan pynte sig med <3

 163. Jeg ville give sættet til min mor som tak for, at hun (“desværre”) altid har ret, selvom det ikke er altid, at jeg er enig i hendes rådgivning. Men sådan er det vel med forældre – de har ret på godt og ondt ;-) Glædelig jul!

 164. Der hersker (desværre) ingen tvivl om hvem der skulle have denne skønne gave.

  Min elskede mor og far har lige haft indbrud i sidste uge, hvor b.la. alle min mors smykker – også arvede blev stjålet. Det er helt sikkert det der har ramt hende mest (arvestykkerne) – alt andet kan jo trods alt erstattes. Ville elske at glæde hende med en lille ny start<3

  Glædelig jul!

 165. Jeg vil dele gaven med min svigermor. Vi har begge fødselsdag i januar og fejrer dagen sammen.

 166. Hej søde Emily! (Yndlings blog!)

  – jeg vil gerne give smykkerne til min mor hvis jeg vinder!
  – fordi min mutti kommer aldrig til selv at købe smykker eller andre flotte ting til sig selv! Og det fortjener hun. Efter min far døde, har hun bare knoklet og disse smykker ville virkelig være en flot belønning for et flot arbejde! Og så kunne det være fedt at prøve at vinde en konkurrence “smiler” :D

  God jul, fra trine i kerteminde

 167. Jeg ville give smykkerne til min mor, som mistede alle hendes smykker (inkl. de gamle familie-smykker) for to år siden, da mine forældre havde indbrud i deres hus. Det ville være en fantastisk julegave at kunne give hende.

 168. Min mor skulle helt klart have denne præmie hvis jeg vandt. <3 hun har ikke så meget overskud i sin økonomi til at kunne forkæle sig selv, og jeg ved, at hun derfor ville blive så glad for disse smykker :-)

 169. Min smukke søster har lige afleveret sin sidste eksamen ud af tre på sit første år på sit studie (hun læser journalistisk), og det kræver en fin fin gave :)

 170. Jeg ville forære smykkerne til min 16-årige søster – hun er den yngste i søskendeflokken og fortjener lidt ekstra opmærksomhed :)

 171. Ville give ringen til min lillesøster, bare fordi jeg elsker hende, om stik hjerte til min storesøster, både fordi jeg elsker hende, og fordi hun virkelig trænger til sund og fornuftig kærlighed pt.

 172. Hvis jeg er den heldige vinder, vil je forære de fine smykker til min søster; både ørestikker og den fine ring :)

 173. Jeg ville give den meget smukke ring til min veninde, som fik den dejligste pige for fem måneder siden og ingen tid har til sig selv. Hun skal forkæles! Ørenringene skal gives til min elskede lillesøster, fordi hun er mit hjerte. God jul…

 174. Jeg ville beholde ringen selv som trøst for, at jeg for nyligt tabte min elskede diamantring, som jeg havde fået fra min mor og hun i sin tid fra min far.:( Øreringene ville jeg give til min søde veninde, som netop er blevet mor for første gang.

 175. Ih, så fine gaver! Jeg vil give ringen som julegave til min allerdejligste mormor (hun har ingen huller i ørene, så ørestikkerne går til en kær veninde). Det er så sjældent, at min mormor får mere end en bog eller et sjal, på trods af at hun er et af de mest gavmilde mennesker, jeg kender, som altid er der som min bedste og mest begejstrede støtte.
  Glædelig jul til alle herinde:)

 176. Jeg har en rigtig dejlig veninde, som jeg ellers ikke er på gave med, som jeg ville give dem til. Hendes familie har generelt haft et ret hårdt år, og hun kunne bestemt godt bruge noget opmuntring, og en påmindelse om at man er der for hende og holder af hende. Hun ville blive så glad for sådan en overraskelse.

 177. Jeg ville gve dem til min søster. Hun arbejder hårdt og har brug for en fin gave. Og så står guld godt til hendes røde hår.

  God jul!

 178. Wow, sikke nogle fine smykker! :D Er jeg den heldige vinder, vil jeg give den fine ring til min lillesøster, og de smukke øreringe til min mor, der snart står overfor en større operation. Glædelig jul :)

 179. Hvis jeg er så heldig at vinde så ville jeg give dem til min dejlige mor som helt sikkert fortjener dem!!!

  God jul <3

 180. Min kære søster ville blive beriget med øreringene og jeg ville selv nappe den smukke ring.

 181. Jeg ville forære disse smukke smykker til min elskede søster fordi hun er med mig igennem alt og jeg kunne ikke finde en der fortjente det mere end hende. <3

 182. Uh… Hvor er de bare smukke! :-)

  Må man være så fræk at skrive, at jeg selv ville beholde dem, hvis jeg bliver den heldige vinder? ;-)

  Glædelig jul.

 183. Jeg vil give dem til min kære lillesøster, fordi jeg ved hun vil gøre alt i verden for mig – og så kan jeg vel godt lige give hende et par smykker? ;-) <3

 184. Jeg ville give alle smykkerne til min fantastiske veninde, som netop er blevet gravid :) Hun har været alvorligt syg som barn af flere omgange, så vi var alle lidt bekymrede for, om graviditet overhovedet var en mulighed. En fysisk gave til at markere et lille mirakel ville ikke være af vejen :)

  God jul!

 185. Hvis jeg havde en søster, skulle hun have dem. Eller en datter. Men det har jeg ikke, så det må blive min mor, som har været der for mig i alle mine efterhånden mange år. Hun fortjener at blive ordentligt begavet. Glædelig jul til alle!

 186. De smykker er simpelthen SÅ fine <3 Jeg ville måske nok beholde ringen selv, men jeg ville forære de smukke øreringe tim min veninde, som en tidlig 'du bliver en fantastisk mor' gave :)

 187. Hvor fint! Hvis jeg vinder, beholder jeg dem altså selv :-) Men skal nok love at give dem videre til min datter, når hun bliver stor nok til at gå med smykker ;-)

 188. Jeg ville forære de fine sager til min skønneste veninde, der virkelig trænger til noget smukt i en hård tid

 189. Jeg vil give smykkerne til min mor! Hun er altid god til at forkæle mig, men på SU er det lidt svært at gøre gengæld :)

 190. Hvis jeg vinder, vil jeg forære smykkerne til min søster. Det er nemlig lige hendes stil :)

 191. Det ville blive en ekstra gave til min søde søster – det har hun fortjent. :)
  God jul.

 192. Jeg ville give ørestikkerne til min søde veninde Cecilie som fortjener mere paradiset-selv, men grundet et stramt gavebudget får hun kun en billet til gin-smagning så vi kan få en tiltrængt venindeaften sammen.
  Det samme gælder også min dejlige mor som skulle have ringen hvis jeg vandt.

  Tænk at kunne krydre gaverne med et fint smykke til dem hver.

 193. Min skønne skønne kusine, som også lige havde fødselsdag den 18, så det passer helt perfekt med en ekstra gave!

 194. Jeg ville dele rovet med en veninde jeg ikke har set meget længe, jeg er sikker på en sådan gestus ville varme hendes hjerte op efter en lang periode uden hinanden :-)

 195. Jeg vil give gaven til min gode veninde, Camilla. Jeg har været igennem det sværeste år i mit liv hidtil. Når man rammer bunden, finder man virkeligt ud af, hvem de vigtigste mennesker i ens liv er. Jeg ved ikke, hvor jeg ville være endt uden hende. Jeg ved ikke, hvem der ellers havde været ok med, at jeg ringede kl. 02.00 om natten. Hun sagde alle de rigtige ting, som jeg havde brug for at høre. Ligesom alle andre, har hun travl med at leve sit liv, passe sit arbejde og gennemføre sit studie. Hun har ikke én eneste dag prioriteret disse faktorer over mig. Jeg vil aldrig kunne takke hende nok for hendes omsorg <3

 196. skulle jeg vinde, ville jeg give dem til min mor. Hun gør altid så meget for os
  kh
  jane z

 197. Min går sjældent med smykker. Jeg tror hun synes det er en luksus som hun ikke helt under sig selv, det vil jeg gerne gøre op med og forære hende noget lækkert fra Pandora :)

 198. Jeg ville give det hele til min mor! Mit budget som nyuddannet og tilmed uden arbejde, tillader ikke de store udskejelser på juelgavefronten, og min mor fortjener kun det bedste <3

 199. Lyst til at være mega egoistisk og tage det hele selv.. Hæhæ.. Men min mor skulle da selvfølig have de fine øreringe. Jeg er nu 32 år og min mor har altid knoklet som alene mor. Noget man ser og sætter mere og mere pris jo ældre man bliver. Så hun fortjener at blive forkælet.
  Ringen er på min ønskeliste. Men desværre har jeg ingen hjertetskær til at kunne give mig en ring så den ville blive fra mig til mig ❤

 200. Hvis jeg er heldig at vinde det smukke sæt, vil jeg give øreringene til min ældste datter på 19 og ringen til min yngste på 17.
  De fortjener det for at være de bedste og kærligste døtre, man kan tænke sig.

 201. Jeg ville dele gaven mellem to veninder, som begge har fortjent en kæmpe TAK for hjælpen. I nogle situationer finder man virkelig ud af hvilke veninder, som samler en op – og sørger for ens tryghed. Og det skal de have tak for – gerne i form at ring og hjerteørestikker.

 202. Jeg ville give dem til min søde og savnede veninde, som desværre bor lidt langt væk fra mig. Hun har haft et hårdt år, hvor der ikke har været meget tid til selvforkælelse, så det ville være skønt at kunne overraske hende med disse smykker

 203. Glædelig sidste søndag i advent! Ørestikkerne kommer til at gå til min mor og ringen til en nær og kær veninde :)

 204. Den perfekte gave til min lillesøster der bor langt væk og som jeg ikke ser lige så ofte som jeg ville ønske!

 205. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg give øreringene til min søster og ringen til min skønne mor. De fortjener begge en ekstra lille gave her omkring juletid ☺️

 206. Hvor er de smukke! Jeg ville forære smykkerne til min bedste veninde Nanna, som desværre er blevet syg igen, og står overfor en stor operation. Tænker at lidt bling ville kunne gøre hendes lange tid på langs efter operationen lidt mindre øv :)

 207. Hvis jeg er så heldig, skal min skønne veninde forkæles.
  Vi har aftalt, ikke at give hinanden gave i år – men hvis man nu vinder
  gaven, så må det da være okay at droppe aftalen :-)
  Glædelig jul!!

 208. Til min fantastiske søster, som fortjener fine smykker, fordi hun er mor til min dejlige lille nevø :)

 209. Jeg ville give denne gave til min bedste veninde. Godt nok har jeg allerede købt en gave til hende, men vil da gerne forkæle hende lidt ekstra dette år! :-)

 210. Min datter på 6 år og jeg har ikke så meget familie og hun sagde forleden at hun savnede at have en far, der kunne hjælpe med at købe vidunderlige gaver til mig. Det er jo så rørende sødt – og vi klarer dem helt fint med lommepenge og jeg venter udenfor evt. butikker ligesom det dejligste dejligste er at få hjemmelavede gaver af min lille stjerne.
  Men..forkælelsen savner jeg nok også lidt. Jeg tror min datter ville elske at kunne give mig rigtige smykker og jeg ville elske at give dem videre til hende, når hun er stor nok

 211. Så flotte smykker.
  Jeg ville give dem til min mor.. Hun fortjener lidt ekstra juleforkælelse :)

 212. Jeg ville give denne skønne gave til min elskede søster. Hun er den mest fantastiske søster, som har været min støtte gennem hele livet <3 Til dagligt går hun med guld smykker, dog mest belagt. Hun er studerende, og derfor ved jeg, at disse ægte guldsmykker ville være fantastiske til hende :)

 213. Til min kære mor, der gør så meget for mig og min familie, og som for nylig har fået hul i ørerne.

 214. Hvor er det en flot konkurrence du har lavet til os. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at eje sådanne flotte smykker- men samtidig tænker jeg også at jeg sikker vil dele gaven hvis jeg vinder – nemlig med min bonusdatter. Hun skal konfirmeres næste år og jeg vil gerne føre en tradition videre som jeg fik fra min barndom, nemlig at hun om morgen får en extra gave i form af et smykke hvilket sagtens kunne være øreringene el fingerringen. Jeg vil ønske dig en rigtig god jul og ikke mindst et fantastisk godt blog år

 215. Det hele ser så fint ud, og hold nu op, hvor ville jeg blive glad, hvis det blev mig…
  Ringen skulle være en fin erstatning for min vielsesring, som jeg desværre har mistet, og øreringene…ja, de passer jo lige til….:-)

 216. Min dejlige datter skal vinde de smukke hjerteøreringe og sløjferingen, fordi hun er fantastisk modig og dejlig ♥♥♥
  Jeg krydser fingre ♥♥♥
  Glædelig jul ♥♥♥

 217. Kære Emily,

  Jeg er så heldig at jeg har hele tre fantastiske, nære veninder. Men min veninde gennem 34 år, Camilla, fortjener dem helt klart. Hun er der altid er og et fantastisk, vidunderligt menneske. Jeg elsker hende.
  Glædelig jul til dig og dine,

  Kh Lene

 218. Jeg ville forkæle min søde læsemakker og forære hende smykkerne som en lille bachelor-gave ☺

 219. Jeg vil forære den ene til min søde mor og den anden til min søster, som jeg snart skal undvære i 3 måneder, når jeg skal ud at rejse (jeg klager dog ikke) ;)

 220. Hvis jeg vandt de flotte smykker, ville jeg give dem i gave til min bedste veninde, Sofie, som jeg har kendt siden folkeskolen.
  Hun har været særlig støttende det sidste halve år, hvor min far har kæmpet med kræft.
  Gaven skulle være et symbol på vores venskab, men også et KÆMPE tak fordi hun har været der for mig i den svære tid.

 221. Jeg ville give smykkerne til min bedste veninde! Pga. SU budget prioriterer jeg altid gaver til familie og kæreste, og os veninder er altså desværre ikke på gave, selvom hun fortjener det!

 222. Hvis jeg vinder, vil jeg give det til min søster, som fortjener en så flot julegave i år :)

 223. Jeg vil være en lille egoist og give det til mig selv. Stod så sent som i morges og håbede på snart at få nye smykker!

 224. Jeg ville give min dejlige kusine (som nærmest er som en søster for mig) de fine smykker… Hun har nogle ting at “deale” med lige for tiden, så synes hun fortjener dem så meget!

 225. Jeg ville helt klart give smykkerne til min søde kusine, som har en sløjfe tatoveret på den ene ringfinger, og så ville det se sødt ud med sløjferingen på den anden. Og hjerteøreringene er fordi hun er som en søster for mig.

  Hav en dejlig jul!
  Mange hilsner Caroline

 226. Jeg ville give den til min soester – enlig mor paa 22 aar til to smaa boern. Hun fortjener lidt medvind og kaerlig omsorg!

 227. Jeg ville give det til min kære mor, som altid er der for mig, om som fortjener at bliver forkælet med dette VILDT smukke sæt :-) <3

 228. Bliver jeg den heldige vinder, så skal sløjferingen gå til min fantastisk dejlige lillesøster, som skal konfirmeres til foråret. I går var jeg med hende ude og shoppe den helt rigtige kjole, og når man sådan ser ens store lillesøster (hun er 14 år yngre end mig) stå der i en perfekt hvid kjole med blonder og det hele, så kan man altså ikke undgå at blive en meget stolt storesøster – og at få lidt våde øjenkroge ;) Hun ønsker sig en smuk ring til den store dag, så hvis jeg vinder, så skal hun have det!

  Min mor skal have hjerteøreringene, for jeg ved, at hun vil blive SÅ glad, overrasket og meget beæret! <3

 229. ville være så egoistisk at jeg ville beholde hele molevitten selv – som belønning for mit første år som selvstændig!!! Jeg gjorde det sgu;-))

 230. Den må tage prisen som julens dejligste konkurrence. Det ville gøre mig så glad at kunne forære min lillesøster en ekstra rar julegave efter et år, hvor vi som mange andre også har og har haft sygdom alt for tæt inde på livet. Hun trænger til den fineste gave, julemanden kan diske op med, og det her er om noget et mægtigt bud! Så er der også en chance for at få lov at låne de fine sager engang i mellem ;)

 231. Hvis jeg vandt, skulle smykkerne klart være til min dejlige søster. Hun fortjener at blive forkælet <3

 232. Min søde veninde er pjattet med sløjfer og hjerter og fortjener så meget en ekstra skøn julegave i år, så jeg krydser fingre for at den ryger hendes vej ☺️ Glædelig jul!

 233. Så fine! Jeg vil give gaven til min mor – fordi hun altid har været så tålmodig og til enhver tid har pustet lidt medvind bag min ryg :-)

 234. Hjerte øreringene ville jeg forære min søster der desværre ikke holder jul hjemme i pr, men i Oslo hvor hun bor med mand og børn. De skal minde hende om at jeg savner hende og trods afstanden holder uendelig meget af hende.
  Ringen med sløjfen er så fin at jeg nok er nød til at beholde den selv :)

 235. Jeg vil give smykkerne til min kære moder, som fortjener det bedste ovenpå et hårdt år. Jeg har allerede købt ét smykke fra Pandora til hende i julegave, men jeg ved, at hun vil blive endnu gladere for endnu et smykke.

  Rigtig god jul

  KH

 236. Jeg vil give ørestikkerne til min altid søde og hjælpsomme svigermor og give ringen til mig selv ml

 237. Jeg ville gerne vinde sættet til min mor i julegave, fordi hun fortjener et lækkert sæt nye smykker. Og hjerte øreringene ville vise min kærlighed til hende <3

 238. Uhhh, smukke smykker :-D. Jeg vil forære øreringene til min datter og ringen til mig selv ;-).

  Glædelig jul
  Åse

 239. jeg ville give smykkerne til min kære mor – hun fortjener kun det finest, og så ville jeg elske at gøre lidt ekstra for hende for at vise at jeg elsker hende og at hun er helt speciel <3

 240. Jeg ville skænke dem til min bedste veninde, Ronja, som virkelig fortjener en smuk gave. Hun har travlt med at slutte uddannelse og lige flytte i lejlighed, så der er lidt tid til forkælelse og kun penge til praktiske ting. Disse smykker i lige hendes stil, feminine og lidt sjove, så hun ville gå med dem hele tiden :) Og så vil jeg gerne se hendes smil og overraskelse, når hun åbner dem! :) God jul!

 241. Jeg ville skænke dem til min bedste veninde, Ronja, som virkelig fortjener en smuk gave. Hun har travlt med at slutte uddannelse og lige flyttet i lejlighed, så der er lidt tid til forkælelse og kun penge til praktiske ting. Disse smykker i lige hendes stil, feminine og lidt sjove, så hun ville gå med dem hele tiden :) Og så vil jeg gerne se hendes smil og overraskelse, når hun åbner dem! :) God jul!

 242. Jeg ville give smykkerne til min søde mor, som snart skal være mormor for første gang. Så vil det være hendes ‘mormor’-smykker:-)

 243. Den fine ring vil pynte på mig juleaften og den super søde ørering er lige det rette min søde datter der lige i dag er blevet færdigt med sin opgave i 3 g – hun fortjener det

 244. Min mor – Har det lidt dårligt over ikke at have købt en julegave til hende, men har simpelthen ikke kunne finde det rigtige…

 245. Min lille niece skal have øreringene, hun har et hul i hjertet og skal opereres meget snart, de kunne så fint symbolisere at der efter operationen er 2 lukkede hjerter, nemlig hende og hendes tvillingesøster´s.
  Ringen ville jeg forære til deres skønne mor, min lillesøster, som har gået så meget igennem, med en LÆNGE ventet og vanskelig graviditet. Nu har hun 2 fantastiske guldklumper, snart med 2 hjerter der fungerer som de skal, alt andet end denne lykkelige udgang får ikke lov til at tage plads, så det er sådan det bliver…

 246. Jeg vil forære gavene til min svigerinde som har en hjerneskade og ikke megen glæde i hverdagen samtidig mistede hun sin søster til kræften i år, så julen bliver hård for hende – hun er enlig har ingen børn.

 247. Uhh, de er godt nok fine! Dem skal min mor gerne have – hun arbejder så hårdt her op til juleaften og alle juledagene, med at få alt gjort klar. Og så skal man virkelig huske at sætte pris på sine forældre <3 :)

 248. Sikke fine! ..og så i guld :)

  Ringen bliver jeg nok desværre nødt til at beholde selv. Den er ALT for fin til, at jeg ville kunne skille mig af med dem. De fine ørestikker vil blive givet til min søster. På hendes ønskeseddel står der nemlig ørestikker i guld, så det kunne ikke passe bedre.

  Glædelig jul <3

 249. De fine ørestikker ville jeg helt klart give min altid betænksomme veninde Mie, som har fortjent dem så meget!
  Hun gav mig sidste år en smuk gave uden nogen grund, som jeg ikke har kunne hamle op med lige siden! Jeg vil ønske at jeg kan give hende disse!

  Ringen vil jeg give til enten en af mine dejlige søstre eller min smukke mor!
  Glædelig jul herfra :-)

 250. Hvis jeg skulle vær så heldig at vinde skulle de pakkes fint og gives til min veninde Mette i barselsgave . Hun har næsten lige haft fødselsdag , haft baby showet og så det jul om lidt og hun har bare fået så meget til sin søn i gave og slet intet til hende selv. Det fortjener hun, det er vigtig ik at glemme sig selv i alt baby hullumhej . Så hun ska da ha en fin gave

 251. Hvis jeg vinder dette sæt, så vil jeg være så fræk, at beholde fingerringen selv. Jeg har gået og drømt om ringen siden jeg så den første gang, og kunne godt tænke mig, at forkæle mig selv med denne. Øreringene ville jeg give til mig mor, da hun støtter mig i alt jeg foretager mig, og altid står klar til at hjælpe mig – selv når jeg ikke fortjener det!

 252. Jeg ville beholde sættet – som nybagt babymommy til nr. to trænger jeg til smuk bling 8-)

 253. Jeg ville give dem til min søde veninde som har haft et hårdt 2015. Måske vi kunne binde en sløjfe på det og starte på et godt 2016 sammen <3

 254. Hvr er de fine! Jeg ville beholde ørestikkerne, som en fødselsdags-/julegave til mig selv…og ringen ville jeg forære til min søster :)
  Krydser fingre..
  Og – rigtig glædelig jul :)

 255. Jeg ville uden tvivl give de fine smykker til min søde mor, som fortjener dem og som virkelig ville elske at få sådan nogle fine gaver.

 256. Min søde veninde skal vinde den fine gave, hun trænger til lidt forkælelse ovenpå et hårdt brud :-)

 257. Smykkerne skal være til min søster, som blev gift forleden – sløjfen og hjerterne passer jo perfekt til en nygift.

 258. Jeg vil forkæle min søde mor med smykkerne. Hun er af den slags der løber hurtigt hele december, for at familien får den perfekte jul med dejlig mad, fine gaver og alle de julesmåkager vi kan spise, så hun fortjener en ekstra julegave :-)

 259. Jeg ville give den til min mor :) Jeg mistede min far som barn og selv om min mor har haft en kæreste i lang tid, tror jeg, hun har besluttet sig for ikke at gifte sig igen. Her på det seneste er hun begyndt at snakke om, hun godt kunne tænke sig en ring, og jeg har kigget en masse, men det er godt nok svært at gøre det op for en vielsesring :)

 260. Vil give smykkerne til min lillesøster, som har forkælet mig med en adventskalender i eksamenslæsningen ❤️

 261. Årh hvor fint!!!! Min mor skal have øreringene, fordi hun er det dejligste og takker de højre magter for at hun stadig er hos os og har det godt. det vil være den bedste gave at kunne give hende de øreringe. Sløjferingen vil jeg selv have, mikset med det fine og rå er lige min stil.