Creative Trail: Vind et spejlreflekskamera

annonce u baggrund1patepate4

Jeg holder generelt af alt det materiale, jeg poster her på bloggen, men dette indlæg har jeg glædet mig ekstra meget til at dele med jer. For ikke nok med at jeg får lov at præsentere jer for en interessant person, der inspirerer mig kreativt og professionelt, så må jeg i samme åndedrag også forære et spejlreflekskamera til én af jer.

Jeg har endnu engang slået pjalterne sammen med Nikon (se vores fotoskole del 1 her og del 2 her) og denne gang handler det om deres I AM DIFFERENT-kampagne og herunder den del, der hedder Creative Trail.

For kreativitet opstår ikke (helt) af sig selv, men bliver næret og påvirket af andre og det der sker omkring os.

I den forbindelse inviterede jeg en person, der har inspireret mig til at være kreativ på middag og en snak for et par uger siden. Og samtidig satte jeg Nikons D5500 på en hård prøve i meget sparsom belysning på Paté Paté i Kødbyen.

Og det er netop sådan et Nikon D5500 spejlreflekskamera, som én af jer kan vinde. Læs hvordan nederst i indlægget :)

patepate6

Men først skal I møde Lou Thatt.

Lou er Country Manager hos Spalt PR i Danmark, der bl.a. varetager presse for kunder som Louis Vuitton, Freya Dalsjø & Other Stories.

Vi kender hinanden fra dengang vi begge arbejdede hos Noise PR og jeg har lært så meget af Lou, der både er vellidt og respekteret i modebranchen og som er noget så dygtig til at balancere kreativitet og forretning. Noget der bestemt ikke er helt nemt, og som jeg oplever at mange unge i helt eller delvist kreative fag og/eller iværksættere (mig selv inklusiv) kan bikse lidt med.

Derfor syntes jeg, det var spændende at høre om Lous egen (kreative) rejse, samt bede hende om lidt råd med på vejen. Altsammen over en hyggelig bid mad og et glas vin en fredag aften. Se og læs hvordan det spændte af nedenfor :)

caprese

ES: Hvornår begyndte du at lave PR i modebranchen?
LT: Det er faktisk 10 år siden, jeg startede. Jeg var netop kommet til Danmark efter 4 år i London og fik (efter en del benarbejde) en chance som Showroom Manager og den tog jeg. Siden har jeg arbejdet med PR i modebranchen kun afbrudt af knap 2 år som modeskribent på magasinet Eurowoman.

ES: Du er cand.mag i engelsk, så det lå ikke umiddelbart i kortene at lave PR for brands som eksempelvis Louis Vuitton, hvad inspirerede dig til at gå i den retning?
LT: Jeg vidste altid, at jeg ikke skulle gå den klassiske vej med valget af uddannelse. Men det skal siges, at det jeg lærte på mine år på KUA bruger jeg hver dag på den ene eller den anden måde, og det har givet mig en ballast som er uvurderlig. For mig er arbejdet med PR enormt kreativt og spændende, fordi mit job består i at hjælpe med at give liv til de historier, som de forskellige brands i vores portefølje indeholder. Det er en ret fantastisk og inspirerende process, som jeg er vild med. For mig handler det mere om historiefortælling i kombination med mode – og ikke det ene uden det anden.

ES: Har du selv modtaget vejledning og råd, der har påvirket dine valg af karrierevej?
LT: Nej, ikke som decideret har påvirket mine valg – det har været en meget organisk og lystbetonet proces. Som det skal siges, at jeg værdsætter hver dag, for jeg synes jo jeg har verdens bedste job! Men der har været to mennesker undervejs, der har betydet enormt meget i min udvikling. Den ene lærte mig håndværket bag god PR og værdien af et netværk, og den anden lærte mig at man ikke skal være bange for at fejle.

patepate2

ES: Du er (enlig) mor til verdens måske sødeste lille pige. Hvordan får du life/work-balancen til at fungere? 
LT: Det er heller ikke altid nemt ;) MEN i virkeligheden er det jo ret simpelt for Holly skal hentes hver dag kl 16.30 senest, så det betyder, at jeg har en bagkant. SÅ jeg er ekstremt effektiv, når jeg er på arbejde. Så holder jeg en lang pause med hende til hun skal sove, og så tjekker jeg mails igen og arbejder lidt når hun sover ved 20-tiden. Jeg har muligheden i mit job for at flekse lidt og det benytter jeg mig af, når hun er hos mig. Og så hjælper det at min eksmand og jeg har et super godt forhold og er vildt gode til at løse tingene, som de opstår. Han har kendt mig i mere end 15 år, så han ved hvor vigtige nogle ting er for mig. Og så har jeg verdens bedste kollegaer, der er dygtige til at gribe en masse bolde. Jeg tror kombinationen af at være mor og chef giver mig god balance – Jeg finder ret ofte løsningen på et spørgsmål, jeg roder med f.eks. mens jeg laver mad eller leger med Holly, så det afbræk i min hverdag er blevet et rigtigt vigtigt element.

ES: Modebranchen er om noget et miks af kreativitet og forretning. Kan det ligefrem være en sund og produktiv præmis at mikse kunstnere og kuglerammer?
LT: Det tror jeg absolut og der opstår nogle meget interessante diskussioner, fordi man kommer forskellige steder fra med forskellige udgangspunkter. Man lærer at se tingene fra flere vinkler og så kommer man tæt på hinanden i den kreative process. Jeg har med tiden fundet ud af, at man kommer langt med at være transparent forstået på den måde, at man sætter et budget overfor en ønskeliste og så kigger man på det sammen – meget udramatisk og meget effektivt.

patepate

ES: Hvad inspirerer dig lige nu?
LT: Spændende og ambitiøse mennesker bliver jeg altid inspireret af. Forskellige kvinderfigurer som fascinerer mig er Virginia Woolf, som jeg brugte uanede mængder af tid på på mit studie, Karen Blixen, Pamela Anderson, Grace Coddington, Joan Didion og senest Lena Dunham – alle er seje og ekstremt ambitiøse og ikke bange for at fejle. Og for nyligt så jeg en dokumentar om Ritt Bjerregaard som absolut er med på listen også – meget sej dame.

ES: Hvad er det bedste råd du selv har fået?
LT: Make it work! Det er lidt sjovt, men jo sandt for uanset om man står midt i en modeuge med et show eller med en historie der ikke helt fungerer hjemme foran sin Mac, så et mit job at finde en løsning og en vej frem. Det betyder at man skal være meget omskiftelig og god til at holde et overblik og tage nogle hurtige beslutninger nogle gange. Men god planlægning kommer man altså også langt med ;)

ES: Hvilket tip vil du give til en, der gerne vil finde sin egen kreative inspiration og vej?
LT: Der er to (simple) ting, som jeg med tiden har fundet ud af virker for mig:
1. Lær at stole på dig selv og lyt til dig selv. Og gå så med din mavefornemmelse. Hvis det mærkes forkert, så er det det også 99% af alle tilfælde og når det er rigtigt, så er det så rigtigt.
2. Vær ydmyg – observer, lær og lyt. Man kommer enormt langt med en god holdning, og uanset hvad så skal man ALTID behandle andre mennesker ordentligt.

patepate7

OG så bad jeg altså også lige Lou om at udfylde min venindebog, nu jeg havde hende. Bare fordi det er hyggeligt :)

Kælenavne: Loui, Take Thatt (brugt af meget få og den giver ligesom sig selv når man kender min alder:-))
Yndlingsfarve: Navy, grå og sort – basen i mit liv.
Livret: Lækkert brød og ost gør det altid for mig. Og så fisk i alle afskygninger.
Hvis du kun kunne tage en slags slik med på en øde ø: Vingummier af den meget sure slags.
Drinken du bestiller igen og igen: Drikker ikke drinks, men er vild med vin.
En restaurant eller café du kan anbefale: Der er mange, men jeg er nød til at sige 20A på Ravnsborgsgade. Elsker at kommer der for stemningen er altid god, vin og mad er lækker og de folk der arbejder der er topsøde og kompetente (det er folk ikke altid på de københavnske restauranter)
Yndlingssang: Tough one – kan jeg gå med et miks af Lauren Hill og The XX?
Bedste bog du har læst: London Fields af Martin Amis
Yndlingsfilm el. tv-serier: The Wire på HBO
5 ting i din taske: Macbook, iPhone, notesbog, kreditkort og læbepomade.
Hvad gør dig glad: Mennesker, min datter, når man har givet sig selv 100% og resultatet er derefter, lyset på en septemberdag – mange ting gør mig glad, men mest de små ting.
Det værste du ved: Too much drama!
Kendis-crush: Jason Schwartzman hands down
Guilty pleasure: Grå sweatshirts. Ikke rigtig guilty men always a pleasure<3

patepate5

Vind et Nikon D5500 spejlreflekskamera
Der er et kamera magen til det, jeg har brugt her i indlægget (og som klarede at tage billeder  på en stort set bælgmørk restaurant helt uden blitz) på højkant til én af jer.

For at deltage i konkurrencen, skal I lægge en kommentar herunder, hvor I fortæller om hvem eller hvad, der inspirerer jer til at være kreative :)

Konkurrencen slutter på onsdag d. 24. februar kl. 12.00.

Vinderen offentliggøres på bloggen (når vi har fået læst os igennem kommentarerne) og får også direkte besked på mail.

 

(Visited 3.440 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

419 Kommentarer

 1. Mit studie udfordre/inspirere mig altid til at være kreativ. Jeg studerer diplomingeniør i Integreret Design, hvor jeg hver dag bliver udfordret i min kreative tankegang både med kreative kreationer, men også at tænke ud af boksen :)

 2. Min kreativitet inspireres rigtig meget af forskellige blogs. Din blog Emily, valdemarsro og diverse madblogs.
  Inspiration er jo på ingen måde = kopiering.
  Kram C

 3. Jeg arbejder som sygeplejeske, og i dagens sundhedssystem kræver det en vis portion kreativitet, for at få tingene til at fungere – jeg sætter pris på mine kollegaer, der altid er klar med indspark til hvordan vi løser tingene på bedst mulig måde for patienten: ) (måske ikke helt den type kreativitet, du søgte

 4. Jeg bliver inspireret af mange forskellige det. Det kan være en cykeltur igennem KBH, en rejse til et spændende sted, en lille stund med Instagram, en tur på museum, en interessant samtale med et andet menneske, en tur i teatret, et godt radioprogram eller en lækker middag i godt selskab.

 5. Skønt indlæg! :)
  Det der særligt inspirerer mig er de samtaler, jeg har med andre mennesker. Særligt min niece på fire år, som har et dejligt barnligt syn på verden, for “hvorfor kan de lande, der er i krig, ikke bare tale med hinanden i stedet for at slås?”! Det virker så simpelt, og dog så meget mere kompliceret end som så.
  Det der ellers inspirerer mig er en god cykeltur med musik i ørerne!

 6. Farver! I naturen, i interiør, på mennesker, i byen… Jeg fænges af farver og kontraster, og elsker at eksperimenterer med farver i mit hjem, i tegninger, med garn, på fotografier (desværre er jeg knap så modig når det gælder mit tøj, men jeg øver mig ;-))
  Jeg har længe gerne ville skifte mobilkameraet ud med et “ægte” et af slagsen til at fange de mange gaver i min hverdag – håber jeg vinder!

 7. De evindelige søndagsmuseer, som er tvungne her i huset.
  Du, og andre bloggere indspirerer for vildt:-)

 8. Min kreativitet kommer til udtryk i netop fotografering. Så dette er den BEDSTE slags konkurrence der findes!!!
  I min (til tider) stressede dagligdag med børn og job, bliver jeg inspireret af hverdagen til at indfange de små ting og øjeblikke med kameraet. Jeg finder fred og ro og egotid når jeg tager billeder af stort og småt. At gøre de almindelige ting til små skøre, sjove, anderledes, flotte, finurlige motiver. Det kræver ikke meget tid, kan være en lille hverdagspause på 5 minutter, men kan også være et helt weekendprojekt på flere timer. Perfekt hyggeligt tidsfordriv:)

 9. Jeg bliver inspireret til kreativitet ved en tur ud i smuk natur, en rejse til en anden kultur eller i selvskab med et skønt menneske. Her oplever jeg tit en lyst til at forevige stemningen og øjeblikkets fornemmelsen med et foto :)

 10. Min bedste (mormor) inspirerer mig enormt meget <3 Hun er virkelig kreativ, og især da jeg var lille lavede vi forskellige kreative ting sammen. Det bliver ikke til så meget mere, men hun sender mig flittigt links til alle mulige sjove ting, og så sidder vi og nørkler med det en gang i mellem :D

 11. alle de søde børn i min børnehave hvor jeg arbejder. børn er så fantastisk og inspirere mig på så mange måder. Børn gør mig kreativ i den forstand at de er så læring hungrende, de får det bedste frem i mig, og pga deres taknemlighed og begejstring over alle de projekter jeg udsætter dem finder jeg en enorm glæde ved at være sammen med dem og finde på nye og sjove måder at lære, lege og øve sig på livets udfordringer

 12. Naturen er min allerstørste inspirationskilde – de mindste detaljer kan ufatteligt smukke og give kreativiteten input. Samtidigt med kan man finde ro i naturen, som giver “plads til” at inspiration og ideer pludseligt vælter op i en – fantastisk!:-)

 13. Naturen. Blomster, naturens materialer, især træ. Jeg elsker at finde lækre stykker træ eller grene og bruge dem i hjemmet til hylder og små borde. Eller tegne dyr og natur til min søns værelse. Ville elske at blive bedre til at fotografere og dermed få muligheden for at smykke mit hjem med personlige, smukke billeder. Jeg har ikke haft et godt kamera siden jeg som teenager gik på opdagelse med min fars gamle spejlreflekskamera. Det måtte desværre lade livet i min fotoiver og jeg savner det stadig. Jeg tror godt lige et godt Nikon kamera kunne afløse det :-)

 14. Det, der inspirerer mig mest er helt klart billeder, jeg finder på enten Instagram eller Pinterest ! Jeg ELSKER at bladre igennem millioner af billeder og bare opsnappe en masse inspo til min kreative side. Derudover følger jeg forskellige blogs (deriblandt din), som jeg elsker at give mig tid til at læse igennem og inspirere mig af! :-)

 15. Det der inspirerer mig til at være kreativ, er ting der ikke helt fungerer som de skal, eller ser ud som jeg lige havde tænkt :) der er muligheder i alt, det har blot lige brug for en kærlig hånd!

 16. Ét af de mennesker, der inspirerer mig mest er min morfar. Det lyder måske lidt underligt, men manden er 88 (lige om lidt), kunstmaler og mere aktiv end de fleste på min egen alder! Han maler hver dag, dyrker motion og lever sundt. Han har sat en kræftsygdom, han ellers fik af vide han ville dø af, på totalt stand by. Ham og min mormor bor på Samsø, og kombinationen af deres selskab og den smukke natur, giver mig altid en masse energi og lyst til at “gøre noget”! Så jeg tager altid en masse billeder, går ved vandet eller løber i skoven når jeg er der.

 17. Naturen inspirerer mig rigtig meget. Specielt når jeg går lange ture med min hund, eller trillede med barnevognen under min barsel, i den. Kreative og dygtige mennesker er også altid en god inspiration, og jeg elsker at suge til mig fra disse folk

 18. Min lille datter inspirerer mig til at være kreativ og ville elske at kunne tage smukke billeder af hende med andet end min telefon.:)

 19. Hvor er det spændende at læse om en af de personer der inspirerer dig! Og super fed måde du har sat interviewet op på – inspirerende! ;)

  Jeg bliver inspireret af alt. Det er lige fra de Østrigske Alper da vi var på skiferie i sidste uge, til tågen der ligger sig mellem træerne, fra en glimtende notesbog spottet i Søstrene Grene til lyden af I Want It All med Queen, som pludselig brager gennem min fars højtalere. Tit sætter tingene jeg spotter gang i tanker, som leder til andre tanker, som senere leder til at jeg enten sætter mig til at skrive om et eller andet eller tegner et eller andet i en notesbog. Det er som regel de to ting, som inspirationen jeg opsnapper hist og her munder ud i, og det er de to ting der skal gøres, før jeg føler at inspirationen har forladt min krop, om man vil.
  Inspiration er mange ting, og mens jeg lynhurtigt kan blive inspireret til at gøre et eller andet med min tøjstil, pga. en fashion bloggers instagram post, så kan jeg også godt sidde med den der følelse i brystet, som kun inspiration kan fremtvinge, pga. et wallpaper af alperne, som jeg netop har fundet til min iPhone – den følelse i sig selv inspirerer mig. Den der lidt nørklede, lette fornemmelse af at det man ser på er smukt, spændende og ja, inspirerende.

  Ved ikke om jeg fik forklaret mig godt nok, men uanset hvad var det rart faktisk at forsøge at sætte ord på ens inspirationskilde(r)! Tak for det!

 20. Hvis vi taler om kreativitet forstået kunsterrisk så inspirerer min dygtige og kreative kusine mig til at være kreativ :) Med tegning og farvelægning.

  Mere fagligt så har flere gode kliniske og teoretiske undervisere inspireret mig til at være kreativ i mit fag. Jeg er sygeplejerske, og det kræver på alle måder en kreativ hjerne at få dagene til at hænge sammen for alle parter.

 21. Min mor fik sat gang i min kreativitet helt fra barns ben. Jeg vidste ikke noget bedre end når min mor hev alle mulige kreative sager frem, så det fyldte hele spisebordet og hele lørdagen eller søndagen foregik med det.
  Af og til, selvom jeg ikke har boet hjemme i mange år, spørger hun stadig “skal vi ikke snart være kreative sammen?” Og så fylder vi spisebordet med hver vores sager..
  Så sent som i denne uge har vi talt i telefon flere gange om kreative projekter vi gerne vil sy, strikke eller på anden vis lave til min lille kommende pige, hendes første barnebarn.

 22. Min dejlige, gamle mormor inspirerer mig så meget! Hun er så dygtig med hendes hænder, og hun har virkelig sans for, hvad der er yndigt. Hun både strikker, sylter, bager og binder de flotteste blomsterbuketter. En gang – da hendes øjne endnu så godt og fingrene rystede mindre – malede hun også sit eget porcelæn med de sirligste blomster på. Hende bliver jeg stadig meget inspireret af <3

 23. Jeg synes faktisk der er mange som inspirerer mig til at være kreative, på hver sin måde. Men især Sofie fra Shine like a star, er en stor inspirations kilde, da hun selv er meget kreativ, og hun er en rigtig fighter. Hun har bevidst mig at man skal kæmpe for hvad man vil, og at man godt kan være kreativ på sammen tid.

 24. Min største kilde til inspiration er kunst. Jeg er moderne kunst- junkie, og synes det er fantastisk hvordan kunsten har en evne til at stille spørgsmål i stedet for at give svar

 25. Jeg bliver inspireret af de skønne, intelligente og stærke kvinder/piger, der er omkring mig. Og når jeg betragter min mor på 89, min datter på 28 og mit lille barnebarn på 5 uger, er jeg stolt over at spille en (vigtig) rolle i disse fantastiske og stærke pigers liv. De er en daglig kilde til inspiration og kreativitet for mig.

 26. At rejse!!! Eller at tænke på alle de rejser man kunne tage på – jeg bruger utrolig meget tid på at Google alt om lande og bestemme hvad jeg ville se og hvor jeg ville bo! Når jeg rejser får jeg brugt min kreativitet ved at tage billeder, har tidligere brugt min telefon, men måtte på min sidste tur til Afrika erkende at det lånte spejlrefleks kamera fungerede så meget bedre til at give mig udløb for min kreativitet! Billederne får jeg printet på sjove måder eller i sjove sammensætninger – så har jeg personlige og anderledes plakater på mine vægge.
  Så det ville være genialt at have mit eget med på næste rejse – til Costa rica, galapagos eller hvor det nu bliver :-)

 27. Først og fremmest tak for et rigtigt fint indlæg Emily. Spændende at høre om Lous vej ind i modebranchen. Til foråret bliver jeg selv cand.mag i fransk, og drømmer om at arbejde inde for samme felt som Lou, så dejligt at høre sådan en historie! :-)

  Der er mange ting som inspirerer mig, men især kultur (mode, film, udstillinger, rejser m.m), er en stor inspirationskilde for mig, og så selvfølgelig det franske <3

  God aften
  Kh Cathrine

 28. Søger inspiration og bliver inspireret af Pinterest og forskellige blogs, det er også søgen efter inspiration, der har ledt mig hertil.

 29. Nu er kreativitet jo bredt – og jeg bliver inspireret af min far. Håndværkertypen. Han kan løse alt og forme alt med sine hænder. Jeg elsker at gå rundt med ham i hans værksted, sommerhuset og haven og lave alverdens ting. Det er ham der inspirerer mig til at prøve at lave ting selv, i stedet for at købe en færdig løsning. Man kan hvad man vil, stort som småt. Så jeg kan lave en masse DIY’s og så kan jeg lave sokkel, kloak, have, ligge fliser og meget meget mere – og det hele er ham der motiverer mig. Jeg er ikke kreativ ift musik og ting som at tegne/male eller keramik, men det kan mine søskende og mor. Så vi er en god blandet flok, der til sammen giver noget helt særligt. De inspirerer mig alle på det personlige plan! Mens der er andre der inspirerer mig på det faglige plan.

 30. Jeg er pædagogstuderende og i pædagogfeltet bliver man nødt til at være lidt kreativ en gang imellem – både med løsninger men også i forhold til at lave noget med børnene, som de kan blive stolte af og evt. tage med hjem til deres forældre :)

 31. Der er så mange ting. Min gode veninde inspirer mig til at have et respektfuldt og kærligt forhold til mine kære – selvom det også betyder at sige det, der kan være svært at sige. Jeg kan godt lide at tænke kreativitet i relationer – at det er udvikling og at man igennem sine relationer kan tænke ting på nye måder og se ting på nye måder. Det kommer så til udtryk i nye vinkler på opskrifter, indretning, arbejde – og fotos!

 32. Det er meget forskelligt, hvad der sætter gang i kreativiteten. Her om vinteren er det gerne et par solstråler efter nogle grå døgn. Det kan være vinden på fælleden eller skvulpene i havnen. En diskuterende artikel, P1 Orientering, Deadline eller Clement kan også gøre det, ligesom ungernes latter, et billede på Instagram eller en hyggeaften med manden kan gøre det.

 33. Det der inspirer mig mest er enten naturen eller min mormor. Jeg bliver afslappet af at kigge på naturen eller når jeg går en tur i den nærmeste skov, jeg får nye ideer og bliver som ny. Samtidig er min mormor en af de personer som har opmuntret mig mest til at fokusere på det jeg elsker mest, at være kreativ; male, tegne, tage billeder, osv.

 34. Jeg skulle faktisk tænke lidt over spørgsmålet… For mig er inspiration noget der kommer til mig uden at jeg bevidst opsøger det. Det er tit i tilfældigheder at jeg ser, hører, dufter eller føler ting der sætter kreativiteten i gang. Det kan være garn rester der ligger i et tilfældigt, farverigt mønster, brudstykker af forbipasserens samtaler, duften af hybenroser i sommervarmen eller følelsen af en velkendt striktrøje…

 35. Jeg vil sige at det er mine søder veninder i Odense. De er bare selv kreative med mange ting – også med henhold til karrierer, så jeg bliver hurtigt inspireret af dem. Også har de en misundelsesværdig stil og måde at føre sig frem på. :-)

 36. Jeg bliver inspireret af de mærkeligste ting – det kan være samtaler med fremmede mennesker, et optrin i byen, en tanke i badet eller en bog, jeg er i gang med at læse, der giver mig inspiration til mit job som journalist. I dag kommer ideerne let til mig, fordi jeg har et job som jeg elsker og synes er vildt sjovt, da jeg læste eller var i et andet job var det svært – fordi jeg skulle tvinge ideerne frem og ikke blev inspireret på samme måde. Jeg vælger at tyde det som et tegn på, at jeg er havnet det helt rigtige sted – heldigvis!

 37. Min kreativitet fodres særligt af byer. Jeg elsker storbyferier, og jeg er altid fyldt med energi og nye kreative tanker efter at have vadet gaderne tynde i byer som Berlin. Barcelona og Paris. New York er dog nok den by, der står mit hjerte nærmest. Sidste efterår boede jeg tre måneder i byen og tog et basiskursus i spejlreflekskamera på ICP. Det var fantastisk at gå og tage billeder af de høje bygninger og de alsidige mennesker. Jeg fik oplevet byen på en måde, som jeg aldrig havde set den før. Generelt tror jeg dog ikke man kan undgå at føle sig som et nyt menneske efter en tur til The Big Apple.
  Desværre ejer jeg ikke et spejlreflekskamera (kameraet i New York var kun til låns), så jeg vil elske at kunne tage billeder her i København på New York måden :)

 38. Mit job! Men lidt på omvendt vis. Det er meget regneark og tunge rapporter, så jeg kan godt lide at dyrke det kreative, når jeg har fri. Det gør, at jeg får sådan en fin balance og har noget at koble helt af med :)

 39. Musik! Jeg er allermest kreativ, når jeg hører en sang, der tænder de helt rette rytmer i min krop. Jeg er primært kreativ i form af dans og bevægelse, og der gør den rigtige sang den berømte forskel :-)

 40. Jeg finder inspiration på nettet og blandt mine kollegaer :) Jeg arbejder som pædagog, så jeg er dagligt omringet af kreative sjæle.

 41. Når jeg ser andres smukke billeder på Instagram bliver jeg inspireret til selv at være kreativ. Jeg elsker den måde du altid styler dine billeder på, og det inspirerer mig meget til selv at gøre mere ud af mine. Håber virkelig at kunne være den heldige vinder af det lækre spejlrefleks, så mit udgangspunkt for smukke billeder kan blive endnu bedre :-)

 42. Ofte bliver jeg inspireret af en følelse eller emotionel tilstand der kan blive fremkaldt af en strofe i en sang, en melodi, et digt, vinden der rasler i træerne, måden mine drenge griner med hinanden på eller et minde af både den gode eller dårlige slags. Rigtig mange ting kan inspirere mig på en kreativ måde, fælles er dog gerne at de kalder på mine følelser..

 43. Min veninde Amanda, fordi hun er sindssygt dygtig og åbner mine øjne for ting jeg ellers ikke havde bemærket.

  Og min far, vi maler sammen.

 44. Min passion inspirerer mig til at være kreativ. Jeg elsker bolig indretning og styling af interiør. Gennem mit studie, min blog og mine mange ideer, bliver jeg udfordret til at tænke kreativt og hele tiden udfordre mig selv. Udover det finder jeg masser af inspiration gennem bolig programmer, magasiner, inspirerende blogs (er vilde med dine indlæg om bolig, så kom gerne med flere af dem ;)) og smukke Instagram profiler.
  Jeg har i længe drømt om et bedre kamera og det ville være en stor drøm, der gik i opfyldelse hvis den blev min.

 45. Det var egentlig et godt spørgsmål, og meget sjovt at tænke lidt over selv.

  For mig må det blive en klassiker: min mor. Hun er så uendeligt dygtig til så mange (ofte håndarbejds-)ting og nyder det virkelig. Jeg vil nok især sige at hun er en kreativinspiration netop i kraft af sin evne til at glædes ved sin egen kreativitet. Produkterne er også altid inspirerende og i alle mulige retninger, men det der er en kilde til evig beundring for mig er hvor meget hun kan få ud af selve arbejdet med at finde på og fremstille spændende og smukke løsninger, om det så er at strikke norske kofter, lave selvopfundne retter i stegeso eller lige få hyldesystemerne på arbejdet til at virke endnu bedre når det sættes lidt skævt op.

  Tak for indlæget, det var helt rart at tænke i den slags baner.
  kh Karolina

 46. Inspiration for mig er tredelt.

  1) Musik. Altid. Jeg har næsten altid musik kørende, når jeg skal være fremelske kreativitet i enhver form eller skal koncentrere mig om at producere – primært tekst. Jeg bruger musikken som baggrundsstøj, en stabil væg af lyd som gør, at jeg ikke distraheres for meget af løse tanker, musikken fører stemninger med sig, som jeg bruger bevidst og ubevidst. Jeg vælger ofte musikgenrer eller specifikke sange alt efter, hvilket resultat/følelse jeg vil kanalisere til det, jeg laver.

  2) Ældre mennesker. Den ro og klogskab – de erfaringer, man kan trække på. Bare tanken om et menneske, som har været igennem så meget og den viden, det har ført med sig. De oplevelser der ligger under den rynkede, hærdede overflade. Det er fantastisk at tænke på.

  3) Børn. Jeg er ikke særlig god til børn, men på afstand bliver jeg inspireret af den umiddelbarhed og sult på nye indtryk og oplevelser, som er så ustyrlig og ægte. Det, at der ingen facade er opbygget. Alt er råt og uden filter. Det er lidt skræmmende, men virkelig imponerende at betragte.

 47. Virkeligt spændende læsning! :)
  Jeg studerer visuel kommunikation på designskolen, så jeg har brug for meget ny inspiration hele tiden. Det finder jeg tit i bøger og kunst, men især fra mine medstuderende.

 48. For mig tager kreativitet mange former. Noget udspringer af inspiration i selskab med andre, en sang, et tv indslag, en sætning i en bog – det er den kunstneriske kreativitet. Andet udspringer af begrænsninger – jo større begrænsninger jo mere kreativ skal man bære for at bryde fri af begrænsningen – det er den løsningsorienterede kreativitet. En tredje udspringer af drømme og fantasier – det er den frie fantasi og kreativitet. Alle former er dog lige ubegrænsede i deres form.

 49. S-togs-ture. Det er en lille ting, men at være undervejs (på både et billedligt og et konkret plan) er for mig meget inspirerende. Nye mennesker og en hurtigt skiftende scene trigger min kreativitet!

 50. Mit gudbarn Maja inspirerer mig hver dag, på trods af hendes unge alder (10år)har hun den mest kreative, underlige og fortryllende hjerne som kan se muligheder og skønhed i alt. Vi syr, tegner, maler, hamre, binder og alt hvad der kan hittes på og fumles med, der er ikke noget som er for stort eller småt.

 51. Jeg er med i en gruppe, der arrangerer noget, der hedder Pecha Kucha Night. Det er et japansk fænomen, der har spredt sig til hele verden og i dag findes det i over 900 byer. Det går ud på, at der er nogle oplægsholdere, som hver har 20 slides à 20 sekunder til et holde et oplæg. I arrangørgruppen finder vi nogle oplægsholdere, som vi tænker har en god historie eller en spændende idé, og så inviterer vi dem til at komme og holde et oplæg. Typisk har vi 8-12 oplæg på en aften. Oplæggene kan handle om ALT – vi har bl.a. haft om diamanter, Las Vegas, skraldecaféer, byhaver, japanske skilte og meget mere. Det handler bare om, at man har en passion, man gerne vil dele. Jeg bliver altid så inspireret til at lave et eller andet fedt og gøre mine idéer til virkelighed, når vi har haft en Pecha Kucha Night. Vi holder dem 4 gange om året, og der er altid sådan en god energi af skabertrang og fællesskab, både blandt oplægsholderne, i arrangørgruppen og ikke mindst hos publikum.
  Det er klart de aftener og arbejdet op til, det inspirerer mig mest til at være kreativ og dele mine idéer med andre.

  Jeg tror helt sikkert, det ville være noget for dig også, Emily! Jeg er med i gruppen i Aarhus, men de har det også i København, så det kan du tjekke ud :)

 52. Jeg synes generelt, at der er virkelig meget god inspiration at hente rundt omkring. Jeg er især fan af fine blogs og smukke instagramprofiler. Men det der for alvor inspirerer mig til kreaprojekter, er de mennesker, højtider eller lejligheder jeg kreerer til. At sætte mig i andres (eller andet) sted, er det der giver mig ideer og også nye måder at se verden på :-))

 53. Mine rejser, mine venner, mit studie, min familie og min dejlige hund inspirerer mig til at være kreativ :)

 54. Måske en kliché, men den person der inspirerer mig mest er min mor. Min mor har altid formået at give en masse til hendes omverden, ren og skær positiv energi. Til trods for at min mor altid har haft et krævende job (som måske ikke har været hendes drømmejob), har hun altid taget sig tid til at lytte til sine patienter, kollegaer, naboer og ikke mindst familien. Min mor har formået at være der for mig og min søster 100%, ligemeget hvor og hvornår vi havde brug for hende. Jeg sigter efter at kunne være der for min omverden ligeså meget som min mor altid har været det- og måske sætte mig selv lidt i baggrunden, i en verden hvor alting (mange ting)handler om at iscenesætte sig selv.

  Alt i alt inspirerer mennesker der lever i nuet mig, hvorved (hvis jeg er den heldige) vil bruge det lækre kamera til fotografere alle de skønne ting der findes i min hverdag.

 55. Det sted jeg er mest kreativ er i køkkenet. Inspirationen stammer utallige steder fra – fra skønne blogs (som denne *blink blink*), grøntafdelingen i et supermarked, Instagram, hverdagen, venindesnak, smuglytning i busser, min kæreste, vejret, lyst og humør. Og selvom inspirationskilderne er mange, så er én ting sikkert – når først kreativiteten bliver sluppet løs i mit køkken, ja, så skal det skam også dokumenteres! Både billeder, lidt tekst og måske en opskrift bliver selvfølgelig også delt på både blog, Instagram og Facebook – og gode billeder gør kun det hele sjovere! :) Derfor krydser jeg alt hvad jeg har for, at jeg bliver den heldige vinder! :)

 56. Min relative nye veninde som jeg mødte på mit studie sidste år inspirerer mig hver dag! Hun får mig til at drømme, hjælper mig med at udvikle dem og får dem ud i livet. Hun er en stærk, omsorgsfuld, opmærksom og faglig dygtig kvinde som på trods af ikke at have mange år på bagen gør mig stolt af mine “unge” “med”kvinder. Vi skal huske at hylde kvinder i alle aldre (også dem i 20’erne)<3

 57. Jeg bliver inspireret af bloggere og instagrammere med deres flotte opstillede billeder. Det inspirerer mig til at være mere kreativ med f.eks. min mad eller mit tøj. Jeg elsker at dele flotte billeder og det kunne da være så lækkert at kunne tage dem med et spejlreflekskamera.

 58. Helt klart min datter! Hun har haft en kreativ tilgang til livet lige siden hun var helt lille, og som jeg virkelig beundrer. Jeg håber virkelig ikke det er noget hun nogensinde vokser fra!

  KH Anne W.

 59. Jeg har en meget inspirerende og kreativ svigerinde – selvom hun er 10 år ældre har vi mange af de samme værdier, ideer og interesser.. Når man har været hjemme og besøge hende har man altid lyst til at lave 110 boligprojekter, åbne en butik, strikke, væve osv..

 60. Uh, det kunne jeg godt tænke mig at vinde.

  Hvad inspirerer mig? Hverdagen, med alt hvad der følger med.

 61. Min søde kæreste har vist mig hvordan man laver mad på bål, bader om vinteren, zentangle tegne program til afslapning i de (((kolde))) december aftner og sove i telt i Sveriges skove. Han inspirerer mig til hygge stunder og gør mig mere kreativ.

 62. Jeg bliver inspireret af mine børn. Igår legede min datter X-faktor med sine Lego friends, der mimede til udsendelsen som kørte i bagggrunden på hendes i-pad. Så sjovt at se på hendes leg.

 63. For et par måneder siden skrev jeg en mail til en dame, hun er 66 år, men så meget sejere end nogen andre, det syntes jeg hun skulle vide.

  Hun har rejst rundt en stor del af hendes liv, og gør det stadig. Hun lever af hendes online business, som hun kan tage med sig rundt i verden

  Hendes Facebook side har over 10.000 følgere. Hun laver online kurser, skriver bøger, underviser, coacher, laver forskellige produkter der udvikler andre mennesker.

  Skæbnen ville at vi skulle mødes, og i dag er hun min coach. Hun lader sig let inspirere og hun inspirerer alle hun er i nærheden af.

  Jeg håber at jeg er bare halvt så inspirerende som hende når jeg bliver 66 år.

 64. Jeg synes bl.a. at mit studie som fysioterapeut udfordrer min kreativitet, især når jeg er i praktik og arbejder med patienter. Ligeså er det med mit studiejob, hvor jeg har holdtræning og skal kunne tænke kreativt lynhurtigt.
  Derudover inspirerer mit klaver i stuen mig også til at være kreativ, og ikke mindst det nye køkken vi fik lavet i sommers. Her bliver der en gang imellem tænkt kreativt ift madlavningen ;-)

 65. En stemning, som når du går en tur, og føler alle dine sanser. Når du får god mad på en mørk resturant med en du elsker. En god bog og te, med fødderne over hjertehøjde. Stemninger er dejlige og hjælper mig til at komme i det kreative humør.

 66. Lea Korsgaard.

  Jeg er plejebarn i en rigtig stor familie. Det er ikke en selvfølge at man bliver en del af familien, eller at man får deres efternavn som jeg har fået lov til. Og sågar er blevet skrevet i testamentet…
  Men da jeg stod uden tag over hovedet i København og dagen efter havde et job der kunne give mig muligheder tog min kusine Lea Korsgaard, mig under sin vinge.
  Lea og jeg deler ingen gener men hende og hendes mand hjalp mig. Jeg boede i stuen, hjalp til derhjemme som tak for kost og logi.
  Hun talte til mig som et fuldvoksent menneske trods mine dengang unge 18 år og hun blev ved med at udfordre mig – hun er skide kreativ selv, hun er gift og har tre drenge og de boede dengang i en 4-5 værelses lejlighed på Vesterbro – trods omstændighederne kreerede de pladsen til mig, støttede mig og fik mig til at udfordre min egen kreativitet.
  Når jeg skal komme på noget nyt, tænker jeg oftest, hvad ville Lea have sagt til mig og for det meste ville hun sige “GO FOR IT”, fordi hun tror på mig.

 67. Min inspiration til at være kreativ kommer til dels fra min nysgerrighed og forundring. Hvis jeg kan stille spørgsmål til noget men ikke få et umiddelbart svar, bliver jeg nødt til at kreere noget der løser problematikken (:

 68. Faktisk er det ofte dét at læse blogs, som inspirerer mig til at være kreativ. Det er ofte det visuelle indtryk, som kan give et indspark i hverdagen i forhold til eksempelvis madlavning, boligindretning og livsstil.

  Ellers vil jeg sige dét at gå en tur i naturen og lytte til podcasts. Særligt de innovative af slagsen, hvor stærke og seje kvinder fortæller om deres liv og karrierer.

 69. Mine gåture med min hund gør mig kreativ for der har mine tanker frit løb :) Da jeg er døv, lægger jeg mere mærke til visuelle elementer ved by og natur. De fremmer også min kreativitet.

 70. Jeg er normalt meget lidt kreativ. Jeg kan rigtigt godt lide at have processer og outcome organiseret.
  Jeg har dog fundet ud af at give min kreative side plads igennem en veninde. Hun arbejder meget spontant og er ikke bange for at afprøve ideer og udforske nye sider af tingene.
  Hendes tilgang til at løse problemer og til livet generelt inspirerer mig, og tvinger mig på mange måder til at tænke ud af boksen og se kreativt og innovativt på tilværelsen

 71. Alle de mennesker, som jeg mødte på højskolen, inspirerer mig helt vildt. Nogle er musikalske, andre kan tegne og skrive, hækle, strikke og tage flotte billeder. Da jeg var i blandt dem, kunne jeg ikke undgå at blive inspireret og selv kaste mig over kreative projekter; for øvelse gør mester!

 72. Jeg lader mig inspirere af livet omkring mig. Det kan være i de små ting som en nyudsprungen blomst om foråret eller tusmørkets særlige lys. Jeg bliver dog også inspireret af interessante mennesker, reportager som bare gør lidt ekstra af sig, eller kunstneriske udtryk som efterlader et aftryk i mig.

 73. Det der inspirerer mig allermest kreativt er at omgive mig med mennesker som ser verden på en anden måde end mig, lytte og samtale med dem, og dermed udvikle mine egne horisonter. Dette har hjulet mig både gennem mit jura studie, som faktisk er ret kreativt, men også ved kreative projekter i hverdagen.

 74. Jeg inspireres af musik.. Af stemningen, ordene og særligt den følelse jeg får, når jeg hører musikken. At være kreativ kan jo være mange i ting – men ord, lyd og billeder hænger i min verden uløstligt sammen :)

 75. Jeg bliver altid inspireret af naturen og af landskaber generelt (by og land, i virkeligheden). Stier, træer, gennemgange, byens liv, forårets komme, lys i mørket… Jeg drømmer faktisk en del om at fotografere mere i mørket og jeg ville elske at have det rette udstyr hertil. Min søster sagde engang til mig, at mine fotos lignede postkort – jeg synes helt ærligt at det var en kæmpe ros :-)

 76. Det der inspirerer mig til at være kreativ er, at have rare mennesker omkring og så gør det et eller andet ekstra når solen skinner, der er bare en masse mere overskud til at være kreativ. :-)

 77. Jeg bliver meget nemt inspireret af mine omgivelser – især naturen. Jeg nyder at suge så meget til mig som muligt og får på den måde også mange kreative tanker og idéer. De fleste af mine kreative idéer, så som indretning, malerier jeg har malet eller små forandringer i min hverdag er eksempelvis opstået spontant på en lang gåtur eller mens jeg har slikket sol i haven. Jeg håber, det er kvalifikationer, som jeg kan benytte senere i livet, nu når jeg starter på uni eller senere, når jeg skal finde job og hvor “det rigtige liv” begynder :)

 78. Mine bofæller inspirerer mig dagligt – det være sig med madinspiration, at lægge umulige puslespil, at spille svære strategispil eller at brodere søde ugler :-)

 79. En person som inspirerer mig er faktisk én person, jeg nærmest lige har mødt. Jeg startede på min PBA overbygning på TEKO i Aarhus her i sommers, med en pige ved navn Camilla. Vi fandt hurtigt hinanden i opgavesammenhæng og hun er den dag i dag en tæt veninde og sparringspartner på såvel kreative, som tunge karrieremæssige beslutninger. Hun er sindsygt dygtig og ambitiøs, sidstenævnte som jeg selv. At se en gnist i andre, inspirerer mig til at give mig 10% ekstra. I enhver henseende! Det er kreativitet og inspiration for mig :)

 80. Mange ting, men helt sikkert min mor, som er det mest kreative menneske. Der er ikke det hun ikke kan lave, og kan hun ikke sit håndværk, så bliver hun ved til hun kan.
  Sådan vil jeg også være, kreativitet og fordybelse giver en mental ro og balance – selv i de mest krævende tider.

 81. Jeg får inspiration til at være kreativ når jeg er steder der er aldeles uinspirerende. Det kan være i køen i Netto, når jeg står i badet eller når jeg sveder igennem på løbebåndet. Disse små hverdagsmomenter giver mig lidt ekstra tid til at tænke og det er som regel der jeg får mine bedste og mest kreative ideer…

 82. Jeg har altid været meget kreativ, siden jeg var helt lille har jeg altid skulle foretage mig noget med mine hænder. Det kom gerne til udtryk i maling, farvelade, tuscher, perleplader eller lign. Og det får det stadig den dag i dag. Jeg kan blive inspireret af alt omkring mig i hverdagen, nogle gange rammer det mig bare og så skal jeg lave noget med hænderne. Men især i juletiden og månederne op til jul, har jeg brug for at lave noget. Rejser er også en kæmpe inspirations kilde for mig. Jeg skal på en drømmerejse til Australien i år og selvom der stadig er lang tid til, så føler jeg mig super inspireret af denne tur. Nikon ville være ovenud fantastisk at have med på min livslange drømmerejse.

 83. W.a.u.w! Jeg må indrømme, at jeg er vildt inspireret af at læse dette. Lou lyder jo til at have drømmekarrieren! Især for sådan en som mig, der selv drømmer om at ende inden for PR. Men ud over det, så tror jeg faktisk genrelt det er super stærke kvinder, der inspirerer mig mest for tiden. Ikke at det er noget jeg normalt tænker over, men nu hvor jeg “skal”, kan jeg se, at det er fællestrækket for alle dem jeg kommer i tanke om. Kvinder som dig, Cathrine Nissen og Acie, som alle har “været en del af mit liv” så længe. Kvinder som går efter hvad de vil have, men som ikke er bange for at være kvindelige på samme tid. Det – og alt det I opnår med det – synes jeg er vildt inspirerende hver eneste dag, og giver mig altid lyst til at gøre mere! :)

 84. Der er et par stykker som inspirere mig tilst være kreativ, men jeg vil nok fremhæve særligt én kvinde.
  Min skønne mor, har det altid med st inspirere mig og sætte tankerne igang hos mig!.

 85. Det der inspirerer mig til at være kreativ, det er, når jeg går en dejlig tur, og gang på gang oplever nye perspektiver :) Naturen er så spændende og fuld af farver i de forskellige årstider! Noget andet der inspirerer mig, det er mine kollegaer på mit arbejde i en børnehave :)

 86. Jeg får det største kreativitets-“boost” når jeg er i den skønne natur. Om det er hav, skov eller bare en blomst i vejkanten er for mig ligegyldigt. Naturen og dens forskellighed er fantastisk smuk i sig selv og alle årstider byder på noget helt særligt :)

 87. Jeg inspireres af samvær med gode veninder. Vi mødes tit og snakker om, hvad vi har af drømme og fremtidsplaner, og det kan give alverdens inspiration. Til tider kan der være mindre motivation til at gøre noget ved alle ens idéer og drømme, og så er det rart med en session, hvor man kan spare med nogle, man er tryg ved :)

  Tak for en god blog, Emily :)

 88. Det er utvivlsomt min madlavning, der inspirerer mig mest til at være kreativ. Jeg kan virkelig folde mig ud på kryds og på tværs.

  Men som så mange andre, så mener jeg også, at mine kære inspirerer mig i en kreativ retning. Især når jeg gerne vil gøre dem glade :-)

 89. jeg er pædagogstuderende og tilbringer hver dag tid sammen med de mest kreative og inspirerende mennesker der udfordrer mig og giver mig lyst og mod til at være kreativ sammen med dem. På vores skolen, tilbydes der billedekunst, musik og teater og de har fået mig til at dyrke min kreativitet på et helt andet level. Mine medmennesker inspirerer mig!

 90. Min mor inspirerer mig til altid at tænke ud af boksen, eksperimentere og udfordre min kreativitet.
  Hele mit liv har hun haft gang i alverdens kreative projekter (vi snakker altså hele molevitten: foto, maleri, hækling, keramik, tryk osv osv osv).
  Hendes liv er så farverigt og spændende, og hun er nået så langt med sine projekter. Det synes jeg er verdens bedste inspirationskilde! :)

 91. Jeg inspireres af mange ting. Både i gennem mit studie ( designkultur og økonomi), gennem de utallige blogs jeg følger og andre sociale medier, de folk jeg ser på gaden samt de mennesker jeg omgiver mig med :)

 92. Det, der inspirerer mig allermest, er at gå på opdagelse. Det kan være i nærområdet, i naturen, på rejser eller i andre menneskers liv. Jeg føler, at inspirationen er overalt, man skal bare kigge efter den

 93. Min mor!
  Om det er inspiration til at være kreativ i køknet eller til lave perler til julepynt så er hun altid en inspiration.
  Lige fra barnedåbe til konfirmationer, har hun stået for alt selv, både med mad, sange og pynt. Hun er ikke bange for at kaste sig ud i nye ting og heller ikke når det gælder at opmuntre andre i deres kreativitet. Det er f.eks. derfor vores lille hund nu har hjemmestrikket sokker, strikket af mig uden nogen form for opskrift. :)

 94. Jeg er vildt inspireret af den sydafrikanske kunstner Lorraine Loots, der maler miniaturebilleder af bl.a. hendes hjemstavn Cape Town. Det kan være landskaber og små hverdagselementer som en kop kaffe fra byens bedste café, et par sko, et nostalgisk stykke barndomsslik osv. Hun formår om nogen at indfange skønheden i hverdagen og formidle det i sin kunst.

 95. Jeg bliver oftest inspireret af at kigge på billeder på nettet, gerne tumblr eller billede blogs. Og så holder jeg meget af at kigge på min søde kæreste sidde ved sin computer, det giver sådan en ro og gør at jeg tænker helt klart og kreativt :-) Det er de små ting og minder der gør inspirationen bedst for mig!

 96. Mine omgivelser giver mig daglig inspiration – jeg er så heldig at bo lige i en dejlig skov og har naturen lige uden for hoveddøren. Jeg elsker at tilføre nye planter til haven og flytte rundt på dem.

 97. Sikke en drøm af et kamera! Det var dog vildt imponerende at det kan tage så skarpe og kontrastfyldte billeder med så sparsom belysning.
  Wow.
  Nå, men ift. inspiration og kreativitet; jeg går på en kreativ uddannelse og det er altid en udfordring at være kreativ, inspireret og skabende på kommando. Jeg har med tiden fundet ud af at nærmest alt kan inspirere, men at jeg først kan få øje på det når jeg tager lidt “fri” og distancerer mig fra det jeg er i gang med. Det kan være at tage helt fri på en onsdag og lade tankerne flyve eller det kan bare være at rejse sig fra sit skrivebord og gå en kort tur. Sådan finder jeg bedst min inspiration.

 98. Mine veninder inspirerer mig rigtig meget til at være kreativ. Har lige besøgt en veninde her til aften der er ved at hækle et tæppe til en anden venindes kommende barn, og det har virkelig inspireret mig til at komme i gang med at strikke/hækle. Tænk, al den tid der går med at kigge mere eller mindre ligegyldigt content på Instagram og Facebook, som kunne bruges på rent faktisk at producere noget! :-) Mine veninder inspirerer mig også til at få nye gode ideer, og tænke i nye baner som jeg ikke selv havde overvejet :-)

 99. Jeg inspireres meget af at læse litteratur i alle afskygninger. Det sætter tankerne i gang og giver en lyst til både at læse videre og undersøge verden, udfordre sig selv, samtidig.

 100. Sikke en fantastisk konkurrence, der også lige giver en anledning til at stoppe op og tænke over hvad der egentlig inspirere og gør en glad i hverdagen

 101. Hov halvdelen af min kommentar blev vist slettet, derfor igen:
  Sikke en fantastisk konkurrence, der også lige giver en anledning til at stoppe op og tænke over hvad der egentlig inspirere og gør en glad i hverdagen

 102. Jeg bruger min kreativitet på to fronter – i mit arbejde som pædagog, hvor det er den respons jeg får fra børnene der helt klart inspirere mig. Når jeg kan se de vokser, lærer og udvikler sig med de kreative tiltag jeg præsentere dem for :) Og så på min blog… Her er det min personlige kreativitet jeg bruger – når jeg leger med tanker og ord og skaber indlæg. Jeg bliver inspireret af mange ting, men mine unger er absolut drivkraften :)

 103. SORRY! men jeg prøver lige igen, ved ikke hvad der går galt.

  Jeg bliver meget inspireret af min mor, der er inde for samme fag som jeg selv. Hun har altid være super kreativ og dygtig, og er en stor inspirationskilde for at jeg selv udvikler mig og bliver bedre.
  I min dagligdag får jeg meget energi og inspiration fra min kæreste, der altid ser muligheder frem for begrænsninger, og er super kreativ indenfor musikkens verden, hvilket er nyt for mig, men ikke mindre spændende af den grund :)

  Mange knus fra Trine.

 104. Fed konkurrence!

  Jeg inspireres dagligt igennem mit fantastiske arbejde med handicappede børn. At se sådan en livsglæde på trods af ens forudsætninger, inspirerer mig til at være kreativ i min træning med dem, således at jeg kan hjælpe dem med at nå deres mål. Efter sådan en arbejdsdag, kan man kun gå glad hjem.

  Hilsen Thomas.

 105. Nu studerer jeg professionsbachelor i ernæring og sundhed på Metropol, så jeg udfolder typisk min kreativitet igennem min madlavning. Jeg elsker at eksperimentere med smage, konsistenser og især farver i madlavning! Derfor så inspirerer en tur i supermarkedet, et godt madmagasin eller en god madblog (vanlose blues eks.) mig til at være kreativ i hverdagen :-).

 106. At være kreativ kan være meget forskelligt. For mig er kreativitet lig med at strikke. Jeg kommer fra et land, hvor strikning ligger i vores blod, og derfor lærte jeg at strikke da jeg var helt ung.
  Jeg lærte dette kreative kunstværk af mine bedstemødre, som begge er nogle utrolig dygtige kvinder. Den ene lærte mig de første masker, det basale, mens den anden gennem årene har lært og inspireret mig, til at kreere alt fra sweatere og sokker til puder.
  Denne kreativitet bruger jeg dagligt til at slappe af fra en hektisk dag på studie (og som jeg efterfølgende foregiver på billede – dog kun fra en iphone – for at vise for mine fantastiske bedstemødre)

  Jeg er i øvrigt lige flyttet til DK/KBH, læser på et interessant studie, og nyder at se alt fra de små detajler til højhuse i denne kæmpe by :) Derfor kunne et kamera være prikket over i’et, i mit nye voksenliv :) Jeg elsker at fotografere, har været med i et par konkurrencer og kurser, men mangler utroligt meget noget værdigt udstyr!

  Tak for en ellers dejlig blog!

 107. Jeg for faktisk oftes inspiration fra billeder jeg har taget, når jeg mangler inspiration så er det første jeg gør enten at kigge mit billed gallari igennem eller gå en tur. Billederne i mit billedgalleri kommer oftes fra min lange gå tur alene hvor jeg elsker at gå ned af nye ukendte veje og i skove, men også i bybilledet hvor farver fanger mig. Og selvfølgelig billeder jeg har gemt fra fx din blog og pinterist!
  PS. Elsker dit spørgsmål med hvilken slags slik man ville tage med på en ødet ø, det bare sådan er dejligt logisk, ulogisk spørgsmål

 108. Jeg for faktisk oftes inspiration fra billeder jeg har taget, når jeg mangler inspiration så er det første jeg gør enten at kigge mit billed gallari igennem eller gå en tur. Billederne i mit billedgalleri kommer oftes fra min lange gå tur alene hvor jeg elsker at gå ned af nye ukendte veje og i skove, men også i bybilledet hvor farver fanger mig. Og selvfølgelig billeder jeg har gemt fra fx din blog og pinterist!
  PS. Elsker dit spørgsmål med hvilken slags slik man ville tage med på en ødet ø, det bare sådan er dejligt logisk, ulogisk spørgsmål

 109. Mine børn er mine største kilder til kreativ inspiration, de er så rene, umiddelbare og uspolerede i deres væren i verden…..om det så er LEGO, perler, naturmaterialer, farveblyanter, tusser, modelervoks eller andet materiale så er de så ubegrænsede i deres udfoldelser. Det smitter, og ja deraf kommer nok min største inspiration.

 110. Rejser er altid inspirerende – fordi jeg elsker at blive udfordret og fordi jeg, når jeg opholder mig i udlandet, både bliver opmærksom gennem nye indtryk og gennem det, som jeg opdager, at jeg genkender. Det kan være en duft eller en lyd eller en farve, som sender mine tanker et eller andet sted hen, og som generer et eller andet.
  Min søn inspirerer mig fordi han ser nye og anderledes sammenhænge og sanser verden på en ret detaljeret og vild måde.
  Endelig bliver jeg inspireret af at skrive. Fordi den kreative proces lissom opstår mens jeg skriver. Ligesol den også opstår når jeg fotograferer eller ser andres fotografier.
  Årh manner, et nyt kamera ville være det vildeste!

 111. Jeg har aldrig set mig selv som et kreativt menneske. Jeg kan ikke tegne, ikke strikke og har ikke sans for farvesammensætning. Men der er et sted jeg rocker med kreativiteten. Og det et i et køkken. Min kæreste og jeg har en lille leg kørende hvor jeg skal bygge retter op om to hovedkomponenter f.eks. Og her kan jeg trylle. Jeg elsker at sammensætte nye smage og bruge tid på at finde de lækreste sammensætninger med et tvist af klassisk mad. Når jeg står i et køkken leger jeg. Det er ret magisk. Så jeg tror ikke det betyder så meget at alle mine kreative gener ligger i min interesse for madlavning. Så klarer jeg nok ikke at kunne strikke en hue, eller tegne en kat. ;)

 112. Hele verden inspirere mig til, at være kreativ. Lyder måske lidt kliché agtig men det er altså rigtigt. Jeg kan næsten ikke gå en tur uden jeg “falder” over nye stemninger, oplevelser eller historier jeg ofte gerne fanger med mobilen. Alt fra en blomst til et mønster mother nature har lavet i sandet osv. Det kan være lige det mønster, som jeg kan bruge på et billede, broderi eller tegning. Jeg bliver inspireret af folks historier især på mit ynglingsmedie, Instagram. At et billede siger mere end 1000 ord, er rette citat for mig. For at visualisere verden i stedet for en masse (og af og til, ligegyldig) snak synes jeg er fedt. Jeg elsker at alt fra store begivenheder til hvad nogen har lavet af kreative ting, kan være inspirende. At en sidder i alle verdens afkroge, jeg kender dem ikke men jeg ser deres visuelle univers og bliver inspireret. Jeg kan sidde i timevis og tænke nye ideer til, hvad jeg skal lave af næste kreative projekt. Jeg elsker give gaver, som jeg selv har lavet. De gaver, hvor jeg har brugt tid på gennemtænkte gaven til personen og dermed gøre det personligt og nærværende. HUSK nærværet med det omkring dig, så kommer inspirationen og kreativitetn frem.

 113. Naturen. Lysets skiften. Skyerne. Farverne. Konstant afveksling og alligevel balance. Roen der hviler i balancen mellem ekspansion og sammentrækning. Blomstring og hvile. Perfektion i hver en naturlig skabning. Det inspirerer mig.

 114. Musik er helt klart det der inspirerer mig aller mest i hverdagen. Jeg hører stort set musik døgnet rundt, og jeg elsker det. Det at en sang kan sige så meget på så kort tid er fantastisk i mine øjne! Ville elske at vinde et nyt kamera, er selv blogger, og er der noget jeg går op i, er det kvalitetsbilleder. Desværre er mit ældgamle Canon 400D ikke særlig velfungerende længere :-)

 115. Min mor inspirerede mig enormt meget, hun satte min store læselyst igang i en meget ung alder og inspirerede mig til, at skabe historier. Hun var enormt kreativt anlagt og det har helt klart sat sine præg i mig, en dag håber jeg, at jeg kan genskabe hendes historie, da hun desværre ikke er her, til selv at gøre det.

 116. Der er så uendeligt meget, der inspirerer mig til at være kreativ. Det kan være naturen, en bog, et maleri, et menneske i metroen eller en blogger. Det kan være en samtale med en jeg har kær. Og ikke mindst, at se verden igennem en linse – jeg elsker at fange stemninger, alle de små ting der lyser op i verdenen.
  Min mor har altid udfordret min lyst til det kreative og opmuntret mig til at blive ved med at lege med ord, farver og streger. Så hun er en inspiration. De samme er de to damer, jeg var i praktik hos, da jeg læste min kandidat i kommunikation.

 117. Mange ting inspirerer mig, men mennesker og de små ting jeg opdager i dagligdagen må være de endelig vindere. Når man åbner øjnene og lægger mærke til alle de små detaljer som naturen og verden viser os, så sker der større ting. En kedelig mandag morgen kan pludselig blive utrolig smuk når man fokuserer på de gode og positive ting som vi er omringet af. Og der er faktisk mange flere end hvad vi går og tror :-)

 118. Jeg skriver lige nu speciale, men det der inspirerer mig i dagligdagen er de små ting – lækre opskrifter så jeg kan komme i køkkenet og lave ny mad, en tur i skoven hvor jeg hiver naturen med hjem for at lave billeder eller andet pænt at kigge på – eller genbruges fund der gives nyt liv. Kreativiteten er i de små dagligdags ting

 119. Jeg har faktisk hele 2 personer der inspirere mig.

  Den første er DIG! Da jeg selv er blogger (dog i en noget mindre grad end din) så inspirer du mig til at skrive og vise noget af mit liv. Du har helt klart lært mig at være personlig og åben overfor mine læsere. Og at outfitbilleder kræver utrolig meget mod og kreativitet.

  Den er min NIECE! Hun bliver snart 2 år. Jeg har aldrig været moster før, men jeg har fået lov til at opleve et så lille menneske helt tæt på. Hun inspirer mig til at tage en masse billeder på en kreativ måde, fordi jeg tager billeder af hende. Tænk engang, at når hun vokser op, så har hun utallige billeder af hendes første køretur, første skovtur osv.

  Jeg ville virkelig ønske at vinde det lækre kamera, så jeg kan få udvidet min blog til et højere kreativt level og så kan jeg få taget endnu flere billeder af min niece og familie – bare med et endnu bedre kamera <3

 120. Jeg finder inspiration, når jeg hengiver mig til mine egne tanker. Når jeg lader dem flyde frit uden at søge kreativiteten bevidst.
  Jeg er generelt et meget overtænkende menneske, som har lidt for let ved at lægge et låg af (pessimistisk) realisme på mine drømme og afskrive dem som urealistisk ønsketænkning.
  Med årene har jeg dog lært, at det er sundt for mig at lade tankerne vandre. På den måde finder man ud af, hvad ens hjerte i virkeligheden vil have, og så kommer inspirationen og kreativiteten oftest helt af sig selv :)

 121. Først og fremmest tak for en dejlig blog❤️

  Jeg bliver meget inspireret til at fotografere af min dejlige familie og vires hverdag og fælles oplevelser.
  Min mand er en supergod fotograf, selv øver jeg mig på de rette kompositioner, så billedet bliver levende

 122. Fint indlæg.
  Jeg bliver inspireret af rigtig mange ting! For det første bliver jeg selvfølgelig rigtig inspireret af at læse blogs og ellers så bliver jeg rigtig inspireret af modne kvinder, som går deres egen vej og har opnået det de ville i livet, og ikke det alle andre ville have at de skulle. Kvinder der hjælper udsatte/anbragte børn i Danmark inspirerer mig specielt meget, fordi at det er det jeg selv drømmer om at lave, da jeg selv har været anbragt som barn.
  – Signe Christensen

 123. Jeg bliver gennem min hverdag inspireret til kreativitet. Det kan være gennem Instagram, magasiner, når jeg ser mennesker på gaden eller flotte butiksvinduer. Dette bruger jeg i mit job, hvor jeg med meget få midler skal skabe et univers for en dansk virksomhed på de sociale medier.
  Et lækkert kamera som dette vil derfor være en kæmpe hjælp til at udfolde kreativiteten og ikke mindst til at udvikle mig og min kreativitet.

 124. Jeg har i forbindelse med mit job modtaget et coach forløb. Jeg er ikke normalt ret kreativ og det var straks noget hun tog fat på. I sådan en grad at jeg i dag faktisk er vendt til at være ret kreativ.
  Jeg bruger det både i min arbejds situationer men bestemt også i min fritid. I form af alt lige fra strikning, blomsterdekorationer og til madlavning.
  Jeg har længe ønsket mig et godt kamera samt det at lære at tage gode billeder, så krydser fingre for, at jeg kan være den heldige :o)

 125. Det der inspirerer mig i min hver dag, er min stædighed!
  Stædigheden om at lære nyt, er et utroligt nysgerrigt menneske, så finder også inspiration i små ting. F.eks. bloggere, instagram, et nyhedsopslag eller bare almindelig flok jeg møder på gaden.
  Og her kommer det kameraet i mobilen frem og ikke altid fanger min inspiration godt nok ;)

 126. Fotografi har faktisk altid været en stor interesse, og jeg nyder at læse blogs og scrolle instagram for at få inspiration til at udtrykke stemninger og budskaber på en kreativ måde. Ellers bliver jeg faktisk også nemt utroligt inspireret af folk omkring mig, og det kan snildt bare være en kop kaffe med en veninde, der lige har syet sin egen sofapude, der får mig op og i gang.

 127. Der er flere hos mig der inspirere mig til at være kreativ, og de to mennesker er min bror og min søn.

  Min bror fordi han er mit forbillede og min støtte her i livet når tiden er svær. Han er med til at puffe til mig og giv mig overskud og mod på at komme videre, og sig til mig at min kreative hobby (fotografering) er fantastisk når jeg ikke selv tror på det.

  Min søn fordi han er så livs glad også elsker han når jeg sidder ved siden af ham mens han er kreativ og selv ønsker at jeg er kreativ eller deltager i hans kreative verden.

 128. Jeg har altid tænkt at jeg ikke var særlig kreativ. Jeg har en søster som er sindssygt kreativ, og både maler, skriver teaterstykker, digte, er skuespiller og alt muligt. Men efterhånden som jeg er kommet op i den sidste ende af tyverne, og bliver gladere og gladere for præcis den jeg er, ser jeg, at jeg faktisk også har lidt kreativitet i mig :)
  Jeg er foreksempel helt vild med at fotografere, og fange små “grimme” skønheder, som fx et tilfrosset nedløbsrør eller en flot dør (instagram: ruge_anne). Så at vinde et ordentlig kamera, kan måske give mig endnu mere inspiration og tro på min egen lille kreative spire :)
  Og ja, jeg bliver nok mest inspireret af alt og intet. Kan man det?
  -A.

 129. Jeg bor i landets dejligste by, Aarhus ;-) Kontrasterne mellem pulserende byliv og naturen i form af gåture ved Riisskov og Tangkrogen giver mig lyst til at være kreativ.

 130. Jeg elsker at være kreativ! Og udtrykker gerne min kreativitet på mange forskellige måder.

  Nummer 1 på krea-listen må være mine negle. Har I over 2 år haft neglelak på HVER dag. Og meget få af de dage har været simple. Nailart er for mig et lækkert sysleri, hvor jeg kan lege med farver, mønstre og motiver uden at det ‘larmer’ for meget! Min samling tæller ca 400 lakker og af tilbehør tør jeg slet ikke nævne :P Jeg inspireres ofte SF malerier, tøj/stof mm og så selvfølgelig en masse andre neglehoveder på Instagram :) Jeg fotograferer altid det jeg laver, og smider det op på IG for at inspirere andre, og dele dén hobby. Ville ELSKE at vinde et ordenligt kamera til det formål :)

  Så nu er der vist kun tilbage, at krydse fingrene ;)

 131. Jeg blir vildt inspireret af bl.a DIG, Emily (og en del andre gode blog), men du erhelt klart blandt top 5 favoritterne. Og det skriver jeg altså ikke kun for at fedte for dig i håbet om at vinde kameraet :-)

 132. Jeg inspireres af det barnlige univers. Børns ligetilhed og enorme fantasi kan ikke andet end at inspirere mig, imponere mig, fascinere mig og få mig til at overveje nye kreative retninger. Ligesom friske farver og andre menneskers positive energi er brændstof til min inspirationstænkning.

 133. Jeg er salgschef i en hæderkronet dansk virksomhed med 165 år på bagen…det er en udfordring at genopfinde sig selv på et gammelt og velkendt, usexet produkt, som de fleste danskere har mellem hænderne daglig uden at kende navnet på os; men forbedret miljø og kvalitet er det der driver mit værk og det at vi er så dygtige til det vi gør….

 134. Sikke et fint indlæg Emily :-)

  Det her er lidt traditionelt måske – man har nok hørt det før, men jeg fandt kreativiteten i mig selv efter et langt sygdomsforløb med anoreksi – og holder i dag stadig ved det. Det inspirerede mig til at finde mine kreative sider frem, da jeg ikke vidste, hvad jeg skulle bruge min tid på. Samtidig får kreative projekter mig til at slappe af i en travl hverdag og ville nok ønske, at jeg tog mig lidt mere tid til det end jeg formår.. Men mon ikke alle har det sådan ;-)
  Klem
  http://www.lunawormslinse.wordpress.com

 135. For nyligt inspirerede min kusine mig til at være kreativ på livet. Hun har siden vi var små, altid drømt om at blive arkitekt. Men som mig selv, valgte hun akademiker-vejen, da det jo er meget svært at komme ind på arkitekt-skolen og akademiker er en “sikker-vej”.
  I januar, midt i eksaminer og tæt på titlen som bachelor, besluttede hun sig endelig for at gå efter drømmen. Hun startede på et tegne/kunst forløb for at grave sig helt ned i den kreative proces og forøge sine chancer for at blive optaget.
  Det er utroligt inspirerende at hun nu går efter drømmen og 100% selv skaber sin livs retning. Det inspirerer mig til at blive mere kreativ og udforskende, når hun pludselig kan fortælle i evigheder om folderne og buerne i et menneskeøre – og hvordan det i sig selv er arkitektur.
  Hvis jeg vinder, skal min kusine have kameraet! Lige nu låner hun mit spejlrefleks til optagelsesprøven på arkitekt-udannelsen – da de skal tage billeder som en del af den kreative proces. Håber at (hun) jeg vinder !

 136. Jeg bliver bl.a. inspireret af billeder, fra enten Instagram eller Pinterest ! Jeg ELSKER at bladre igennem millioner af billeder og bare suge det hele ind. Jeg er kreativ med mange forskellige ting, er bl.a. med i en kreaklub med en flok dygtige piger, men har længe haft ønske om at udfordre min kreativitet gennem fotografering og har sammen med en god veninde planer om at begynde til nogle fotokurser her i foråret. Ville da være skønt med et helt nyt kamera til det :) Og så vil jeg lige slutte af med at sige at jeg bliver inspireret til mange ting gennem din skønne blog – både kreativitet, men også til at være et bedre mennesker der får mest muligt ud af sit liv :)

 137. Min mor inspirerer mig til at være kreativ. Mine forældre har aldrig haft meget at gøre godt med, bl.a. fordi min mor har prioritet at arbejde deltid for at være sammen med alle 6 børn. Alligevel er deres hjem altid smukt, der er altid god mad og vi har altid været pænt klædt på.
  At få meget ud af lidt, det er kreativitet

 138. Det er når jeg går, helst alene eller med hunden. Uden lyd i ørerne, bare omgivelserne. Skoven, markerne, villakvarterer eller byen – de kan alle sammen inspirere.
  Det er ofte små ting, måden lyset falder, to farver sat op mod hinanden, smukke detaljer eller et brudstykke af en samtale.
  Hverdags-poesi i ord og billeder

 139. Min moster, der ligesom jeg ikke kunne komme ind på drømmestudiet, men som så fandt alternative veje frem til det arbejde der gjorde hende glad :) Med tidens uddannelsesræs hvor alle skal have et snit på over 12, er det motiverende og inspirerende at se at ens liv ikke stopper hvis man nu får det :)

 140. Min veninde Sofie er meget inspirerende for mig. Hun er sådan en typer, der får ting gjort! :-)
  Det hjælper ikke noget at gemme 117 forskellige pins på Pinterest, hvis man aldrig giver sig i kast med tingene – og det skubber hun mig til; at komme i gang med at lave champagneglas med guldprikker, at male med vandfarver… Eller at gå ALL IN på Thailandsk-aften med mad, buckets og udsmykning – selvom vi bare er hende og jeg.
  Derfor – men ikke kun derfor – er hun en stor inspiration for mig!

 141. Jeg bliver meget inspireret af ældre bygninger og klassisk design. Det er noget af det smukkeste jeg ved, og jeg synes at de to ting bringer så meget stemning med sig, og ikke kun noget smukt til øjnene.

  Derudover inspirerer de skiftende årstider, og hver årstid har sine egne helt fantastiske sider

 142. Min bedste veninde Laura inspirerer mig! Hun er utroligt kreativ; strikker, syer, maler, laver sine egne cremer, farver sit eget garn, og jeg kunne godt skrive flere ting. Hun er bare sej! Og så er hun faktisk også dygtig med et kamera, så vi har været på ture sammen for at tage billeder af omgivelserne. Det er sjovt at se, hvor forskelligt samme motiv kan portrætteres. :)

 143. Egentlig anskuer jeg ikke mig selv for at være kreativ – tværtimod desværre. Gad virkelig godt at kunne inspirere og give mine børn flere kreative stunder. Heldigvis, så er de ofte ret kreative selv – det ses ofte i forbindelse med de tegninger de laver. Det er nogle gange til en helt tegneserie følgeton :-) Det kan inspirere mig at se dem være kreative og tro på det! Men ellers er det årstiderne som giver mig lysten til kreative stunder – tror det hænger sammen med den nye “scene” og alt det der venter forude som giver energi og lysten til at gøre noget nyt og anderledes :-)

 144. Mine medstuderende inspirerer mig helt vildt. Jeg læser til arkitekt, og da jeg startede på skolen, var jeg godt klar over at jeg ikke havde den samme store kreative baggrund som mange af de andre, men jeg lod mig ikke skræmme. Jeg lytter og lærer og lader mig inspirere, og ikke mindst udfordrer jeg mig selv hver dag til at prøve nye redskaber, metoder osv. Det er inspirerende at se, hvad man kan opnå, når man ikke er bange for at udfordre sig selv og prøve nyt. Idag er jeg et sted, jeg aldrig havde troet, jeg ville være, inden jeg startede på skolen.

  Jeg håber dette kamera kan give mig mange flere nye udfordringer og derved inspirere mig til at blive endnu dygtigere til mit fag! ;-)

 145. Min bedste kreative øjeblikke kommer af at have øjnene åbne hver dag, om det så er midt i byen, i parken eller på ferie, så byder verden altid på en masse potentielle muligheder, som man ikke skal være bange for at gribe og forme videre på!

 146. Først og fremmest min datter. Derefter naturen og egentlig bare alle mulige små ting i hverdagen. Den måde lyset rammer vores spejl i entréen, hvordan vores teaktræskommode føles og dufter. Min datters rødlige smukke hår…

 147. Jeg bliver ofte inspireret når der er mulighed for at bryde hverdagens trygge rammer, og opdage nye sider af verdenen. Jeg bliver kreativ inspireret af at rejse både langt væk og tæt på.

 148. Kære Emily
  Sikke en fin konkurrence.
  Hos mig er det livet selv, der inspirerer mig. Altså, hvad der sker i mit liv.
  Lige for tiden er døden tæt inde på livet, idet jeg har mistet hele tre personer inden for to en halv måned. (min mormor og morfar og en kær veninde). Det skaber ustyrlig meget kaos, men også kreativitet. Min venindes datter på 10 år er jeg blevet endnu tættere med efter hendes mors død, og vi laver tit fantastiske kreationer til hendes mors gravsted. Kreationerne er samtidig en måde at tale om og bearbejde sorgen på.

  Livet og døden er hinandens modsætninger, men begge meget inspirerende. Mvh Stine

 149. Der er mange der inspirerer mig.
  Mine børn gør, i forhold til at tage skønne billeder af dem, lave kreative ting til deres værelser samt klippe, klistre og tegne sammen med dem.

  Blog/instagram m.m. giver mig også meget inspiration til at være kreativ, har en lang liste med ting jeg gerne vil have lavet, det er blot tiden der mangler.

  Hvad angår mine børn forsøger vi selv at være kreative og tage fine billeder af dem, så vi ikke skal til en dyr fotograf. For tiden er jeg ved at lave en fotobog til min søn. Bogen skal indeholde billeder af hele vores familie samt angivelse af deres navn og titel (farmor, farfar m.m.), derudover skal der være en masse billeder af min søn og ting han kan lide. Min datter fik sådan en bog af os da hun var 1½ år og hun elsker den. Vi havde et godt kamera dengang og billederne var så fine. Denne gang har vi kun vores telefoner, så billederne er ikke i særlig god kvalitet. Ville elske at bruge dette kamera til at tage billederne med til bogen.

 150. Min største inspirationskilde pt er uden tvivl en lektor jeg har haft fornøjelsen af at have som vejleder på universitetet. Jeg er enormt inspireret af hvordan hun på farverig og charmerende måde formår at være sig selv, i hvad der af og til kan forekomme som en grå akademisk verden ;) Jeg bliver blandt inspireret af hendes slides til forelæsninger, som altid er æstetisk smukke og fanger øjet. Hun interesserer sig meget for fotografering i sin fritid, og jeg tror, at det er denne interesse som gør, at hun har en unik sans for detaljer. Efter jeg har haft fornøjelsen af at have hende som vejleder, hvor vi af og til også drøftede hendes passion for smukke omgivelser og forevigelse af disse, finder jeg, at jeg er blevet bedre til at lægge mærke til en smuk solopgang, et flot træ med frost på bladene med videre. Jeg er begyndt at indfange disse magiske øjeblikke (eller forsøge på det i alles fald), men det er som om, at min højtelskede iphone ikke helt formår at indfange magien.

 151. Mit studie som psykologistuderende inspirerer mig! Både gennem den litteratur, læser, men også gennem de dejlige, velreflekterede mennesker, jeg omgiver mig med hver eneste dag på studiet. Ligeså inspirerer rejser, bøger, musik og skoven mig!

  Min kæreste og jeg skal ud at rejse om en måned, når jeg har afleveret mit speciale og har endnu ikke et kamera. SÅ den her konkurrence er lidt af et drømmescenarie!

 152. At være kreativ handler i min verden også om at turde gøre noget, som ikke mange andre gør. Jeg har to mennesker i mit liv, der konsekvent gør det. Min veninde Charlotte, der vendte ryggen til et langt liv fyldt med uddannelse og en (vellønnet) karriere som læge, for at udleve sin drøm om at være selvforsynende. Nu lever hun et liv med geder, spirende grøntsager, hjemmelavet ost og meget mere. Og min veninde Helle, der har en utrolig power i alt hvad hun gør. Hun får ideer hele tiden og så løber hun med dem. Nu har hun sagt sit job op for at lægge alt i sin iværksætterdrøm. Man behøver ikke sige sit job op for at være kreativ, men de to kvinder handler på deres drømme og man ved aldrig helt, hvad de finder på næste gang. Jeg tror aldrig, jeg kommer til at tage en beslutning som dem, men at være sammen med dem giver mig modet til at følge mine ideer og stå ved dem.

 153. Der er mange ting der sætter kreativiteten i gang hos mig, men især især at kigge på andre folks fotografier. Samtidig læser jeg litteraturvidenskab, så der skal også inddrages noget kreativitet ;)

 154. Jeg føler mig generelt i stand til at være kreativ, når jeg er tryg, fri og glad :) Det kan de fleste nok nikke genkendende til. Derfor er det vigtigt for den (min) kreative proces, at jeg har det godt, der hvor jeg er. Så slapper jeg af og er åben over for nye indtryk – og kan selv forme et udtryk :)

 155. Min mand. Jeg går i den tro, at jeg er det kreative individ herhjemme. Men når jeg lufter mine tanker og ideer, beviser han gang på gang, at han er min ligemand, ved at videreudvikle på mine ideer og tage dem til et endnu vildere niveau. Jeg elsker ham for at være så openminded og eventyrlysten, at intet er for stort eller småt!

 156. Sikke et fint indlæg og interview.
  Min kollega Tina er super kreativ og har bla. lært mig at hækle:) Hun bor SÅ lækkert og har inspireret mig til at lave forskellige DIY projekter herhjemme.
  Min kæreste er det mest tålmodige og pragmatiske menneske jeg kender – han inspirerer mig til at blive et bedre menneske<3
  Min pixi nevø på 5 år har et dejligt barnligt-naivt syn på verden og kommer med de mest fantastiske udsagn. Gennem leg og grin inspirerer han mig til at give lidt slip og huske på at lege og have det sjovt.
  Min søster har et job hvor hun reder liv – jeg er SÅ stolt af hende og hun inspirerer mig til altid at gøre sit ypperste<3

 157. At rejse er min største inspirationskilde til, at være kreativ.

  Kultur, musik, mode og udtryk fra varme strande, hektiske storbyer, stejle isbjerge eller mangfoldige menneskemængder sætter den kreative process igang.

 158. Det gør i bloggere faktisk!
  Særligt på fotografifronten bliver jeg meget inspireret af jeres billeder og har typisk billeder jeg har set på forskellige blogs i baghovedet når jeg selv tager billeder. Det kan være alt fra farver, vinkler, dybde i billedet, motiver mv. Det inspirerer mig simpelthen til at være kreativ og prøve at tage smukke billeder :)

 159. Det er egnetlig alt omkring mig der kan gøre mig kreativ; mennesker jeg kender og møder som inspirerer mig, men ellers alt hvad jeg ser og hører som kan være en inspiration – hvad end det er i noget helt konkret og fysisk eller hvis det er mentalt og på den tænkende måde, så jeg bliver inspireret af at have en anden tilgang til tingene eller se på livet med et nyt syn.

 160. Du har fået nogle tanker i gang – hvad inspirerer mig egentligt; jeg er kommet frem til, at det er de små ting, der samtidig gør mig glad – præcis de samme ting, jeg har lyst til at tage billeder af – en flot forside på en bog (stemmer på ´Kafka på Stranden´af Haruki Murakami til læseklubben :) ), modemagasiner, naturen, mine hunde og min grønne jungle herhjemme :) Elsker, år det lykkedes mig at skabe ro i kaos på billeder – for det er vores liv :)
  Har længe ønsket mig et godt spejlreflekskamera, da jeg indtil videre, altid kun har taget billeder med mine mobiltelefoner – og spare op-processen er i gang – men det kunne være det vildeste at vinde – for så kan opsparingen gå til det nye Tommy Hilfiger ur, som jeg også er ret så forelsket i ;)

 161. Uh, min kreativitet sparkes op i gear, når jeg besøger Etsy eller Instagram. Folk har de mest kreative og nytænkende idéer og vinkler, at man ikke andet end vil have det/prøve det/se det/lave det. Jeg elsker det!

 162. Jeg bliver inspireret af mennesker, måske især kvinder, der tør. Tør tage et ansvar og gå forrest. Jeg bliver også inspireret af mennesker, der virkelig kan fange mig, når de står og forelæser eller fortæller om deres arbejde, emne, motivation eller gnist. Når mennesker i det hele taget er grebet af noget synes jeg virkelig det inspirerer til, selv at dykke ned og blive bedre.

 163. Hej Emily

  Jeg ved ikke helt, om man i mit tilfælde, kan tale om, hvad eller hvem, der inspirerer mig til at være kreativ. For kreativiteten kommer helt af sig selv. Lysten til at være kreativ og at tænke i nye og anderledes baner kommer indefra. Herefter kan inspiration dog være nødvendigt for at følge mine ideer og tanker til dørs. Og hvor er internettet dog en god opfindelse i den henseende. Man taster bare sine umiddelbare tanker eller ideer ind i et søgefelt, og så er man hjulpet godt på vej til at nå hele vejen i mål med sin kreativitet. Herudover, bliver jeg altid ekstra inspireret, når jeg er hjemme hos min mor. Som følge af lange kræftforløb, er min mor begyndt at male. Nu er hun rask og er næsten fuldtidskunstner. Dét inspirerer mig!

  Hav en dejlig dag! :)

 164. Jeg bliver altid utrolig inspireret når jeg tager på Louisiana, der er et af mine yndligsmuseer! De har så mange fine udstillinger og stemningen deroppe er helt fantastisk, og når jeg er deroppe får jeg altid lyst til at være kreativ. Næsten uanset hvornår man er deroppe kan man finde et nyt og spændende motiv at tage billeder af! :)

 165. Alt det nære i mit liv inspirerer mig til at blive bedre… bedre mor, bedre kæreste, bedre veninde…

 166. Jeg inspireres til at være kreativ, når jeg gerne vil gemme gode minder. Fx har jeg funder en smuk, læderombundet bog ved et tilfælde, og jeg har sådan en lyst til at få lavet en fin scrapbook ud af det. En bog, som, når man åbner den, så kommer man ind i en helt anden verden, en verden af minder, personer, begivenheder, sorger, glæder. Alt det, som hører livet til. Sådan en bog, ville jeg gerne have, og vil jeg virkelig kunne udfolde min kreativitet i!

  Jeg tror der ud over, at jeg også inspireres af detaljen. For med fotografering er det netop detaljen man kan fokusere på, og få noget uendelig smukt frem, som man ikke havde set, da man bare stod og kiggede på det fra sit almindeligt perspektiv. Og fotos hjælper mig netop til at få et nyt perspektiv, se nye ting, eller se gamle ting på en ny måde – og den glæde man får, når det lykkedes er helt fantastisk.

  Så jeg tror egentlig, at jeg bliver mere kreativ, jo mere jeg får lov til at lege med personlig formidling af minder – som fx dette kamera måske ville kunne hjælpe mig en del med. Mit eget Nikon D3000 fra 2009 kunne godt bruge en opgradering!! :)

  Tak for en god og fin blog!

 167. Min inspiration kommer tusind steder fra. Fra andre bloggere som dig, Emily (ja, det lyder lidt tacky, men jeg mener det!), inklusive sociale medier, særligt instagram.
  Men også i høj grad fra naturen, vejret, fra rejser i lande med smukke dufte, fra romaner (jeg samler på ord og elsker selv at lave nye kombinationer, der giver mening), fra digte og fra mennesker, jeg møder på min vej.

 168. For mig er der forskellige former for kreativitet. Du selv og et par andre blogger-kvinder er inspirerende til at være karriere-kreative, at turde gå efter det, jeg drømmer om. Det at se nogen, der har knoklet sig til deres drømme (det lyder ofte på jer, som om I er meget glade, og at der hvor I er nu, var en drøm på et tidligere tidspunkt), synes jeg er inspirerende. Ellers så er min mentor en kæmpe inspiration, han har eksempelvis lært mig, at det er ok at kæmpe for karrieren, og at jeg ikke bare “skal væbne mig med tålmodighed”, som så mange andre siger. At turde kæmpe for det, og at ville noget kræver, at jeg tænker kreativt.

  Og så er det heller ikke helt skidt med en arkitekt-kæreste :) Der flyder også lidt kreativitet imellem ham og mig. Eksempelvis i glæden ved at tage billeder og lege med motiv og kamera.

 169. Jeg er ikke selv kreativt anlagt overhoved, men særligt én af mine veninder er virkelig god til at se farver og detaljer, som jeg ikke ser. En dag sammen med hende kan betyde, at jeg beskuer verden anderledes, og så er hun tilmed virkelig sød :)

 170. Lyst’en og inspirationen til at være kreativ, den kommer fra min mor, som desværre ikke længere er hos os. Jeg er vokset op med hendes kreative udfoldelser på symaskine og strikkepinde.

  P.s. jeg tror den reklame der er på din side lige nu fra MappStore, gør din side meget langsom – har nemlig ikke problemer på andre sider.

 171. Jeg inspireres meget af min mormor. Hun er opmærksom, fordomsfri og opmuntrende, og det har lært mig noget ret vigtigt om kreativitet; at den ikke kun har ét ansigt. Vi kan godt have en tendens til sommetider at føle os lidt presset af andres kreativitet, fordi vi måske ikke kan genkende dén hos os selv. Hvad vi så overser er vores egen kreativitet, og det er da lidt en skam. Så lad os fejre kreativiteten og dens mange ansigter og lad os inspirere hinanden med vores forskelligheder!

 172. Jeg får inspiration fra flere sider, mine kollegaer tvinger mig, på den bedst mulige måde, til at tænke kreativt i min hverdag, hvor mange projekter og stramme deadlines præger vores hverdag i den marketingafdeling jeg arbejder i. Vi formår at udfordre hinanden til at tænke nyt og innovativt og samtidig have det sjovt med det.

  Derudover finder jeg inspiration i mine super seje powerveninder og deres måde at takle deres hverdag på, min familie, blogs, magasiner og min træning og ikke mindst internettet, der aldrig formår at svigte, på godt og ondt…

 173. Jeg har den mest fantastiske kollega, der gang på gang overrasker med virkelig kreative løsninger på stort set alt mellem himmel og jord.
  Hvem skulle tro, at interne arbejdsprocesser rent faktisk kan blive spændende?
  Min kollega har formået at gøre det muligt, og det er FANTASTISK..:)

 174. Jeg bliver meget inspireret af andres liv, deres historier og måder at gøre tingene på. Helst mennesker der er anderledes og langt fra hvordan jeg selv er og gør. Jeg er altid nysgerrig og har ti tusind spørgsmål, fordi jeg er oprigtigt interesseret!

 175. Sikke en dejlig vild konkurrence – du får de gode samarbejder i hus :-) Det er noget så oplagt som kunst, rejser og madoplevelser, der inspirerer mig. Jeg kan godt lide at sætte være krativ med perler og snor, tage billeder til insta eller at eksperimentere med mad. Jeg synes det er så hyggelgit at dimse med et eller andet og nørde lidt med tingene. Og det får jeg altså mest lyst til, når jeg har fået input udefra – for det er nemlg rigtigt, at man godt kan hjælpe kreativiteten lidt på vej :-)

 176. Jeg kan slet ikke sætte fingeren på én ting, der inspirerer mig. Jeg bliver inspireret af alt muligt, og det skifter hele tiden. Bøger, billeder, film, mit studie, mine forældre, mine veninder, rejser eller drømme om rejser.

  Lige for tiden inspirerer samtaler med mine veninder mig dog helt vildt. De er alle nogle seje kvinder, der på hver deres måde kæmper for at gøre verden til et bedre sted at være. De inspirerer mig til at være et bedre menneske og stille spørgsmål både indad og ud udad. Mine tanker kredser meget om forskellen på at “burde gøre” og så “gøre”, og hvordan jeg kan gå fra førstnævnte til sidstnævnte, men stadigvæk gøre det på min egen måde.

 177. Udfordringer. Lidt i tråd med det, hun også siger i indlægget (og hun lyder også ret sej, hende Lou), så er det når en opgave skal løses, at jeg bliver kreativ og tænker – make it work :)

 178. Bøger, film og musik inspirerer mig udi tankegang og livsførsel, men det er videoer på youtube, der inspirerer mig til selv at komme i gang med at producere og formidle. Det kan være alt fra Steve Roggenbuck forbi Claire Marshall til diverse rejse-vlogs, der minder mig om alle de fine oplevelser og følelser, der er at finde. Derude. På den anden side af specialet. I meget lang tid har jeg bare suget til mig af inspiration, og nu kan jeg næsten ikke vente længere med selv at skabe et bidrag :D

 179. Skønt indlæg – og apropos, så var det inspirerende at læse om dygtige Lou.

  Det er typisk folk, der gør sig umage, som inspirerer mig. Og så er det egentlig ret forskelligt (og ligegyldigt), hvad de laver. Men at-gøre-sig-umage er en skill, der kan mærkes – og som smitter.
  Det er blandet andet også derfor, at jeg er vild med din blog :)

  Og jeg synes også, at jeg opnår de bedste kreative resultater, når jeg gør mig umage. Uanset om det så gælder strikketøjet, arbejde eller et pænt billede til Instagram.

  Her, er nogle af mine kilder til inspiration: din blog, Hanna Stefansson (svensk blogger), Pinterest, geniale reklamer, god litteratur, Interviews med dygtige personer, Folk med flid, Weekendavisen, Iværksættere, mennesker med masser af varme og kærlighed, gåture – og naturen.

 180. Årstiderne giver mig inspiration til at være kreativ. Lige nu foregår det derfor mest indendørs, men jeg er allerede i gang med at tegne og planlægge haveomlægning – og kan ikke vente med at komme i gang :)

 181. Min far, mit studie, de omgivelser jeg befinder mig i eller de materialer der er til rådighed.
  Min kreativitet udspringer ikke af en ting men jeg bliver inspireret af det som er omkring mig.

 182. Mit ønske om at skille mig ud, inspirerer mig til at være kreativ. Det kan måske lyde lidt abstrakt, men i en verden hvor trends har hånd om alle (nu spiser vi alle overnight oats, nu går vi alle kun kamel-farvet-tøj, nu køber vi alle Royal Copenhagen), så elsker jeg at skille mig ud – (hvordan kan man ellers spise morgenmad, hvad kan man ellers have på, kan man egentlig servere mad på andet end musselmalet?).

  Og det er ingen kritik, for overnight oats er lækkert og nemt, kamel-farvet tøj flot og Royal Copenhagen helt klart smukt – det er bare omvendt inspiration :)

 183. Åååhh!! Mit hjerte hamrer afsted af bare spændthed over at vinde det kamera :D

  Hmm. Det er faktisk et rigtigt svært spørgsmål.. Egentlig har min kreativitet altid været meget mit kendtegn; jeg er den eneste kreative i min familie, og helt fra jeg var lille har jeg været engageret i alverdens forskellige kreative projekter helt fra ”bjørne-tegnings-kursus” til de andre børnehavebørn, til de fantasifulde historier jeg skrev igennem første del af min folkeskoletid, til da jeg begyndte at lære mig selv at spille guitar og skrev min egen musik, til nu at fotografere. Så egentlig er kreativiteten aldrig noget jeg er blevet opfordret til af andre, ligeledes som jeg ikke har søgt den så meget i andre – det er bare en naturlig del af mig, som jeg ikke rigtig har styr over. Men skulle jeg nævne nogen der inspirerer mig fotografi-mæssigt, så er det dig, Emily ;) Du tager så gudesmukke billeder! Jeg bliver altid i sommerhumør når jeg kigger på din blog, og jeg ønsker virkelig at gøre kunsten efter – desværre duer mit eget Olympus Pen ikke helt til de billeder hvor baggrunden bliver sløret og man får det der meget naturlige foto som øjet selv havde set det, så jeg ville synes det var så fantastisk at få mulighed for at tage min fotografering til næste skridt. :)

 184. Det var dog den lækreste konkurrence (:

  Der er egentlig mange ting, der inspirerer mig – men mest af alt (selvom det er lidt bredt), så inspirerer det mig, når jeg oplever. Det kan være alt fra en længere rejse til en sen aftengåtur med min kæreste i hånden og nogle gode snakke. Derudover inspireres jeg – som mange andre – af blogs, magasiner, gode bøger – ting, der jo i princippet også kan gå for at være oplevelser! Så kodeordet for min inspiration til kreativitet må være “OPLEVELSER”.

 185. Min far, uden sammenligning! Han er den mest kreative tømrer jeg kender, som aldrig fik gravet den arkitekt han har i maven, frem. Lige for tiden er vi igang med at renovere min lejlighed, og han har så mange sjove og finurlige idéer, som bygger oven på mine finurlige idéer, og sammen giver det den sjoveste arbejdsprocess :)

 186. Mine voksne piger inspirerer mig meget, især med deres meninger/holdninger som afgjort kan være noget anderledes end dem jeg selv havde i deres alder!

 187. Det er i høj grad internettet der inspirerer mig til at være kreativ. Når jeg ser ting på blogs/pinterest der giver mig ideer og flotte billeder der inspirerer :)

 188. Jeg elsker arkitektur og design, fordi det afspejler samfundet på et givent tidspunkt. Jeg bliver altid helt vildt inspireret af den måde, som tidligere generationer har valgt at spejle og føle udfordringer, der var karakteristiske for tidspunktet.

 189. Min veninde Sara. Hun læser til møbeldesigner og kreativ ud over det sædvanlige. Både i kraft af sit felt, selvfølgelig, men også i hendes tilgang til livet. Hun ser verden på en helt anden måde end en akademiker som jeg. Hun ser udfordringer og løsninger i alt fra en svejsning af et bord eller en samling af en stol, til hvordan hun skal tackle en sur veninde. Gennem Sara har jeg lært, at verden ikke er sort/hvid, men fyldt med vidunderlige farver – også bogstaveligt talt. Det er virkelig en gave at se verden sådan, og det er jeg så glad for, at hun har lært mig.

 190. Min kæreste. Han går meget op i sin hobby med at male små modeller, og når han bruger en hel weekend på at male, så går jeg i køkkenet og eksperimenterer. Det fine kamera kunne hjælpe os til at dele vores kreativitet med andre :)

 191. Det, der inspirerer mig allemest er de mennesker jeg omgiver mig med. De sætter tingene (og mig selv) i perspektiv, hvilket altid er med til at udvide min horisont.
  knus <3

 192. Jeg har i mange år søgt inspiration hos min mormor både når det kommer til kærlighed og forhold, arbejde, personlige ambitioner og livssyn. Min mormor var meget troende og alle hendes handlinger var betonet af kærlighed til livet og en stor gavmildhed. Hun var overbevist om, at der er mening med alting og så længe man gør sit bedste for sig og andre, så sætter man de rigtige fodspor på jorden. Hun havde altid gode råd, når man er fortvivlet eller stresset, og så var hun altid støttende om mine fremtidsdrømme og alle de forskellige projekter jeg kaster mig ud i bl.a da jeg ønskede at uddanne mig som fotograf og senere da jeg valgte at begynde at skrive børnehistorier ved siden af studiet. Det sidder stadig dybt i mig og jeg hiver det lige frem i hjertet, når jeg får brug for lidt vejledning eller inspiration.

 193. Jeg drømmer om at arbejde med kommunikation og sociale medier. Derfor er jeg i gang med et kursus i online marketing, hvor både andre kursister og underviserne inspirerer mig til at prøve mig frem og være kreativ på facebook og instagram. Jeg har også længe ønsket mig at lære dslr kamera, for det kan bare så meget mere og tager meget flottere billeder.

 194. Jeg bliver inspireret til at være kreativ, når jeg ser noget der får mig til at stoppe op et øjeblik – det kan være alt muligt; et solskinsglimtende vandhul i skoven, en farvestrålende salat eller en fed sweatshirt på en cool mor der formår at eje hele Strøget med sin baby på armen.
  Enten tager jeg et billede (desværre oftest med min telefon, da jeg ikke længere ejer et kamera – mit gamle gik i stykker for et par måneder siden), eller også går jeg hjem og tegner det jeg har set.

 195. Jeg bliver inspireret af rigtig mange forskellige ting og personer. Men nok mest af alt af andre bloggere og Instagrammere; jeg synes virkelig, der er så meget god kreativ inspiration at hente disse steder. Uanset på hvilket plan man lige føler for at være kreativ :)

 196. Jeg bliver sindsygt inspireret af naturen store glæder. Jeg studere geologi hvor klima, sten og vulkaner er i fokus og er drevet af naturfænomener. Nu er jeg snart færdig med min kandidat og skal ud og være arbejdsløs, vi takker den lave oliepris for ansættelsesstop i branchen, og glæder mig til at opleve naturen på tæt hold. Forhåbentlig med et bedre kamers, end mig oldgamle lyserøde digitalkamera, som har fuldt mig de sidste 8 år på div. byture og forfester.

 197. Min store rejsepassion! Jeg er altid i gang med at planlægge den næste rejse. Jeg prøver at undgå turiststederne, og at opleve de små skæve virkeligheder som man kan finde ud i den store verden. Om det er Berlin eller Kenya, så har jeg altid mit kamera med til at fange de helt specielle øjeblikke.

 198. Jeg vil syyyyyyygt gerne vinde det spejlrefleks!
  Min kreativitet bliver nok inspireret mest igennem et mix af musik og natur+by. Man har jo altid wifi ved hånden, men sociale og moderne medier kan godt sætter en stopper for min evne til at tænke frit. Det kan jeg til gengæld, når jeg lytter til musik og betragter det, der er omkring mig. Jeg øver mig på fordybelse og ro og bliver hver dag bedre til at tænke frit, og det, kan jeg mærke, er rigtig godt min kreative sans. <3

 199. Mine veninder inspirerer mig til at være kreativ. De er død seje og har altid gang i nogle anderledes projekter inden for deres eget felt. Vi er i gang med at uddanne os i meget forskellige retninger, men kreativiteten er den samme hvad end det er idræt, lærer, sociologi eller fysioterapeut. De har lyst til at gøre noget med det, og det smitter af!

 200. Lange, ensomme gåture hvor tankerne får lov til at flyve. Naturen er altid inspirerende, men jeg finder også meget inspiration i arkitektur. Eller ved at kigge på mennesker. Museumsbesøg, instagram og Pinterest er også altid god til lidt inspiration :)

 201. Det gør min lillebror. Han er autodidakt fotograf og bor lige nu i Paris og er i stand hos et af de store parisiske agenturer. Han er sindsygt inspirerende og arbejdssom!

 202. Dejligt indlæg med en fin og inspirerende Lou.

  Jeg bliver ofte inspireret af arkitekturen i København. Her finder jeg meget inspiration i, både til at lave kreative kampagner på mit job, indretning og til at sammensætte outfits. Det kan være et snit eller en farve som tricker ideen:-)

 203. Mange ting inspirerer mig og jeg kunne ikke vælge én ting, så det bliver én lang pærevælling af ting.
  Mennesker, natur, dyr, BØRN, musik, pinterest, blogs, instagram, livet, projekter, bagning, bøger, billeder, gåture i det fri, motion, film, spil og meget meget mere! :)
  Krydser fingre for at jeg vinder kameraret, så jeg (måske) kan inspirere andre og få kick startet min blog!

 204. Jeg bliver meget inspireret af min by – København. Alle de små hjørner og gyder eller en tur rundt om Søerne i solskin. Gakkede opslag på lygtepælene, søde mennesker, der hænger varmt tøj op til de hjemløse, et stort gavlmaleri. Prøver altid at huske på at kigge op – på alle de smukke detaljer, der præger middelalderbyen og brokvartererne. En tur alene i biffen eller på en udstilling, hvor man kan suge til sig. Historiens vingesus der møder det moderne, bankende byhjerte.

 205. Min bedste veninde, Emma Rosa, inspirerer mig gang på gang.
  Hun er nærmest essensen af kreativitet, og hun finder altid på finurlige ideer og projekter.
  Da jeg var mindre misundede jeg hende for hendes kreativitet. Hun malede altid LIGE lidt pænere eller lavede mønsteret på perlepladen mere opfindsomt end mig. Men efter vi er blevet voksne er misundelsen blevet til beundring. Hver gang jeg er hjemme hos hende bliver jeg inspireret af hendes kreative påfund. Hun kan forvandle selv de mest simple ting som blade og grene fra skoven til de smukkeste kreationer.
  For nylig lavede hun et af værelserne i hendes lejlighed om til et “krea-værelse”. Det er som at træde ind i bobbel, hvor man glemmer tid og sted. Her er tid til nærvær, fordybelse og kreativitet. Her bruger vi mange timer sammen, hvor vi sludrer, drikker te og udfolder vores kreative evner :-)

 206. Min kæreste er klart et af de mest inspirerende mennesker i mit liv. Han er på mange måder stik modsat af mig, da jeg er en hardcore naturvidenskabelig type, som holder af at forske i et laboratorium – min kæreste derimod er den kreative type, der forsøger at gøre musikken til sin levevej, og han lykkes tilmed med det.
  Det er virkelig horisontudvidende og enormt inspirerende at se, hvordan hans dedikation overkommer alle de udfordringer, som jeg ikke engang ville kunne tage op, fordi et “jamen!” ville opstå i mit hovede og spænde ben. At se ham klø på med krum hals, selvom intet er givet og det meste er dybt usikkert, er noget af det mest fascinerende jeg som lille tryghedsnarkoman kan være vidne til – og noget jeg respekterer ham dybt for.
  De dagelige inputs han kommer med udfordrer mine gængse tankemønstre og får også de kreative sider frem i et ordensmenneske som mig. Derfor har jeg nu også selv taget musikken op, samt genfundet min kærlighed til fotokunsten igen – desværre har jeg kun et gammelt analogt kamera, men ikke længere adgang til et mørkekammer, hvorfor et spejlreflekskamera ville være en helt fantastisk gave.

 207. Det, der inspirerer mig allermest, er mennesker, der formår at røre dig helt inde i din kerne, og som vender dit verdensbillede på hovedet. Det er noget som bl.a. min dansklærer i gymnasiet har gjort (og det er hans skyld at jeg idag læser engelsk), og som også skete (på en anden måde), da jeg lærte min kæreste at kende. At være i stand til at flytte folks perspektiv og verdensbillede, dét synes jeg er inspirererende og giver mig blog på tanden.

 208. Jeg finder min inspiration mange steder og hos mange mennesker.
  Fornylig sad jeg sammen med en veninde og hendes lille datter på 2 år, min veninde og jeg havde fundet papir og farveblyanter frem, og min venindes datter hyggede sig, men ville også have, at vi skulle tegne. Jeg tegner meget, men kun når jeg sidder alene, men hun elskede, at jeg tegnede sammen med hende, og jeg tegnede små figurer og prinsesser i fine kjoler, og Shaun the Sheep, som hun elsker. Det inspirerede mig helt vildt, at sidde sammen med hende og tegne. Der var så meget umiddelbar glæde udløst af kreativitet, som jeg virkelig nød i øjeblikket, og som jeg kunne tage med mig.

  Ellers finder jeg min inspiration i så mange ting, jeg læser utrolig meget, og min læsning inspirerer til at skrive både på blog og små skønlitterære tekster, der gemmer sig i skuffen i skrivebordet. Jeg synger i kor, og musik er en kæmpe del af mit liv, hvor kreativiteten virkelig kan få udløb. Og endelig elsker jeg at tage billeder, bogbilleder til bloggen, billeder til fester og billeder af blomster.

  Sikke en fantastisk konkurrence <3

 209. Det gør helt sikkert naturen!
  Den er så smuk og tænk bare hvor mange andre den også har inspireret:
  Fuglens flyveteknik efterlignes af flyvemaskiner.
  Burre snerre (plante) inspirerede til velcro-lukning og naturen inspirerede Claude Monet til smukke malerier.
  Og den inspirerer MIG til kreative løsninger og til at se livet i et større perspektiv.

 210. min familie og mine veninder har altid inspireret mig meget. og madblogs og kogebøger er især en stor inspirationskilde

 211. Alt, tror jeg egentlig! Alle de små og store ting jeg møder i min hverdag kan pludselig sætte en idé eller kreativitet i gang. Mit danskstudie inspirerer mig til at blive dygtigere med sprog og skrift, min mor og min mormor inspirerer mig til at være kreativ med håndarbejde, min far til at være kreativ i min hjerne, med mine tanker og mit livssyn. Lyset på en smuk dag, en flot farve på et hus, et sjovt navn jeg hører på en gåtur – rigtig mange ting kan sætte gang i kreativiteten hos mig :)

 212. Jeg er lige nu i behandling for anoreksi , som jeg har kæmpet med i 14 år… Jeg elsker at dyrke motion med kan ikke styre det.. Så jeg prøver at finde min kreative side frem .. Mine malerier ligner børnetegninger

  1. Jeg er lige nu i behandling for anoreksi , som jeg har kæmpet med i 14 år… Jeg elsker at dyrke motion med kan ikke styre det.. Så jeg prøver at finde min kreative side frem .. Mine malerier ligner børnetegninger , Så jeg er gået over til at male i voksenmalebøger .. Men jeg elsker også at tage billeder, og arvede min fars gamle Nikon som havde 11 år på bagen og som desværre stod af for noget tid siden .. Og da jeg jo går sygemeldt og er på ressourceydelse, Så der ikke råd til et nyt desværre . Jeg venter på indlæggelse og skal indlægges i Roskilde lige ned til fjorden .. Det ville være rart at kunne bruge lidt tid på at tage billeder under indlæggelsen og blive inspireret til at se hvor smukt livet kan være, gennem billederne .

 213. Jeg er psykologistuderende, så jeg bliver i høj grad inspireret af psykologer og psykiatere. Det lyder måske lidt skørt, men de inspirerer mig med deres forskellige tilgange til faget og til mennesker. Jeg hiver lidt ud af dem alle og gør til mit eget, så jeg kan blive den bedste ‘psykolog-udgave’ af mig selv. :)
  Derudover holder jeg meget af at høre folk fortælle deres historie. Det er utroligt inspirerende at lytte til mennesker, som har oplevet noget særlig eller overlevet noget ubærligt. Såsom død, sygdom eller en hård barndom. Gang på gang bliver jeg overrasket over, hvor meget mennesker kan overleve og bære på sig. Jeg tror på, at uanset hvor meget lort (undskyld mit sprog) et menneske oplever, så har det altid mulighed for at få et godt liv.
  Det inspirerende ved mennesker, der har overlevet er netop at høre HVORDAN, de klarede den. Den form for viden kan man nemlig bringe med sig ind i terapirummet og inspirere og hjælpe andre med.

 214. Især andre kvindelige bloggere (såsom dig, Christina Dueholm og min veninde, Amy Dyrholm) og kvindelige youtubere (såsom Zoella og Tanya Burr) inspirerer mig til at være kreativ. I har alle et professionelt og personligt udtryk i alt, hvad I laver, hvilket jeg synes er en god kvalitet og noget, jeg selv stræber efter på min blog.

  Jeg har lige nu et Olympus digitalkamera, som egentlig ikke er dårligt, men det er heller ikke godt og jeg ville gerne forbedre det æstetiske udtryk på min blog og youtube-kanal. Jeg krydser derfor alt, hvad der krydses kan!

  Og lige til sidst: Sikke en fantastisk konkurrence/give-away!

 215. Min søde dejlige kæreste giver mig inspiration til at tænke kreativt og udenfor stregerne. Vi er meget forskellige og derfor lærer vi rigtig meget af hinanden. Selvom det kan slå gnister, når man er sammen med sin modsætning, så er det virkelig også her at de helt sjove og skøre ideer opstår og de største grin. Min kæreste udfordrer klart mine grænser og får mig til at tænke i nye rammer og at hvis man drejer hovedet lidt på skrå, så ser den samme verden pludselig anderledes ud. Vi elsker at tage billeder sammen og det er en fed hobby at dele. Gå ud i København en eftermiddag og finde nye vinkler. I julegave fik jeg en hjemmeside af ham, så billederne virkelig komme til at fylde mere i vores hverdag. Men jeg mangler rigtig meget et kamera, da jeg lige nu bruger mobil eller låner et kamera, derfor en perfekt konkurrence og helt perfekt præmie!

 216. Kreativitet er jo en slags sans man kan lukke ned for og åben op for.
  I travle perioder har jeg ikke dyrket den, men det kommer jeg ofte til at fortryde.
  Det er lige som med kultur. Man bliver udsultet åndeligt, hvis man ikke oplever kulturelle ting ind imellem, en udstilling, koncert osv.
  Åndelig føde :-)

 217. Jeg bliver inspireret af at læse og kigge blogs med lækre billeder. Der er en stemning, som jeg gerne vil indfange på mine madfotos. Det er bestemt ikke let og jeg har kun kameraet i min telefon at gøre godt med. Så det her er noget af en drømme give away.

 218. Min mor inspirerer mig til at være kreativ! Vi snakker tit anretninger af mad, bordopstillinger, borddækning til sociale sammenkomster og mange andre spændende snakke omkring kreativitet. Håber at vinde kameraet så jeg kan forevige mange af de gode og kreative stunder jeg har med min mor.

 219. Sej, sej konkurrence, som jeg vildt gerne vil vinde! Min kæreste inspirerer mig hver eneste dag, fordi han altid formår at tage sig selv og sine kundskaber seriøst, uden at blive selvhøjtidelig – det er altså en kunst! Dét giver mig mere mod til at kaste mig ud i de kreative projekter, jeg har i hovedet, men sjældent kommer længere med :)

 220. Jeg bliver inspireret af mange ting – store som små. Det kan være et solstrejf i vindueskarmen, en gåtur gennem KBH, et smil fra en god venindes skønne dreng på 5 måneder, en interessant samtale med et andet menneske eller et varmt kram fra én, man holder af :)

 221. Kreativitet er nogen der altid har ligget i mit sind tror jeg, lige fra jeg som lille gik ud og lavede buketter af vilde blomster til jeg i dag syr, blogger, bager, tager billeder og alt andet kreativt. Min insperation kom nok i sin tid fra min mor, der altid har været kreativ og været rigtig god til at tage mig med i sit kreative univers. Sidenhen blev kreativiteten en slags tilflugt fra hverdagen med mobning, lavt selværd og en masser af tid alene – på en eller anden måde har kreativiteten og det at formå at skabe noget, hjulpet mig igennem livet på mange måder. Jeg er den typen der kan finde insperation i alt: en gåtur i den smukke natur med mine to hunde, et øjeblik alene med mig selv, noget min mand siger eller gør, bestemors gamle billeder osv. Men også kommer der en masser af insperation fra nettet – Pinterest, Instagram og andre bloggere, bl.a. din super seje blog! Det handler om at tør være sig selv og lade sig insperere uden at kopiere :)

 222. Min far inspirerer mig til at være kreativ – måske ikke på den typiske kreative måde, men hvis der er noget der skal laves eller bygges derhjemme, så laver min far det altid selv. Det har jeg taget til mig, og kan derfor også selv lave mange ting, og være kreativ med de ting jeg lige har til rådighed.

 223. Den måde jeg bliver inspireret allermest på, er min 4. klasse i praktikken. De børn er bare så kreative og de ved det ikke engang selv. Jeg bliver så rørt når jeg får små fine tegninger med hjem og andre finurlige hjemmelavede ting. Jeg vil ønske at jeg kunne tage billeder i mine timer af, hvad de alle sammen lærer. Mit kamera i min telefon er ødelagt så har kun mine mentale billeder. :)

 224. Jeg bliver meget inspireret af at rejse ud i verden! Forskellige kulturer, farver, temperaturer, stemninger og former. Jeg tror, det er sundt for kreativiteten, at få forskellige indtryk fra alle verdenshjørner :)

 225. Mest af alt min mor. Hendes tilgang til tingene er altid åben, og hvis der er noget, som for mig ser umuligt ud, så finder hun da ”bare” lige en løsning – er det sådan en generel mor-ting? Hun er fantastisk. Dernæst har jeg ufattelig mange gode og dygtige kollegaer, som altid er gode til at rose og komplimenterer, når noget er blevet gjort godt – og det er også inspirerende. Dét at de altid har ideer at proppe ned i posen er guld værd. Et kæmpe smil!

 226. Min veninde inspirerer mig, fordi hun er modig nok til at følge sine drømme, selvom det udefra kan være nogle ret risikable valg hun tager ift. økonomi, bolig, osv. Vi har kendt hinanden siden vi var 3 år, og hun har altid inspireret mig på forskellige måder – særligt ift. at vælge at udleve nogle af mine mere kreative sider, selvom at det ikke altid er det, der er mest “fornuftigt” i andres øjne :)

 227. Jeg bliver inspireret af naturen til at være kreativ – al den skønhed og grimhed på ét og samme sted… jeg elsker at studere træernes grene og kviste, jordbundens begyndende skud til nyt liv, fugle sang og vandens changeren.
  Og så mine filosofitimer på gymnasiet, for af en eller anden grund får jeg altid den største trang til at tegne, og gerne noget sammenhængende med hvad, vi taler om.. og måske det bare skyldes fagets finurlighed og min lærers sødhed :-)

  Glædeligt (snart!!!!) forår, kære Emily!

 228. Blogs, pinteres, instagram…. Jeg er vild med at være kreativ og jeg kaster mig altid ud i en masse forskelligt. Er f.eks. Lige gået igang med at hækle en kanin. Og jeg har ikk hæklet siden jeg var barn. Hah! Jeg elsker os at ta billeder, og har altid utrolig mange billedredigerings apps i håbet om at finde den aller bedste. :)

 229. Børn inspirer mig helt vildt meget til at være kreativ! Jeg hækler en del, og hver gang jeg er sammen med veninders eller familiemedlemmers børn, kommer jeg hjem med nye idéer til ting, jeg kan lave, der vil gøre dem glade eller gøre livet for deres forældre nemmere :) Det er blevet til alt fra bamser, rangler, uroer og barnevognskæder til hagesmække, skridsikre sutsko og knæbind, huer og sengerande. Skønt!
  Og på det mindre lavpraktiske plan inspirerer samvær med børn mig også altid til at slippe bekymringerne lidt og bare være til stede i øjeblikket :)

 230. Jeg bliver inspireret til at være kreativ, når jeg keder mig. I sådanne situationer får jeg både lyst til at male i malebog, hækle, rykke rundt herhjemme, tage flotte billeder (måske til Instagram) osv.

 231. Jeg bliver inspireret af mine børn, af den smukke natur der omgiver mig, af søde og sjove mennesker jeg møder på min vej, af god oplevelser, af dårlige oplevelser – ja af alt jeg møder i min hverdag.

 232. Jeg bliver inspireret af boligsider, blogs med kreative emner, jeg bliver også inspireret af min datter, som elsker at være kreativ med at lave sine egne billeder, så får man altid lidt inspiration. :)

 233. Når det kommer til hvad der inspirerer mig til at være kreativ, bliver jeg tit og ofte inspireret af blogs (såsom din), :D Men hvis det skal være udløst ærligt uden at lyde for ordinær og kedelig, så inspirerer naturen mig i stor grad! Det at gå ud blandt træer og ingenting og trække vejret dybt ned i lungerne, det giver mig inspiration og gode ideer, men ikke mindst giver det mig ro og enerigen til at arbejde på ting.

 234. Jeg inspireres helt vildt af naturen – og vejret! Uanset om det er skov eller strand, regnvejr eller blæsevejr, gråvejr eller i lyset af en fin solnedgang – når naturen får lov at være natur, og jeg har tid og ro til at nyde det, får jeg altid lyst til at være kreativ og skabe noget. Tidligere har jeg ladet kreativiteten komme til udtryk netop gennem et kamera, men siden min mor for nogle år siden blev inspireret af MIG og fik samme interesse og blev en enormt dygtig naturfotograf, har hun brugt mit spejlreflekskamera. Jeg nænner ikke at tage det fra hende, for hun har meget mere brug for det, men jeg savner at fotografere og ville være evigt taknemmelig for et nyt!

 235. Mit motto er: Intet input, intet output. Så for at være kreativ, få ideer og kunne udføre dem, kræver det, at hjernen har noget at arbejde med. Derfor går jeg til foredrag (seneste med Caroline de Maigret og fik det vildeste girl crush), på kunstudstillinger, læser magasiner og blogs, rejser og lytter til, hvad mine medmennesker siger.
  Jeg studerer pt., og underligt nok føler jeg mig allermest kreativ, når jeg har en eksamen lige om hjørnet – måske fordi ens hoved bare arbejder på højtryk, eller fordi den egentlig hellere vil lave noget helt andet :)

 236. Fedt at læse interviewet, kan godt lide guilty pleasure svaret :D

  Bloggere inspirerer mig til at være kreativ. Og også etsy, jeg elsker at klikke mig igennem etsy og se alle de flotte ting som man egentlig selv kan lave! (Hvis man havde tiden). Og så har jeg en veninde som jeg altid synes er mega kreativ og god til at finde på små finurlige idéer :) x

 237. Noget s trivielt som Instagram og blogs inspirerer mig. Smukke billeder (filter eller ej) gør altså et eller andet, og jeg får altid lyst til at gøre dem kunsten efter, når jeg virkelig finder nogle gode og inspirerende bloggere og/eller instagrammere ;)

 238. I mit daglige studie på medicin studiet havde jeg i en periode glemt hvordan det føles at være kreativ. Man bliver så hurtigt optaget af bare at lære en masse ting på et studie hvor alt er sat i faste rammer og kreativiteten egentlig ikke rigtig skal bruges. Andet end hvordan man på en kreativ måde formår at læse et semesters pensum på 2 uger ;) Men siden jeg er begyndt at forske indenfor patologi, hvor jeg dagligt sidder og ser på histologiske billeder af tarmene, har jeg pludseligt genfundet kreativiteten. Det kan man ikke undgå når man hverdag ser på de smukkeste farvede billeder af kroppens indre organer. Her opdagede jeg hvor utrolig længe siden det var at jeg selv havde været kreativ på den ene eller anden måde. Og det jeg tror jeg har savnet aller mest er at skabe noget man elsker… Jeg tror det vigtigste uanset hvad man laver er at have hjertet med, jeg elsker at tage billeder og håber på at kunne få lov til dette med et smukt værktøj som nikon kameraet jo er. Det er utrolig længe siden jeg har udfoldet mig på den kreative bane og glæder mig til at fortsætte med dette.

 239. Min søde farmor :) I en årrække kom jeg på besøg hver mandag, og kombinationen af manglende internet og min kreative farmor endte altid ud i et spændende projekt, hvor vi strikkede, syede osv.

 240. Det er svært det der med at skulle sætte ord på hvem der inspirere end til at være kreativ. For jeg synes faktisk at jeg er så priviligeret at have flere i mit liv som giver mig inspiration. Men opgaven lyder på at vælg en, så det må jeg gøre. Jeg må vælge min storbror, han er en klar inspiration for mig. Han har ikke alt tid valgt den nemme vej i livet, der har været en del omveje og en del gang hvor han har haft lidt svært ved at passe ind i de kasser som samfundet opstiller. Men hans helt store passion for at arbejde med lyd, lys, events og planlægning gør at han den dag i har opbygget et ret fint firma og snart er færdig med sin kandidat. Det som for mig er meget inspirerende er at han har formået at få kombineret hans hobby med hans passion, at han har turer træffe at valg om at det afgørende for ham i livet er ikke at bliver mega rig, men derimod at han hverdag kan stå op og lave noget som han synes er sjovt, noget hvor han kan formå at udfolde noget med sin hænder. At han så ovenikøbet er i stand til at bygge, reparere og lave næsten alt hvad man har brug for, gør det ikke mindre dejligt og inspirerende at være i familie med ham (ja ja, lidt overdrivelse er der her). Så det at han tør kaste sig ud i ting, selvom der er en risiko for at fejle, gør at jeg tør kaste mig ud i sindsyge og mindre sindsyge kreative projekter.
  Så ja en mindre tekst om min beundring for min ret så dejlig store bror.

 241. Jeg inspireres utrolig meget af naturen. Og vejret også. De lange busture, jeg ofte tager, gør mig ikke meget, hvor jeg hører musik og kan betragte naturen ud af vinduet. Om det så er vandet, markerne eller skoven, jeg kommer igennem. Jeg har også en tendens til at fotografere naturen :-)

 242. Jeg bliver inspireret af mange forskellige ting, men kultur- og rejseoplevelser må være min primære. Elsker at rejse og få inspiration til hverdagen. Turen går snart til Japan, så ville elske at have et godt kamera med :)

 243. Den ro jeg får ved at sidde og hygge mig med kreative ting. Elsker at tegne, male og syg. Og oplever at jeg lukker mit arbejde og trælse tanker ude. Så jeg kan slet ikke lade være. Og inspiration får jeg især fra krea blogge.

 244. Mine børn – og mine bøger :-) Altså dem jeg læser… men måske jeg engang får skrevet selv?!

 245. Jeg bliver inspireret af hverdagen. Ting og sager og mennesker på min vej – og blogs (også din fine blog og Valdemarsro) Etsy, Instagram og ikke mindst Pinterest ♡☆♡
  Kreative mennesker ♡ bl.a. min søns klassekammerats mor.

 246. Som lille var jeg – som flest nok er det- ganske kreativ. Alt var jo nyt og spændende og blev bearbejdet i (oftest lidet æstetiske) tegninger, akrylmalerier, sangtekster, kompaktkamerafotografier og ikke mindst skriverier. Sidstnævnte nok trods alt det mest vellykkede af barndommens kreationer.

  I teenageårene har kreativiteten desværre i høj grad ligget og samlet støv, dog mens alverdens viden og fantastiske universer har åbnet sig for mig såvel i bøger som i den virkelige verden og gennem rejser. Ungdommens naive idealisme har i højere grad fået mig til at råbe højt med et banner i hånden eller blot at observere i stedet for selv at kreere noget kreativt.

  Det er desværre en tragisk hændelse, der har vækket min kreativitet igen her i mit 21. år. Nemlig konstateringen af uhelbredelig sygdom for min alt for unge mor. Trods det forfærdelige i det, har livets flygtighed åbnet op for en pludseligt helt anderledes farverig verden, der blot venter på at blive afbilledet i enhver forstand. Såvel min mor, der må være den stærkeste, mest fantastiske og seje kvinde som livet generelt er blevet en enorm inspirationskilde til især at skrive. Jeg har dog også en drøm om at tage billeder af min smukke og stærke mor med mere end mit sølle mobilkamera for at forsøge at fange noget af alt det, jeg først nu ser i hende.

 247. Jeg er sikker på at en klog person engang må have sagt”inspiration kommer af alt det du omgiver dig med” – dit hjem-venner-arbejde-hobby-børn- og alt muligt andet – kort sagt livet.

 248. Det der inspirerer mig til at være kreativ er, at bage. Man kan lave lige hvad man vil og eksperimentere med smag, pynt og udtryk. Jeg har en bageklub med min mormor, hun har bagt i mange år og hun inspirerer mig også fordi hun laver meget frivilligt hjælp, for andre mennesker! :)

 249. Livets små glæder – alt fra sneglen der kæmper sig helskindet hen over vejen, byens facader der spejles i vandpytten, samt mennesker, dyr og naturen set fra en øjenåbnende vinkel – inspirerer mig til at være kreativ.

 250. Min lille niece på 2 år (snart 3) inspirerer mig meget. Det er lidt svært at forklare, men det er hendes kreativitet som inspirerer mig. Hvad jeg mener er hvordan hun (og andre børn i samme alder) tænker kreativt når kage-krukken står på øverste hylde og deres lille sult melder sig. Så er der ikke grænser for hvad hun kan stable for at nå op til de lækre småkager. Det, og så mange andre finurligheder hun finder på inspirerer mig til at tænke udenfor boksen – det er godt at se tingene fra et andet (og måske lavere) perspektiv sommetider :-)

 251. Inspirerende interview! Jeg er designstuderende, så jeg finder det utroligt inspirerende at færdes blandt mine medstuderende og elsker miljøet på skolen :)

 252. Hun lyder som en sej kvinde hende Lou. Tak, for et godt interview.

  Jeg er så heldig, at jeg er gift med en mand, som er et naturtalent, når det kommer til kreativitet, og han inspirerer mig enormt i kraft af den måde han ser verden på, som kan være fuldstændig modsat min måde.

 253. jeg elsker at være kreativ med at hækle og laver alt hvad folk beder mig om og elsker også at strikke <3 må indrømme , at håndarbejde er mit yngling
  men når vejret er godt er det bedste ud at køre Motorcykel sammen med manden og på ture sammen på hver sin mc <3

 254. Hej Emily! Lækkert indlæg :-) Min store inspiration er celler og laboratorie! Ja lidt mærkeligt måske, men jeg arbejder i et laboratorium og bliver absolut inspireret af ting set i gennem et mikroskop og de flotte neon farver alle instrumenterne i lab har (det er jo lige til at blive glad i hoved af, haha) ;-) (#yougottalovescience #thinkpink) og så bliver jeg også inspireret af at sprede budskabet om at videnskab er mega spændende. Haha, ja lidt langt fra fashion og glitter (men det elsker jeg også! gerne inspireret af din blog). Kh

 255. Det der inspirerer mig er at skabe noget der sætter fremdrift i verden og forandrer! Hvis det skal siges kort, så er det vidst det der får flammen til at brænde. Det er ikke så vigtigt om kreativiteten får udtryk gennem et motiv, et godt råd, en god ret, selvsyet tøj eller “ægte” design der rent faktisk kan omsættes til mammon. For mig er processen den samme uanset hvad outcom er-det er lysten til at skabe forandring og fremdrift, der er drivkraften. Problemløsning på den open-mindede måde:)

 256. Hej søde Emily! :-)
  Jeg er kreativ, når jeg trænger til st koble af fra alle tankerne, som nogen gange kan blive for meget i min hverdag…
  Da jeg var indlagt for en spiseforstyrrelse var jeg kreativ døgnet rundt – simpelthen fordi det var det eneste der hjalp (hvis man ikke tæller dumme ting med).
  Jeg elsker at tage billeder, og bliver især inspireret af dine og andre bloggers smukke billeder. Efter at jeg er blevet rask er det blogs, som har hjulpet det sidste stykke – fordi jeg har fundet inspiration til mit liv og balancen :-)
  Jeg ville blive SUPER glad for sådan et kamera, faktisk er det mit største ønske til min 18-års fødselsdag, så jeg krydser fingre ;-)
  Kærlig hilsen Astrid

 257. Min mor. Hun er SÅ kreativ, især når det gælder blomsterdekorationer! Hun synes ikke selv at hendes evner er bemærkelsesværdige, men det synes JEG! Og hun giver mig lyst og mod til selv at udfordre mine kreative sider!

 258. Jeg bliver inspireret af min hverdag når jeg ikke er stresset. Det er mit barometer for i hver stor grad af stresset jeg er – hvor inspireret jeg føler mig af omgivelserne. Er der noget bedre end at gå ned ad gaden med et åbent sind og et kæmpe smil og bare æde alting råt – også selvom det er den samme vej man går til arbejde hver dag? Jeg tror det ikke.

 259. Min kære Mutti inspirerer mig til at være kreativ. Jeg er vokset op i et kreativt hjem, hvor (næsten) alt var tilladt – sågar at tegne på køkkenbordet. Min mor mener, det har bidraget til at give mit barndomshjem sjæl, og jeg er enig. I dag arbejder jeg med events og sociale medier, og den kreative baggrund jeg har fået med mig fra Mutti er guld værd i mit arbejde, og min hverdag!

 260. Jeg finder inspiration alle mulige steder, men især på Instagram, blogs og ellers bare betragte de mennesker, man møder eller bare ser i forbifarten

 261. Først og fremmest elsker jeg alle dine indlæg under temaet fotografi. Det er et tema jeg selv gerne vil gøre en del mere ud af på min egen blog. Det der inspirere mig mest er ukendte steder, både at rejse ud i den store verden, men også i nærområdet. Jeg elsker at vandre rundt uden plan og gå ned af ukendte gader, opdage detaljer på døre eller jagte lyset fra en bestemt vinkel. Desuden elsker jeg at bladre i indie rejse magasiner og lade mig inspirere af farverige destinationer og spændende kulturer. At vinde et nyt kamera ville gøre glæden ved at udforske København og andre destinationer endnu større. Mit “kreative” arbejde kan i finde på rejsebloggen http://www.departdeux.com. :)
  // Nikoline

 262. Jeg inspireres oftest når jeg er træt, så ud på de sene nattetimer går min hjerne igang. Den får oftest et ordentlig inspirations-spark af både Tumblr, blogs og YouTube og folk på gaden. Min mobil og computers indhold af billeder er ca. 70% screenshots, da jeg ALTID gemmer den inspiration, jeg finder, for “hvad nu vis…”. Derudover er jeg utrolig visuel og ville ønske, jeg havde et kamera til, at fange de smukke inspirerende og specielle stunder, jeg har i mit liv. :-)

  xxx

 263. Der jeg føler mig aller mest inspireret til at være kreativ er efter hårde perioder i mit liv. Jeg er lige nu tvunget ud på kanten efter nogle hårde brud og er tvunget til at leve et nyt liv, og der bliver jeg kreativ. Jeg siger til mig selv at jeg ikke behøver at være ked af det! Jeg beslutter mig for at være glad, og jeg bliver kreativ for at finde de små finde ting i livet. Hovedsageligt via instagram for at minde mig selv om at det hele alligevel er ret smukt og rart. Efter den her hårde periode er jeg klar til at være kreativ igen, og jeg vil åbne min gamle blog op igen. Jeg vil prioritere mig og lade kreativiteten være min terapi.

  Stort knus <3
  Nanna

 264. Jeg bliver allermest inspireret til at være kreativ når jeg laver noget helt andet end work & forretning. De mest kreative øjeblikke kommer oftest til mig når jeg roder rundt med en kasse lego, løber en tur langs vandet eller laver helt lavpratiske ting som at bejse min tagterrasse eller samle skrald op på mit fortov. Udfordringen her er så altid at nå at få det ned på papir!

 265. Jeg bruger rigtig meget min omgangskreds og naturen som inspiration.. Kan godt lide at bruge små ting og sager fra alle jeg kender og så skabe noget der giver mening og minder mig om noget dejligt omkring dem som jeg har fået inspirationen fra :) især min mor har været en stor inspirationskilde :)

 266. Min søde mor inspirerer mig altid, når det kommer til at være kreativ i køkkenet. Jeg kan slet ikke huske hvornår vi sidste gang bestilte take-away, for det er ligemeget hvor travlt hun har eller hvor få ingredienser vi har liggende, hun formår ALTID at bikse noget lækkert sammen. Både godt for krop og pengepung ;-)

 267. Jeg har lige fået et job, som gør at jeg bare skal være kreativ, og som tvinger mig til at tænke anderledes :) Det er fedt at få øje på de små detaljer i ens hverdag, og kunne guide andre mennesker til et køb af en ny sofa eller et andet møbel. På mit job er der også flere skønne personer ansat, som hele tiden inspirerer mig :)

  Kh Rikke

 268. Lige for tiden er jeg bosat i Grønland, og den smukke natur og vilde lysfænomener inspirerer mig vanvittigt. Neon-pink solnedgange og nordlys, er nogle af de få ting jeg ville elske at fange i et evigt minde med dette skønne kamera.

  Kram Nanna Luna

 269. Jeg elsker at være kreativ, hvad enten det er diverse boligprojekter, foto, malerier eller smykker. Så får jeg utrolig meget overskud og glæde af at være kreativ. Jeg skal bare huske, at tage mig tiden til det. Min inspiration kommer fra mine omgivelser, rejser og de lækre mennesker i den, som min skønne familie og venner.

 270. Jeg har vendt og drejet det mit svar i tankerne, og selvom jeg hellere ville være kommet på et mere fancy svar, så er det oftest naturen, som inspirerer mig til at være kreativ.
  Højt til himmels, forårets første sol og frisk luft, giver mig altid ny inspiration og ekstra rum indeni til at være kreativ – enten med billeder, ord eller bare den ekstra opmærksom på alt det smukke omkring mig.

 271. Min familie inspirerer mig til at være kreativ. Jeg vil elske at tage fantatiske billeder af min mand og mine børn.

 272. Jeg inspireres af mennesker. Dem jeg kender og dem jeg ikke kender. Især nu hvor jeg rejser rundt i verden bliver jeg inspireret af, at møde folk der ikke taler samme sprog som mig, kommer fra andre vilkår end mig og har andre syn på livet end mig :)

 273. Det som inspirerar mig är allt runt oss som inte fungerar optimalt och som kan göras bättre. Då blir jag som mest kreativ och använder kreativitet till att lösa problem.

 274. Jeg bliver især inspireret af mine følelser som præger mine billeder meget, jeg kan godt lide at fange en stemning og et humør i et billede.

 275. Det der inspirerer mig til at være kreativ er, når jeg ikke har mange penge at gøre godt med. Så får jeg mange nye idéer til at få mest muligt ud af de få midler jeg har og ser nye muligheder i det der før var begrænsninger. Mit liv bliver i de perioder så meget rigere på såkaldte “life hacks”, sjovere og mere interessant.

 276. Det er helt klart min kæreste der inspirerer mig allermest! Jeg er et meget analytisk og kasse-tænkende menneske normalt, men min kæreste ( som er musiker med et stort M) har fået trukket mig over i den mere kreative verden. Jeg har altid drømt om at arbejde i modebranchen, men før jeg mødte ham, havde jeg udelukket branchen totalt. Hvis det ikke var for hans opmuntring og “du-kan-gøre-hvad-du-vil” attitude, ville jeg nok ikke arbejde med secondhand-mode idag. Han presser mig til at finde mine egne veje, istedet for at følge alle andres. Og det er det jeg beundrer allermest ved ham! Kreativitet for mig er et udtryk af ens tanker og drømme, og er for mig et enormt abstrakt begreb! Om man arbejder med musik, mode, kunst eller noget helt andet så tror jeg på, at man kan være kreativ i ens hverdag uanset hvad man omgiver sig med. Og jeg tror det er enormt sundt at udforske sin kreative side! Jeg er enormt taknemmelig for, at jeg har en mand ved min side, som presser mig til at udforske denne side hver eneste dag! :)

 277. Mine børn har lært mig at tænke kreativt – Især min ældste dreng, som har Aspergers syndrom. Der må jeg ofte tænke anderledes og nyt for at få tingene til at fungere…

 278. Min profession tvinger mig til at være kreativ. Jeg læser til socialpædagog, og vi skal kunne jonglere med mange bolde i luften på én gang. Et eksempel er fra min praktik i Sydafrika, hvor min partner og jeg skulle være innovative og tænke kreativt samt navigere i kaos, da vi arbejdede på et børnehjem for piger, hvor midlerne var små og hverdagen rutinepræget. Vanskelige situationer kan få de mest fantastiske ting til at opstå og blomstre op fra et ukendt sted i ens hjerne :)

 279. Jeg er meget visuel, og bliver inspireret af billeder (- hvad gjorde vi før Instagram og Youtube :-) )
  Specielt kreative projekter, som håndarbejde, boligindretning og planter er pt. mine favoritter.
  Jeg har læst dine fotoskole indlæg, og prøver at være bedre til at tage billeder og bruge nogle af de tips du skrev om.
  Jeg vil gerne selv bidrage med billeder, da jeg gerne vil være med til at inspirere andre…

 280. Mine skønne kollegaer er den bedste inspiration. De er forskellige, men hver især har De deres kompetencer, som gør at man altid kan få gode ideer til det man lige står midt i. Derudover er det den vilde natur v Vesterhavet hvor vi er i mange weekender; det giver energi men også skøn inspiration

 281. Jeg går på et ret konservativt studie, hvor der tænkes i bokse og tabeller, og jeg savner ofte at få lov til at være mere farverig og kreativ i mit sprog for eksempel opgaver. Majken fra mit hold derimod, går imod alt det, studiet ellers lægger op til, og hun skriver så malende om de tungeste emner. Hun har også haft flere lange samtaler med vores studieleder, om hvornår hun kan få lov til “at blive sat fri”. Det inspirerer mig meget, at hun tør holde ved sin kreativitet!

 282. Jeg samler inspiration, når jeg rejser. Dét at komme væk fra lejlighedens fire vægge og hverdagens trummerum, gør at jeg kan samle inspiration til nye kreative projekter. At møde nye kulturer, miljøer og mennesker er noget af det mest inspirerende, synes jeg.

 283. Min første tanke var; naturen. Det er det bedste rum for inspiration og tankevirksomhed for mig. På det menneskelige plan inspirerer min kæreste mig. Det er ham, der skal have kameraet, hvis jeg er den heldige vinder:)

 284. Jeg synes at inspirationen til at være kreativ er overalt.
  Fra instagram, blogs, mine dygtige kollegaer, de børn jeg underviser, magasiner, min mor osv.

 285. Jeg bliver inspireret af mennesker, der er åbne og har deres egen stil – Både i forhold til væremåde, bolig, rejse, tøj, etc. Det giver mig blod på tanden til også at være helt som jeg gerne vil. Derudover bliver jeg enormt inspireret af instagram, hvor man kan finde mange skønne profiler, der har f.eks. rejse, tøj, indretning, osv. som fokus. Jeg tager masser af screen shots, som jeg bruger til at lade mig inspirere af.

 286. Min veninde Michelle inspirerer mig ekstremt meget. Med en lækker baby på fire måneder præsterer hun samtidig at holde gang i sin kreative forretning og designer hele tiden nye ting. Lige nu er det ting til babyer, men hun laver alt mellem himmel og jord. Jeg er dybt imponeret af hendes kreativitet og overskud. Way to go!

 287. Jeg inspireres generelt rigtig meget af mine daglige cykelture til og fra mit praktiksted. Jeg har 6 km hver vej og kommer derfor langt omkring i Aarhus by. Byen er fyldt med mange hyggelige gader og bygninger, som altid ser forskellige ud afhængige af vejret. Turene inspirerer mig til at være kreativ, hvilket jeg i høj grad udnytter hos netop mit praktiksted, hvor kreativitet er nøgleordet.

 288. Flotte billeder og dejligt interview.

  Min skønne søster inspirerer mig. Hun ser fantastisk ud i sin helt egen stil, indretter sin bolig så den er lige hende og er god til at fotografere.

  Jeg ville elske at lære lidt af hende, og en god start ville være det super lækre kamera. Hvis jeg ejede det, ville jeg straks kaste mig over at fotografere min lille søn i en ordentlig kvalitet frem for de evige billeder på telefonen.

  Dejlig dag til dig

 289. Der er intet der inspirerer mig som det at rejse og se nye steder, landskaber og kulturer. Jeg tager altid mange billeder når jeg rejser, og elsker at se landskaber og byer der er anderledes end København, mennesker der går anderledes klædt osv.

 290. For mig handler inspiration om observation – i hvert fald når det gælder mit arbejde som guldsmed. Det er et visuelt virke hvor jeg følger smykkerne fra idé til værk. Observationerne gør jeg mig hele tiden, mere eller mindre bevidst: en bygningsfacade på cykelturen til arbejdet, en art deco lampe i et forretningsvindue eller en kvast på en hue…Der har jeg så grundlaget for overfladen på en armring, skulpturelle øreringe og et markant vedhæng.
  Jeg kan selvfølgeligt også opsøge inspirationen; se en kunstudstilling eller ny arkitektur, måske en rejse…
  Netop på rejser har vi alle sanser åbne og oplever alting stærkere. Nogle gang prøver jeg at se på min egen by, København, med samme intense blik. Der er så mange detaljer i bybilledet, som man nemt overser til dagligt. Men jeg prøver på at suge til mig og observere…hvem ved hvor næste idé gemmer sig?

 291. Det er primært min mor, da det helt sikkert er hende, jeg har mit kreative gen fra :D Vi kan få alle mulige sjove idéer sammen, engang blandede vi f.eks. en masse nuancer af pink og brun maling i hvid for at få en ny farve til mit værelse. Hun går hjemme, så hun bruger meget tid på at være kreativ og finde på en masse små projekter og det inspirerer mig til også at finde på kreative projekter at tage mig til :D

  http://satinawandel.dk

 292. Jeg bliver inspireret af at rejse. For mig er kreativitet også at udfordre sig selv og sine grænser på nye måder.

  Jeg elsker at udfordre mig selv, når jeg rejser, da man oplever nye ting, møder nye mennesker og ser fantastiske steder. Jeg forsøger at få kreativiteten til at holde når jeg kommer hjem, ved at tage en masse flotte billeder. Her ville et Nikon spejlrefleks kamera virkelig give mig mulighed for at tage endnu flottere billeder, især når jeg skal på udveksling i Australien til sommer :-)

 293. Min kreativitet kommer til overfladen på mange og forskellige tidspunkter.

  Altid er det dog med baggrund i noget jeg har hørt, set, læst eller på anden vis oplevet. Jeg elsker når noget kan sætte en tankerække i gang hos mig selv.

  Jeg kan derfor ikke specifikt nævne én ting eller én person, der udløser min kreativitet, men jeg kan sige, hvornår jeg er mest modtagelig for inputs, og det er, når al stressen forsvinder, der er ro omkring mig og jeg kan nyde øjeblikket. Det er ikke altid at kreativiteten kommer til udtryk med det samme. Ofte kan der gå uger eller måneder inden, at det, der blev sat i gang, kommer til overfladen, men når først det er blevet ”tricket” skal det nok komme op som en korkprop før eller siden.

  I en travl og hektisk hverdag er der ikke altid mange eller nok at disse øjeblikke. Men jeg forsøger at prioritere dem – hver dag.

 294. Det kan være det kommer til at lyde som en dum kliché, men jeg bliver utroligt inspireret af andre menneskers passion.

  Min kæreste er forsker og arbejder i et helt andet felt end jeg selv (humanist). Han er utroligt passioneret omkring sit arbejde, og selvom vores arbejde er totalt forskelligt inspirerer det mig meget at se hans arbejdsglæde og måden han går til sine opgaver på.

  Det giver mig et andet perspektiv, og nye ideer jeg kan bruge til min fordel. Og så gør det mig glad!

 295. Jeg bliver konstant inspireret af mine omgivelser – jeg har nogle veninder som er meget ulig mig og dog, men de har nogle synspunkter og holdninger som altid giver mig inspiration til nye måde at se og tænke på tingene – jeg elsker det. Deruodver er de medarbejdere jeg har, Pinterest, IG, tv-serier og alle de mennesker jeg møder/ser hver dag som giver mig nye ideer og tanker. Der er masser af inspiration derude som man bare kan suge sig mæt i – vær åbensindet og kig på alt omkring

 296. Jeg bliver konstant inspireret af mine omgivelser – jeg har nogle veninder som er meget ulig mig og dog, men de har nogle synspunkter og holdninger som altid giver mig inspiration til nye måde at se og tænke på tingene – jeg elsker det. Deruodver er de medarbejdere jeg har, Pinterest, IG, tv-serier og alle de mennesker jeg møder/ser hver dag som giver mig nye ideer og tanker. Der er masser af inspiration derude som man bare kan suge sig mæt i – vær åbensindet og kig på alt omkring

 297. Der er meget få mennesker der kan inspirere mig. Selvfølgelig bliver jeg påvirket af modeblogs, hvor jeg hurtigt forelsker mig i diverse påklædningsgenstande, og derigennem bliver inspireret i forhold til min garderobe. Men en person der altid har inspireret mig, det må være min mormor. En stålfast kvinde der har levet alene siden hun var 36 år, og desværre blev enke. Hun har hver eneste dag stået ud af sengen, og kommet igennem dagen. Gjort sine gøremål og det lader ikke til, at hun nogensinde har sprunget over hvor gærdet er lavest.
  Det er lidt svært at forklare, men hun er en fantastisk kvinde. En der aldrig har ladet sig slå ud, trods de kampe der har været. Det er altså inspirerende for mig!

 298. Jeg bliver enormt inspireret af farver og naturen,arbejder som blomsterdekoratør og elsker at lade mig inspirere på de sociale medier,det kreative kommer helt naturligt i mit job :)
  Krydser fingre
  God weekend

 299. Det er helt klar min far og mor. Min far har altid lavet ALT selv, og han har uddannet mig til at være selvhjulpen. Min far var ufattelig kreativ. Han havde egen brændeovn og lavede keramik og underviste i det. Han har malet malerier både med olie og akvarel. Jeg var med til det hele. Hans evige interesse i forskellige kreative ting har jeg arvet. Jeg maler mine egne malerier (har solgt et par stykker). Fra min mor har jeg så alle de bløde kreative sider som sy, strikke, hækle og blomsterdekorationer. Jeg har siden teenageårene syet mit eget tøj. Jeg er nemlig meget høj, og havde svært ved at finde tøj der var langt nok. Det gør jeg stadig. Jeg elsker at gå i tøj andre ikke har :-) I den mørke/kolde tid strikker jeg. Blomster kan jeg bare ikke få nok af, og jeg elsker at lave buketter eller små dekorationer og pynte med dem i mit hjem. Jeg er født kreativ og jeg har en stor drøm om at lave smykker og blive en god fotograf.
  Fantastisk flot give away :-)

 300. Jeg bliver inspireret til kreativitet ved at have højt til loftet, frisk luft i håret og hvor mine øjne bliver forgudet af lyset, rent personlig kreativitet. Ved at søge min kreativitet fra min omverden, som også er vigtig, så bliver jeg inspireret af inspirerende mennesker som dig Emily, Emma Martiny, Mia Gardum, andre bloggere eller en smuk indrettet butik, veninder/venner og familie, eller mine undervisere, kunst udstillinger, graffiti væg, festivaller, ferier.. og jeg kunne blive ved.
  Ved at vinde det flotte spejlrefleks kamera, vil jeg kunne dokumentere de mennesker der inspirere mig til at tænke kreative tanker. Så vil jeg sætte noget i værk med det!

 301. Jeg flyttede til Kbh efter 8 år i Aarhus. For at sikre at jeg ikke keder mig for meget mens jeg stadigvæk ikke har noget netværk her har jeg besluttet mig at gå en tur en gang om ugen…. For at få tankerne væk, få slappet af og blive inspireret… De pæne bygninger rundt omkring samt de seje mennesker på gaden inspirere mig så meget i min hverdag og i mit arbejde…

 302. Mine bedste veninder inspirer mig rigtig meget. At have så mange forskellige mennesker omkring mig, som jeg alligevel alle har noget tilfælles med, er for mig en kæmpe inspiration. At se, hvordan de hver især tackler dagen og vejen på deres egne kreative måder, inspirerer mig hver dag til at blive et bedre menneske, men også til at prøve nye ting, som jeg ikke selv havde tænkt. De inspirerer mig nok i bund og grund mest til at flytte mine grænser og engang imellem at tænke lidt ud af min egen lille boks :)
  Derudover krydser jeg virkelig fingre for, jeg vinder! Jeg er nemlig så heldig at skulle på interrail med en af mine dejlige veninder, efter jeg har fået huen på her til sommer. Det ville være en drøm at have sådan et kamera med!!!

 303. Sikke en fed præmie man kan vinde. Mine børn inspirerer mig til at være kreativ. Min søn er den fødte advokat der ikke kan tage nej for et nej og er utrættelig i sin forhandling på trods af han kun er 11 år og jeg skal godt nok være kreativ for at modargumentere ham. Nu ved jeg godt at der ikke menes kreativ på den måde. :) Min datter inspirerer mig på det kunstneriske med sine flotte tegninger.

 304. Jeg finder inspiration mange steder, alt efter hvilken kreativitet det handler om.
  I træning med hesten kan jeg godt lide at finde på nye og kreative måder at indlære tingene. Det er både hyggeligt og sjovere for hest og rytter.
  I hjemmet inspireres jeg meget af de blogs, jeg læser.
  Og i min fotografering som jeg elsker og gerne vil udvikle (bruger pt bare min iPhone), inspireres jeg af mine omgivelser. Om det så er byen, bygningerne, menneskerne, eller naturen!

 305. Gaver. Det at finde på gode gaver til mennesker jeg holder af, sætter min kreativitet helt på turbo. Det lyder måske lidt dumt, men gaver er for mig noget der skal afspejle både giver og modtager, være personligt og hjerteligt. I en verden hvor langt de fleste selv kan købe det de mangler, er det der jeg sætter ind. Igen så skal gaven afspejle modtager, så hvis jeg ved at modtager ikke er til hjemmegjort ligger det kreative mest i indpakningen… Men det plejer også at sprede glæde, hos både børn og voksne.

 306. Det kan være pinterest, Instagram eller blogs der giver mig lyst til at kaste mig ud i noget kreativt. Men ofte bliver det for fortænkt – også ryger magien. Jeg kigger ind i mellem på min tre årige pige som finder på og finder på i en uendelighed, uden at lade sig bremse og uden at fortænke tingene, og ville ønske jeg havde samme tilgang til tingene som hun. Så ville lejligheden sikkert blive malet i alskens nuancer, og vi sov allesammen udklædt som nisser og katte:-)

 307. Karen Blixen, stjernehimler og de der øjeblikke hvor man kan trække vejret helt ned i maven.

 308. Jeg inspireres utrolig meget af de mennesker jeg omgiver mig med. Mine veninder, familie og også folk jeg blot møder på gaden.
  Derudover bliver jeg meget inspireret af at høre musik, læse blogs, kunstmagasiner og surfe rundt på tumblr.

  Et andet sted jeg finder inspiration er i naturen. Smuk natur kan virkelig give mig lyst til at udfolde mig kreativt og give mig energien til netop dette.

 309. Sammensætninger af farver, strukturer, stof, ting, natur, mennesker. Om det så er en gammel bygning på en rejse eller et stilleben i et blad, på en blog eller hos en veninde. Og min kæreste som insisterer på at skabe noget i livet og øve sig. Det kan være en sang eller melodi, en tegning på det hvide stykke papir, der alligevel ligger foran dig, en lækker ret eller noget helt fjerde. Det er bare at springe ud i det og prøve. Der er ikke noget, der er forkert, når det kommer til kreativitet.

 310. Jeg bliver inspireret til at være kreativ på mange måder. Alt der er smukt kan inspirerer mig, uanset om det er, mennesker der siger noget smukt eller nattehimlen med de smukke stjerner. Jeg elsker at gemme alt det smukke, og dette gør jeg ved enten at lave tegninger eller klaverstykker om det, som kan fylde mit hjem. Jeg synes, det ville være sjovt at være kreativ med et kamera også.

 311. Jeg bliver inspireret af SÅ mange ting! Men særligt gennem læsning oplever jeg, at min verden bliver større og anderledes. Både skøn- og faglitteratur giver mig indblik i andre universer og tankestrømme, som udfolder nye perspektiver, frustrerer og samtidig giver mig ro. Jeg elsker ord og den magi de tilbyder. Så tak for dig og dine ord.

 312. Naturen er helt sikkert der, hvor jeg henter inspiration til studiet og arbejdet, men også til alle andre små og store ting i livet. Jeg ved næste ikke noget bedre, end en gåtur udendørs :)
  Og så er jeg også ret inspireret af at læse blogs, særlig én, som starter med “Emily” og ender på “Salomon” – hun er virkelig dygtig :)

 313. Jeg blev færdiguddannet sidste år og fik job med det samme, og min leder inspirerer mig virkelig til at være kreativt og anskue vores problemstillinger fra flere perspektiver. Det er meget motiverende og slet ikke noget, som jeg forventede af jobbet. Det er ikke lige et job, hvor man tager billeder, men om en måned tager min kæreste og jeg til Japan og vil har ikke et kamera – så det ville blive brugt

 314. Min kreativitet kommer egentlig fra alt og alle jeg møder på min vej, i hvert fald på den ene eller anden måde. Typisk er det små ting som inspirer mig, som farven på himlen, når solen går ned, planter (typisk kaktusser eller andre skulpturelle planter), bøger og film. Det kan selvfølgelig også være folk på gaden, som jeg møder på en travl hverdag i bussen og mennesker jeg kender og holder kært, som vækker min kreativitet, eller jeg føler mig inspireret af. At rejse giver mig også en masse muligheder for, at blive inspireret og det er virkelig noget jeg elsker!

  Måden jeg typisk vil udtrykke min kreativitet på er, at fotografere, tegne, skrive eller lave små korte stemnings videoer :)

  Knus

 315. Min veninde og tidligere studiekammerat Kia inspirerer mig til at være kreativ. Hun er en haj til at tegne detaljerede tegninger med alle slags redskaber, og overrasker mig gang på gang med sin kreative kunnen.

 316. Min mor har altid inspireret mig til at være mere kreativ. Da jeg var yngre tegnede vi sammen, små tegneserier, illustrationer til bøger, akvareller. Da jeg blev ældre lavede vi fødselsdags-invitationer sammen i photoshop og hun opmuntrede mig når jeg altid lige skulle stoppe og for at tage endnu et billede på vores rejser sammen. I dag bor vi langt fra hinanden, men til jul gav hun mig en stegeso og en hjemmelavet opskriftsbog, hvor der er plads til tilføjelser af min egne og et par gange i løbet af ugen sender hun tips og opskrifter når hun selv afprøver der hjemme. Det er inspiration for mig :)

 317. Min største kreative inspiration er helt klart min storesøster. Hun er fotojournalist og tager vanvittigt flotte billeder. Min kreative stil og sans for at tage smukke billeder kommer helt og aldeles igennem min inspiration fra hendes person og måde at tage billeder og redigere dem på. Hvis jeg vinder spejlreflekskameraet, vil jeg benytte lejligheden til at fortælle hende, hvor stor en inspiration hun er for mig og hvor meget jeg ser op til hende – noget jeg ellers aldrig har fortalt hende.
  Jeg skal snart ud på en længere rejse til Asien og det ville være fantastisk at kunne medbringe et godt kamera, så jeg kan forevige rejsen meget bedre end med min iPhone’s begrænsede evner. Alt den inspiration til at tage smukke billeder, som rejsen vil give mig, ville jeg altid kunne gå tilbage og få igen og igen ved blot at kigge tilbage på alle billederne.

 318. Naturen, årstiderne og mennesker jeg møder på gaden sætter i den grad kreativiteten i gang :-)

 319. Jeg tager mest billeder på rejser, hvor mødet med andre kulturer stimulerer min kreativitet.

 320. Jeg har fået taget en personlighedstest i forbindelse med mit studie, og jeg blev der bekræftet i, at jeg er et meget struktureret og detaljeorienteret menneske og lacker det kreative og innovative! Hm.. ;-) Det kom jo ikke som et chok, men det er stadig lidt irriterende ;-) Derfor bliver jeg nødt til at arbejde med min kreative side for at bringe den smule der er til livs. Min største inspirationskilde når det kommer til det kreative er faktisk at læse blogs. Især du og Christina fra passionsforfashion er SÅ gode til at komme med DIY-guide, tips til håropsætninger, pæne negle osv. Og det er sådan nogle små ting, der kan gøre en forskel for mig, da jeg slet ikke selv kan “tænke så langt” (nu vil jeg hellere ikke lyde mere konservativ, end jeg er, men jeg håber, du forstår, hvad jeg mener) :-) Så hurra for kreative bloggere!

 321. Der er en mindre gruppe mennesker i Århus, som kæmper for iværksætteri, upcoming designere og selvstændige mennesker i Århus by og omegn. De er for seje! De arrangerer på kryds og tværs af brancher, og de giver en lyst til at udrette noget stort i lille århus. Hvis jeg vandt det lækre kamera, ville mine upcoming projekter blive meget meget pæne på billeder. Det ville være fantastisk. :D

 322. Min mormor inspirerer mig hver dag til at være taknemmelig, udskille positive vibrationer og holde mit sind lyst. Hun er en kæmpe inspirationskilde og jeg håber, at jeg en dag kan bare være halvt den slags kvinde hun er.

 323. Ord! Jeg har altid været vild med ord. Det kan være alt fra digte og sange til fragmenter af en samtale. Jeg maler og tegner, men det er altid med udgangspunkt i en tekst, noget der har fanget mig, enten hjernen eller hjertet! Det kan være noget taknemmeligt eller fortvivlende, men det skal røre noget i mig! Især elsker jeg, når jeg selv kan give slip og skrive. På den måde at kunne slippe tanker fri på papir, det er magisk!

 324. For nylig inspirerede min veninde mig til at gå i gang med at tegne og male igen. Efter en lang pause med for meget travlhed, har jeg haft svært ved at komme igang med min hobby igen. Og det er en skam, for jeg er faktisk ret dygtig til det ;-) Min veninde, som aldrig har malet før, gav sig i kast med at producere malerier til hendes lejlighed fordi hun syntes det var for dyrt at købe. Og hendes malerier blev så fine! Det inspirerede til at tænke “just do it”, når hun maler, kan det da ikke være så svært for mig at gå i gang igen. Så tak til min veninde for at give mig et lille skub ;)

 325. Mine veninder og min seje søster inspirerer mig og selvfølgelig alle de seje blogs, der findes nu om dage. Især din smukke blok giver mig meget inspiration i min hverdag :-)

 326. Jeg finder virkelig meget inspiration i andre bloggere, f.eks er du en kæmpe inspirationskilde. Det er ikke engang for at fedte, men du gør det simpelthen så godt, og er så top tjekket og professionel, samtidig med at du er kreativ. At fordybe mig i mine egne tanker, og kunne tænke “helt i bund” gør også rigtig gode ting for min kreativitet. I forhold til bloggen, bliver jeg sjovt nok mere kreativ, jo flere indlæg jeg laver. Det synes jeg egentlig er lidt pudsigt – men det hænger nok sammen med, at det man nærer – bliver større. Selvom man godt kunne forestille sig at det gik den modsatte vej.

  KH

 327. Jeg gennemlever i øjeblikket en depression og er sygemeldt fra mit arbejde. På dage der ofte virker ensartede, hjælper kreativitet mig utrolig meget. Jeg læser bøger i flere timer om dagen, maler i malebøger, og hygger med min kanin, Uffe, som jeg tager utrolig mange billeder af med min mobil. Foråret inspirerer mig også meget, og jeg glæder mig til at planer og blomster begynder at springe ud. Det har blandt andet inspireret mig til at begynde at så og plante, og i går plantede jeg for første gang hvidløg :)

 328. Det kan måske lyde kliché-agtigt, men naturen er en stor inspirationskilde for mig. Jeg er født og opvokset på landet og jeg ved ikke noget bedre end at gå en tur i skoven – hele året rundt. Oftest har jeg min telefon med som kamera, så jeg kan forsøge at fange stemningerne og farverne. Men oftest er også former og uventede sammensætninger, der fanger mig. Jeg kan rigtig godt lide at tegne udfra billederne bagefter – det samme motiv som blyants- eller tuschtegning kan være så fantastisk anderledes fra billedet. Det er ret fascinerende!
  Og så er det bare dejligt at have nogle rolige naturbilleder på dage, hvor jeg synes København er lige en tand for grå og asfaltsagtig.

 329. Hvad driver mig til kreativitet?
  Jeg tænker på er mine forældre fra Iran. Min mor, der som 22-årig – min nuværende alder – lige var kommet ud af fængslet efter at have siddet derinde i 4 år. Hun havde viet sit liv til en kamp, hun mente var værd at dø for, under den islamiske revolution i 79. Det er som udgangspunkt en inspirerende drivkraft.
  Hende og min far tog flugten og endte i Danmark, hvor de fødte mig og min bror.
  Skoler og universiteter i Iran var lukkede da mine forældre var i den rette studiealder. Så de var uuddannede da de kom hertil, og for at nå det hele, skyndte de sig at få nogle kortere uddannelser ved ankomst. Men de gik på kompromis med deres egne karrieremæssige drømme. Min over-intellektuelle far blev bilmekaniker og min sanselige, kreative mor blev børnehaveklasseleder. Overhovedet ingen skam i nogle af de erhverv, men mine forældre drømte om at forske og tegne bygninger. Var de blevet i Iran og havde holdt lav profil, kunne de efter nogle år, når skolerne åbnede igen, opnå hvad de ville på den front. I stedet valgte de at ofre resten af deres tyvere på at prøve at komme ud af landet.
  Deres kommende børn skulle ikke leve uden frihed. De ofrede sig for os, før de kendte os.
  Det kan lyde som et pres, men jeg tænker det mere som den største drivkraft af alle. At nogen har ofret sin egen fremtid for min frihed, fylder mig med varme og taknemmelighed.
  Den største kreative drivkraft er for mig denne kærlighed. Og når jeg mindes den, kan jeg gøre og skabe lige hvad jeg vil.

 330. Min datter inspirere mig. Eftersom jeg aldrig selv har haft mødt min mor eller far har det været livsbekræftende og den vildeste følelse da min bedre halvdel og jeg fik vores datter. Hun sætter mit liv i et helt andet perspektiv og husker mig på at der findes så meget smukt her i livet. Så hvis jeg vandt ville jeg forevige nogle af vores mange ture på naturlege pladsen, eller ved vandet i den skønneste natur hvor vi bor!

 331. Jeg finder inspiration mange steder fra; Instagram, blogs og de personer jeg omgås. Jeg elsker og være kreativ og ofte rammer den på nogle sjove tidspunker. Kreativiteten forbinder jeg med noget hyggeligt og elsker at have tid til at fordybe mig. :D

 332. Lige nu bliver jeg inspireret af alle de kreative mennesker på Instagram og blogs, som strikker. Jeg har selv lige lært at strikke og overvejer pt. at starte min egen blog, da jeg synes, der mangler en blog med en trin for trin-guide til, hvordan man kommer i gang med at strikke, og ikke mindst hvordan man læser en strikkeopskrift. Og til det formål ville det jo være helt fantastisk med et lækkert kamera, så jeg krydser fingre :)

 333. Kreativitet er mange ting. For mig, udføres forskellige kreative aktiviteter fra forskellige følelser og inspirationskilder. Jeg tegner og maler når jeg har for mange tanker og mangler en måde at udtrykke mig på. Jeg synger i badet når jeg er glad. Jeg strikker om aftnen når jeg skal slappe af og samtidig har lyst til at være produktiv. Jeg arrangere min mad æstetisk for at forkæle mig selv og mine kære, det er hjælper til at sætte ekstra pris på et godt måltid mad. Jeg bruger også min kreativitet på arbejdet og studiet, men mere i retning af bruge evnen til at tænke kreativt og abstrakt til at finde på de bedste løsninger.

 334. Jeg bliver dagligt inspireret til at være kreativ af de omgivelser, som jeg befinder mig i. Inspirationen søger jeg blandt andet fra magasiner, bøger, blogs, naturen, rejser samt musik. Jeg arbejder på en bog, som jeg håber kan inspirere andre, og det kunne derfor være lækkert at have et ordentlig kamera, der kan tage pæne billeder til bogen.

 335. Det lyder måske lidt kliché, men den allerstørste inspirationskilde til min kreativitet er min hverdag i København. Jeg har svært ved at udvælge netop den ting eller den person der inspirerer mig allermest, da der er SÅ mange mennesker og steder der inspirerer mig på hver sin måde. Alle de mennesker og steder jeg kommer forbi hver dag (både fysisk men også hvad angår de sociale medier, som blogs, IG, etc) og ikke mindst rejser rundt omkring i verden er med til at øge min kreativitet – om det så omhandler min kreativitet til bare at få hverdagen til at fungere eller bare gøre livet lidt sjovere :) kreativitet handler i mine øjne langt hen ad vejen om at realisere de drømme man har. If you can dream it, you can do it :)

 336. Først troede jeg at mit sabbatår skulle være året, hvor jeg fik ført alle de creative ideér, som jeg lå inde med ført ud i livet. Dér ville jeg have alt den tid, jeg kunne ønske mig og dér ville intet stå i vejen for de ideér, der bare hobede sig op inde i mit hoved. I virkeligheden kunne jeg slet ikke føre ideérne ud i livet da tiden og sabbatåret langt om længe kom. Nu er jeg startet på højskole og det hjælper på inspirationen og ideérne begynder så småt at titte frem igen. Min konklusion må være at inspiration for mig kommer, når jeg ikke lægger mærke til det, fordi jeg har for travlt med min hverdag. Den kommer når jeg lærer noget og når jeg har en hverdag. Den kommer af at gå i skole.

 337. Mennesker! Dét at møde nye mennesker eller blot at være i selskab med ens venner, veninder og familie og på den måde lære om andres oplevelser og deres måde at tackle hverdag og fritid på.
  Det, der opstår, når mennesker mødes og deler :)

  Inspirerende kvinde, Lou Thatt. Mere af den slags er velkomment!

 338. DRØMMEPRÆMIE!!

  Jeg bliver inspireret til at være kreativ af mine veninder, som er superkreative både med hensyn til tøj, stil og boligindretning – og så er der flere af dem der maler, strikker eller hækler, og det prøver jeg også at få taget mig sammen til at komme i gang med..eller måske sy… Jeg finder også meget inspiration i blogs, artikler og på nettet generelt! Og på gaden og i naturen – dette giver især inspiration til at fotografere en masse!
  Rigtig fint og spændende – og inspirerende – indlæg :)

 339. Jeg bliver inspireret af andre kreative personer. Er ikke selv særlig kreativ af natur, men når jeg ser folk på Instagram og blogs tage flotte billeder eller være kreative på andre måde, giver det mig lyst til også at forsøge :)

 340. Jeg opsuger alle indtryk fra min hverdag og skaber ud af det min helt egen kreativitet.
  Jeg kan få øje på et flot blad på en sti, se en person gå forbi med fedt tøjlook, jeg kan bladre i et magasin og blive fanget af en arkitekttonisk tegning og ud af alt det til sammen, skabe nogle kreative ideer, til min indretning, en anderledes gaveindpakning, ide til aftensmaden eller børnefødselsdagen mv.
  Jeg indsamler alle mine indtryk og på en eller anden måde kan jeg sorterer rundt i dem og mixe dem sammen til noget fedt.

  Det er fedt at kunne og tænk lige hvilke kreative påfund jeg kan få ud af fotografering med dette kamera. Det kan KUN blive godt! ;-)

  Stella

 341. Jeg bliver inspireret af min skønne veninde, der altid forstår at gøre sig selv og hendes hjem super tjekket men samtidig afslappet og hyggeligt. Derudover bliver jeg inspireret af blogs, bla din, elsker din stil og dine små stilleben, opskrifter og specielt dine hår-guider, da vi har samme hår :)

 342. Der er en ting, der inspirerer mig rigtig meget, det lyder måske lidt underligt men, der hvor jeg får flest ideer, er faktisk når jeg ser tv – jeg ved godt det nok ikke er det der falder de fleste ind, men jeg får altid virkelig mange ideer og kreative tanker når jeg ser tv. Det størreste problem er at jeg sjældent får set programmerne færdig, for så er jeg i gang med mit nye projekt… ;-)

 343. Min kæreste og jeg bor på Fanø, hvor naturen er SÅ smuk! Naturen og hvordan den kan se ud, har altid inspireret mig. Den er så fin, når solen rammer perfekt. Dertil synes jeg også, man kan finde sin kreativitet frem, når man er ude at gå en tur. Pæne blomster der skal med hjem, eller en gren/sten der ser speciel ud og som kan pynte i vinduskarmen.
  Derud over surfer min kæreste og det kunne være så fedt, at kunne skyde en masse billeder af ham, når han surfer rundt i havet, eller skyder billeder af sælerne der ligger på sandbankerne.

 344. Jeg bliver inspireret af at rejse. Andre byer og lande i form af alt fra skæg gadekunst, lokale streetstyles, (super-)markeder, mad og naturen. Bare tanken om hvor meget af jordkloden jeg ikke har set endnu gør mig glad i låget :) Jeg kan tilbringe en hel dag bag mit kamera og tage den nye verden ind igennem objektivet og så igen når jeg bladrer billederne igennem.

  Tak for en inspirerende blog :)

 345. Min største inspirationskilde var (og er stadig) min højt elskede farmor. Min farmor har altid selv været meget kreativt anlagt, og hun har altid haft gang i diverse sy/strik/kniple-projekter, når vi kom på besøg, og det har altid betaget mig helt vildt.
  Derfor har det også altid været naturligt for os at være kreative, når vi har været sammen, og vores største projekter må være kreationen af min konfirmationskjole (et projekt der måske mere burde tilfalde hende end mig) og gallakjoler, hvor hun har bistået med hjælp smil.
  Derudover har min farmor altid haft en fantastisk tilgang til livet, som jeg ikke har mødt hos andre.

  Selvom min farmor ikke længere er her til at give gode råd og smil på vejen i mine kreative projekter, så er hun stadig min største inspirationskilde. Jeg håber, at jeg selv en dag vil kunne give samme inspiration til mine børn og børnebørn, som hun har givet mig.

 346. Uha, hvis man bare er opmærksom nok, er der kilder til inspiration alle vegne. Byen, musik, TV, naturen, rejser. Mennesker er nok hvad der inspirerer mig mest – den menneskelige adfærd og næstekærlighed. Jeg kæmper med at at fokusere på det positive i stedet for det negative, hvilket til tider kan være svært, men man kan altid finde bare ét positivt aspekt, man skal ofte bare være lidt kreativ i sin tankegang. Fx sidder jeg i metroen i dag og opdager jeg har et hul i mine strømpebukser, men det gør ikke noget, for da jeg smiler til drengen da jeg går ud, smiler han igen. Eller da jeg vågner op helt øm i kroppen i dag efter gårsdagens motion, synger og dansker jeg i badet, for det må da løsne lidt op. Det er nok ikke denne form for kreativitet du har i tankerne med denne konkurrence, men jeg sidder og spekulerer på om jeg er kreativ, men selvfølgelig er jeg det, vi er alle små kreative individer, der udtrykker os forskelligt, enten i vores påklædning, boligindretning og profession, her bliver jeg inspireret af IG, blogs, venner, naturen, specielt Færøerne og København.

 347. Menneskene omkring mig inspirerer mig til at være kreativ. Mine fantastiske elever inspirerer mig til udvikle mig i mit arbejde og min skønne veninde bliver ved med at udfordre mig til at udtrykke mig på nye måder – i alt fra ler til mad.

 348. Min kreativitet ligger dybt indlejret i mit hverdagsliv. Det kan være i det arbejde, der giver mig smør på brødet, eller i den hverdagsfunktionalitet, der er i at smøre brødet – og bage det, og nyde det alene eller i selskab med andre…kreativitet kan heldigvis udleves i mange former.

 349. Jeg prøver at være min egen bedste kreativist og inspiration. Kliché much? Haha ja, men forsøger at gøre de ting, der gør mig glad i hverdagen, og følger mine impulser. Og bruger jeg naturen, især vandet – en time, to eller længere med ro omkring sig til at tømme hovedet, klare tankerne og få plads til nyt. Suge til mig af gode energier.
  KH.

 350. Der er mange ting der inspirerer mig, alt efter hvad jeg har lyst til at kreere. Bl.a. mennesker, som inderligt brænder for det de gør – det inspirerer mig til at kæmpe for det jeg drømmer om.

 351. Jeg er meget inspireret af en jeg har været i behandling med efter hjernerystelse, Camilla, hun har inspireret mig til at ændringer ikke er det samme som nedtur men at vi skal få det ypperste ud af den situation vi er i. Derudover bliver jeg inspireret meget af instagram så som Meghan Makle som udover st triumfere i Suits er en dygtig forretnings kvinde som i min optik formå at være jordnær. Hårdtarbejdende kvinder er en kæmpe inspiration, min danske udgave må klart være Anne Christine Persson fra Cipenhagen Fashion Week, som er utrolig rar men meget dedikeret.

 352. Der er rigtigt mange ting, der inspirerer mig til at være kreativ – kreativitet kan være en lidt svær størrelse.

  På mit arbejde er det mine kollegaer, som brænder for det, de laver, der inspirerer til at finde på nye løsninger, som gør vores kunders hverdag nemmere.

  Og fordi jeg på mit arbejde sidder mange timer foran en computerskærm, er lysten til at lave noget selv og bruge hænder desto større, når jeg kommer hjem.

  Så man kan vel sige, at det er mit arbejde, der inspirerer mig mest til at være kreativ…

 353. Virkelig en spændende vinkel på indlægget med et interview af Lou. Det er nogle gode råd, hun bringer med sig.

  Dem der inspirerer mig meget er bloggere. Jeg synes, der er mange som inspirerer mig til at yde en ekstra indsats for at opnå mine mål eller simpelthen skabe en mere positiv indgang til livet. Men i særdeleshed også til at tænke mere kreativt. Her tænker jeg især på dig, Emily, med alt det du har opnået. Især er Emma Martiny også i mine tanker. I har begge udgivet bøger, har en høj arbejdsmoral, er topprofessionelle og samtidig meget personlige og likeable. Senest har Emma imponeret mig med en ugentlig podcast, som jeg altid glæder mig til. Det er et fedt medie, som jeg håber flere tager til sig (hint hint ;)).

 354. Jeg synes der er mange ting der inspirerer mig. Det er faktisk alt for at gå en søndagstur på Nørrebro, en tur i Dyrehaven, hos min far i Jylland eller hjemme hos en af mine veninder. Det kan faktisk også bare være en lille tur på Insta og så begynder man at tænke “det her skal jeg da også”.
  Hvis jeg SKAL tage én ting, så er det at rejse rundt i verdenen og se natur og møde lokalbefolkningen. DET er enormt inspirerende og giver også noget stof til eftertanke, både hvorfor vi skal passe på vores natur, men også at vi skal hjælpe hinanden.

 355. Jeg er lige blevet uddannet radiograf, her skal man hele tiden kunne se muligheder i sine patienter og få et billede som både opfylder de krav der er og skabe de bedste muligheder for diagnostik. Jeg elsker det og holder meget af og bliver inspireret meget af at, møde og samarbejder med de forskellige mennesker.
  Når jeg har fri tager jeg den viden jeg har lært om det billedetekniske til mig og fotografere både landskaber, mennesker og ting omkring mig.

 356. Hej Emily – hvor er det en sej præmie, den vil jeg gerne vinde :-)

  Er vild med at fotografere og har lige taget et kursus om manuel indstillinger af spejlreflekskamera, og ville så gerne prøve det af på et ordentligt kamera. Lige i øjeblikket drømmer jeg om at tage smukke fotos af stjerner og lysene fra byen om natten.

  Ellers bliver jeg inspireret af naturen, elsker når jeg lige fanget et dyr i det rette øjeblik, når lyset falder eventyrligt på en blomst, men nyder også at tage portrætter og gadefotos, hvor et billede fortæller en hel historie – ja faktisk er jeg nok bare gladest, når jeg har et kamera i hånden :-)

 357. Måske er det lidt en kliché, men naturen inspirerer mig. Med luft omkring mig, skaber det også mere luft i hovedet, og dermed plads til alle tankerne. Der er ingen afbrydelser, ingen larm, ingen overspringshandlinger er mulige; man ér bare, og det sætter for mig mange kreative tanker i gang!

  Smukke omgivelser er i sig selv inspirerende, og naturen er smuk altid. Der er en dualitet mellem det permanente og det flygtige – naturen, som har været der meget længere end vi har været til, men alligevel er konstant foranderlig.

  Måske er det nærværet i naturen, måske den friske luft, måske de smukke omgivelser – det er i hvert fald et sted, der giver mig ro og plads til at sætte kreative tanker igang!

 358. Ord inspirerer mig til at være kreativ. Det kan være ord i en bog, en samtale jeg overhører mellem fremmede, smukke citater, alt. Ord er som et puslespil, man aldrig bliver færdig med – der er uendelige muligheder for sammensætninger man kan skabe, meninger man kan få ud.
  Når jeg skriver, skaber jeg. Andre menneskers ord sætter gang i mine, og associationerne er uendelige.

 359. I lang tid kunne jeg ikke få øje på ret meget inspiration – uanset, hvor meget jeg trængte og gerne ville inspireres.

  Jeg har altid været drevet af lysten til at skabe – i arbejdet og privat. Men under min datters lange krælftsygdom, mistede jeg gnisten.

  Og det var under hendes sygdomsforløb, at jeg fik øjnene op for blogs. Nu læser jeg mange forskelligt, især mange udenlandske. Men jeg kan med hånden på hjertet fortælle, at din blog, Emily, var den første, jeg for alvor stødte på og begyndte at følge på daglig basis.

  I dag læser jeg som sagt mange blogs og synes, det er et fantastisk medie! De er så fulde af inspiration, og jeg får meget god, ny viden inden for bl.a. kommunikation, branding, grafisk design og foto.

  Tak til alle jer derude, der gider inspirere mig;-)

 360. Jeg bliver inspireret af mang ting, mine omgivelser, oplevelser, andre mennesker. Men mest af alt tror jeg jeg bliver inspireret af mig selv, min fortid, min fremtid og alt der omkring. At se hvor lang jeg er nået er altid et motivations boost til at prøve nye ting af:)

 361. Jeg bliver inspireret til kreativitet af og sammen med andre mennesker. Den energi og hittepåsomhed der kan opstå, når man er sammen med en gruppe mennesker, som man helt intuitivt connecter med, er den bedste inspiration for mig. Blandingen af at føle sig helt tryg samtidig med, at man har lyst til at give de andre – og fællesskabet – det aller bedste af sig selv … det er dér kreativiteten for alvor opstår :-)

 362. Det må være min mor. Hun siger altid, at man skal tænke i løsninger frem for begrænsninger, så hvis der er noget, man gerne vil, må man være kreativ og finde på en løsning selv.

  Det har betydet meget for mig, at have sådan en sætning siddende i baghovedet hele livet!

 363. Jeg synes det er inspirerende at være sammen med mennesker. En ting er at få idéer, men det at italesætte dem, og måske endda få nogle input, man slet ikke selv havde tænkt på, giver bare så meget mere. Man får andre perspektiver på, man får idéer og snakket problematikker igennem, og det er altså noget der inspirerer mig til at være kreativ!

 364. Jeg spiller musik, og derfor virker lyde inspirerende for mig. Det kan være andet musik, men også lyde omkring mig – et sjippetov, der laver en takt, lyden af regn mod en rude, osv. Alle lyde har en værdi for mig, og det kan helt sikkert sætte gang i en kreativ proces!

 365. Jeg synes generelt bare mennesket inspirerer mig til at være kreativ. Både i den forstand, hvordan mennesker tænker og agerer, samtidigt med hvordan mennesker er udformet. Jeg bliver inspireret af, hvad andre mennesker tænker om deres liv og hvad de drømmer om. Det sætter altid nogle tanker i gang hos mig selv, om hvordan jeg kan udfordre mig selv og tænke ud af boksen. Derudover har jeg altid fundet det vildt interessant at male personers ansigter, der på en eller anden måde fortæller mig noget historie. Der er bare noget fascinerende ved, hvordan vi allesammen har noget at fortælle gennem vores forskellighed.

 366. Min mormor inspirerer mig helt vildt! Hun har haft et hårdt liv, men en alkoholiseret og til tider voldelig ægtemand. Men hun kæmpede, blev skilt, tog en videregående uddannelse trods to børn og ingen penge og lever nu et godt pensionistliv med sin nye mand. Hun er enormt stærk og selvstændig, og har altid gjort meget ud af at opdrage os andre som selvstændige individer. Hun har opnået så meget, fordi hun havde viljestyrken til det, og jeg har så evigt meget respekt for hende. Hvis bare jeg kan blive halvt så sej som hende, når jeg langt! <3 Hun bruger meget tid på hele tiden at udvikle sine kreative sider; hun er enormt dygtig til at strikke, og bliver ved med at tage på kurser for at lære nye strikketeknikker, lære at male ikoner og alle mulige andre skøre påfund. Jeg får altid en voldsom lyst til selv at begive mig ud i lignende projekter når jeg ser hendes smukke kreationer ;)

 367. Meget ligesom Lou: Ambitiøse mennesker, der tør slå ud med armene, sige deres drømme højt og forfølge dem – og det prøver jeg selv at leve op til, når jeg om en uge tager til New York uden job eller sikkerhedsnet, men men tasken fuld af gå-på-mod og en stærk tro på, at det nok skal ende godt.

  Tak for en altid inspirerende blog!

 368. Min dejlige kæreste og vores familieliv med vores 5 måneder gamle søn inspirerer mig rigtig meget. Min kæreste har en rigtig dejlig positiv can-do tilgang til alting, og han er super god til at bakke mig op i at nå mine mål og leve mine drømme. Vores søn er bare den sjoveste og gladeste lille fyr. De to drenge i kombination inspirerer mig til at være den bedste udgave af mig selv, både personligt, praktisk og kreativt. Vi laver rigtig mange ting til vores hjem selv, både praktiske og kunstneriske, og det er det dejligt med store babysmil og opbakning til at være kreativ og få tingene gjort trods manglende nattesøvn.
  Og sådan et kamera ville være helt perfekt til forevige vores kommende roadtrip til USA med et indlagt smut til Hawaii.

 369. Mennesker. De dumme, de søde og de sjove. Uanset hvem de er så er det de mennesker, der er rundt om mig eller dem jeg går forbi på gaden, som inspirerer mig. Jeg elsker generelt at tage billeder af alt og alle, men de bedste og mest interessante billeder jeg tager er altid portrætter. Et billede siger som sagt 1000 ord, ord som bliver fanget og gemt for evigt, og det er disse historier, som jeg gerne vil fange med det smukke nikon kamera. Især fordi mit eget kamera lige er gået i stykker, det er åbenbart ikke så smart at tabe et spejlrefleks på et flisegulv…Men som designstuderende er et kamera en nødvendighed. Det er et fedt blogindlæg!

 370. Mennsker. de dumme, de søde og de sjove. Uanset hvem de er så er det de mennsker rundt om mig, eller dem jeg går forbi på gaden som inspirerer mig. Jeg elsker generelt at tage billeder af alt og alle, men de bedste billeder jeg tager er altid portrætter. Billeder siger som sagt 1000 ord, ord eller historier som bliver gemt for evigt. Det er disse historier som jeg gerne vil fortælle med det smukke nikon kamera. Især fordi mit eget kamera lige er gået i stykker, det er åbenbart ikke så smart at tabe sit spejlrefleks på et flisegulv….ret så idiotisk når man som designstuderende er afhængig af et godt kamera. fedt blogindlæg glæder mig til at læse mere.

 371. Det inspirerer mig som regel altid at gå en tur uden formål. Bare at vade igennem Københavns gader enten med eller uden god musik i ørerene er både rensende for sjæl og krop, men sætter i den grad også gang i den kreative del af min hjerne.

 372. En person der inspirer mig til at være kreativ, er helt klart min mor! Hun er verdens bedste mor og mit store idol! Hun hjælper mig med alt, også bloggen! :)

 373. Jeg får min inspiration mange steder fra, men noget der især fanger mig er havet og alle de små detaljer der er at finde i naturen; lyde, lugte, farver, frisk luft. Udover det finder jeg inspiration i smukke arkitektoniske detaljer, former, bygninger. Og så i min kæreste, som altid tænker ud af boksen, og som er dygtig til at se nye løsninger i gamle ting. Til sidst synes jeg, modige kvinder er noget af det mest inspirerende; dem som tør følge deres hjerte og gå med deres idéer.

 374. Inspiration til at være kreative kommer fra mødet med andre mennesker, de blogs jeg følger ( bla. din

 375. Jeg bliver inspireret af billeder. Jeg bruger tumblr og Instagram (pinterest er lidt for organiseret) og jeg bliver meget inspireret til at være kreativ selv – se hvordan folk tager billeder og hvad de kan få ud af et kamera. Desuden gør tanken om vestkysten i USA mig meget inspireret. Elsker naturen og at folk der bor der er så kreative selv. Det er enormt sejt! for det tredje gør min bedste veninde mig inspireret – især til film og billeder. Hun har altid gode idéer til hvordan vi kan optage en film med forskellige klip og mennesker og bruge det til at opmuntre én vi holder af. Det er super hyggeligt! Jeg ønsker mig helt vanvittigt et kamera så jeg kan lege endnu mere, og ikke behøver låne et hver eneste gang:)

 376. Jeg inspireres af alt fra min fantastiske familie, mine veninder til folk på gaden.
  Lige nu inspireres jeg allermest af min nye kæreste. Om det er omkring træning, omsorg for medmennesker eller hans kærlighed til mig – jeg inspireres af ham hver dag :-)

 377. Min kreativitet favner bredt, arbejder som neurologisk sygeplejerske og det kræver nogle gange at der tænkes ud af boksen. Men arbejdslivet er jo ikke det hele. Elsker hverdagslivet med mine skønne drenge og vores fælles kreative “værker”. Det kan fx være at bage en kage sammen. Ville være skønt at forevige disse minder med det lækre kamera og ikke mindst genoptage en gammel interesse for fotografering. Dette er ikke mindst kommet af at have mister min søde farmor i en gårdbrand tidligere på året, hvor hele hendes hjem og ikke mindst alle billederne af min farmor og farfars liv og hele min fars og hans søskendes barndom og ungdom. Så billeder af livet er bare så betydningsfuldt. Kh

 378. Min lille datter på 5 måneder inspirerer mig til at være kreativ – og ikke mindst til at tage fotos. Hendes store blå øjne og søde smil med smilehul i den ene kind indbyder til flotte fotos. Desværre må jeg nøjes med at tage billederne med min telefon, da vi ikke har noget ordentligt kamera :( Så præmien ville virkelig vække stor begejstring <3

 379. Det kan være tilfældige ting i min hverdag, min kunstneriske søster, et kollega, veninde og slet og ret Pinterest :)

  Krydser fingre!

 380. Det der inspirerer mig i højst grad til at være kreativ og innovativ er uden tvivl min mor. Min mor fik i år 2000 konstateret sclerose, og det har på alle måder krævet evnen til at være kreativ og få hverdagen til at fungere lettere og bedst muligt trods betingelserne. Når man bruger hver dag med en kvinde, der stadig priser hendes hjem og de små finurlige detaljer højt kan man ikke andet end selv stræbe efter at træde i hendes fodspor. På trods af hun ikke taler tydeligt længere, eller kan skrive gør hun stadig alt der står i hendes magt til at klare det hele selv, og inspirer derfor alle, der er så heldige at være i hendes nærvær, til at udnytte deres fulde potentiale.

 381. Min far! Det lyder måske mærkeligt? MEN han formår at finde tid til at opfinde, male og tegne, ved siden af sit fuldtidsjob, og jeg begriber ikke hvordan. Jeg har helt klart arvet hans kunstneriske evner, men øv jeg finder bare ikke tiden og roen til at fordybe mig i hverdagen. Dog formår jeg altid at fylde min kamerarulle på telefonen, så et kamera ville være at foretrække.
  JEG KRYDSER FINGRE, god aften :-)

 382. Det kan være alt – en farve, et mønster eller en sætning. Med fotografi er det ofte en stemning der inspirerer mig.

 383. På instagram finder jeg virkelig meget inspiration til at være kreativ. Jeg er begyndt at lave egne perlearmbånd og det er jo så fint med “eget design” om håndleddet. Elsker at nusse med det og sammensætte en masse mønstre og farver! :-)

 384. Rigtig fint interview! Jeg bliver inspireret af positiv energi. Den kan både komme fra min omverden, mit arbejde, online (f.eks. blogs) og mig selv :)

 385. Inspiration gemmer sig i den lille detalje, set i menneskemængden i en overfyldt bus tirsdag morgen, og i fortabelsen ved den dagslange slendretur på Louisiana. Stort og småt. Sort og farverigt. Enkelt og overdådigt. Inspirationsbrillerne sidder altid på næsen – jeg skal bare huske at pudse dem en gang i mellem!

 386. Jeg er selv uddannet indenfor den kreative branche, og har derfor ofte brug for at samle inspiration så jeg kan være det jeg skal – netop kreativ :-)

  Det der virker bedst for mig er at gøre noget anderledes og opleve noget andet end det jeg plejer. Eksempelvis at gå en lang tur i naturen eller byen uden telefon og uden musik. Bare at være til stede, lade tankerne flyve og betragte de ting og mennesker man passerer.

  En lidt dyrere version er at rejse. Der synes jeg virkelig at man får sat spark i sine egne kreative ideer. Måske lige netop fordi at man er mindre online, mere til stede, og ikke bruger sin tid på at tænke over hverdagens små problemer.

  Det inspirerer mig også at være sammen med inspirerende og kreative mennesker, som er til stede i nuet. Mennesker jeg holder af og som jeg har det godt sammen med.

  Så generelt kan det vist siges, at jeg er mest kreativ når jeg ikke prøver at være det. Sætter jeg mig ned og prøver at få en god idé, så kommer den sjældent. I stedet kommer ideerne når jeg er glad, afslappet og i godt selskab. Når jeg ikke bruger min tid på at være online på diverse sociale medier, men er til stede i nuet, lader tankerne flyve og nyder min tilværelse.

 387. Min far og hans iværksætterånd inspirerer mig til at være kreativ. Jeg skal bare tænke på alle hans røverhistorier, projekter og vise ord igennem barndommen, for at lade kreativiteten flyde – dét, kombineret med interessante mennesker jeg møder og læser om samt øjeblikke og stunder i nuet der trigger kreativiteten giver mig de bedste idéer indenfor mit studie, projekter på arbejdet eller min boligindretning og ugens madplan! :-)

  Tak for en rigtig fin blog, ser frem imod indlægget omkring overspringshandlinger!

 388. Min far og hans iværksætterånd inspirerer mig til at være kreativ. Jeg skal bare tænke på alle hans røverhistorier, projekter og vise ord igennem barndommen, for at lade kreativiteten flyde – dét, kombineret med interessante mennesker jeg møder og læser om samt øjeblikke og stunder i nuet der trigger kreativiteten giver mig de bedste idéer indenfor mit studie, projekter på arbejdet eller min boligindretning og ugens madplan! :-)

  Tak for en rigtig fin blog, ser frem imod indlægget omkring overspringshandlinger!

 389. Jeg finder altid stor inspiration på rejser. Og her mener jeg ikke kun dem, der involverer fjerne destinationer. Rejser kan (heldigvis) også bare være at gå en tur i nabolaget. At cykle en ny vej hjem. Går man ofte tur samme sted, så prøv at gå turen i modsat retning af hvad du plejer. Kig op. Kig dig omkring. Det er så simpelt. Og gem din telefon langt væk. Jeg er fan af offline perioder – det skærper nemlig sanserne. Og lige præcis det at sanse, er i bund og grund min allerstørste inspirationskilde til kreativitet. Vi kender alle det tåbelige spørgsmål; “hvad vil du helst – være døv eller blind?”. Mit svar har altid været blind, for jeg elsker musik. Skæbnen ville det anderledes. Jeg blev uventet og pludselig døv som 20-årig (jeg er 35 år i dag). Skæbnens ironi, måske. Det har været utrolig hårdt, men samtidig en utrolig gave. At miste en sans betyder, at andre sanser skærpes. Det gælder i høj grad for mine øjne, og har medført at jeg nu drømmer hemmeligt om, at kunne knipse billeder ved et enkelt blink med øjnene; verden er er overflødighedshorn af inspiration, hvis blot vi tør lukke den ind. Skærp din opmærksomhed. Vær i nuet. Så enkelt. Så kliché. Så smukt.

  // Vickie

 390. Min kæreste inspirerer mig! Hans tilgang til livet og positive sind giver mig lyst til at få det ned på et billede. Han støtter mig og presser mig i alt hvad jeg gør om det er omdekorering af soveværelset eller billeder taget af Golden Gate bridge, så får han sltid det kreative frem i mig.

 391. Min mor! Min mor lærte mig at skabe, ud fra det man har. Hun lærte mig, at man kan gøre lige, hvad man vil, hvis blot man sætter sig for det – f.eks. byggede hun en carport det ene år og syede min gallakjole det næste. Det er udelukkende et spørgsmål om at omsætte sin kreativitet vha. indlæring, øvelse og hårdt arbejde.
  Og hun har især inspireret mig til ikke altid at gøre tingene på en helt bestemt måde, og at man altid kan lave en “opskrift” om. Det har været med til at åbne en stor verden for mig kreativt, da man på den måde kan bryde alle grænser, hvis bare man tør!

 392. Jeg er sanger og musiker. Selvom det er lyd, jeg udtrykker mig igennem, arbejder jeg meget visuelt. Når jeg bliver inspireret, viser det sig ofte som billeder eller små film der udspiller sig for mit indre blik, og sangene er så mit forsøg på at ”oversætte” disse billeder og fortællinger til musik. Som om at hver sang er et fotografi eller en film, der langsomt bliver fremkaldt ved hjælp af ord, lyde, sanseindtryk og stemninger.
  Jeg bliver ofte inspireret af noget der vækker en historie. Det kan være alt lige fra en gammel kuffert på et loppemarked, film, lyddokumentarer, et fotografi, en samtale, en sansning – ALT muligt.
  Og så har jeg efterhånden fundet ud af, at min skaberglæde har det allerbedst, hvis jeg tydeligt adskiller de forskellige dele af den kreative proces. I begyndelsen handler det om JA-hatten, om at lege, give slip og prøve af, uden nogen forventning om, hvordan det færdige resultat skal være. Senere kommer redigeringsfasen, hvor der skal sorteres i ideerne. Det virker bedst for mig :)

 393. Jeg bliver uden tvivl inspireret af at drage ud i verden og se et andet liv og en anderledes hverdag end den jeg kender herhjemme fra Danmark og er vokset op med. Den måde livet leves på andre steder i verden kan inspirere mig til at gøre ting anderledes, opleve noget nyt, stille spørgsmål ved noget der forekommer logisk eller måske bare give input til et nyt motiv til et billede.

 394. Jeg inspireres primært via blogs og Google billedsøgning. Ja, kald mig bare gammeldags, men jeg er ikke med på Instagram-bølgen… Endnu ;)

 395. Da jeg arbejde i nationalparken i Nordøst Grønland, og her har jeg en arbejdes kollega som tager fantastiske billeder af det utrolige landskab vi arbejde i, vi er på en vejrstation, men der er et dyreliv som jeg altid gerne ville vise familien og vennerne her hjemme men har ikke har et kamera til opgaven, så jeg har fået lov til at låne lidt af min kollegas billeder, min kollega Kim Wiggers Ursin har forslået at jeg får mig et Nikon da det er det han altid har brugt, men tilbage til hvem og hvad inspirer mig, så er det landet og Kim.

 396. Er godt klar over at konkurrencen ikke længere gældende. Personligt så elsker jeg at udfordre mig selv. Når jeg ser flot anrtettet mad så prøver jeg altid at forbedre mig selv, ikke kun for min egen skyld men også for min familie. Jeg har 2 små børn som jeg prøver at lære at der er meget mere i denne verden man selv kan udrette end hvad andre mennesker fortæller en.