Vinder: Nikon Spejlreflekskamera

patepate4

Vinderen af konkurrencen om et Nikon D5500 blev Nadja, der havde skrevet følgende om hvem/hvad, der inspirerer hende:

“Min største inspirationskilde pt er uden tvivl en lektor jeg har haft fornøjelsen af at have som vejleder på universitetet. Jeg er enormt inspireret af hvordan hun på farverig og charmerende måde formår at være sig selv, i hvad der af og til kan forekomme som en grå akademisk verden ;) Jeg bliver blandt inspireret af hendes slides til forelæsninger, som altid er æstetisk smukke og fanger øjet. Hun interesserer sig meget for fotografering i sin fritid, og jeg tror, at det er denne interesse som gør, at hun har en unik sans for detaljer. Efter jeg har haft fornøjelsen af at have hende som vejleder, hvor vi af og til også drøftede hendes passion for smukke omgivelser og forevigelse af disse, finder jeg, at jeg er blevet bedre til at lægge mærke til en smuk solopgang, et flot træ med frost på bladene med videre. Jeg er begyndt at indfange disse magiske øjeblikke (eller forsøge på det i alles fald), men det er som om, at min højtelskede iphone ikke helt formår at indfange magien.”

Vinderen har fået direkte besked.

Tusinde tak til alle jer der deltog og fortalte om hvad der inspirerer jer :)

Ps. Min fotoskole med Nikon del 1 her og del 2 her.

patepate5

 

(Visited 656 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Åh tillykke til vinderen, det er virkeligt fortjent når man skriver sådan noget sødt. Jeg ville ønske jeg havde sådan en lektor. Jeg er også enig i at det er en rigtig god ting at kunne se det smukke i hverdagsting og naturen :) Det går bare en mere glad, når man kan “appreciate” de små ting.

  2. Jubii :D 1000-tak! Ih hvor jeg glæder mig til at “se” verden gennem dette lækre kamera :)