Små, hårde pakker under træet…

Skærmbillede-2015-10-06-kl.-09.43.25Emily Salomon blog photos by Marie My pandora jewelry Nemesis Babe-21

…. er mine yndlingspakker. Jeg bliver glad for alle slags julegaver, men de bedste er næsten de helt små. Og hårde. Altså dem med et fint smykke i. Her har jeg udvalgt nogle af de smykker fra Pandora, der gerne måtte ligge under mit juletræ i år.

english-med-grey21

Little, hard presents are my favorites. If they contain jewelry that is ;) I’ve teamed up with Pandora to show you some of their pieces that I wouldn’t mind finding under my Christmas tree.

Emily Salomon blog photos by Marie My pandora jewelry Nemesis Babe-5

Ørestikkere med fjer der sidder flot opad øreflippen og enkle hjerteørestikkere.

Emily Salomon blog photos by Marie My pandora jewelry Nemesis Babe-8

Slangering og lille kædearmbånd.

Men de der små, hårde pakker er også nogle af de sværeste at give, fordi smykkesmag er så individuelt og det kan være svært at ramme rigtigt. Måske især for de stakkels mænd. Se bare i denne video ;)

Derfor har Pandora lavet en giftfinder der skal hjælpe mændene med at finde den rigtige smykkegave. Og som har en ‘spørgefunktion’, hvor han kan invitere hendes veninder (via mail eller Facebook) til at stemme om potentielle gaver og på den måde rådføre sig inden han køber. Lidt smart synes jeg.

Emily Salomon blog photos by Marie My pandora jewelry Nemesis Babe-13

Halskæde med hesteskovedhæng og bogstavvedhæng der ser fint ud at sætte i andre kæder. Disse vedhæng findes ikke online, men kan fås i Pandoras butikker.

Emily Salomon blog photos by Marie My pandora jewelry Nemesis Babe-15

Sløjfering i guld og sløjfering i sølv. Essence armbånd med marmorkugle.

Emily Salomon blog photos by Marie My pandora jewelry Nemesis Babe-9

Hold øje den sidste søndag i advent (d. 20/12) hvor jeg har en meget flot smykkegave fra Pandora på højkant :)

Emily Salomon blog photos by Marie My pandora jewelry Nemesis Babe-14

FOTOS: MARIE MY

 

(Visited 2.112 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Dét må man ;) Og sikke en dejlig julegave. Og godt nok er den pebret, men elsker at det er massivt guld, så man ved den holder sig smuk og at farven ikke bliver slidt af :) Klem Emily

 1. Hej sikke en fantstisk blog jeg har fulgt med et halvt år nu og er helt betaget af den . Vil så gerne vide hvad str du har toppen i de bedste hilsner melanie

  1. Hej Melanie
   Det er jeg vel nok glad for at høre, dejligt at du læser med :)
   Det er en str 36 og den er fra Custommade. Knus Emily

 2. Hej mange tak for det hurtige svar kan se de kun har den i str 38 tilbage så må håbe den ikke er for stor i størrelsen . Jeg har også købt den blondekjole du havde på med læderjakken og jeg må sige den er fin tusind tak for rabatten . Jeg ville også rigtig gerne finde den lædernederdel du haft på forskellige steder på bloggen, men kan desværre ikke finde den eller nogen der ligner den , ved du nået om hvor man kan finde den ? Du har også nogen bukser på i striber, der hvor du er i Bangkok hvad str er de bukser ? Håber det okay jeg spørg sådan er simpelthen så vild med din blog, at jeg har været henne og købe lidt forskelligt .. De bedste hilsner melanie