Vind: Valentines champagnegave

annonce u baggrund1moet6

I sidste uge kom jeg med mit bud på en lille Valentines-menu, der passer godt til Moët & Chandons Rosé Impérial Champagne. Og det er ikke blot mig (og Drømmemanden…), der skal nyde godt af de liflige, lyserøde bobler, for jeg sætter en meget flot gaveæske med selvsamme champagne på højkant til en heldig én af jer.

Vinderen kan glæde sig til en champagne, der dufter dejligt af røde frugter og rose – og som smager friskt og saftigt af jordbær, hindbær, ribs, lidt fersken og et hint af menthol. For champagne er ikke bare champagne og denne minder mig om dejlige sommeraftener med kølig rosé i glasset og danske jordbær til dessert.

moet3

Vind eksklusiv champagnegave
Deltag i konkurrencen om det romantiske, lyserøde champagnekabinet, der indeholder 1 flaske Moët & Chandon Rosé Impérial samt 2 glas med holdere ved at lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvor gammel du er, hvad du laver, hvor i landet du bor og ikke mindst hvad du gerne vil fejre :)

Mit svar kunne altså se således ud:

30 år. Blogger. København. Valentinsdag på søndag hvor jeg vil benytte lejligheden til at fejre dem, jeg holder af og ikke mindst fortælle dem, hvorfor de er noget særligt.

Konkurrencen slutter søndag d. 14. februar kl. 12.00 og vinderen får direkte besked på mail.

moet4

I samme åndedrag vil Moët & Chandon og jeg gerne anspore jer alle til at fejre hinanden og nuet generelt, for nok passer (lyserød) champagne helt perfekt til Valentinsdag, men det er heller slet ikke så tosset, når det handler om at fejre kærligheden i almindelighed og de små, fine øjeblikke i særdeleshed.

5 x champagnetid

 1. Til søndagsbrunch med pigerne. Som et lækkert glas champagne ved siden af den friskpressede juice.
 2. Til filmaften deluxe med hjemmepoppede popcorn og tærte med bær og mascarponecreme.
 3. Til pizzaen (hvad end den er hjemmelavet eller købt) på en almindelig torsdag.
 4. Til Oscar Night eller en anden tv-begivenhed. Vi er en flok piger der ser Oscars sammen hvert år og altid starter med champagne, jordbær og godter.
 5. Til spontan fejring i almindelighed. Også selvom det ‘bare’ er de små ting på en mandag. Man skal huske at fejre alle de små sejre. Og hinanden.

Moët & Chandon Rosé Impérial kan købes hos udvalgte vinspecialister og i de fleste supernmarkeder til en vejledende udsalgspris på 449 kr.

moet1

 

(Visited 2.384 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

445 Kommentarer

 1. 32 år. Sekretariatsleder (for lægesekretærer på hospitalsafdeling). Ville helt bestemt fejre min dejlige tvillingesøster, som fylder 33 på tirsdag (og selvfølgelig også mig selv lidt :)).

 2. 26 år, konsulent. København. Jeg vil fejre mig og mine dejligste veninder på søndag. Vi er alle lige blevet færdige med specialer eller i første job, og jeg glæder mig til at fejre det nye kapitel i vores liv :)

  1. 26 år, HR konsulent, jeg vil fejre mig selv med min kæreste i weekenden da jeg lige har afleveret mit speciale og er startet på mit første “rigtige” voksen job denne uge :) Så det ville være en fantastisk anledning.

 3. Jeg er 18 år, går i gymnasiet og bor i Københavnsområdet. Jeg kunne godt tænke mig at fejre min venskab med min dejlige veninde, som jeg skal tilbringe valentinsdag med på søndag <3

 4. 26 år, bor i Hvidovre. Sygeplejerske til hverdag, men pt på tidlig barsel. Gaveæsken skal gemmes til jeg har født vores kommende datter om 15 uger, så vi med maner kan fejre hendes ankomst til verden og i vores liv :-) <3

 5. 26 år. Sociolog og konsulent. Aarhus. Netop forlænget i mit vikariat, og dét vil jeg gerne fejre i Moët.

 6. 27 år. Underviser. Aalborg. Jeg vil fejre, at min skønne veninde har fået en lejlighed efter knap to år uden et ordentligt sted at bo pga et hårdt brud og langsomt hussalg.

 7. 26 år. Marketingansvarlig. Valentinsdag skal nydes med min familie, heriblandt min forlovede og mor, og fejre hverdagen!

 8. 34. Socialrådgiver. Kolding.
  Jeg vil fejre kærligheden til mig selv. Efter 5 år med stress, udbrændthed og depression er jeg nu der hvor jeg kan elske mig selv. Jeg vil fejre den jeg er og de kvaliteter jeg besidder. Jeg vil skåle med mig selv og fejre den største kærlighed af alle, den man giver til dig selv

 9. Jeg er 49 år, ledig, holder hus, hjem og børn, bor i Odense, jeg vil gerne fejre Valentinsdag sammen med kæresten genne 33 år. :) <3

 10. 38. Folkeskolelærer. Hammel.
  Min søn blev for knap seks år siden født fem dage før mig. Og jeg er ikke blevet fejret siden. Sådan en fejring bare for mig. I år kommer mine tøser til forårs-tapas-fødselsdagshyggemedbobler. Der skal der skåles.

 11. 40 år.
  Sekretær på Herlev Hospital.
  Bor i Søborg.
  Vil fejre min dejlige mand, som jeg har kendt i snart 21 år – børnene bliver sendt på vinterferie i næste uge (yeah!).
  KH Anne W.

 12. 26 år, Århus, arbejder i butik.
  Jeg ville fejre at min kæreste og jeg endelig (siden juni) har 3 fridage sammen kun til hygge og hinanden.

 13. Bliver 18 år imorgen, går i gymnasiet og bor i Vestjylland.
  Vil fejre min egen 18 års :-)

 14. Fantastisk give-away som er perfekt til Valentine!
  Jeg er 23 år, bor lidt uden for København, studerer journalistik og på søndag har min kæreste og jeg været kærester i præcis 6,5 år. Så det vil da være fantastisk at fejre med en god flaske champagne!

 15. 30 år. Blogger. København. Valentinsdag på søndag hvor jeg vil benytte lejligheden til at fejre dem, jeg holder af og ikke mindst fortælle dem, hvorfor de er noget særligt.

  24 år. Specialestuderende. Aarhus. Jeg vil tyvstarte og fejre skønne veninder på lørdag, hvor vi iklæder os glimmer og fjer og ser Melodi Grand Prix sammen. Vi har mange hygge-hvor-vi-gør-lidt-ekstra-ud-af-temaet-aftener, og dem værdsætter jeg enormt meget :-)

 16. 27. Statskundskabsstuderende. Odense. Jeg vil fejre min specialeaflevering den 29/2. Yay.

 17. Er 30 år, advokatfuldmægtig og bor på dejlige Frederiksberg. Jeg vil fejre årsdag i næste uge med min søde kæreste :-)

 18. 26 år. Pædagogstuderende. København SV aka Sydhavnen. Jeg vil dele boblerne med min veninde, der har søgt ind på Skuespilskolen og er kommet så langt som til 2. prøve (indtil videre) :) Hvis det ikke skal fejres, ved jeg ikke, hvad der skal.

 19. Det er lige noget for min kæreste og jeg :)

  Jeg er 24 år gammel, og er lige begyndt på socialrådgiveruddannelsen. Jeg bor i Brønshøj og vil smadder gerne fejre min kærestes nye job, at jeg lige er startet på studie, og vi snart kan få lov til at gå i bad på vores eget badeværelse igen ;) (Det har løbet ned med vand til underboen, hver gang vi gik i bad).

 20. 24 år. Dansk og Engelsk studerende. Århus C. Jeg ville fejre min kæreste som lige er blevet færdig som fysioterapeut.

 21. 24 år. Ledig. København. Jeg vil gerne fejre min 25 års fødeslsdag i selskab med min dejlige kæreste.

 22. 23 år. Lærerstuderende. Slagelse. Jeg skal til linjefagseksamen på tirsdag (!), så jeg skal hygge/fejre med en af mine nærmeste på onsdag – og onsdag er jo altid en god anledning til pagne ;-)

 23. 23. Administrator. London.
  Min søster 25års fødselsdag og min fars 60års, som jeg skal hjem og fejre med dem i slutningen af måneden. Og jeg er ved at dø længsel efter dem så der skal virkelig fejres igennem!

 24. Jeg er 21 år gammel og læser jura i Odense, hvor jeg også bor. Jeg vil gemme flasken til, at dejligste M får lyst til at se mig igen og fejre valentines, samt kærligheden, med mig.

 25. 25 år, fysioterapeut. Efter 8 timers arbejde på søndag vil jeg fejre min dejlige kæreste på valentines dag hvor vi skal nyde aftenen sammen <3

 26. 23. Kontorelev. Viborg.
  Jeg har inviteret en veninde over, der for et par måneder siden, blev forladt af sin kæreste❤️ Hun trænger til at vide at hun er elsket, og blive forkælet med lidt lyserøde bobler☺️

 27. 21 år. Studerende. Jeg vil gerne fejre mine singlevenner, for vi holder en hyggeaften for at fejre at vi er seje og uafhængige. :D

 28. Jeg er 21 år og er studerende (4. semester på statskundskab) i Aarhus. Jeg ville fejre at kunne få lidt luksus tilført min Valentinsdag, som der jo (som bekendt) ikke er vildt meget af, når man er studerende. Min kæreste er ikke så stor fan af Valentinsdag (desværre, han synes det er for opreklameret). Men mon ikke han ville blive mere fan, hvis jeg kunne kombinere dagen med lækker champagne? :-)

 29. 20 år. Gymnasieelev. Ry. Min kæreste er taget på højskolen, mens jeg afslutter 3g og jeg savner ham så inderligt i hverdagen. Heldigvis skal han med på skiferie i uge 7, og jeg vil så gerne gøre lidt ekstra ud af det, fordi vi ses så sjældent, som vi gør. Han er stadig noget særligt

 30. 26 år. Studerende. Århus. Jeg vil bruge valentinssøndag på at være sammen med 3 af min skønne veninder.

 31. 25. Kandidatstuderende. Aarhus. At min kæreste og jeg har en weekend helt uden planer og således kan nyde ro, tid og hinanden.

 32. 23 år, København, Studerende(Jordbrugsøkonomi ved KU). Jeg vil fejre det med de veninder jeg ser alt for lidt grundet vores respektive studier! :)

 33. 32 år. Blev færdiguddannet sidste år i innovation og entrepreneurship – leder stadig efter arbejde. Suk! Bor i Valby, og vil fejre at der kun er et par uger til det officielt er forår :-)

 34. 48 år. Bor i Vestjylland. På søndag bliver vores lille familie endelig samlet; vores store søn kommer hjem fra Schweiz og den mindste kommer hjem fra efterskole. Det bliver så dejligt! Så der er Moet på sin plads

 35. Jeg er 23 år, i gang med min kandidat i dejlige Aarhus. Jeg vil gerne fejre en sød mand – og jeg er sikker på, at en kombination af god mad og champagne ville gå lige i hjertet på ham :-D

 36. 29 år. Tekstforfatter. Jeg vil anvende lejligheden til at fejre min snartkommende 30 års fødselsdag med søde veninder :)

 37. 25 år. Biologistuderende (biolog om knap fem måneder!). Aalborg. Jeg er vant til at fejre min far, da han har fødselsdag på Valentinsdag, men da han skal fejres på fredag, vil jeg fejre kærligheden til min skønne kæreste, hvor vi begge får et afbræk fra arbejde og speciale. :)

 38. 24 år. Marketing- og kommunikationsstuderende. København. Jeg vil gerne fejre min kæreste, som sidste efterår kom ind på en spændende uddannelse efter en del tvivl og søgen efter den rette vej, som han lader til at have fundet nu :-)

 39. 40 år – Produktarkitekt i finansbranchen – Amager – vil nyde datterens og hundens vinterferie i hos bedsteforældrene i næste uge og fejre tosomheden i et par dage med en middag ude med manden min – torsdag aften uden bagkant!!!

 40. 27 år. Sygeplejerske. København. Efter en 32 timers arbejdsweekend vil det glæde mig, hvis jeg søndag aften kunne hygge med min kære kæreste og champange <3

 41. Jeg hedder Stinna og bor lige nu i Århus.
  Jeg er egentlig uddannet Cg-artist indenfor animation, men er desværre sygemeldt for tiden…!

  Jeg er 31 år gammel… Eller det vil sige… Jeg har besluttet at fylde 29 år… Indtil det lykkes mig at fejre min 30års fødseldag rigtigt! Det er nemlig ikke lykkedes endnu. Der er kommet en masse triste ting såsom alvorlig sygdom i vejen.
  Jeg har aldrig smagt rigtig champagne, men er stor fan af god, mousserende vin. Og hvad er bedre til at fejre noget… End bobler. Derfor ville dette være et godt skridt på vejen til en ordentlig fejring af at jeg forhåbentlig endelig fylder 30år…!

 42. 21 år. Statskundskabsstuderende. Bor i Københavnsområdet. Jeg ville fejre mine veninder og at jeg er så heldig at have dem i mit liv! Og så fejre lidt, at jeg nu er halvvejs i min bachelor :)

 43. 44 år, bor i Kolding og uddannet pædagog. Er pt. På vej tilbage til arb.markedet efter lang tids sygdom. Valentinsdag skal fejret med min mand gennem 25 år. Vi vil sikkert tage til stranden og drikke champagne med vores gyldne bastard ( blanding af labrador, Golden retriever og Formel 1 ) hun elsker vand og de to ‘gamle’ kan holde i hånd og stadig været forelsket ❤️

 44. 41 år, datter, lillesøster, kæreste, receptionist, København. Har netop overstået 6 ugers intensiv kemo- og strålingsforløb for en sjælden livmoderhalskræft. Vi tror på, at vi har sejret over kræften, så jeg vil fejre med de nærmeste og skåle for kærligheden og alt det smukke i livet…

 45. 24. Rekrutteringskonsulent og studenrende. Aarhus. Jeg vil fejre valentinsdag med min søde kæreste på søndag.

 46. 38 år, fuldmægtig i Udenrigsministeriet. Valentinsdag på søndag… Men jeg bunder den selv.. 2016 bliver sgu mit år :-)

 47. 28 år, speditør, Middelfart, fejre at min kæreste og jeg overtager vores først hus sammen den 1. Marts og at jeg den 19. Marts bliver 29 år, og dermed går ind i det sidste år i tyverne (shit shit)!

 48. 21, Middelfart, studerer fysioterapeut og har et års tid tilbage. Jeg vil fejre at min kæreste og jeg lige har købt et hus! Et hus sgu – som 21 årig. Ikke så meget pjat med det der at blive voksen. Vi har boet sammen 2 år, skulle flytte og nu hænger vi altså rigtig meget på hinanden, også økonomisk. Og vi elsker det! Elsker at vi har fundet vores helt perfekte byhus i hjertet af byen med udsigt over begge broer og kig til havet. Der er endda plads til en kommende hund :-D
  Hvis ikke det kræver champagne så ved jeg ikke hvad der gør :-P

 49. 26 år. Ledig (uddannet cand. mag. i kommunikation). Jeg vil gerne fejre kærligeden med en flaske af disse bobler. Med min kæreste, ville jeg fejrer at livet er godt trods manglende beskæftigelse og at han opholder sig i Holland det meste af tiden. Vi skal fejre os!

 50. 24 år. Studerende. København. Vil fejre min søde kæreste, som efter mere end 1 års langdistanceforhold har valgt at flytte til Danmark, så vi kan være tættere på hinanden.

 51. 23 år. Lærerstuderende. Aarhus.
  Jeg vil fejre min søde veninde som pt ligger i sengen med ondt i ryggen. Vi har nu været venner i 18 år – det er da værd at fejre.

 52. 32 skønne år, er it tekniker på barsel og vil uendeligt gerne fejre min datters ankomst om et par uger. Kunne ikke komme på en mere lækker flaske champagne at fejre det med

 53. 26 år, Fysioterapeut, Brønshøj. Jeg ville fejre hvor dejligt et liv jeg har og forkæle min kæreste med et glas champagne og lidt tapas på en helt almindelig hverdagsaften.

 54. 19 år. Salgsassistent. Horsens. Søndag vil jeg bruge i selskab med mine tætteste veninder, hvor vi skal nyde hinandens selskab inden jeg forlader dem i to måneder ❤️

 55. Tine. Underviser, 31 år og bor i Kolding. Jeg skal på lørdag fejre min datter, Frejas barnedåb sammen med min kæreste, vores søn og den nærmeste familie. Det er en dag, der kommer til at stå i kærlighedens tegn, så en sådan en skøn flaske vil være helt helt perfekt!

 56. 26 år. Stud.med. Odense. Jeg vil fejre at min kæreste og jeg kom igennem et turbulent efterår og nu på det nærmeste er helt ny forelskede igen.

 57. 30. Psykolog. Kbh. Vil fejre min fantastiske kæreste med bobler og Vesterbros bedste shawarma på søndag!

 58. 24 år – nyuddannet/ledig – København

  I min verden er pink champagne perfekt til at fejre de små/store hverdagsglæder, og denne ville passe perfekt til at fejre mit første job :)

 59. 24 år. Studerende. Jeg vil gerne fejre, med min kæreste, en vel fortjent vinterferie for første gang i fire år. Det er tiltrængt oven på nogle hårde uger i praktik! :)

 60. 22 år, pædagogmedhjælper (i mit sabbatår), esbjerg.
  Jeg ville benytte champagne flasken til at sætte prikken over i’et til en brunch jeg skal have i næste weekend. Jeg har inviteret en veninde på besøg som keg ikke har set i tusinde år (!!). Vi mødte hinanden på efterskole i 2009 og har holdt kontakten lige siden. Hun er lige hjemvendt fra en 4 måneders rejse, så keg glæder mig rigtig meget til at se hende igen! og hvor ville det være perfekt hvis sådan en fin flaske gjorde os selskab

 61. 24 år. Journalist. København. At kræften ikke længere er i min krop, at min kæreste er verdens dejligste mand og min mest solide støtte, og at livet er fantastisk, selv om det også er meget skrøbeligt.

 62. 23 år. Jeg læser visuel kommunikation på designskolen og bor i københavn. I dag er faktisk min kærestes fødselsdag, men vi har et langdistance forhold, så vi kan først fejre det om et par uger. Der kunne lidt bobler være godt :)

 63. Jeg er 23 år, socialrådgiverstuderende på VIA University College i Århus og jeg bor i Randers med min søde kæreste, som jeg vil fejre dagen med. Vi kan dermed fejre, at vi har været sammen i snart fem år og boet sammen i snart tre samt at vores forhold har holdt alle disse år på trods af langdistanceforhold til at starte med. Han boede i Roskilde før og jeg kan med en dejlig aften (endnu en gang) takke ham for at han ville tage skridtet og flytte til min hjemby langt fra familie og venner for at være sammen med mig hver eneste dag. Det er da kærlighed, der er værd at fejre!

  Jeg er ny følger, men jeg har allerede læst mange af dine posts og jeg glæder mig til at følge intenst med. Jeg er dog træt af, at jeg ikke var med til ugens udfordring i form af læbestift mindst fem ud af syv dage i ugen, ha ha. Ej, spøg til side – det er en fantastisk blog du har og det er tydeligt, hvor stort et arbejde du lægger i det. Som ny blogger er det en stor inspiration!

 64. 21 år. Lærervikar/svømmetræner/dagdrømmer. Frederiksberg. Hvis jeg vandt ville jeg egentlig bare fejre livet, chill og hygge med mine nærmeste

 65. 26 år, Aarhus, søger pt elevplads og champagnen skal derfor poppes når jeg finder den helt rigtige elevplads :-)

 66. 25 år. Studerende. Aarhus. Aflevering af speciale er bestemt en anledning jeg glæder mig til at fejre her i februar og dele med dem der har stået mig nært gennem studierne

 67. Glad sygeplejestuderende på 25 år der har sin daglige gang på Nørrebro. Med flasken vil jeg fejre min søde kæreste der i hverdagen er god til at fejre mig, så nu er det vist hans tur til at jeg bringer lidt bobler ind i vores liv. :)

 68. 27 år, psykolog, København. Jeg vil fejre Valentinsdag på søndag med min forlovede og forsøde den ellers lidt stressende bryllupsplanlægning med nogle bløde bobler! ;)

 69. 21 år. Sabbatår og arbejde. Grindsted. Vil fejre at min kæreste og jeg, er blevet godkendt til at låne til vores drømmehus. Gammelt skævt hus med stald, stort træ i indkørslen og en endnu større sø. Det bedste sted for os, og vores to dejlige hunde!

 70. 26 år, studerende fra Århus :)
  Jeg vil fejre kærligheden søndag, med min helt store kærlighed, som til vores første valentinsdag, som helt unge kærester, lavede en hjemmelavet hjertepizza til mig. Så vi skal selvfølgelig spise hjemmelavet pizza igen ;)

 71. 22år, studerende på medie og journalist skolen, bor på Christianshavn, og vil dele champagnen med min søde mor der har haft et hårdt år!

 72. 41 år, Order Manager, Vejen. Vil gerne fejre min kærlighed til manden i mit liv, som jeg skal giftes med næste år. Mine døtre er på det tidspunkt sendt på vinterferie hos deres far, så gør det vist ikke noget at poppe en flaske.

 73. 50 år. Skolesekretær.
  Elsker champagne og ville bruge dagen på at mindes min bror som døde på netop Valentinesday i 2009. Jeg ville skænke et glas, nyde champagnen, mindes og huske mig selv på at leve livet hver dag…

 74. 27 år. Bor i Aalborg. Arbejder som studiesekretær hos AAU. Vil fejre min kæreste og jeg har været sammen i 10 år D. 27. februar ❤️

 75. 32 år, leder efter job (suk..efter mange år i udlandet), Solrød
  Vil fejre det med min familie og at min far er blevet kræftfri :)

 76. 21 år, jurastuderende i Aalborg – jeg ville fejre langvarig kærlighed og skåle for min mormor og morfar der har guldbryllup på fredag :-)

 77. 21 år. Studerende på DTU. Lyngby. Valentinsdag på søndag, som skal fejres med min kæreste, som jeg endelig er sammen med dagligt efter et års langdistanceforhold.

 78. 30 år. Textile engineer. Vejle Ø. Skal giftes den 29 feb og det skal selvfølgelig fejres, men er også gravid så det bliver nok på 1 års bryllupsdagen at den skal åbnes :)

 79. 23 år. Pædagogstuderende(på barsel lidt endnu). Greve. Og jeg vil fejre at min kæreste har 5 ugers velfortjent ferie lige om lidt.

 80. 31 år. Konsulent. Valby. Vil gerne fejre at min kæreste og jeg flytter ind i en ny og lækker lejlighed hvor der er et ekstra soveværelse og plads til fortsætte vores eventyr sammen. Og da han har introduceret mig til pink champagne (Jeg får det altid på min fødselsdag hvor han inviterer mig ud at spise <3 ) så synes jeg det kunne passe rigtig fint til at fejre næste kapitel i vores liv sammen. :)

 81. 25 år. København. Finansierings- og regnskabsstuderende. Ville fejre at jeg netop har fundet kærligheden til en sød fyr, der gør mig noget så glad.

 82. 29 år, ejendomsmægler og bor på Fyn. Jeg vil fejre min dejlig mand og vores kærlighed, vi har snart været gift i et halvt år :))

 83. 30 år. Konsulent. Aalborg. Jeg vil fejre min kæreste og jeg – dog gerne på en anden dag end valentinsdag, da vi ikke bryder os så meget om det koncept. Det er for længe siden vi har haft en date, så det har klart 1. prioritet :-)

 84. 26 år, folkeskolelærer, Hellerup – der gerne vil fejre min mor, som netop har fødselsdag på søndag.

 85. 21 år. Sociologistuderende. København. Jeg vil gerne forkæle min søde kæreste. Vi er begge studerende – Han bor i Odense – Og det kan derfor være svært at få tid og råd til at fejre og forkæle hinanden <3

 86. 22 år, humanist(-studerende), Roskilde.
  Jeg kunne godt tænke mig at overraske en hvis sød fyr med en flaske Moët på søndag, både for at fejre Valentines, men også hans fødselsdag (som er nu på fredag)! :-)

 87. 41 år, erhvervsrådgiver, Lyngby. Jeg behøver skam ikke en speciel mærkedag for at fejre de mennesker i mit liv, der er med til at gøre dagene trygge, sjove, rare og varme. De personer priser jeg mig lykkelig for dagligt. Og jeg øver mig i at fortælle og vise dem det. Også på søndag. :)

 88. 50 år, Projektleder, København, Vil dele den med min dejlige livsledsager på vores 24 års bryllupsdag og tænke på at så er der kun ét år til vores sølvbryllup.
  ….. eller måske gemme den til vores sølvbryllupsdag. Hmmm… Det tænker jeg lige over ;-)

 89. 31. Kontornusser. København. Valentines dag skal helt sikkert fejres med min kæreste, gerne med god mad og det må gerne være lidt særligt.

 90. Jeg er 22 år. Jeg arbejder som journalist og tekstforfatter hos kommunikationsbureauet Strup & Strup i Fredericia, men jeg bor i Aarhus. Jeg vil gerne fejre dagen sammen med min dejlige kæreste.

 91. 31 år. På barsel. Bosat i Lynge. Vil åbne flasken med min kæreste og skåle for livet og kærligheden. Og sende en kærlig tanke til den kære ven, vi lige har mistet.

 92. 24 år, København. Jeg vil gerne fejre at min søde hvalp alligevel ikke skal aflives og derfor hylde den glæde der fylder min hverdag: Min hund og min kæreste!
  Jeg synes jeg er tilbøjelig til at glemme hverdagsstunderne lidt, selvom jeg tænker tilbage på dem med stor kærlighed <3 :)

 93. 31 år, Arkitekt, Odense, Min 2 års bryllupsdag som falder på valentines dag og forhåbentligt samtidig at vi er tættere på færdige med husrenovering i vores nye hus i Odense.

 94. 25. Sygeplejerske. Bergen. Jeg ville åbne flasken sammen med mine veninder når jeg om en lille måned lander i Danmark og København igen.

 95. Jeg er 20 år og bor på Frederiksberg. Til dagligt arbejder jeg som piccoline/receptionist :-) Jeg vil gerne fejre livet og huske at skulle nyde hvert øjeblik samt de mennesker som er rundt om en <3

 96. 24 år (i overmorgen!) Studerer KA i Nordisk sprog og litteratur og Oldtidskundskab. Aarhus. Jeg vil dele den fine flaske med min kæreste gennem 8,5 år, fordi han har været meget overbærende, mens jeg har været eksamensmonster på det seneste…

 97. 26 år, København, forsker. Jeg vil fejre min allerbedste veninde, som jeg desværre ikke får set så tit. Vi har delt mange flasker rosé gennem årene, så denne champagne må være helt ideel :-)

 98. 38 år, bankrådgiver, Fredericia. Vil nyde champagnen sammen med min mand, som jeg har kendt i 20 år. Vi mødte hinanden nytårsaften og får aldrig rigtig fejret årsdagen, da den drukner lidt i nyårsaften fejringen sammen med venner. Så ville være dejligt at nyde champagnen, bare ham og mig.

 99. 37 år, arbejder fuldtid i en større dansk virksomhed. Bor i Ballerup…
  Vil fejre at jeg netop er blevet fastansat efter 6 måneders vikariat og inden det 1 års sygemelding grundet to rygoperationer

 100. 30 år. Marketingkoordinator. Valby. På søndag vil jeg vågne op i en dejlig hotelseng med min kæreste, og vi kan fejre 9 år sammen<3
  Jeg har specielindkøbt Möet miniature og Summerbirds Valentines flødeboller til at fejre det med:)

 101. 22 år. Studerende. Odense. Jeg vil gerne fejre det der har været og det som snart kommer og det skal være sammen med mine bedste venner og veninder :)

 102. 24 år. Studerende. Århus. Jeg ville give gaven videre til min bedste veninde (i københavn) gennem 20 år. Hun kunne nemlig godt trænge til at blive mindet om, at Valentines ikke behøver være forbeholdt kærestepar, men også kan være en fejring af KÆRLIGHED! Og en så dejlig, loyal og omsorgsfuld veninde som hende, kan man ikke andet end have en hel masse kærlighed for.

 103. 44! Projektleder inden for marketing. Lynge. Jeg vil fejre, at det i dag er et år siden, jeg blev raskmeldt, og at det i disse dage også er et år siden, min kæreste og jeg var på første date. Og så vil jeg bare gerne fejre livet generelt – og Valentine’s Day :-)

 104. 26 år. Studerende. Aarhus. Det oplagte ville være at dele den med min kæreste, men jeg tror nu, at den skulle deles med mine to søstre. Jeg ser dem for lidt, men de er de bedste. Søsterskab må være det, jeg vil fejre.

 105. 30 år, læge, ph.d.-studerende, Aalborg. Jeg vil gerne hylde mine skønne veninder, der har støttet mig i forbindelse med et nyligt break-up.

 106. 24 år, jurastuderende, København, vil fejre den skønne kærlighed mellem min kæreste (gennem 7,5 år) og jeg. Vi får det bedre og bedre og kærligheden blomstrer for hver dag der går :)

 107. Ditte, 27 år, SSA, Fyn.
  Jeg er pt. barslende med vores dejlige søn, og netop ham, min fantastiske mand og vores seje store pige vil jeg gerne hylde og fejre med denne. Ikke lige nu, (amning og bobler er ikke lige de bedste venner) men sådan en fin lyserød sag, ville egne sig perfekt på min mand og jeg’s 2 års bryllupsdag om et par måneder. Den skal hylde vores ubetingede kærlighed, til hinanden, vores børn og det liv vi har skabt, og vil skabe, sammen

 108. 38 år. Selvstændig. Vestjylland. Til maj har jeg i 20 år dannet par med min mand. Det er da værd at fejre!

 109. 25 år. Studerende. København. Jeg troede egentlig, at jeg ville bruge en så fin flaske på en romantisk og hyggelig aften med min kæreste, men efter at have læst dit indlæg er jeg blevet totalt inspireret til at holde pige brunch med bobler – totalt lækkert jo!

 110. Jeg er 25 år og bor i Århus, hvor jeg læser på Handelshøjskolen. Vil fejre forsinket valentines day, når min kæreste kommer hjem fra skiferie

 111. 44 år. Sygeplejerske (på et af landets største brystkræft-diagnostiske centre) på fuldtid. Blogger i fritid. Jeg vil fejre min søn, som fyldte 20 i dag :-) Og han fortjener intet mindre end denne Moët & Chandon <3

 112. 27 år. Økonomiansvarlig. Esbjerg. Jeg vil fejre valentinsdag med min kæreste. Vi vil så gerne skåle for at vi har købt en grund og er klar starte vores husprojekt.

 113. 27 år. Dyrlægestuderende. København. Jeg har 10 årsdag med min kæreste i denne måned, og vil rigtig gerne fejre med champagne! Han er den bedste, smukkeste og klogeste mand i verden, og det føles som igår, vi kyssede i smug på gangene på gymnasiet. Den smukke dag, skal fejres med en speciel champagne :)
  -A.

 114. 24, Sygeplejerske på en neonatal afdeling (fortidligt fødte), Tistrup. Jeg vil fejre at jeg har taget det næste store skridt i mit liv og st jeg har en fantastisk familie der støtter mig og så vil ikke mindst fejre at jeg er single og fabulous og det er der bestemt ikke noget skidt ved :D

 115. 20 år, blogger og forfatter, jeg vil bruge min valentines dag på at fejre mig selv, og fejre at jeg igen står på mine ben efter et slemt brud sidste valentinesdag.

 116. 28 år. Specialeskrivende. København. Jeg har fødselsdag på søndag :) At skrive speciale og være mor til en på 2 tager en masse energi og tit er der ikke lige overskud til dét ekstra. Så jeg vil STORhygge mig med min kæreste og bare nyde ham – og champagnen ;)

 117. 19 årig gymnasieelev fra Århus. Jeg går i 3.g, så der er nærmest ikke noget, som ikke skal fejres. For at nævne et par ting får vi SRP karakterer om et par uger, som forhåbentlig skal fejres. Derudover er der også galla om en måned som bliver noget af det bedste og vildeste. Til sidst er der jo selve det at få hue på, som bekendt skal fejres i laaang tid.
  Uanset om jeg vinder eller ej, kan jeg mærke at de næste måneder bliver en lang, og hård, fest

 118. 30 år, lærer, københavner bosat i Vejle.
  Ville fejre, at det er vinterferie og seksårsdagen med min kæreste, der falder oveni Valentinsdag.

 119. 21 år, studerende fra Frederiksberg. Jeg ville fejre min kæreste og jeg på fredag den 19. har været kærester i 18 måneder – og desuden ville jeg fejre det faktum, at jeg har fundet min drømmemand, som jeg glæder mig til at bruge resten af mit liv med <3

 120. 26 år. Butiksassistent. København.
  Jeg vil super gerne fejre min venindes fødselsdag og at vi nu alle sammen bor i København. Endda under fem minutter fra hinanden :D

 121. 21. Pædagogmedhjælper/sabbatår. København. Jeg ville dele de skønne bobler med min kæreste, vi har lige fejret 4 års dag, men da vi begge er lidt glemsomme har vi to månedsdage, da vi de første to år troede det var en måned senere end det egentlig er. Så det ville være oplagt med sådan en flaske til vores anden 4 års fejring.

 122. 30 år. Læge. Aarhus. Ville gemme flasken lidt og fejre sammen med min mand, når vores barn nr. 2 er kommet ud til os:-)

 123. 28. Pædagogstuderende. Udkanten af Aarhus.
  Jeg ville fejre gode beslutninger og at mit liv er ret så skønt for tiden.

 124. Jeg er 22 år, bor på dejlige Amager og så læser jeg på CBS, samt arbejder i H&M som deltid.

  Jeg har ikke lige en helt bestemt lejlighed at fejre, så min fejring vil være en mere generel fejring af (så cheesy, som det måske kan lyde) kærligheden mellem min kæreste og jeg :)

 125. 28 år. stud.mag. i Nordisk sprog og litteratur. Vendsyssel – langt ude på landet blandt får, uldgrise og indiske løbeænder. Vi – min mand og jeg – skal fejre vores tredje barns kommen-til-verden. Liiiige om lidt.

 126. 23 år. Studerende (er færdig til sommer. Yay). Bor i Odense. Ville helt klart fejre min kæreste der her været der for mig gennem min 1,5 år lange (so far) depression, og lige har friet til mig :) Så han fortjener helt klart en fejring, fordi han elsker mig for den jeg er :)

 127. 28 år, Aarhus, specialelskrivende på Nordisk sprog og litteratur, vil fejre 3 år med min kæreste, godt nok først d. 15. Februar, men kærligheden kan sagtens fejres med lyserøde bobler på en mandag :)

 128. Fantastisk konkurrence! :)

  Camilla, 26 år, nyuddannet jurist, Randers. Min kæreste arbejder pt. rigtig meget på hans nye job, så han har faktisk ikke haft en fridag siden midten af januar. Derfor vil jeg gerne overraske ham med en lækker flaske Moët (som vi elsker), når han (forhåbentlig snart) har en velfortjent fridag :-) Så med andre ord vil jeg gerne fejre min kæreste og vores forhold igennem 9 år.

 129. 20 år, studerende, Køge(snart København ;)) og jeg skal fejre det med min skønne søster, som er den person jeg elsker allermest <3

 130. 20 år. Sygeplejerskestuderende. København. Jeg vil dele boblerne med min mor som fylder år på valtines dag, hvilket hun jo gør hvert år. Kærlighedens dag, til en kærlig mor <3 Jeg vil forkæle hende på den måde jeg ved hun holder mest af, nemlig at hun ikke skal røre en finger men at vi står for det hele.

 131. 52 – selvstændig-at min mand og jeg er endelig blevet færdig med at bygge sommerhus!! – bor i midtjylland

 132. Julie. 21 år. Holder sabbatår og arbejder fuldtid. Anledningen er valentinsdag på søndag, hvor min evigt travle (og dygtige) kæreste skal på arbejde(han er kok), og derfor skal dagen fejres sammen med en veninde, hvor vi skal nyde kærligheden i al sin almindelighed.

 133. 26 år. Jobsøgende cand.scient. Odense, men snart Vestjylland. Jeg vil fejre min fantastiske familie, som er så søde at hjælpe med flytningen :-)

 134. Josefine. Studerende. 21 år. Horsens. Jeg vil gerne dele champagnen med verdens sødeste mand og fejre at vi efter 13 år som bedste venner, endelig kan kalde os kærester <3

 135. 21 år, journaliststuderende, Aarhus. Jeg vil fejre mine rareste veninder for at have tømmermænd med mig, når jeg er allermest ynkelig og for egentlig bare at være gennemført nice. Gerne i lidt forårssol og med et studenterbrød i hånden. Der er jo også en slags bær i ;-)

 136. 25 år. Revisor. Odense. Jeg ville helt klart fejre, at jeg netop er blevet færdig med uddannelse og har landet drømmejobbet :)

 137. 21 år. Studerende. København. Jeg ville drikke den i weekenden med min søde veninde som lige nu har kærestesorger, og så ville vi forhåbentlig få en aften fuld af bobler og grin.

 138. 23. Psykologistuderende. Aalborg. Min kæreste og jeg fejrer ikke Valentines day, da jeg er på arbejde hele dagen – men i går fik vi af vide, at vores kollektiv opsiges, hvilket betyder at min kæreste og jeg har besluttet at flytte sammen i vores egen lejlighed! Så hvis vi vinder, så skal vi fejre, at vi snart skaber et hjem sammen og alt det spændende som denne nye vej byder på for tosomheden <3

 139. 21 år gammel, kontor- og salgsassistent (og snart tilbage på skolebænken), bor i Søborg. Jeg vil gerne fejre et relativt nyt “herrebekendtskab”, jeg desværre har set alt for lidt til de sidste par uger, men som alligevel fortjener fejring. ;)

 140. 20 årig, aarhusiansk litteraturhistoriestuderende. Jeg ville fejre min desværre uhelbredeligt syge mor i sommerhus med pink bobler, hygge, snak og gode stunder ved pejsen.

 141. Cecilie – 26 år – Odense – Jobsøgende designingeniør + designleder!
  Jeg vil gerne fejre, at jeg og mine søde studieveninder og godt flot igennem kandidateksamen og forhåbentlig alle snart har seje jobs :)
  Bare æsken ville pynte så fint i mit hjem

 142. 23 år. Medicinstuderende. København. Vil bruge den på at fejre min dejlige venindes overståede reeksamen. Hun var slået ret meget ud af at dumpe, men har virkelig arbejdet for det siden da. Er super stolt af hende!

 143. Emilie. Sabbatsårnyder. Sorø, men lige nu midlertidigt bosat i Queenstown i New Zealand. Champagnen skal poppes, når min fantastiske lillebror dimmiterer fra folkeskolen. Min familie ved ikke, at jeg kommer hjem til det, og jeg vil egentlig bare gerne dele et glas med dem, stille og roligt og nyde, at jeg er hjemme igen :)

 144. 20 år. Pædagogmedhjælper i en børnehave. Give.
  Jeg vil gerne fejre valentinsdag på søndag med min kæreste, som går på højskole nu, og derfor ser vi ikke så meget til hinanden ☺️

 145. 29. Lægesekretærelev/på barsel. Silkeborg. Vil dele den med min søde kæreste, som fortjener at lidt opmuntring og kærlighed.

 146. 30 år, antropolog og PhD-studerende, Århus (pt Stanford, Californien), vil få børnene passet og champagne-fejre med min mand at det er ni år siden vi mødtes over en babybite i 7eleven – og blive lidt snaldret og sentimental og tænke på alt det der er sket siden den nat.

 147. 26 år, sygeplejerstuderende, Aarhus. Jeg ville fejre at min kæreste har fået arbejde efter speciale :-)

 148. 21 år. Salgsassistent. Kolding. På valentinsdag på søndag vil jeg gerne fejre kærligheden mellem mig og min søde kæreste, som jeg har været sammen med i snart 4 år :-)

 149. 29 år, bor i Aalborg og arbejder som Risk Manager. Jeg vil helt klart fejre min dejlige dejlige kæreste på søndag

 150. Jeg er 38, bor i Vestjylland, uddannet pædagog og arbejder i en børnehave.
  Jeg vil fejre valentinsdagen med min skønne mand, vi har snart været gift i 10 år og har fået fire dejlige børn sammen.

 151. 26 år. Business Intelligence specialist. København. Vil fejre en søde mand, som fortjener lidt forkælelse i hverdagen.

 152. 26 år, specialestuderende og bosat på Vesterbro. Den lækre sag skal da poppes mandag d. 29. februar, hvor jeg ENDELIG får afleveret mit speciale. Åh! Smagen af sweet freedom – og champagne! ;)

 153. 33 år, HR Partner. Vil gerne fejre min dejlige mand og vores familie og venner – og der er ingen bedre måde at gøre det på end med lyserød champagne!

 154. 32 år, designer, Aarhus.
  Jeg vil gerne dele champagnen med min mand. Vi fejrer i februar 10 år sammen.

 155. 35 år (og fødselsdag i morgen), SSA-elev, Struer – Jeg vil fejre at min kæreste og jeg snart har været sammen i 7 år, selvom vi har nået at få to børn, der nu er 5 ½ og 4 ½ år. Jeg vil hylde at kærligheden holder <3

 156. 21 år. Studerende. København. Jeg vil meget gerne fejre at jeg og min kæreste flytter sammen i weekenden! :)

 157. Jeg ville uden tvivl fejre, at jeg lige er blevet frikendt for brystkræft, som jeg ellers var mistænkt for. Efter min datter har været gennem et sejt kræftforløb, var det tæt på et ubærlig tanke. Nu nyder jeg for fulde mit liv: 40 år, kommunikationskonsulent, bor i Nordsjælland.

 158. 38 år. Socialrådgiver bor på Nordals. Jeg ville fejre at foråret kommer, sammen med min dejlige mand Lasse. :-)

 159. 38, Manager, Espergærde, Jeg vil fejre, at min mand og jeg på søndag har været kærester i 17 år <3

 160. 24 år. Fysioterapeutstuderede. København, Nørrebro.
  Jeg vil gerne fejre kærligheden til min kæreste. Vi har ikke en årsdag, og ingen af os er desværre hjemme på valentinsdag. Men jeg tænker at lidt hverdagsromantik i uge 7 også kan noget, med en god middag og champagne ikke mindst :-)

 161. 30 år. Sagsbehandler/PA. København. Jeg vil, inspireret af dine ‘små ting’ invitere mine nærmeste veninder til champagnebrunch, hvor jeg vil fejre dem og vores venskab og fortælle dem, hvor vigtige de er.

 162. Jeg er 20 år gammel. Pt holder jeg sabbatår, og er lige nu ude at rejse. Jeg bor i Sønderborg i Sønderjylland. Jeg vil gerne fejre kærligheden. Min kæreste og jeg er begge ude at rejse, så vi kan hverken fejre vores 2 års dag eller valentinsdag, så det ville være SÅ dejligt, at hive sådan en præmie frem, når vi genforenes efter 4 måneder uden hinanden.

 163. 25 år. Kandidatstuderende. Jeg ville fejre min kæreste på lørdag, mest fordi han ikke forventer at blive fejret med så fin en champagne, og jeg vil huske at fortælle ham hvor højt jeg elsker ham og er taknemlig for at han er min på 7. år!

 164. 29 år. Selvstændig. Jeg glæder mig til at fejre, men ikke mindst hylde kærligheden på søndag den 14. februar Valentine’s Day <3 Vi kvinder skal nemlig ikke kun huske kærligheden til vores partner, og, eller vores børn, vi skal også hylde kærligheden til os selv! Det er nemlig der vi får allermest SHINE og glæde i vores liv, der hvor vi netop godt kan drikke champagne en mandag aften, hvis vi har en lille smule at fejre, uden at vi tænker over hvad andre synes om os hele tiden. Så hurra for champagne, kærligheden og det at turde være den vi er dybt inde i vores hjerter <3

  Ps. jeg ELSKER din blog!!

 165. 22 år, studerende og fra Århus. Ville dele den med min dejlige kæreste på valentines dag – fejre kærligheden og en lidt forsinket fødselsdag, da jeg fylder år imorgen d. 12 februar! :-)

 166. 33. Social og sundhedsassistent. Viborg. Ville elske at kunne fejre min mands og min 14 års kærestedag med de her lækre bobler.

 167. Jeg er 28 og arbejder i et mediebureau, primært med Google. Jeg bor i København (på dejlige Nørrebro) med min skønne kæreste. Med champagnen vil jeg fejre at vi er det sejeste team, samt vores nye lille mopsehvalp Eddie som vi henter fredag d. 12. februar. Jæææh :)

 168. Man spørger ellers ikke om en dames alder, men nu da du har fortalt så meget om din søde mormor, kan jeg godt fortælle at jeg er 61 og nyder mine børnebørn da jeg er ude af arbejdsmarkedet.
  Champagne nyder jeg sammen med min søde famile og venner. Champagne fik vi i fredags for at ønske min søn og hans familie god skiferie.

 169. Jeg er 26 år, bor i Odense, er studerende og så har jeg en webshop som sælger økologisk og fairtrade tøj til kvinder på Noblethreads.dk.
  Champagnen skulle deles med min søde kæreste.

 170. 25 år. Bor i København og læser medicin. Ville bestemt fejre dagen på søndag med min kæreste! :)

 171. 29år. Lærer. Nordjylland. Jeg vil invitere min søde mor på bobler på søndag til valentinsdag. Hun trænger til lidt hygge og forkælelse efter en hård periode med cancer, som hun vandt over for trejde gang ! YES :-)
  Kh Katrine

 172. 26 år. Lærer. Islands Brygge.
  Jeg vil bruge dagen sammen med en sød fyr, jeg lige har mødt. Har været single i mange år, så det er en meget vild følelse at være forelsket igen.

 173. 30 år. Kontorassistent. Taastrup. 26. Marts vil jeg fejrer et halvt års bryllups dag med min mand.

 174. 33 år. Administrativ kontorelev og snart færdiguddannet. Vil selvfølgelig gerne fejre valentines day med kæresten og samtidig min dejlige farmor som fylder rundt den 14 feb. :)

 175. 21 år. Holder sabbatår, så bruger min tid som lærervikar og på rejser. Bor i en forstad til Århus. Jeg vil fejre min fantastiske kæreste, som jeg snart skal undvære i 2 måneder, så det ville jo være perfekt med lidt bobler til en afskedsmiddag <3

 176. 21 år, blogger og studerende. Jeg vil fejre at min mor er kommet hjem fra Thailand sammen med mine søstre og far – der kan lyserøde bobler kun være en god idé!

 177. Jeg er 32 år og marketingkonsulent. Jeg vil fejre min kære mor på søndag, da hun fylder 63 år. Og den bedste start på fødselsdagen vil da være, hvis vi kan skåle i disse fantastiske lyserøde bobler og huske hinanden på, hvor heldige vi er <3

 178. 21. Danskstuderende og politisk aktiv. København. Jeg vil fejre min skønne mor, som for tre dage siden blev erklæret kræftfri efter et opslidende år med kemo og et hav af operationer. Det må fejres! :)

 179. 23 år. Socialrådgiver studerende. Jeg vil fejre kærligheden og livet samt bruge dagen på at hygge og nyde hinanden! :)

 180. 22, medicinstuderende i Odense :) jeg ville fejre at det imorgen er ét år siden min kæreste inviterede mig på vores første rigtige date

 181. 30 år, advokat, Aarhus. Udover at være advokat er jeg også nybagt mor og jeg er netop vendt tilbage på arbejde. På søndag vil jeg fejre og forkæle min søns dejlige far, som nu er hjemme på orlov og som sørger for, at jeg med (relativt) god samvittighed og glæde kan tage hjemmefra hver morgen, for de to drenge hygger sig simpelthen sådan sammen. DET er kærlighed!

 182. 31 år. Socialrådgiver. Albertslund
  Min skønne veninde og jeg har en årlig valentinstradition, hvor vi går all in på selvforkælelse og hygge. I år skal hun forkæles ekstra med antal roser, fra hvert år vi har kendt hinanden.

 183. 33 år bor i Hvidovre og arbejder som forskningslaborant.
  Min datter på 3 står foran en øjenoperation, så jeg vil åbne champagnen og dele den med min mand, når operationen forhåbenligt er vel overstået.

 184. 36år, Bygningskonstruktør, Holstebro, jeg ville fejre livet i sin helhed med de glæder og bekymringer der er, og så tage lille øjeblik ud og bare nyde det.

 185. 29 år, Marketing Executive i kontorindretningsfirma i Dubai, og jeg ville enten forære den til mine forældre, så de kan fejre deres mange års kærlighed med lidt ekstra lækkert, som de aldrig selv ville købe, eller også ville jeg gemme den smukke æske og så drikke den dagen efter min forlovede og jeg er blevet gift, på vores første dag som ægtefolk…

 186. 22 år. Studerende. København. Jeg vil gerne fejre, at jeg skal på udveksling ifb med studie til efteråret – det skal fejres sammen med mine søde veninder, som har lovet at komme og besøge mig mange gange mens jeg er afsted, så jeg ikke kommer til at savne dem for meget :-)

 187. 22 år. Lærerstuderende. Esbjerg. Jeg ville åbne den på Valentinsdag på søndag hvor jeg vil benytte lejligheden til at fejre at min kæreste i lørdags friede til mig, og vi ikke blot er kærester, men forlovede. Han er er hårdtarbejdende mand som virkelig godt kunne trænge til en flaske champagne :)

 188. 31 år, socialrådgiver, København, På valentinesday på søndag, hvor min skønne mor netop har fødselsdag og som sjældent drikker andet end champagne ved festlige lejligheder, så det ville være helt perfekt ❤️

 189. 40 år. Hillerød. Familiekonsulent. Jeg vil fejre mine to veninder og vores mænd som vi har kendt i mange år.

 190. Jeg hedder Bettina, er 43 år. Jeg er førtidspensionist pga et traffikuheld. Jeg vil fejre valentinsdag med en god veninde. Og jeg vil dele champagnen med gode veninder, som har været med i gennem tykt og tyndt.

 191. 33 år, analytiker, København. Vil bruge søndagen til at gå ud at spise i en god venindes selskab – uden barn og med god tid til at snakke :-)

 192. 28 år. Office Manager på et kommunikations- og PR-bureau. København. Jeg vil meget gerne fejre, at jeg netop har landet ovenstående job, samt at min kæreste om få uger er færdiguddannet og ligeledes skal starte på sit drømmejob – vi er nogle heldige kartofler!

  Jeg kan i øvrigt slet ikke abstrahere fra hvor ualmindelig smuk, den indpakning/kasse er… Altså, det er jo sådan én, man ville have stående for evigt, selv efter indholdet var væk!

 193. 18 år, studerende i 3.g, Viborg og vil selvfølgelig fejre kærligheden… eller når jeg bliver student til sommer (<3)

 194. 30 år. Software tester men pt på barsel. Århus. Jeg vil mægtig gerne fejre min fantastiske kæreste, og det nye kapitel af vores liv der startede, da vores dejlige søn kom til verden for 3 måneder siden. Nu er han snart stor nok til at blive passet lidt så vi kan fejre 8 år sammen med en lille skid på:-)

 195. 22 år, Biotek-ingeniør studerende, lyngby. På søndag håber jeg at tømmermændene er milde efter en aften med vinter-jazz og fejring af min kærestes sidste weekend før voksenlivet starter. Forhåbentlig står dagen på en film, en løbetur og god mad.

 196. 27. Projektleder og madblogger. Odense. At fejre kærligheden med ham jeg elsker allermest, fordi vi er alt for dårlig til at gøre det i hverdagens travle program, vi øver os på det, men mon ikke denne præmie vil hjælpe os endnu mere på vej :)

 197. 24 år. Psykologistuderende på 4. semester. København. Jeg ville gemme Moët til næste uge, når min eksamen i kognitionspsykologi er overstået.

 198. 29. Jurist. København. Jeg ville fejre taknemmeligheden over at være et dejligt sted i mit liv :)

 199. 31 år, ung læge, Aarhus. Ville se min mand i øjnene, skåle og fejre at vi har et dejligt liv med tre små børn sammen.

 200. Jeg er 41, arbejder som receptionist og bor i skønne København;-)
  Jeg vil fejre kærligheden med min dejlige mand, gerne med bobler, så jeg krydser fingre;-)

 201. 50;), “arbejder” hjemme med min datter med autisme, Hobro. Jeg skal fejre Valentinesdag med en kær hjælpsom veninde som lige har fået hendes søn diagnosticeret med aspergers. Det har taget mange år at komme dertil og det vil vi fejre. Livet er en dans på trods. Jeg skriver dagligt på Instagram

 202. 27 år. Materialist på barsel (datter på 4mdr.) <3 Thisted/THY!! Vil gemme lækkeriet til at fejre 1.års bryllupsdag – der ammes der nemlig ikke længere ;-) Men Valentine i år skal fejres med manden min og hygge i vores nye hus! At huske hinanden når hverdagen står på arbejde, bleskift, gylp … Men kærligheden er enorm!

 203. 27 år. Medicinstuderende. København. Min egen fødselsdag i begyndelsen af marts. Ville være alletiders at kunne dele den skønne præmie med kæresten :)

 204. 22 år. Student. Trondheim (Norge). Vil feire med kjæresten min på søndag. Han reiser nemlig bort på mandag og blir borte lenge. Denne flasken ville gjort søndagen helt spesiell.

 205. 19 år. Studerende. Vil fejre valentinsdag med min elskede kæreste gennem 2 år samt vinterferie, som i den grad er tiltrængt!

 206. Maria. Professionelt madøre. 27. På søndag skal jeg forkæle ganer og ører med sukkersøde hjertelige hilsner og fransk arrangement i Cinemateket.

 207. 25 år. Bygningsingeniør. Aarhus. Min far, som i to år, pga. hjerneflimmer ikke har drukket alkohol, men som nu er blevet opereret og derfor igen er frisk som en fisk og stærk som en havørn.

 208. 31 år, brand manager, Københavnsområdet. Jeg starter på et nyt fantastisk job på mandag, så det vil da være oplagt at fejre dette sammen med min mand :-)

 209. 28 år, ledig og snart på barsel. Jeg ville fejre min skønne kæreste, der bruger d. 14. februar på at male vores lejlighed, så vi kan gøre klar til babys ankomst i start april. Det er romantik på hverdagsniveau <3

 210. 23 år. Lærerstuderende. Aalborg. Valentinsdag vil jeg bruge sammen med min nye kæreste og bare tillade mig at nyde nuet og det dejlige sted, jeg er i livet lige nu :-)

 211. 21 år, dansk studerende fra Islands Brygge. På søndag skal jeg bruge dagen på at hygge og bage mini lakrids tærter med min lillesøster der kommer og besøger mig i min nye lejlighed :)

 212. 25 år, Kommunikationskonsulent, Kolding. Jeg ville poppe champagnen når min lille kommende nevø engang melder sin ankomst her i løbet af februar. Hvis ikke et lille nyt liv skal fejres så ved jeg ikke hvad skal!

 213. 21, studerende på KUA (dansk), Frederiksberg. Og jeg ville gemme flasken til d. 17/2, hvor min kæreste og bedre halvdel fylder 25 år, så vi sammen kunne fejre ham, kærligheden og hinanden, inden det for alvor går løs med hans speciale.
  Hav en god dag :-) Kh Clara

 214. 59 år ip , mormor, mor,
  Jeg vil fejre at min datter har fået arbejde , og min anden datter er færdig uddannet,
  Mine børnebørn er blevet raske, min bror fylder år ,
  Så der er rigtig meget at fejre

 215. Hmm, nu står der ingen steder, at konkurrencen kun er for folk, der er bosiddende i Danmark, så jeg tager chancen…

  31, business woman (noget med forsikring og strategy og yada-yada-yada…), Paris for nu, men tidligere Vesterbro og helt sikkert Vesterbro igen, når Paris-eventyret er slut. Jeg vil fejre min mand og mig – det er ærligt talt ikke helt nemt at jonglere hverdagen med job i Paris, job i København og en lille dreng, men til maj har vi da 1 års bryllupsdag og vi er absolut still going strong!

 216. 23 år. Stewardesse. Fredericia. Jeg fejre et mange år venskab med en veninde på søndag, fordi hun er den meste dejlig veninde der har været der for mig igennem mange ting, plus hun fejre valentinsdag med mig i stedet for hendes kæreste ❤

 217. Jeg er 18 år, og går i 2.g i Herning. Kunne godt trænge til noget god champagne og en pause fra alle lektierne, sammen med min kæreste! :-)

 218. 28 år. Naturressourceforvalter. København. Nyde champagnen med to af mine veninder, da vi sætter stor pris på lyserød og bobler sammen med snakke om alt lige fra kærlighed, drømme, feminisme, ligestilling, parforhold, hverdag til Beyoncé, fjollede dansetrin og fråderen mad.

 219. 25 år. Nyuddannet cand.scient. Frederiksberg. Jeg ville elske at kunne fejre et veloverstået speciale, der tilmed falder sammen med, at jeg nu i et år har været sammen med min diametrale modsætning, der samtidig er drømmemanden og ham jeg vil blive gammel med. Dét synes jeg er værd at fejre – at modsætninger mødes og kaster så meget kærlighed af sig.

 220. 37 år lidt endnu… Forsker. Hellerup. På valentinsdag vil jeg gøre lidt ekstra ud af at tænke over hvor heldig jeg er over stadig at være forelsket i min superhelt- Vi har været sammen siden 2001, har fået 3 børn og har oplevet en stor del af livet sammen, er der stadig ikke noget bedre end når vi holder en lille pause pause fra hverdagen og tager en fridag sammen- eller når der tikker søde beskeder ind på mobilen i løbet af dagen. Synes valentinsdag er sådan en dejlig reminder om at sende lidt ekstra kærlighed af sted, så den skal helt sikkert fejres med ham- og helst i samspil med champagne…..

 221. 26 år. PhD studerende. Århus. Champagnen skal drikkes på Valentinsdag på søndag sammen med min kæreste, som har passet mig imens jeg havde hjernerystelse i 8 måneder sidste år. Han har været intet mindre end fantastisk og jeg er endeligt blevet mere frisk og er kommet tilbage på arbejde igen efter laaang tid uden noget overskud overhovedet! Så nu føler jeg at det vil være på tide at give lidt ekstra kærlighed til ham på søndag!

  Kram

 222. 25 år. Æstetik og kultur studerende. Aalborg.
  Ville gemme den til (helt til!) august og fejre kærligheden, venskaber, livet, sommeren og at jeg afleverer mit speciale om farven pink. Det kunne ikke passe bedre ;)

 223. 32 år. På barsel. Nordsjælland. Tilbringe dagen sammen med min kæreste og vores barn, som fylder 3 måneder den dag.

 224. 33 år, sygeplejerske og kommer fra Nordsjælland. Jeg ville fejre at min mand og jeg har været sammen i 9 år, d. 14/2-16.

 225. 47 år, kontorassistent på hospital, Taastrup … jeg ville fejre at jeg efter en del år alene har fundet den mest dejlige og kærlige mand, som jeg håber at blive rigtig gammel sammen med :-* :-)

 226. 20. Studerende. Fanø/Esbjerg. D. 28 kommer min kæreste hjem fra 2 måneders ferie som jeg gerne vil ferie med en hyggelig middag :-)

 227. 30 år. Jordemoderstuderende. Aalborg. Jeg skal fejre min 3-årige, skønne datter d. 14. februar – det er hendes fødselsdag på Valentinsdag, så min kæreste og jeg kommer nok aldrig til at kunne fejre vores kærlighed lige på dén dato (istedet forsøger vi at gøre det i hverdagen, og ærligt talt er det bestemt heller ikke at kimse ad)

 228. 23 år. Universitets studerende. Bosiddende i Århus. Vil sammen med gode veninder fejre at vi jo har det dejligt selvom vejr, skole osv. nogle gange kan overskygge dette. Det vil sætte lidt kulør på hverdagen. :)

 229. 21 år. Studerende. København. Ikke en bestemt dag – men jeg vil gerne fejre med min søde kæreste, at det så småt bevæger sig hen mod foråret, efter en tung vinter (og så har vi vidst også en halvanden års dag om ikke så lang tid, som man vidst godt kunne være bekendt at fejre ;) )

 230. Jeg er 19 år og går i 3g :) Jeg bor i Kgs. Lyngby, og jeg vil fejre min bedste veninde, som holder afskedsmiddag på søndag, da hun skal 6 måneder til Australien <3

 231. 23år. Pædagogstuderende. Jeg vil fejre det med min dejlige kæreste, som jeg bliver ny forelsket i hver dag!

 232. 20 år. Studerende. København. Jeg vil bruge valentinsdag på at fejre min søde svigermors fødselsdag.

 233. 25 år. Studerende (ernæring og sundhed). Frederiksberg. At min kæreste og jeg har købt lejlighed sammen <3

 234. 19 år. Hårdt arbejdende butiksassistent og omsorgsmedhjælper (Holder sabbatår). Ringkøbing.
  Jeg vil fejre at min kæreste og jeg endelig har bestilt vores rejse, hvor vi skal til Australien, Fiji, New Zealand og Thailand! Sådan en dejlig dag skal selvfølgelig fejres med champagnebrus!

 235. 28 år. Erhvervspsykolog. København. På søndag skal jeg og min kæreste på et etdags spaophold uden baby (første gang han skal sove uden mor og far..!), og her vil jeg fejre vores voksenkærlighed, at vi er kommet så langt som vi nu en gang er, til trods for høj bølgegang, søvnløse nætter og korte lunter!

 236. 48år. Business Controls. Bagsværd. I år skal Valentinsdag IKKE ‘fejres’ med kødboller i IKEA!

 237. 33 år,Digital Designer, København. Jeg vil fejre sammen med min mand at vi får nøglerne til vores nye lejlighed.

 238. 41 år. Projektleder. Aarhus. Vil fejre min seje datter på 17, der rejser en måned til Tanzania som volontør i sommerferien. Jeg er så stolt!

 239. 20 år, fra Fredericia. Holder sabbatår og arbejder i Fleur Bodywear og Lagkagehuset. Vil gemme den lækre præmie til d. 25/2, hvor min kæreste og jeg har 2-årsdag :-)

 240. 23 år. Ingeniørstuderende. Lyngby. Jeg vil nyde champagnen til en brunch sammen med et par veninder søndag for at fejre, at jeg har vundet en flaske champagne ;) De store begivenheder i livet fejrer sig selv, mens man nogle gange – som du også skriver – bare skal hylde hverdagen :)

 241. 34 år, specialeskrivende, København. Vil fejre at vores lille familie snart rykker til en større lejlighed med plads til os alle fire og at lyset langsomt vender tilbage :)

 242. Ditte, 30 år, sales support hos et oversættelsesbureau. Jeg ville fejre livet med min veninde, et nyt og bedre år i vente for os begge. Ny start, kommende ny bolig, job og begyndende kærlighed hos os begge. Tiltrængt ovenpå et hårdt 2015 :-)

 243. 24 år. Logistik Koordinator. København. Valentinsdag skal fejres med min kæreste da vi nu boet sammen i 1 år og været sammen i 3 år. Det kan da ikke fejres bedre end med sådan en fin gaveæske :-)

 244. 18 år. Gymnasieelev, 3g. Ønsker at fejre dejlige veninder med en flaske bobler, for at vise hvor stor pris jeg sætter på dem, og huske dem på at om kun 99 dage (!!!!) er det slut med en hverdag sammen :DDDDD

 245. 30 år. Fuldmægtig. København. Vil fejre kæresten 30 års fødselsdag, som falder på i dag, hvor jeg selv lige har overlevet fyringsrunde, mens en dejlig kollega ikke har. Nogle gange falder gode og dårlig ting sammen og det skal gerne anerkendes i selskab med den bedste støtte jeg har. Som en kollega sagde – Ligegyldigt hvad der sker, så drik Champagne i dag..

 246. 24, studerer nordisk sprog og litteratur, bosat i Århus. Jeg vil gerne fejre alle de små ting, som får hverdagen til at hænge sammen.

 247. 26 år, specialestuderende i geologi (ja, det er os der tænder lidt på meteoritter og klima), jeg vil så gerne fejre specialeafleveringen med manér med min søde kæreste der gennem hele året har betalt min husleje så jeg ikke behøvede arbejde. Han fortjener bobler!

 248. 22 årig studerende. Representing Brønshøj. Jeg ville dele denne flaske med min bedste ven (som også er min kæreste) til en indendørs picnic med toasts og Moet (klasse-kombi!) på vores årsdag – som, ja, det er kikset, er på valentinsdag!

 249. 32 år. Accounting associate. København. Ville fejre mig og min skønne mands kærlighed. Det er første gang siden vi mødte hinanden at vi ikke har børn på valentinsdag

 250. 21 år. Lærerstuderende. Køge. Vil gerne fejre valentinsdag på søndag sammen med min kæreste, som jeg har været sammen med i 7 år :)

 251. 21 år. Jurastuderende. København. Vil gerne fejre endelig at have lært, hvad rigtig kærlighed er.

 252. Jeg er netop fyldt 30! Jeg arbejder som tjener og vil fejre vores 1 års bryllupsdag med den lækre pakke ☺ Min mand og jeg har været i langdistanceforhold i over 1 år, nu kommer han endelig hjem så vi kan fejre vores bryllupsdag. ❤

 253. 26 år. Studerende. København. Jeg vil fejre, at jeg til sommer (forhåbentlig) afleverer speciale – og man kan jo godt tage lidt forskud på glæderne!

 254. 25. Ingeniørstuderende. København. Jeg vil gerne fejre og skåle for alt det nye som kommer til at ske efter at jeg dimitterer om under en måned efter 5,5 års studier. Kærlighed, job, bolig og andre dejligt uventede oplevelser!

 255. Jeg er 21 år og studerer psykologi i Aarhus. Jeg vil gerne fejre kærligheden (allerhelst på en grå hverdag, som skriger efter lidt ekstra kulør) med min forlovede, som jeg skal sige “ja” til om et halvt år.

 256. 40 år. Danskunderviser. Bornholm. Jeg vil gerne her i den kommende ferie tage en timeout m min bedre halvdel og fejre, at vi klarer hverdagen m børn og arbejde så godt, som vi nu gør … Ikke perfekt, men så godt som vi kan.

 257. 31. Pt. på barsel. Vil gerne fejre en forhåbentlig veloverstået fødsel sammen med min kæreste, har termin om en uge, hvad bedre en denne fantastiske champagne. WOW:-)

 258. Jeg er 18 år, går i 3.g og bor i Birkerød.

  Min kæreste og jeg kan fejre 3,5 års dag når vi er på skiferie i næste uge, og jeg kan da ikke forestille mig noget bedre, end at sidde i vores hyggelige træ-hytte i skitøj foran pejsen og drikke champagne!

 259. 29 år. Kontoransat. Bramming.
  Min man har allerede givet mig blomster fordi han hellere ville overraske mig en dag jeg ikke forventede det ❤
  Jeg tænker dog vi skal hygge hjemme med noget lækkert mad og meget gerne et glas eller to af den lækre Rosé du har på højkant her

 260. 42 år, Kontordame. Brøndby. Jeg ville fejre, at min mand og jeg efter 13 års samliv stadig har det godt sammen og er tro mod vores i sin tid løfter til hinanden.

 261. 33 år, advokat, bor i Kongens Lyngby. Jeg vil gerne overraske min mand og fejre vores 13 år sammen og 11 års-bryllupsdag (lidt forsinket dog – begge mærkedage var slut januar :) ) og selvfølgelig Valentines dag.

 262. 21, studerende, Hinnerup. Jeg ville tage flasken under armen og fejre min veninde, der lige har afleveret sin SSO, og bliver student om et år! Hun har kæmpet pisse hårdt for det, og det synes jeg virkelig fortjener lidt ekstra fejring!

 263. 41år og pædagog, Rødovre. Vil invitere min veninder på hjemmelavet brunch og hygge

 264. 27, jobsøgende kunsthistoriker bosat i Århus. Jeg ville fejre min kærestes og mit 11 år lange forhold – vi er ikke så gode til at få markeret forskellige begivenheder, så en champagnepakke kunne være en kærkommen hjælp!

 265. 32 år. Kbh. Biolog. Vil hygge og fejre søndagsbrunch i sommerhus med gode venner på søndag :-)

 266. 32 år, bor i Odense og arbejder i Svendborg, på familieafdelingen. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at fejre min mor, der lige er blevet 60, og da vi bor i forskellige lande er der desværre ikke mulighed for at fejre hendes store dag sammen…

 267. 25 år. Meetingdesigner. Horsens. Jeg vil gerne fejre de små glæder i hverdagen sammen med en dejlig veninde som om nogen fortjener at blive fejret.

 268. 23 år. Sygeplejerskestuderende. København. Ville helt klart mindes/fejre min Marilyn Monroe-agtige farmor, der ville blive 80 år til marts, og var den der introducerede mig for champagne for første gang.

 269. 31år. Børnelæge. Odense. Min kæreste og jeg skal holde vores aller første Valentins dag sammen og da vi er hinandens første rigtige langvarige forhold og formentlig hinandens “sidste nye kæreste”

 270. 22 år. Journaliststuderende i København. Jeg ville tage æsken under armen og drage mod Nordjylland for at fejre min mor, der endelig har fået tid til et behandlingsforløb, der (forhåbentlig) kan fjerne de rystelser hun hele tiden har. Hun fortjener et kæmpe skål, for hun er dælme sej!

 271. 29 år. Snart kandidat i fransk. København. Valentines dag skal jeg fejre med en veninde, hvor vi skal en tur i biografen og se “Single in New York” :-)

 272. 44 år. Fuldmægtig. Min forrygende datter, der er præcis halvt så gammel, og jeg selv øver os i at makse ud med stil oven på forskellige livskriser. Hun er en fin valentin!

 273. 30 år, kok, københavn.
  Jeg vil dele den med min skønne kollega/køkkenshef, da vi begge arbejder valentins aften, så fortjener vi lidt lyserøde bobler.

 274. 19 år. Jobsøgende i mit sabbatår. Aars (Vesthimmerland). Vil fejre ‘Livet’ sammen med nogle skønne veninder, for selvom livet kan være hårdt og tingene ikke går som man ønsker, så skal man huske at fejre og nyde det man har.

  – Ønsker alle en glædelig valentinsdag på søndag :)

 275. 41 år. Sprogforsker. København. Da hverken min mand eller jeg er hjemme på Valentinsdag, vil jeg fejre at vi forhåbentlig er raske igen (øv, hr. Virus, du må godt gå igen) OG vendt godt hjem fra forskellige rejser d. 21. februar.

 276. 21 år, jurastuderende, Aalborg, og jeg vil gerne dele dagen med min søde kæreste med besøg i zoo og lækker mad :-)

 277. 24 år. Studerende. Jeg vil fejre mig selv, ikke af nogen speciel anledning, men fordi man bare ALDRIG gør det! Skål for at få røven ned i fitness centeret, at komme til alle forelæsninger på en uge, at få gået lange ture med min pelsede ven og for at få tid til veninder!

 278. Stine Ella. 25 år. Har netop afleveret mit speciale på RUC. Min kæreste afleverer sit speciale på DTU om små to uger, og jeg vil gerne fejrer, at vi begge er kommet helskindet igennem fem års studier og vi har været kærester i snart ni år ❤️

 279. Carina, 35 år, , konsulent, København. Jeg vil drikke den sammen med min mand for at fejre hverdagens små lykkestunder.

 280. 28 år, studerende, København – og jeg vil helt bestemt ikke have noget imod at skåle i lyserøde bobler sammen med min drømmemand; for ham vil jeg altid gerne fejre at være sammen med

 281. 20 år. Fuldtids souschef, deltidsstuderende, world traveller. Aalborg. Jeg vil gerne fejre min mors fantastiske væsen, hendes afslutning på PhD projekt samt give hende en smuk farvel gave inden jeg flytter til Nepal fra april!

 282. 25 år, studerende fra København. På søndag skal min kæreste og jeg fejre, hvor glade vi er for hinanden. Det skal vi med lækker mad og en film med dyner i sofaen. Og champagne ville passe så godt ind i de planer :)

 283. 43 år, receptionist og bor i Nordjylland vil invitere mine 3 gamle barndomsveninder på pizza og champagne, vi får set hinanden alt for lidt, men vi føler altid vi skal gøre så meget ud af det, men har set at du kan invitere til pizza og champagne og den ide har jeg gemt på mit skrivebord, nu må det være, så lad champagneproppen springe :-)

 284. 23 år. Lægestuderende. Jeg vil fejre min søndag ved at købe fastelavnsboller og nyde min families skønne selskab.

 285. 41 år, Controller, bor i København…. Elsker Champagne, især Moët….

  Vil fejre, at de lyse timer bliver flere dag for dag i denne tid :-) Moët’en skal nydes med min søde og meget champagne glade veninde Camilla

 286. 22 år, læser historie og religionsvidenskab på Århus universitet, men bor pt i Aalborg. Jeg skal nyde dagen med søde veninder og kage, mens min aften står på date med verdens bedste kæreste

 287. 22 år, læser historie og religionsvidenskab på Århus universitet, men bor pt i Aalborg. Jeg skal nyde dagen med søde veninder og kage, mens min aften står på date med verdens bedste kæreste :-)

 288. 36 år. Bioanalytiker. Aarhus. Jeg vil lokke med den smukke Moét champangne. Min kæreste trænger til et par timer hvor han kan stresse helt af. Der skal store kræfter til :-)

 289. 20 år. Studerer jura. Odense. Jeg vil gerne fejre, at jeg forhåbenligt får min sidste karakter for dette semester på mandag. Så kan jeg enten fejre det eller drikke mine sorger væk ;) Og ellers kan det godt være, at den bliver åbnet allerede søndag, hvor min kæreste og jeg holder Valentinsdag med gode bøffer og chokoladefondue

 290. 27 år. Studerende. Aarhus. Jeg vil overraske min kæreste, som lige har fået nyt og sejt job!

 291. 35 år. Jurist. København. Jeg ville overraske min mand (og fejre hans nye job) en helt almindelig hverdagsaften når ungerne var faldet i søvn. Med tre små, der på skift er syge, gælder det om at gribe chancen når den er der – også hvis det betyder bobler på en helt almindelig tirsdag :-).

 292. Jeg er 25 , læser HA almen på CBS og bor på østerbro :-) Jeg vil gerne fejre at jeg netop har overlevet første semester og vil gerne invitere de bedste veninder fra folkeskolen på champagne <3

 293. Jeg er 25 år, ansat ved et hus- og havemagasin, bosat på Frederiksberg og … Jeg vil gerne fejre Valentines Dag sammen med min kæreste, som jeg dog sender til Barcelona fra i morgen tidlig til søndag aften, hvorfor vi nok først fejrer mandag.

  Sådan er det, når man ikke har helt styr på Valentines Dag – champagnen smager forhåbentlig også godt mandag aften?

 294. 29 år, markedsføringsasistent i Esbjerg, Jeg skal fejre den dejlige dag sammen med min kommende mand Marc, som jeg skal sidde og lægge bryllupsplaner med på søndag for at gøre valentinsdag helt igennem perfekt!

 295. 21 år. Studerende. København. Jeg vil overraske min kæreste mandag aften når jeg har hentet ham i lufthavnen efter at han har været på besøg hos sine forældre der bor i England. Det er meget nyt og vi er meget forelskede og er ked af at vi ikke kan være sammen på valentinesdag.

 296. 34 år, ledig (øv!) , Karup. Vil gerne fejre min kæreste bliver udlært flymekaniker sidst i marts <3

 297. 25 år, studerende, Aarhus.
  Søndag aften vil jeg fejre, at jeg (7-9-13) er færdig med at pakke både mit og min drømmemands værelser i kasser, så vi langt om længe kan flytte sammen mandag. Det kunne passende gøres med den hjemmebragte pizza, möet og selvfølgelig manden

 298. 31 år. Kunderådgiver, Kerteminde. Min kæreste sejler redningsflåde og er på havet Valentinsdag. Dermed må romantikken med ham vente en smule til han vender hjem og dagen skal derfor tilbringes med min kæreste og bedste hjerteveninde Rikke Mia.

 299. 32. Uddannelsesbibliotekar. Aarhus. Jeg skal faktisk med kæresten til københavn hele weekenden, hvor den skal stå på hygge og god mad:-)

 300. 25 år. Studerende. København. Jeg kunne så godt tænke mig at spendere den 14. februar ved at forkæle min kæreste. Han er så sød til at forkæle mig, og nu kunne jeg godt bare tænke mig at give lidt tilbage. Han er tilmed lige startet nyt job, hvor han arbejder mere end 60 timer om ugen, så lidt forkælelse er ham tiltrængt! :)

 301. 24 år. Studerende. Aarhus. Jeg vil gerne fejre et gammelt venskab der igen er blomstret, med en helt vidunderlig pige. Hun går netop nu igennem et hårdt breakup, med angstanfald, psykologtimer mm. da hendes xkæreste har været helt forfærdelig. Vil gerne vise hende at hun betyder utrolig meget for mig, at jeg er her for hende og sætter pris på vores venskab.

 302. 23 år. Studerende. Århus. Vil gerne fortælle min søster, at jeg holder af hende og er glad for at hun valgte at flytte tættere på mig – og ikke til udlandet, som ellers var hendes plan.

 303. 30 år. Specialist. København. Jeg vil fejre min brors fødselsdag og samtidig fejre, at det snart er forår

 304. 25 år, ergoterapeutstuderende, København.
  Jeg ville fejre min kæreste, som har fødselsdag her i marts. En smuk flaske Moët & Chandon, en dejlig kæreste og masser af kærlighed, ville være en fin kombi! <3

 305. 20 år. Studerer til sygeplejerske og bor i Svendborg. Jeg vil åbne champagnen sammen med 3 søde veninder og medstuderende, for at fejre at vi er kommet godt igennem endnu en eksamen og at vi har klaret den første praktik :-)

 306. 52 år. Designer. København ved havnen. Første nye kæreste i 30 år – ny start og så dejligt at være forelsket igen :-) Det skal fejres med bobler og allerhelst rosé Möet & Chandon.

 307. 18 år. Gymnasie studerende. Midtjylland. Jeg vil rigtig gerne fejre min skøre familie og have det rigtig hyggeligt :)

 308. 21 år. Blogger og studerende. På min fødselsdag d. 1 marts, hvor jeg kan fejre, at NUPO er overstået og at jeg fylder 22 år! :D. Jeg ville fejrer det med min fantastiske familie, som altid støtter mig!

 309. 21 år. Ingeniørstuderende. København. På søndag vil jeg gerne fejre, at min kæreste og jeg nu har kendt hinanden i et år. :)

 310. 53 år. Pædagog. Kolding. På søndag er det ikke kun valentinsdag men også mine forældres bryllupsdag. De har været gift i 68 år….synes at det er noget af en bedrift, og helt klart værd at skåle på. :-)

 311. 29 år, på barsel med min datter på 6 mdr. Bor midlertidigt i et sommerhus på Langeland med min kæreste og datter. Ville helt klart nyde champagnen med min dejlige kæreste og fejre at vi i dag fik underskrevet de sidste papirer på vores drømmehus. Nu kan vi glæde os til overtagelsen 1/4

 312. 24. Studerende. Odense. Jeg vil gerne fejre min mormor og hendes fødselsdag. Jeg ser hende alt for sjældent, og hun fortjener bare lidt bobler og glæde. Det kan der ikke være tvivl om. :)

 313. 24 år. Studerende. Odense. At min dejlige kæreste endelig kommer hjem efter et år i udlandet.

 314. 34 år. Sygeplejerske, psykiatrisk. Ville fejre vi efter 5 års kamp endelig er 4 i familien <3

 315. 24 år, studerende. København. Jeg ville fejre, at jeg lige er blevet færdig med min bachelor, og at min kæreste er kommet ind på sit drømmestudie :)

 316. 24 år, pædagogmedhjælper i fribørnehave, Skælskør. Jeg skal hente min kæreste i lufthavnen på søndag, som også er vores månedsdag – og Valentines Day. Så jeg vil helt klart dele den med ham på søndag og fejre vores kærlighed! <3

 317. 25 år. Fysioterapeut. Aalborg.
  Jeg vil gerne fejre min dejlige familie – vi er igang med at sætte min mors kolonihave istand, det kræver da bobler at indvie sådan et

 318. Hej. Jeg hedder Mia, er 28 år, bor i Aarhus og er IT Projektleder. Vil gerne fejre 5 årsdag med min kæreste her i midt februar, hvilket vil gør med et par nætter på Cromwell Kellers Park. Det kunne godt toppes med noget lækker champagne

 319. 30 år (24.02.2016). Speditør. Aalborg.
  Jeg vil fejre min 30-års dag med venner og familie og ikke mindst, vores baby som melder sin ankomst medio marts <3

 320. Jeg er 28, arbejder i kundeservice og bor i Storkøbenhavn. Jeg ville fejre min 29 års fødselsdag som er på selve Valentinsdag! Det er da en flaske champagne værdig. :)

 321. Jeg fyldte i går (d. 10 februar) 22 år. Jeg studerer til Socialrådgiver på Aalborg universitet og bor i Aalborg i en dejlig lejlighed med min kæreste. Den 14 februar 16 har min kæreste og jeg været sammen i 4 år og jeg vil rigtig gerne fejre det med ham. Jeg holder meget af ham og vi har rigtig mange gode oplevelser sammen allerede, så det kunne være dejligt at se tilbage på 4 gode år sammen med en god champagne.

 322. 27 år, møbelpolstrer og møbeldesigner, Svendborg. Jeg vil dele den lækre flaske bobler når jeg skal til damefrokost hos en god ven af familien på søndag.

 323. 29 år. PhD-studerende. København. Jeg vil fejre Valentinsdag med min skønne kæreste og fortælle ham hvor glad jeg er for hans evige støtte mens jeg sidder og skriver min afhandling <3

 324. 21 år. Tjener. Skagen. Jeg vil gerne fejre min lillesøster Ingrid, som fortjener al den kærlighed og forkælelse hun kan få <3

 325. 23 år. Socialpædagogik-studerende. Århus. Vil fejre at flytte i ny lejlighed, dog uden drømmemanden ved min side, da det ikke gik.

 326. 22 år. Studerende. København. Jeg vil nyde champagnen, når jeg bliver bachelor i den tidlige sommer

 327. 20, studerende, københavn, på søndag skal jeg fejre den første valentines i 5 år, hvor mig og min kæreste endeligt er sammen på dagen :)

 328. 25 år. Studerende. Glostrup. Valentins dag skal bruges til at fejre min kærlighed til min elskede kæreste. En mand jeg elsker så utrolig (og nogle gange forbandet) højt. Derudover vil jeg fejre at jeg er i live og i det hele taget bare er omringet af folk jeg elsker.

 329. 23 år, danskstuderende på KUA og glad hundeejer, København. Jeg vil fejre min mor som altid er fyldt af kærlighed og godt humør, og aldrig for travl til en god snak <3

 330. 24 år. Humaniorastuderende. Aarhus. Jeg vil fejre hverdagen – den er rar, tryg og fuld af gode hverdagsoplevelser.

 331. 34 år. Studerer kandidat i ergoterapi ved SDU. Sorø. Jeg vil fejre min fantastiske kæreste, som gør det muligt at jeg kan følge mine drømme om at læse videre. Han gør det SÅ godt, og er en fantastisk støtte, ikke mindst i fht. vores datter på 14 måneder! Han fortjener virkelig en gang bobler!!

 332. Jeg er 23 år, læser litteraturhistorie og jeg bor i Aarhus. Jeg vil fejre, at jeg d. 29. februar har fødselsdag for en gangs skyld. Det er nemlig kun hvert fjerde år, at jeg har det. :)

 333. Lærke, 34 år, skolelærer, bor i lille flække i Nordjylland.
  Jeg ville fejre at jeg er halvvejs i min første graviditet (så jeg nøjes med et par slurke, så må min mand bælle resten af flasken)

 334. 22 år, designstuderende, København. Jeg har de sidste par år tilfældigvis været i bio med min veninde, så tror måske vi gentager traditionen og fejre venskabet :)

 335. 23 år. Indkøbselev. Aarhus.
  Jeg vil dele denne udsøgte champagne med min dejlige kæreste som har fødseldag i morgen, det er jo hver at fejre. Og så vil jeg selvfølgelig også fejre at jeg har vundet den ;)

 336. Jeg er 23 år og bor i Vejle. Pt er jeg sygemeldt og indlagt. Men mandag skal jeg udskrives og det ville da være dejligt at fejre dette med champagne!

 337. 24 år. Mediegrafikerstuderende. København. Jeg vil på søndag gerne fejre kærligheden – til den søde mand jeg deler alt med, til mine venner og veninder og min savnede familie på Fyn og i Jylland.

 338. 41, Fodterapeut, Gentofte. På søndag er jeg på skiferie i Frankrig. Dagen skal brugs på hygge, sol på kinderne, suse ned af pisterne. Det er helt sikkert skal jeg holde min dejlige datter i hånden i liften og kysse min smukke kæreste og fortælle dem at de er noget helt særligt ❤️

 339. 18 år. Bagerlæring. Århus. Valentisdag vil jeg fejre sammen med min skønne kæreste, da jeg kun ser ham hver anden weekend.

 340. 30 år, jurist, Nordjylland, ikke så langt fra Aalborg.

  Jeg ville fejre med min dejlige kæreste. Vi har været sammen snart 14 år. Jeg elsker ham over alt på jorden. Han har givet mig to dejlige børn.

 341. 33 år. På barsel med søn nr. 2 – i Hillerød. Jeg vil fejre mig selv – og farven lyserød, fordi jeg er omgivet af det modsatte køn (1 husbond, 1 bonussøn, 2 sønner) og derfor meget sjældent får lov til bare at være mega tøset. Så champagne ville være perfekt – så ville jeg dele med et par veninder der også er på barsel

 342. 25 år. Lærerstuderende på 4. og dermed sidste år. Jeg vil gerne fejre at min lillesøster og jeg på en måde har fundet hinanden igen efter simpelthen at have forsømt at bruge tid med hinanden. Og så går det over al forventning med at være roomies, efter min ekskæreste og jeg gik fra hinanden og jeg fik et værelse ledigt. Hun skal fejres.

 343. 24 år. Statskundskabsstuderende. Aalborg. Jeg vil gerne bruge valentinsdag på at overraske min hårdtprøvede veninde med brunch, blomster og måske lidt bobler ;-) Fordi hun om nogen trænger til det, og samtidigt er noget af det sødeste der findes på denne jord, og det vil jeg gerne vise hende.

 344. Jeg er 20 år gammel, og jeg er studerende. Jeg læser dansk på Syddansk Universitet, hvilket bare er det helt rigtige for mig. Jeg bor i Odense sammen med min søde kæreste, og på søndag kunne jeg godt tænke mig at fejre, at vi er så heldige at have fundet hinanden på højskole og nu bor sammen, et år efter. Og så kunne jeg rigtig godt tænke mig at gøre en almindelig søndag lidt mere lyserød :-)

 345. 21 år. Salgsassistent. København. På søndag er jeg desværre så uheldig, at min kæreste igennem 3 år skal arbejde til midnat. Derfor vil jeg nyde dagen med min roommate og nyde et godt fedt måltid med bøffer og en god sovs!

 346. Jeg er ejer af et meget stort og proppet loftrum, som min kæreste mener vi skal rydde op i på selveste Valentines Day. Det bliver virkelig være en prøvelse for vores forhold ;-) Det kunne derfor være fantastisk at fejre sejren over loftrummets tingeltangel og ikke mindst, at vores forhold overvandt en så fantastisk søndag.

  Bh
  Eva, advokatfuldmægtig, København

 347. 31 år. Social Media-type. København. Jeg vil fejre hverdagen og forsøde en mandag aften. Dem er der så mange flere af, end mærkedagene og de kan nogle gange godt trænge til lyserøde bobler :)

 348. 28 år. Konsulent. Jeg vil fejre at min mand på søndag kommer hjem fra en uges ferie OG at det i næste uge er 10 år siden vi mødte hinanden.

 349. 48 år, Natur og stressvejleder, Ringsted. Jeg vil gerne fejre dagen med netop en lækker brunch på Valatins dag for mand og datter og har altid drømt om at have råd til lige netop den champagne ❤️

 350. 30år. Interactive Planner. Jeg vil fejre min tilbage venden på arbejdsmarked efter lang tids sygdom, det vil jeg fejre sammen med mit nylige runde tal i alderen med mine gode veninder som altid er der uanset hvad. De gode minder og folk som gir hverdagen glæde.

 351. Hej Emily
  Jeg er 23 år, bor i København, og har meget at fejre for tiden! Jeg har taget en beslutning om at flytte til Berlin, ned til min tyske langdistance kæreste gennem 2 år, og er i gang med at lære tysk. Det synes jeg er vildt! Og meget fejringsværdigt! Desuden bliver jeg altid lige en tand bedre til tysk når jeg har fået lidt at drikke, så det kunne jo ikke være mere perfekt hvis jeg skulle gå hen og vinde ;-)
  God weekend!
  Klara

 352. Mit navn er Camilla. Jeg er 22 år, og design studerende. Jeg vil nyde champagnen med min kæreste som fylder 30 år d. 19, så det skal da fejres lidt på forskud med lækre bobler til Valentines!

 353. 39 år. Uddannelsessekretær på KU og er ny blogger. Jeg er lige trådt ind i mit sidste år i 30’erne og samtidig arbejder jeg på at få en professionel blog på benene og det går faktisk forrygende godt. Det tilsammen skal absolut fejres.

  Stella

 354. 22 år. Butikselev i Message. Køge.
  Jeg ved ikke hvad jeg skal lave på søndag, da min kæreste har valgt det skal være en overraskelse. Glæder mig. Han har nemlig aldrig før gidet valentinsdag.

 355. Jeg er 23 somre, aalborggenser og så læser jeg til mediegrafiker.

  Jeg vil fejre at kærligheden altid sejre og at jeg har fundet min kærlighed. Hvad der skal ske er ikke så vigtig – bare vi er os to <3

  Og så er Valentinsdag jo altid en god undskyldning for lidt ekstra kvalitetstid.

 356. 32. Konsulent. Skanderborg. Vil gemme flasken til marts hvor jeg har en længe ventet weekend i Kbh i sigte med mine fire bedste veninder. Er sikker på, at den vil være meget kærkommen når vi endelig har lejlighed til et afbræk fra børn, vasketøj og arbejde.

 357. 30 år, kemiker, København K.
  Jeg ville elske at nyde flasken sammen med min dejlige mand på mandag, hvor vi kan fejre vores 6 måneders bryllupsdag ❤️

 358. Aviaja. 25 år. Italiensk studerende. Skal fejre valentinsdag med min singlesøster. Forhåbentlig drikke champagne mens vi taler om den stygge kærlighed og de grumme mænd.

 359. 33 år, intern sælger, Herlev
  Og så ville jeg fejre at jeg elsker min mand og vores to smukke børn❤️

 360. 18 år. Café medarbejder. Bor i Aarhus. Jeg vil gerne fejre valentinesdag på søndag med min dejlige kæreste gennem 3 år, hvor vi bare skal hygge og fejre at vi har hinanden. Elsker anledninger til at hygge ekstra meget med dem jeg holder af!

 361. 41 år, fuldmægtig, Århus.
  Min dejlige kæreste har i alle de år vi har været sammen altid forkælet mig. Hver fredag har han mine yndlingskager med hjem og når dagene ind i mellem er lange at komme igennem, så laver han de lækreste madpakker til mig. Et af vores ‘Moët-moments er grand prix aftenerne i tv, hvor vi laver god mad, drikker Imperial Nectar og griner så tårerne triller. Vi er hinandens bedste venner og det ville være så skønt, at overraske ham med den skønne Rosé Imperial, som vi endnu har til gode at smage.

 362. jeg hedder christina og snart 45 sommere jeg bor i odense og vil da klart fejre dagen med min kæreste tror ingen af os nogen sinde har smagt champagne haha så det ville da være rent luksus med den flotte gave stort fynsk kram

 363. 38 år, IT, KBH.
  Søndagen skal bruges til afslapning med kæresten. Jeg tænker morgenmaden på sengen. Hvis vi er vilde, bliver det til lidt frisk luft i form af en gåtur. Og bliver det helt crazy så spiser vi en hyggelig middag i byen. Og bliver det ikke vild, så er der nok dømt sofa og film.
  God weekend

 364. 25, medicin- og forskningsårsstuderende, København. Søndag – valentines day, hvor den står på reunion med tre veninder, jeg rejste med i sommer! :D
  God fredag :P

 365. 24 år, webtype, København. Fejrer ikke rigtig Valentine, men synes det er en fin anledning til at kramme lidt længere og kysse lidt mere på ham jeg elsker.

 366. Emilie, 27 år, sygeplejerske, København.
  Skal fejre 2 års dag med verdens bedste og pæneste kæreste. Er sikker på, at lyserøde bobler vil gøre det hele liiiiiidt federe :)

 367. 41 år, Laboratorie manager, Nakskov. Vi har så meget at fejre, skal nemlig giftes :) Sammen har vi 3 børn og det med at ‘blive gift’ har vi snakket om længe. Men i sidste weekend blev planerne endelige. Min mave er en bombe af confetti. Glæder mig så meget til at fortælle børnene og hele verden det :)

 368. 25 år, socialrådgiverstuderende i København. Vil gerne fejre Valentines Day med min kæreste :-)

 369. 30 år, smykkedesigner. København, Nørrebro. Efter en hel søndag brugt på at male min venindes nye hus, skal vi ud med vores dejlige kærester os spise romantisk. ❤️

 370. Jeg er 21 år og studerende, jeg bor i Kolding. Valentines day skal fejres i selskab med min søde kæreste, der netop har fået et nyt og super spændende job – så det vil jeg gerne fejre sammen med ham. <3

 371. 41, kommunikationskonsulent, Aalborg. Valentinsdag skal fejres med god mad, drinks og hygge sammen med min mand

 372. Sikke en fin og dejlig konkurrence – jeg elsker bobler, især forklædt i sådan en piget og pæn lyserød flaske :-))
  Jeg er 22 år, læser til dyrlæge på 3. år, bor på Amager og elsker at fejre såvel de små som store ting i hverdagen – specielt sammen med min kæreste eller en af mine gode veninder. Min kæreste bliver færdig som maskiningeniør på tirsdag (den 16. februar) og i den anledning skal jeg i den grad poppe en champagne og FEJRE ham – det måtte meget gerne være ledsaget af denne lækre sag fra Moët & Chandon! <3

  Hav en rigtig dejlig weekend :-)

  De bedste hilsener, Freja

 373. 26 år. Studerende. Frederiksberg. Ville dele den med mine 3 veninder som alle er blevet single i januar – skålen skal sætte sejl på deres kærlighedsvinger igen!

 374. 35 år. Tandklinik assistent. Odense. Vil fejre det med min kæreste, da vi begge arbejder en del vil det være oplagt at bruge dagen sammen og hygge os.☺

 375. 24 år. Lærerstuderende. Aarhus. Jeg ville fejre min kæreste og hans dejlige familie med hygge foran pejsen.

 376. 29 år. Advokat. København. Jeg ville servere de flotte lyserøde dråber til sommer når jeg fylder rundt med alle dem jeg holder af som gæst!

 377. 23 år. Studerende. København. Jeg vil fejre min kæreste og jeg – og svælge i det. Fordi han om to uger flytter til Stockholm og jeg skal bo alene i lejligheden, indtil jeg har afleveret min bachelor til sommer og kan flytte med. Der er langt til sommer!

 378. 26 år, jobsøgende Brand Designer, København.
  Søndag vil jeg, spendere min formiddag sammen med min kæreste og fejre kærligheden, og nyde en dejlig middag om aftenen sammen med mine kære forældre.

 379. 25, specialestudernde, Odense. Jeg vil fejrer min nye hjerteklap. Jeg fik den sidste tirsdag og jeg havde det allerede bedre dagen efter. Jeg er helt enormt taknemmelig over den nye klap, så det er helt klart noget, der er værd at fejre!

 380. 29 år. Pædagogstuderende. Svendborg. Vil fejre når min kæreste og jeg får vores søn, som vi jo glæder os enormt til at møde og jeg endelig kan drikke et glas!

 381. Lækker præmie!
  18 år. Studerende på gymnasiet. Bornholm. Jeg skal holde reunion med 2 af mine folkeskole veninder her i ferien. Det kunne være super lækkert med et glas champagne. :)

 382. 26 år. Jura-studerende. Aarhus. Vil gerne fejre valentinsdag med min søde kæreste, for han er helt uimodståelig

 383. 28 år. Videnskablig Assistent. Jeg vil fejre at min amerikanske kæreste er på besøg i 5 uger – og han fejre jo Valentinsdag i stor stil, så denne lyserøde sag ville passe perfekt til :)

 384. 23 år. Studerende ved AU og logistikmedarbejder. Aarhus.
  Jeg ville gemme champagnen til mandag d. 15. (og lege det stadig er lidt den 14.), hvor jeg smutter til København for at besøge min bedste veninde igennem snart 16 år, som jeg ser alt for sjældent. Dét skal fejres i den bedste lyserøde champagne og indvie hendes nye lejlighed.

 385. 18, studerende, fra Nakskov på Lolland.
  Jeg vil fejre mit venskab til mine veninder, som gennem den sidste tid virkelig har vist mig hvad et ægte venskab indeholder. At dele gaven med dem og takke dem, vil være det største glæde for mig.

 386. Helene, arbejder i Føtex, bor i Herning. Jeg skal fejre min fars fødselsdag i den kommende uge, så håber på en rigtig god dag og godt med solskin :)

 387. 23 år, Studerende, hjemmehjælper + skribent på mandemagasin, Aalborg.
  Min kæreste skal arbejde hele dagen, så min plan er at overraske ham til aften. Hos os er det ham, der altid står for at overraske mig – på sønsdag er det hans tur til at blive overrasket!

 388. 23, bachelorstuderende (bibliotekskundskab), Kolding og jeg ville fejre at min studiegruppe er en virkelig dejlig en med gode venner

 389. 17 år. Gymnasieelev, arbejder i GRØD. Min 18-års fødselsdag d 27. februar, hvor jeg har laver skøn b-day middag for mine veninder og venner.

 390. 39 årig Private Banker, Randers. Jeg blev skilt i sommers, og skal på søndag hen og se mit nye hjem, som er blevet lovet færdigmalet søndag aften. Min nye kæreste kommer tirsdag, og det ville være fantastisk at indvie det nye hjem med pink champagne (man er vel en rigtig pige

 391. 34år, optometrist, Sønderjylland. Jeg vil dele den med manden i mit liv. ❤️(Måske flasken får ham på frier tanker)

 392. 55 år kontorassisten (bilbranche) jeg vil fejre jeg har boet i Danmark (kommer fra Schweiz) i 25 år og gift i 25 år. Jeg vil nyde den dejlig champagner (elsker rose champagne

 393. 19 år. Studerende på CBS. Jeg lægger min valentinsdag ud med at spise en hyggelig (og hjemmelavet) brunch med mine veninder, som er så fantastisk søde til at hjælpe mig med mine studier. Det skal fejres at jeg har så dejlige veninder omkring mig <3

 394. 32 år, sygeplejerske og bor i Aarhus.
  Jeg vil fejre med mine veninder og Moet Chandon (som i øvrigt er min yndlings champagne) at jeg efter et langt sygdomsforløb er blevet afklaret med hvad fremtiden bringer for mig rent arbejdsmæssigt.

 395. 31 år. Pædagog i en børnehave. Vil fejre min snarlige 15 års dag med min dejlige mand, vildt at det er så lang tid siden, at vi begyndte at komme sammen

 396. 24 år, studerende, bosat i Odense. Jeg ville på søndag når vi lander i Norge, fejre at jeg skal have en hel uge på ski sammen med min familie og kæreste.

 397. 20 år, studerende
  Jeg vil gerne invitere veninderne til brunch for at fejre vores venskab <3

 398. 18 år. Gymnasieelev som er på SU, som gerne vil takke sine forældre for alt det, som de gør for en i hverdagen. Derfor vil jeg gerne fejre mine fantastiske forældre og de små glæder i livet. <3

 399. 24 år. Medievidenskabsstuderende. Århus C. Jeg vil gerne vise og fortælle mine veninder hvor meget, jeg sætter pris på vores venskab. :-)

 400. 17 år, studerende, bor i nordsjælland og jeg vil egentlig fejrer min kæreste, men han er på ski ferie så i stedet bliver det sushi med 2 af mine aller bedste veninder i hele verdenen.

 401. Mit navn er Line, jeg er biokemi studerende og bor i Odense. Mit i den travle projekt-tid tager jeg på søndag en lille pause, hvor min kæreste har lovet at lave god mad og så er der købt lækkerier ind til hygge og en god film.

 402. 30 år, materialist, bor i Horsens. Vi har lige købt hus. Sådan en god flaske vil være perfekt til den første aften i det nye hus ❤️❤️

 403. 27 år og også fra København. Til daglig er jeg revisor. Jeg vil fejre weekenden med min kæreste (når valentine falder på en lørdag eller søndag, er det i min optik ikke kun en dag men en weekend ;) ), men den fine flaske skal gemmes til næste søndag hvor jeg får tre veninder hjem til brunch <3

 404. Jeg er 27år. Uddannet sygeplejerske, i øjeblikket på barsel. Bor i Valby. Da jeg forventer at være gravid ca. 7 uger endnu, vil jeg gemme champagnen til efter fødslen. Det må da være passende at fejre en lille ny pige med et (lille) glas lyserød moet

 405. jeg hedder marianne er 38 bor i Tjørring ved Herning og er køkkenmedhjælper….. jeg vil fejre min skønne svigerinde der snart kan kalde sig slagter med speciale i delikatesse

 406. 28 år. Fysioterapeut. Holstebro. Jeg vil fejre, at min kæreste kommer hjem på onsdag efter endnu en uges polititjeneste ved den danske grænse. Han gør det godt, men hold op, hvor er han savnet herhjemme.

 407. Line er 30 år og arbejder med online marketing. Jeg vil gerne fejre min nyligt overstået runde fødselsdag en ekstra gang med pæne bobler :)

 408. 37 år. Økonomi medarbejder. Jeg ville fejre manden og mit kobber bryllup, som er lige om hjørnet :)

 409. 21 år. Designteknolog-studerende. Bosiddende i København. Jeg vil gerne fejre Valentines Day med min kæreste for første i 3 år, og masser af kærlighed.

 410. Jeg er 24, kommer fra Solrød og læser til veterinærsygeplejerske.
  Jeg vil fejre at jeg snart er færdig udd.

 411. 23 årige studerende, bor i København. Jeg vil dele den med min kæreste, vi skal fejre at vi kan blive boende lidt længere i vores lejlighed end forventet, det skal vi selfølgelig mens vi drikker champagne og samler 1000 brikkers puslespil

 412. 25 år. Specialestuderende i økonomi. København. Jeg ville fejre, hvor heldig jeg er at have min søde kæreste! Mest fordi han stadig synes det er en god ide, at han skal giftes med mig til september, efter at han har oplevet mig fuldstændig mast af min specialeslutspurt :) Når jeg har afleveret her om tre uger, ville jeg lave ham en skøn middag og skåle på alle de gode ting, vi skal opleve sammen i år.

 413. Hejsa Emily :) jeg er en pige på 23 år, medicinstuderende i Århus på 7. semester, som skulle have fejret dagen idag med min skønneste kæreste. Ligesom dig er jeg all in på valentines day og havde planlagt en masse da det jo skal gå begge veje, men i og med at jeg ligger syg med lungebetændelse, forkølelse og madforgiftning oveni og kæresten idag er begyndt at blive ramt af alle mine sygdomme, tror jeg aftenen istedet bliver dyne hygge med film og te :)

 414. 29. Studerende. København. Min 1 års bryllupsdag, sammen med resterne af bryllupskagen <3