Home sweet home

hjemme2

Så er jeg hjemme igen ovenpå en mere end herlig rejse. Men det er nu også meget rart at være hjemme. Især når det er søndag. Og man kan nusse rundt i hyggebukser og drikke kaffe og lave pandekager og kigge på sneen der daler udenfor (!?). Og høre Mads & Monopolet podcast fra i går.

english2lyse

Back home after a wonderful trip to Thailand. But it feels good to be home as well. Especially when it’s Sunday. And one can spend the day in yoga pants, drink coffee, make pancakes and look at the snow flakes outside the window (?!). 

hjemme4

En god, lille stak af fluffy pandekager. Lavet efter samme opskrift som bananvaflerne. Bare lav dobbelt portion og tilsæt 1-2 tsk bagepulver og steg dem så i smør eller kokosolie.

hjemme

Fineste, lille souvenir fra flyveren hjem fra Bangkok <3

God søndag allesammen!

hjemme3

 

(Visited 1.502 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer