Bonjour

bonjour1

Jeg havde en ekstra rar morgen i går, hvor jeg tog ugens udfordring alvorligt og afsatte lidt tid til ægte nydelse i form af croissant, kaffe og fransk Vogue. Så hyggeligt og følte mig tilmed lidt fransk i kanten og det er jeg aldrig ked af.

Det var en rigtig dejlig måde at starte dagen på og fornemmelsen af at have forkælet mig selv lidt, hang ved resten af dagen og gjorde mig i godt humør.

english-med-grey21

Yesterday morning I truly accepted this weeks challenge and made time to really enjoy a croissant, coffee and French Vogue breakfast. So nice and I even felt a little French which is never a bad thing in my book.

It was such a nice (and indulgent) way to start a regular weekday and the feeling of having spoiled myself lasted for the rest of the day. In the best possible way.

bonjour3

Croissanten var fra Alimentari på Islands Brygge (lige ved Il Buco) og hvis I er på de kanter, må I lige gøre jer selv den tjeneste at spise sådan en. Helt ustyrligt gode.

bonjour4

 

(Visited 1.690 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

    1. Jeg drikker Nespresso som lungo og med lidt mælk i :) Som regel deres Bukeela eller Rosabaya. Kram Emily