Instaspiration

Skærmbillede 2016-03-01 kl. 10.00.39

@LAURENSWELLS

Jeg har et genuint girl crush på Lauren og ikke mindst hendes mere end velkuraterede instagramfeed. Det er altid både en fornøjelse (og stor inspiration) at se på hendes billeder enkeltvis og kigger man på hendes samlede feed, er det næsten bare endnu bedre. En ret perfekt blanding både hvad angår motiver og perspektiver, hvis I spørger mig.

english-med-grey21

I have a genuine girl crush on Lauren and her beautiful instagram feed. It is always a pleasure (and great inspiration) to look at her pictures as they emerge when I scroll down my feed but it is even better when I go directly to her ‘quilt’ and watch all of her pictures together. It’s the perfect mix and balance of motives and perspectives if you ask me.

Skærmbillede 2016-03-01 kl. 10.02.32

Nå ja, det skader selvfølgelig heller ikke at Laurens mand er noget smart ovre i rejsemagasinbranchen og at de derfor konstant befinder sig nye og attråværdige steder. Så hvis man vil med på spændende rejser og eventyr verden rundt, er det heller ikke en dum profil at kigge nærmere på :)

english2lyse

Well it doesn’t hurt either that Lauren’s husband is creative director at a major travel magazine and that the couple therefore is often found at new and exciting venues around the world :)

Skærmbillede 2016-03-01 kl. 10.01.43

 

(Visited 1.060 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer