Ugens udfordring

Kanelsnurre

Nu skal det hele jo ikke handle om afsavn, så denne uge er udfordringen følgende: At nyde et eller andet hver dag. Altså sådan rigtigt nyde. Hvor man også sætter lidt tid af til at være i den givne nydning (et helt fantastisk ord i øvrigt, der er tyvstjålet fra Bamse & Kylling) og forkæle sig selv lidt.

Det kan være at spise et stykke chokolade (og rigtig smage på det og nyde det), lægge en dejlig ansigtsmaske, bage en kage og spise den, have sex, drikke et godt glas vin, få en massage, sidde og kigge på himlen i 5 minutter eller hvad som helst andet, som man nyder at begive sig af med. Et eller andet – stort som småt – hver dag i denne uge.

Som sædvanligt er succeskriteriet 5 ud af 7 dage, men mon ikke det snildt kan lade sig gøre med denne udfordring?

Jeg glæder mig i alle tilfælde og håber, I har lyst til at lege med :)

english2lyse

This weeks challenge is not about doing without anything (as with the coffee and phone challenge) but all about really enjoying something every day this week. 

Wether it’s eating a piece of chocolate (and really tasting and enjoying it), putting on a face mask, baking a cake, having a massage, drinking a nice glass of wine, having sex or simply looking at the sky for 5 minutes is completely up to you. As long as it is something you truly enjoy. Big or small. Enjoy :)

fyldtchokolade

Mine Valentines chokolader fra i går, som jeg planlægger at nyde et par af i dag.

english2lyse

My Valentines chocolates from yesterday, that I plan to enjoy (some of) today.

 

(Visited 2.038 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Hej Emily – læser jeg tæt med her på bloggen og holder meget af dine indlæg, omend jeg ikke er så aktiv i kommentarfeltet.

  Bogen, på billedet er vidunderlig – jeg læste den i Agadir i Marokko her i Januar og tudbrølede ad flere omgange på stranden.

  En anden bog, jeg kan anbefale er “Efterdønninger” af Elizabeth Noble. Den trak lige så mange tårer hos mig :-)

  God fornøjelse med bogen og den lækre stang chokolade. MUMS

  1. Men dejligt at du fik lyst til at kommentere nu <3

   Og tak for boganbefaling :)
   Kram Emily

 2. Det var dog en dejlig udfordring!

  Ikke at de andre ikke har været det (var oven i købet med i den første med frisurerne – det var en dejlig anledning til at få gjort noget ved de ellers altid hængende lokker og er blevet helt glad for tænke bare lidt over, hvordan jeg har dem arrangeret til hverdag).

  Men den her er altså virkelig god. Jeg prøver allerede lidt på det dér med at være til stede i at nyde noget, men det er helt sikkert godt at tænke over det noget mere. Så det hele ikke går op i tynd kommunekaffe hældt ubevidst i gabet foran skærm og andre mindre nydelsesprægede aktiviteter.. Så tak for det!

 3. Sikke en dejlig udfordring! Den vil jeg hoppe med på som en rigtig sund øvelse til mig selv. Jeg er i det hele taget vild med dine “ugens udfordringer”, og jeg har faktisk mere eller mindre ubevidst været med i alle indtil videre :-)
  Jeg har dog tænkt på, om du havde overvejet at lægge dine udfordringer op om søndagen, så vi som læsere er klar til en hel uge med udfordringen? Jeg føler mig lidt sat ud allerede ved første dag, da man jo ikke har en chance for at være med om mandagen inden udfordringens slør er løftet. For mig er 1 dag allerede tabt…
  Bare en tanke. Rigtig god aften!

 4. Dén udfordring hopper jeg gerne med på!
  Jeg sidder allerede her med fugtmaske og eyepads, så mandagens nydning er allerede klaret ;-)
  Sjovt tiltag med “ugens udfording” (en idé til kommende udfordring kunne være ny morgemad hver dage i ugen….jeg trænger til inspiration!)

 5. Hvor er det en dejlig udfordring. Man glemmer lynhurtigt i en travl hverdag at tillade at nyde de små ting.
  Jeg synes ofte at nydelse på en eller anden måde bliver forbundet med “synd”. Som om det ikke længere er tilladt at give sig tid til de gode ting…
  Uanset hvad er dette ændret nu og jeg har i aften siddet med ansigtsmaske på med min yndlings the i hånden og NYDT det

 6. Dejlig udfordring – omend det ikke er nogen udfordring for mit vedkommende. For at nyde er noget af det, jeg gør bedst. Hver dag. Flere gange om dagen. Det er vigtigt :-)

  Jeg har lige siddet og kigget ud ad vinduet i et minuts tid og nydt lyset og solens varme i ansigtet. Har også lige nydt to stykker chokolade. Og i går aftes stornød jeg bl.a. noget fantastisk lækker mad i anledning af Dining Week.

  Det er vigtigt at nyde – og det er ikke noget, der nødvendigvis tager lang tid, så alle kan være med på denne udfordring :-)

 7. Min kæreste og jeg gik fra hinanden for en god uges tid siden. Den sidste uge er gået med netop at se det positive i de små ting og huske at nyde dem :) På den måde bliver alting bare lidt mindre trist og faktisk næsten fint og dejligt.
  I løbet af ugen har jeg fx nydt at jeg skal flytte tilbage i kollektiv/kollegie, at få lov at indrette helt efter min stil, at have fået en ny god ven (i stedet for kæreste), at solen skinner ret ofte, at det er længere lyst og generelt nyde alt hvad der er godt og rart :)

  Jeg er totalt med på din udfordring i den her uge. Jeg bliver bare et gladere menneske af, at snakke og tænke positivt om hvad der sker omkring mig :)

 8. Den her udfordring har jeg faktisk praktiseret i ca seks år, efter jeg fik mine diskusprolapser og dermed sendt helt ned fysisk og psysisk, så jeg er helt klart med igen til denne udfordring. Det er utroligt hvor meget bittesmå ting kan nydes :) denne her udfordring er dog en anelse nemmere at holde end den med telefonen. Desværre kunne jeg ikke sende den udenom døren om natten, da den fungere som alarm, men den blev puttet meget tidligt. Virkelig imponerende hvor godt man sover når den ikke har magten. Har lige læst i din bog og fået nye ideer til indretning, og nydt en rigtig god kop kaffe samtidig, så det er mit glædesfix for i dag. Held og lykke med udfordringen

 9. Jeg har I DEN GRAD nydt solen og den blå himmel i dag.
  Imellem forelæsningerne har jeg stået udenfor, lukket øjnene, trukket vejret dybt og mærket varmen i hele kroppen. Så skønt :)

 10. SÅ dejligt at I er med <3 Her går det godt med nydningen, håber det er det samme hos jer :) Kram