One night in Bangkok

hejhej1

Ok, det passer ikke helt. For det er ikke en nat i Bangkok, men hele tre. Uanset hvad er jeg på vej lige om lidt og det er vist ingen hemmelighed, at jeg glæder mig. Det er en pressetur og med et virkelig spændende program, så jeg håber sådan, at der er tid og mulighed for, at jeg kan opdatere derfra. Men ellers har jeg planlagt lidt indlæg og så ser jeg frem til at berette om Bangkok, når jeg er hjemme igen :)

Så hvis jeg ikke er så vaks til at svare på kommentarer og lignende, ved I hvorfor. Jeg håber, at I vil passe godt på bloggen og hjælpe hinanden i mellemtiden. Det plejer I at være så gode til <3

Og I er selvfølgelig meget velkomne til at hænge med på mit lille Thailandseventyr på Instagram (@emilysalomon) og Snap (emily.salomon).

english-med-grey21

Ok, that’s not true as I actually have three nights in Bangkok ahead of me, but that wouldn’t make for a fun headline right? No matter what I’m just about to leave and I’m so excited :) I don’t know if I get the chance to update from Thailand, but I’ve planned some posts for you while I’m gone and you are so very welcome to follow along on Instagram (@emilysalomon) and SnapChat (emily.salomon).

hejhej2

 

(Visited 1.691 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Åh, nogle gange er 3 dage alt man skal bruge for at få fornyet energi og inspiration (business rejse eller ej – ihvertfald for mit vedkommende). Nyd det, nyd det, nyd det :)

  Lige lige noget andet: Du ser altid så smuk og enkel ud i dit beauty udtryk, vil du ikke dele din daglige beauty rutine? Eller har du allerede lavet sådan et indlæg? Synes bare altid du har sådan en flot glød i huden, og så ser din makeup også altid enkel ud, men hvor den fremhæver det en daglig makeup netop skal: Ens naturlig skønhed :-)

  Har set mange bloggers daglige beauty rutiner, men mange af dem involverer alt for meget makeup til min smag, og det ligner du kun lige har det absolut nødvendige på, hvilket er meget nede i min egen skønheds boldgade. Lidt men godt!

  Kh,
  Anne

  1. Tak søde Anne det vil jeg gøre. Og bestilling på makeup/beautyrutine er modtaget (og den ER ret simpel). Den kommer snarest på bloggen :) Kram Emily

 2. Hej søde Emily,

  Rigtig god tur!

  Hvor er din fine t-shirt fra? Den har jo den helt perfekte hals.

  Klem

  1. Tak Thit :D Den er fra & Other Stories, har lige købt den i fredags, så den er i butik nu :) Klem igen

 3. Hvor er du dog heldig, smukke Emily :) rigtig god tur, glæder mig til at følge med på Snap og Instagram!

 4. Du har nogle enormt fine solbriller på i dine snaps fra Bangkok! Hvor er de mon fra? :) Og god tur!!

  1. Av?! I min verden taler man pænt til folk. Uanset om man kender dem eller ikke. Og i særdeleshed når man ikke kender formålet med bemeldte tur. Det er en del af mit arbejde og bestemt både noget jeg er glad for at have muligheden for at opleve (når det ellers er spændende og inspirerende ture og med brands, jeg er glad for at arbejde med) og værdsætter :)