Adventskonkonkurrence: Kjole og julepynt

Markeret som ‘annonce’, da præmien er sponsoreret.

Jaaaaaa, glædelig 1. søndag i advent fra den lille julegris (mig), der huserer her på domænet ♥ Med en lille vildbasse af en baby på armen, bliver der ikke helt så meget jul herinde, som jeg måske kunne ønske mig, men lidt kan også have ret og jeg har bikset en ret så lækker, lille adventskalender sammen til jer, hvis jeg selv skal sige det ;)

Bag den første adventskalenderlåge, gemmer der sig den smukkeste kjole og det fineste julepynt fra Sissel Edelbo. Må være ærlig at indrømme, at jeg i et splitsekund overvejede at beholde kjolen selv. Den er simpelthen så pæn og da den er one of a kind, da den er lavet af genanvendte, indiske sarier, så man (jeg) kan ikke bare købe en magen til. Nå, men det er der jo ikke meget juleånd over, sådan at hugge jeres præmie, så det gjorde jeg selvfølgelig ikke. Men jeg kom måske lige til at prøve den på og teste om den nu også var så fin, som jeg troede. Bare for en sikkerheds skyld. Vil jo ikke udlodde noget til jer, der ikke er creme de la creme. Og den var flot på også. Mega!

Julepynten er ligeledes lavet af genanvendte materialer. Julekuglerne er håndmalede og helt vanvittigt smukke. Jeg pønser på at købe en omgang af dem i røde/pink toner, når jeg lige har fået gjort op med mig selv om/hvilket slags juletræ, vi skal have.

 

 

Vind kjole og julepynt

Der er altså en silkekjole i adventspuljen OG 3 kræmmerhuse OG 5 julekugler (der er to mere i pakken end vist på billedet). Alt sammen fra Sissel Edelbo og bæredygtigt produceret af genanvendte materialer for en mere eco-friendly jul ♥

Præmien har en samlet værdi af 2.079 kr.

For at deltage, skal du blot lægge en julehilsen herunder.

Konkurrencen løber til på onsdag d. 4. december kl. 12.00. Jeg trækker en vinder umiddelbart derefter og denne får direkte besked via mail.

 

(Visited 4.019 times, 3 visits today)

Skriv en kommentar

841 Kommentarer

  1. Ej men altså, hvor er det smukke sager. Kunne være ret skønne at eje her i december.
   Rigtig glædelig december og jul til dig og dine kære ❤

 1. Jeg kommer simpelthen i så godt (jule)humør hver gang jeg kigger forbi hos dig Emily. Tak for at sprede god stemning og glædelig jul til dig og din familie.

 2. Glædelig jul. Håber i får en rolig og hyggelig en af slagsen. Det er altid magisk med børn til jul – også dem der holder den for første gang ✨

 3. Sikke en fin præmie. Jeg håber, at du nyder december, og at der bliver tid til både julegodter og måske lidt julekalender. Det vil jeg i hvert fald selv prøve at forsøde denne (eksamens)måned med <3

 4. Glædelig 1. søndag i advent. Som højgravid med en lille uge til termin forsøger jeg at julehygge, meeeen der er lidt et andet fokus i år ?❤️

 5. Du rammer spot on med præmier HVER gang Emily! Den her omgang vil jeg så gerne vinde :)

  Og ps, glæd dig til første jul med lille Kurt-pølse :)

 6. Der er noget smukt ved at lave julepynt af genanvendelige materialer og på den måde passe på kloden og skabe julehygge?

 7. Glædelig 1. december ??? Hvor kunne det være fint at kunne i klæde sig selv og juletræet de fine sager ✨

 8. Åhh, jeg drømte om de julekugler sidste år, de er SKØNNE. Og kjolen ligeså <3
  Jeg ville elske at gå juletiden i møde iført den. Jeg krydser fingre – og rigtig glædelig 1. søndag i advent.

 9. Åh, en skøn omgang! Dét gad jeg godt vinde??
  Håber din december bliver magisk, med lille Kurt på maven/armen, til hygge en masse❤️?

 10. Åh, de er så fine de julekugler ✨ Har selv tre af dem. Kan anbefale at købe dem i Magasin, hvor man kan købe dem enkeltvis og dermed selv vælge præcis hvilke der skal pryde ens hjem (jeg deltager ikke i konkurrence :D).

 11. Glædelig 1. søndag i advent!
  Smækker-lækker præmie, den kaster jeg fluks et lod i puljen for. Fortsat god søndag?

 12. Elsker jul ?og har julehygge hele weekenden. Krydser fingre for den lækre præmie ???

 13. Hvor er den flot ?! Og sikke en god idé med kræmmerhuse af genanvendt stof. Det kan være jeg skal prøve det af, jeg har fine stofrester liggende fra en kjole jeg syede til min datter – hvis førnævnte datter tillader tiden til at sy ?

 14. Kære Emily.
  Rigtig glædelig december fra en Fellow julegris ??❤️. Den smukke gave vil jeg blive lykkelig for at vinde, så jeg krydser fingre ???. Glædelig første søndag i advent ❤️

 15. Glædelig jul til dig og din familie. Jeg har selv en lille dreng, og da han nu er fyldt to år, tør jeg godt iføre mig silke igen, da risikoen for, at den bliver spildt på, er lille. Kjolen ville være den perfekt julekjole. Rigtig glædelig jul❤️

 16. Glædelig jul Emily!
  Jeg håber at dig og din lille da familie får en dejligt jul♥️

 17. Sikke en flot præmie. Rigtig glædelig jul til dig og din familie – den bliver sikkert ekstra magisk med lille Kurt i familien :)

 18. Glædelig 1. søndag! Pynt er godt, kjolen er skøn, men det med at gå en skumringstur og kigge op gennem de sorte grene på en grå himmel, det er det allerbedste.

 19. Sikke en fin adventspræmie, den ville jeg elske at vinde. Glædelig 1. søndag i advent til dig og dine kære <3

 20. Tak for inspiration, hygge og over all god stemning herinde og på Instagram <3

 21. Glædelig 1. søndag i advent. Håber I får en dejlig december måned og en dejlig jul :)

 22. Det er virkelig en fantastisk kjole, og selvom den måske ikke er så julet, så ved jeg, at Sissel Edelbos silkekvalitet er så skøn, at jeg vil bruge den til jul alligevel, fordi den bare er så behagelig at have på.
  Glædelig 1. søndag i advent!
  ?

 23. Kærlige julehilsner her på den 1. Søndag i advent! ?? Håber i alle får en skøn dag sammen med familie og venner. Min søndag skal bruges med min datter, hvor vi skal se nisselandskab i storcenter et, spise vaniljekranse og se pyrus ?

 24. Glædelig 1. advent. Sidste år i december nærmede min datter sig 1 år, der var fuld drøn på og ikke så meget tid til at sysle med juleklip og bagning, selvom jeg var på barsel. I år er det en anden sag! Hun kan lege bedre selv og jeg har allerede bagt to slags småkager og flettet stjerner. Dejligt!
  Flot konkurrence. Og dejligt at du samarbejder med “grønne” mærker .

 25. Kære Emily.
  Du er sød. Og dygtig. Og din baby, suk lille Nutti.
  Glædelig jul.
  Kh Lisa

 26. Glædelig 1. december ❤️ Her har børnene selvfølgelig fået adventsgaver i dag, men moren vil også gerne ha ?

 27. Tak for at sprede skøn julestemning og må I få en magisk jul med jeres lillemand?

 28. Ej hvor lækkert. Det er virkelig et fedt koncept hos Sidsel edelboe. Glædelig første december. ?

 29. Glædelig jul – særligt til jer som lille familie som første gang! For første gang har vi fået et lille miniature juletræ, og jeg har åbenbart haft en julefanatiker gemt inden i mig i mange år. Det bliver en fantastisk tid ✨

 30. Tak for en skøn skøn blog, og et stort glædeligt 1. december <3 Søndagsknus!

 31. Lidt fin julestemning og sådan en smuk kjole er præcis, hvad jeg drømmer mig om, ovenpå de første måneders frygtelige graviditetskvalme og en voksende vom, der efterhånden ikke kan skjules længere! <3

 32. Woooow for en lækker advent gave. Selvom det har størrelse som en julegave, men dét et jo ikke dumt.
  Ønsker dig en rigtig glædelig jul, med masser af smil, hygge og kærlighed.
  Jeg startede selv julen op med cross, som jeg er instruktør i, og blev forkælet med hjemme bagte honning kager af et medlem. Så hér er jule stemningen stor ??❤

 33. Glædejul til og dig og din lille familie, jeg ville elske at pynte mig selv og juletræet med disse fine præmier ???

 34. Rigtig glædelig 1. søndag i advent og glædelig december :-) Det er en super fin præmie!

 35. Åh elsker Sidsel Edelbos koncept, har stadig tilgode at få noget derfra. Håbefulde hilsner, Mette

 36. Glædelig jul til jer alle 3 ♡ helt særligt det med den første jul som 3 ♡ jeg glæder mig i hvert fald på en helt anden måde i år.

 37. Sikke nogle smukke ting! Det ville virkelig pynte på mit lidt haltende julehumør ?☺️??

 38. Den smukkeste kjole jeg længe har set ? Glædelig, magisk jul til dig og din familie.

 39. Endelig, 1. december! Jeg har brugt hele det våde og grå efterår til at glæde mig til jul. Og det er nu! Så jeg er grundglad på den helt barnagtige og julegrissede måde ? Må du, din mand og jeres vildbasse få en skøn december ?♥️

 40. Glædelig december og 1. søndag i advent til den lille familie på Bryggen. Selvom juleriet er lidt noget andet med en lille jule-Kurt på armen, så må det også være noget ganske fantastisk at fejre den første jul med ham ??⛄️??
  Jeg glæder mig til at følge med i julemåneden hos jer ♥️

 41. Glædelig 1. søndag i advent til dig og jeres lækre lille Kurt ? Jeg blev selv mor for første gang til en stor dejlig dreng 6 dage efter dig, og det har derfor været ekstra hyggeligt at følge med i din graviditet og den første tid med Kurt, da den er foregået sideløbende med min ??

 42. Sikke en fin gave – det er jo præcis det, som julen handler om; næstekærlighed og at huske på at passe godt på hinanden, så din gave der hjælper indiske udsatte og miljøet er lige i øjet. Tak for det. Glædelig jul ♥️

 43. Sikke en smuk kjole – sådan en vil jeg gerne forkæle mig selv med ❤️ Glædelig 1 december og 1 advent.

 44. Glædelig 1. Søndag i advent. Jeg håber du får en dejlig december med dem, du holder af ❤️

 45. Glædelig 1. søndag i advent og ønsker om en dejlig juletid til dig og dine følgere. ?

 46. Glædelig 1. Søndag i advent! Herhjemme ha r jeg været tidligt i gang med både pynt og julegaveindkøb, da jeg har termin imorgen! Nøj jeg glæder mig! Jeg bliver så skruk af alle dine skønne billeder med din lille Kurt!
  Julehilsner fra Astrid

 47. Jeg elsker at følge med?
  Tak for et fantastisk, ærligt univers.

  Glædelig jul??

  KH Tina

  (??)

 48. Glædelig jul til dig, det er skønt at følge med hos dig og din lille familie.

 49. Lækker konkurrence til at fejre 1. søndag i advent – den ville jeg skam gerne vinde :) God søndag derude

 50. Wauw, hvor er den smuk! Den skulle jeg da gerne iføre mig juleaften ? Rigtig glædelig første søndag i advent; glæder mig til julerierne herinde!

 51. Glædelig jul kære Emily, jeg stornyder at følge dig og lille Kurt ? du har givet mig mere ro ift selv at skulle være mor til maj, så tusind tak for det ❤️

 52. Ihh det kunne være en dejlig gave at få mens jeg ligger og venter utålmodigt på at min julebaby i maven ankommer!

 53. Glædelig 1. december og 1. søndag i advent! ? Sikke en fin start på adventskonkurrencen, og så dejligt med et så fint og bæredygtigt alternativ til julepynten. Jeg krydser fingre for, at jeg vinder den fine kjole og julepynt! ☺️

 54. Tak for at sprede gode mor (og jule) vibes på din Instagram og blog! Elsker at følge med ❤
  Glædelig 1. December

 55. Ih altså, sikke en skøn præmie? Jeg er kæmpe fan af Sissel Edelbo og hele ideen bag med genanvendte sarier? Jeg ville elske at vinde denne smukke kjole?
  Jeg håber at julen bliver ligeså magisk som du drømmer om, og der er altså noget ganske særligt over den første jul med en lille ny❤️

 56. Hjerteligste adventshilsner til både dig og din nuttede, lille julepølse Kurt. Krydser sådan for at jeg vinder den fine kjole, har haft Sissel Edelbo med i mine drømme længe :-) Hvor er du altså sød, at forkæle os læsere, tusind tak for altid at tænke i ‘pay it forward’ baner og sætte det venligste aftryk i verden.

 57. Glædelig jul her fra mit udvekslingsophold i Amsterdam. Jeg savner sådan min familie, og selvom (bæredygtige!) materielle lyksagligheder ikke kan opveje savnet, så kunne det da godt fungere som et plaster på såret. Tak fordi jeg må læse med, og fordi din blog altid er et trygt og rart sted at gå hen.

 58. Glædelig første jul til jer fra 02.08.19-bebs og jeg – som jeg helt tilfældigt også kalder pølse. Det var åbenbart pølsens dag den dag. :-)

 59. Nøj hvor ville det forsøde min 1. Søndag i advent, hvor jeg ligger med influenza.
  Rigtig dejlig dag til dig. ❤️

 60. Glædelig 1.advent??? Håber du har kunnet nyde lidt af solen, har været fantastisk at december startede med lidt blå himmel og frost❄️

 61. Næææææ, sikke en smuk kjole! Ville elske at kunne have den på juleaften! Og sikke noget utroligt fint pynt.
  Tak for en super inspireret blog, med nogle smukke billeder.
  Krydser fingre!
  Juleadventshilsen fra Louise

 62. Åååh de kjoler der! De er bare så smukke – og denne er virkelig en flot farve. Jeg har en drøm om at anskaffe mig sådan en til foråret, når jeg har fået solgt ud af garderoben.

  Og rigtig glædelig jul til dig og din familie. Tænk, den første jul som forældre med jeres skønne, ønskede Kurt-pølse! Det bliver helt sikkert magisk.

  Hjemme hos mig skal jeg også holde min allerførste jul som mor med min kæreste og vores Magnus-prut. Og jeg glæder mig! Og jeg glæder mig endnu mere til, at han skal lære om alle traditionerne og hyggen de næste mange år.
  Det er en dejlig tid <3

 63. Glædelig jul til dig og din familie.
  Og tak for din inspirerende måde at dele stort og småt på. Både her og på Instagram.

 64. Glædelig, rolig og magisk december.
  Sikke en fin præmie og tidlig julegave til en heldig type ?☺️

 65. Rigtig glædelig 1. advent til dig og din lille familie :) Det er bare hyggeligt at følge med i jeres første jul sammen som familie :)

 66. Sikke nogle fine ting og en skøn konkurrence ??? Håber i har en skøn første søndag i advent ?

 67. Glædelig jul til jer alle tre! ?Jeg har netop taget en plade tranebær-lakrids-småkager ud af ovnen – lavet ud fra din fine opskrift. Mmmh de de lækre. Tak! ?

 68. Glædelig 1. advent og sikke en dejlig gave ? jeg er begyndt at samle på de smukke julekugler, så de vil gavne den endnu lille samling ??

 69. Glædelig 1. Advent! Sikke en dejlig konkurrence, jeg ville elske at vinde så jeg kan gå herhjemme og julehygge i en flot kjole. Jeg er 39+0 idag, og min lille baby kommer snart. Det ville være dejligt at have en løs flot kjole til jul ☺️??

 70. Glædelig jul! Det ville da være den perfekte kjole til juleaften ?❤️?❤️?

 71. Rigtig glædelig jul og 1. december – det var da en utrolig skøn præmie – jeg elsker Sissel Edelbo! :-)

 72. Må i have de. Bedste og dejligste første jul sammen og forhåbentlig må penny også nyde godt af jeres selskab ❤️❤️❤️

 73. Rigtig glædelig jul til dig og din lille familie. Selvom Kurt stadig er så bittelille er det noget helt specielt når man skal holde jul sammen som familie første gang <3 Vi går og venter på vores julebaby-lillebror så her bliver julen helt sikkert også ekstra særlig i år!

 74. Jeg glæder mig i denne tid
  håber på julesne så hvid
  vi ved jo, julen kommer
  når jeg i byen går
  og kommer hjem, min søn står,
  og ser på mine lommer

  Måske jeg har lidt juleslik?
  Lidt vingummi, en bolle?
  Men nej, det må være nok
  han har en nissesok,
  hver søndag her nissen* lægger en julehyggelig gave
  især hvis han får risengrød til sin mave.

  * nissen er mormor og morfar ❤️
  – Julehilsnen er frit gendigtet efter Peters Jul

  PS:
  Jeg er vild med Sissel Edelbo, har en skøn kimono derfra. ✨

 75. Glædelig jul til pølsen Kurt
  Når man ser på ham, er intet surt
  Og også “ho ho” til hans mor og far
  Hele familien er jo så rar

  Jeg ønsker jer tre en dejlig jul
  Med glæde, gaver og ekstra sul
  En fornøjelse det er at følge med
  , men nu skal I også ha’ lidt julefred

  Julehilsner fra Josefine :)

 76. Glædelig første advent til dig og din lille familie. Det bliver fantastisk at holde jul med et nyt lille familiemedlem ❤️

 77. Hvor er den smuk kjolen og den fineste pynt, det ville være en forunderlig gave:)

 78. Glædelig 1. advent ✨
  Magisk at opleve julen med din nye titel som mor.
  Sikke en fin kjole og skønt julepynt! ?

 79. Glædelig første december.
  Sikke en dejlig gave. Med den kan det da kun blive en god (og smuk) jul ???

 80. Glædelig første familiejul ❤️ Et lille skridt for Kurt og et kæmpe for forældrene ?

 81. Ej hvor fint altså – elsker hendes ting!

  Og glædelig jul søde Emily og alle andre! Jeg er aldrig i julestemning før den første december, men så er jeg det også for FULD skrue! Så nu er mit lille kammer pyntet, mine tre chokoladejulekalendre fundet frem og skålen med julegodter lavet. Så kan den bacheloropgave bare komme an resten af denne søndag aften. Glædelig første december og advent – og lad lige mig være den heldige!

 82. Sikke en skøn præmie! Og TAK for en fantastisk blog, som jeg nyder at følge med i og som altid giver mig et smil på læben. Jeg håber at du og din familie får en dejlig december måned, og at I får tid til at julehygge og nyde hinanden.

 83. Glædelig julemåned. Jeg er sikker på at du nok skal finde tid til at jule selv med en vildbasse på armen. Det er så dejligt at skabe en masse nye juletraditioner sammen.

 84. Glædelig 1. søndag i advent ❤️ Julen må være ekstra speciel for dig i år – Kurts første Jul, og din første jul som mor ?

 85. Rigtig glædelig jul ?
  Første jul med barn på armen er altså bare noget helt særligt ❤️

 86. Glædelig 1. advent til dig og din lille familie. Det er den fineste kjole og smukkeste julepynt, så jeg krydser fingre ?

 87. Glædelig jul til dig ❄️?✨
  Den kjole passer perfekt til min verdens bedste mor, som fortjener en ekstra julegave ?

 88. Ej, jeg har længe drømt om en Edelbo kjole :) Jeg husker godt første jul med mine børn, blev så nostalgisk og rørt over man selv skulle til at skabe traditioner :) Håber jeres første jul bliver alt det I har drømt om <3

 89. Jeg håber I alle tre får den dejligste jul med masser af hygge og højt humør. Og billeder! Kurts første jul jo ?

 90. Glædelig 1 december og 1 søndag i advent ?✨?? Jeg vil elske at vinde denne lækre sag

 91. Glædelig 1. december og advent til dig og dine☺️ her fra en med-barslende, der fødte 1 måned senere end dig! Og dermed elsker at følge med i dit liv med Kurt. Bliver mindet om hvor hurtig det hele går, når man ser den forskel på bar en måned.. Baby Vera ligger og sover på min arm lige nu❤️ Fantastisk smuk præmie?

 92. Glædelig december! Synes den bliver ekstra god med alle de fine konkurrencer man kan følge ned i. Den her skal jeg heller ikke snydes for. :)

 93. Wauv, jeg synes simpelthen Sisse Edelbos ting er SÅ flotte! Og så er det jo bare så fedt, at det er lavet af genanvendte og unikke materialer. Krydser fingre ??
  Håber du og din søde familie har haft en rigtig dejlig første decemberdag og advent, kære Emily <3

 94. Sikke en dejlig præmie! Min lille datter kommer til verden i løbet af den næste uge, og ville elske at tulle rundt i sådan en skøn kjole under min barsel. Rigtig glædelig december til jer ??

 95. Glædelig første december! Jeg håber, I får en dejlig optakt med julemusik, krims-krams og godter. Bh. Helle

 96. Kære Emily,
  Glædelig jul til dig og din lille familie ! Håber i får en dejlig december med masser af julegodter og hygge. Elsker at følge jer på bloggen og Instagram, og Kurt er simpelthen så cute !
  Knus <3

 97. Ej sikke en skøn præmie! Den ville jeg føle mig heldig at vinde!
  Knus og glædelig første søndag i advent!

 98. Glædelig 1 december. Jeg håber I får en dejlig jul, som jo er første jul med Kurt. Det er helt specielt ?

 99. Kære Emily
  Glædelig 1. december og første søndag i advent. Jeg håber, du får en dejlig første jul som mor ❤️
  Mange julehilsner fra Caroline ?❤️?

 100. Jeg elsker at du ‘står frem’ som julegris. Da jeg fik min datter turde jeg endelig stå frem selv. Jeg elsker at købe gaver. Give kalendre. Tænde lys. Finde julekugler. Men det allerallerbedste er at pynte træet den 23.
  Jeg ønsker jer den fineste jul med jeres smukke bebs.

 101. Sissel Edelbo laver de smukkeste ting! Jeg ønsker dig den bedste barselsjulemåned med julelys, julete og middagslur ✨

 102. Sikken en smuk kjole og flot, utraditionel julepynt. Jeg krydser fingre! Glædelig 1. Advent!

 103. Elsker Sissel Edelbo og deres bæredygtige design. Gad i hvert fald godt at have denne fine kjole på til juleaften i år. Glædelig december ?

 104. Ih hvor er det nogle smukke ting!
  Jeg ønsker en rigtig glædelig 1. advent ??❤️

 105. Glædelig december til dig og alle, der måtte læse med ❤️ Må julen bringe glæde og hygge til jer og alle omkring jer ?

 106. Julen er den bedste tid på året – Jeg ❤️ Elsker at forkæle dem jeg har kær med gaver, hjemmelavet konfekt, god mad og ikke mindst de personlige håndskrevne julekort som hører julen til.. Men det ville også være en helt vidunderlig følelse at forkæle mig selv med den flotte flotte præmie, jeg håber jeg vinder.. Du ønskes en fantastisk glædelig jul og et godt nytår ??

 107. Nu det juuul!!! Eller næsten, ligesom de siger til det lille Fimbebarn i Jul på slottet! God december, jeg håber, jeg vinder ?

 108. Rigtig glædelig jul – og en helt særlig jul for jer, første gang som forældre. Det må give et ekstra lag til julen. Ønsker jer den dejligste juletid!

 109. Glædelig december. Har du se at man kan få juletræer bragt i Potter og de henter dem igen og genplantet i skoven ? Og så skrev du her forleden, at du overvejede at taget et træ ind fra din altan. Det kan man godt, det skal bare ikke være frost, for så skal den afklimatiseres. Hvis du vil have det ind i julen, så helst ikke mere end 3-4 dage og pas på det ikke tørrer ud. Hilsen forhenværende naturvejleder ?

 110. Tak for en inspirerende og ikke mindst ærlig blog om livet som mor på godt og ondt. Det er befriende at læse med. God jul fra en førstegangsmor til en anden ?

 111. Glædelig første søndag i advent! Det er så hyggeligt at nu er julen rigtig indtruffet og man behøves ikke længere klandres for at have spillet julemusik hele november også. Den fine kjole ville være perfekt til de kommende 4 julefrokoster jeg har i december!

 112. Sikke en fin præmie! Forstår godt den er svær at give videre ;-)
  Glædelig jul til dig, din familie og dine følgere.

 113. Glædelig 1. december og 1. søndag i advent. Det må være dejligt at det endelig er blevet december måned – for som en lille julegris, som dig, skal fejre jul for første gang som mor. :)

 114. Glædelig 1. december og 1. søndag i advent ✨ Jeg krydser fingre for, at de smukke præmier ender under mit træ som en tidlig julegave. Bedste julehilsner til dig og din lille familie.

 115. Rigtig glædelig 1. december. Håber du får en herlig jul med din lille fine familie! <3

 116. Glædelig december til dig og familien ❤️ Kurt er den sødeste lille gut, min morfar hedder Kurt og det varmer mit hjerte at se jeres baby hedder det skønne navn! ?

 117. Sikke en fin konkurrence og præmie.
  Glædelig jul og første søndag i advent?

 118. Glædelig 1. søndag i advent fra en anden nybagt mor, der trænger til lidt forkælelse ❤️

 119. Glædelig 1. december og 1. advent, Emily! ✨??❄️ Håber du hat nydt dagen med masser af hygge med din søde familie!
  Jeg ville elske at vinde den smukke kjole, og ikke mindst julepynten til vores nye hus! ??

 120. Jeg vil elske at vinde en sådan fin kjole, og er sikker på at den vil glæde min gravide krop❤️

 121. Åh, den kjole der, den ville jeg elske, at kunne tage på :-)

  Jeg håber at I får en dejlig jul og den første med Kurte-pølsen <3

 122. Nøj hvor smukt, Emily! Glæder mig til at følge dit juleri igen i år, du har så god sans for fin julestemning ❤️ Glædelig 1. søndag i advent.

 123. Wow, fine sager. Rigtig glædelig 1. december – må den blive skøn og hyggelig <3

 124. Rigtig glædelig jul til dig og dine. Din første jul som mor – intet mindre end magisk.

 125. Glædelig 1. December og ikke mindst 1. Søndag i advent. Jeg håber at alle har nydt denne hyggelige dag❤️❄️

 126. Glædelig december ? Må du og din lille familie få en skøn og magisk jul ?
  Jeg er vild med Sissel Edelbos stil og koncept, kjolens farve, det smukke (upcyclede) julepynt…ahrmen det hele! ? ???

 127. Glædelig jul ❤️ Jeg håber på at være et lys for bare et andet menneske i løbet af december ?️??

 128. Rigtig glædelig advent OG jul??❤️ Jeg håber virkelig at vinde denne skønne præmie????

 129. Glædelig jul, Emily, til dig og dine kære. Det er virkelig en fin præmie du udlodder, så jeg krydser fingre!

 130. Wauw, en flot adventsgave – jeg krydser fingre ? Glædelig jul til dig og dine ??

 131. Rigtig glædelig jul fra en julegris til en anden. Har aldrig før været i så høj julehumør som i år. Måske fordi min datter nu er gammel nok til at forstå en lille del af ståhejet?

 132. Sikke en skøn præmie ? Glædelig første advent ? Jeg håber I får en skøn december ✨

 133. Sissel Edelbos tøj er simpelthen for skønt.
  Glædelig jul til jer 3. Det er altid for vildt at holde jul med sine børn, og specielt første gang.

 134. For pokker den er smuk den kjole.
  Glædelig jul til jer – tak fordi din blog, altid ægte, hyggelig, æstetisk og fin?

 135. Glædelig 1. advent.
  Jeg håber at I får en dejlig, rolig og hyggelig jul sammen jeres lille Kurt❤️

 136. Glædelig 1. søndag i advent til dig og din søde familie (inkl. Penny selvfølgelig!) ??

 137. Wauw, den er virkelig smuk dén kjole! Den ønsker jeg mig til at klæde min gravide mave i den kommende julemåned :)

 138. Rigtig glædelig jul fra en julegris til en anden ???????. Her er vi også meget begejstret for julen ?. Her bor ligesom hos jer også en lille skøn baby som begrænser levende lys og alt det “farligste” julepynt lidt ?. Men det er faktisk helt okay ??.

 139. Ønsker mig brændende denne adventsgave. Kjolen passer også over en begyndende gravidmave ???

 140. Glædelig til jeres dig, din mand, din lille pølse og din firbenede pelsmakker ? Det er en utrolig smuk kjole, jeg ville nyde at have på til jul, tænker den vil pynte sin ejer lige så meget som kuglerne vil pynte træet ❤️

 141. Rigtig glædelig 1.december og 1.søndag i advent?? Min søster ønsker sig julekuglerne i julegave så det ville være så fornemt at kunne give hende lidt ekstra ?

 142. Glædelig 1.december fra en træt mor, som ville elske at hoppe i den skønne kjole og hænge de smukke julekugler på vores lille træ?

 143. Glædelig første søndag i advent! Jeg håber du får en dejlig julemåned fyldt med hyggelige stunder og søde mennesker omkring dig.

 144. Jeg ønsker alle en rigtig dejlige december mdr – hvor der forhåbentlig, på trods af travlhed, er plads til omsorg og opmærksomhed til de mennesker vi møder på vores vej ❤️

 145. Sikke fint – jeg er vild med hendes unikke ting.

  Rigtig glædelig 1. søndag i advent til dig og din familie. Kh

 146. Glædelig 1. December – nu er den træls og våde november slut og julehyggen fundet frem istedet, endelig! Håber I får en dejlig december.

 147. En evig fornøjelse at følge med her hos dig, skønne Emily! ? Hav den dejligste jul med din familie ????

 148. Glædelig 1. December✨ Herhjemme har jeg fået lov at starte julen allerede midt i november, da det hjælper mig med at komme igennem de mørke dage, der ellers kan være hårde for sindet. Ikke desto mindre er 1. December en helt særlig dag for denne julenisse ??

 149. Fuldstændig fantastisk konkurrence som vil kramme mit lille julehjerte, midt i en tid med syge småbørn og eksamen op over begge ører, et varmt og glædelig Jul til dig
  ?

 150. Wow, sikke nogle flotte ting? Jeg håber dig en din skønne lille familie får en fantastisk jul!!

 151. Glædelig jul til dig og din familie, Emily! Tak, at du deler så gavmildt af dit liv – nu på deltidsbarsel. Det er en fornøjelse at læse med, ikke mindst fordi jeg selv barsler den med en dreng på 6 uger og genkender meget. Årh, hvor er jeg træt, og hvor jeg drikker meget kaffe :-).

 152. Sikke nogle jule magiske farver. Dem ville jeg gerne iføre mig og vores juletræ til jul.

 153. Glædelig jul ?✨

  Er helt vild med Sissel Edelbos juleunivers, så krydser fingre for jeg er den heldige ?

 154. Kære Emily, glædelig 1. Advent. Jeg vil benytte lejligheden til at takke for dine indlæg, særligt om graviditets uger og fødsel – og selvfølgelig her efter din fødsel er det en fornøjelse at følge din og Kurts hverdag:) Ang. Kjolen så er jeg vild med den, og jeg tror den (af få ting) ville klæde min gravide krop.
  Glædelig jul, Kh Ellen

 155. Simpelthen den smukkeste (advents-)gave at udlodde på ALLE måder!! Jeg er så utroligt vild med Sissel Edelbo, men har desværre ikke købt noget af hende endnu. Så TAK fordi du giver os en chance for at vinde disse smukke sager!☺️❤️

 156. Hvor er det nogle fine sager ? Perfekt julekjole hvor min gravide mave aer ud til at kunne være i. Glædelig jul

 157. Glædelig 1. december og 1. søndag i advent! Jeg er i stor julestemning i år, endnu en gang!

 158. Jeg ønsker alle hver og én en rigtig glædelig december :-)
  Fantastisk lækker gave.

 159. Glædelig 1. december. Sikke nogle smukke gaver. Kjolen vil være perfekt at have på til min lille søns barnedåb om to uger (det er jeg selvfølgelig ikke nået til endnu ?)?

 160. Kære Emily og alle andre
  Glædelig december! Jeg elsker virkelig denne måned, det er som om roen strømmer ind i kroppen og den barnlig glæde finder sig til rette ??
  Jeg har længe ønsket mig en Sissel Edelbo kjole og julepynt kan man aldrig få nok af ??

 161. Sikke en fin måde at starte julen på, med en gavmild adventskonkurrence ♥️

 162. Glædelig 1. søndag i advent søde og altid inspirerende Emily. Virkelig en fin giveaway og elsker at der hele er bæredygtigt ?

 163. Sissel Edelbo laver de smukkeste ting! Vinderen er en heldig én.
  Glædelig 1. søndag i advent til alle derude <3

 164. Jeg ønsker dig den fineste og mest magiske jul. Jeg er sikker på, at den bliver noget helt specielt lige præcis i år ❤️ Kærlighed og glimmer til dig og din lille familie

 165. Rigtig glædelig jul, Emily.
  Til dig og din lille familie.
  Håber den bliver skøn!
  Og sikken en smuk kjole <3

  Kærlig hilsen Louise

 166. Den kjole er jo helt vildt flot!Jeg og min søde lille familie er flyttet i dag og dermed bliver december nol ikke helt så julet som den plejer midt i rodet. Så jeg følger glædeligt med i de julerier der bliver overskud til her på bloggen.

 167. Wow, hvor fint! Jeg har julet hele dageb herhjemme. Pyntet juletræ og bagt, og det et altså simpelthen den bedste tid på året ?

 168. Sender et varmt juleknus, og et ønske om en glædelig jul og et lykkebringende nytår. ❤️

 169. Jeg har en baby i maven, der kommer ud til os om maks en uges tid, så der er heller ikke så meget tid til julerier hjemme hos os i år. Sådan en lækker pakke her ville dog skrue gevaldigt op for julestemningen, så jeg ønsker dig og din lille familie en glædelig jul og krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder :)

 170. . Kære Emily, du har et inspirerende univers herinde, hvor jeg nyder at følge med. Jeg er vild med de emner du tager op, og har en følelse af at få bekræftet nogle af mine egne overvejelser, bekymringer etc ved at læse herinde, at der er andre end mig, der tænker og gør som jeg.

  De julekugler, der er på højkant – wauw, de er smukke. ? Hvor ville det bare være dejligt at blive forkælet lidt ekstra, da min specialeperiode startede i går, og at jeg ved siden af skal balancere yderligere to eksamener.

  Glædelig jul til jer alle – særligt til den sødeste, fine Kurt. ??‍♀️??‍♂️?

 171. Kære Emily
  Rigtig glædelig jul, jeg skal ligesom dig holde jul med min lille baby for første gang. Det hele bliver helt anderledes, men noget så skønt ❤️

 172. Rigtig glædelig 1.søndag i advent ?⭐️ og fantastisk dejlig december!
  Skøn skøn adventsgave ?

 173. Glædelig 1. søndag i advent. Den kjole vil være en drøm at gå julen i møde i – især med en hastigt voksende mave, der rummer mere end julegodter?

 174. Rigtig glædelig jul. Det er jo det fedeste nu hvor min ældste er 3 år ❤️ vores nisse Julius havde farvet mælken gul i morges, og hun blev mega forskrækket og en smule bange. ?? Heldigvis kom han også med gaver. Ej julen får bare en anden betydning nu med børn, og specielt nu de begynder at forstå ?

 175. Glædelig jul, jeg ville elske at vinde den fine kjole, som jeg tror min gravide mave vil kunne klemme sig ned i trods uge 33

 176. Kære Emily (og Kurt, Nico og ikke mindst Penny)
  Glædelig jul til dig og familien! Den første jul som mor og far er noget helt særligt, og pludselig går det op for én, hvor vigtigt det er med traditioner og ikke mindst det, der for julen er centralt: at glæde andre <3
  Tak for dig og dit søde univers! Jeg nyder sådan at følge med, og så synes jeg – med fare for at lyde FOR fedte-fedte-jeg-vil-vinde-konkurrencen-agtig – at Kurt er det fedeste navn! Mine to sønner på 8 og 6 år hedder Søren og Erik, og det er jo lidt samme stil. Hurra for navne, der i mange år har tilhørt mænd 60+! Nu kommer de unge og tager dem tilbage <3
  Kh

 177. Hej søde Emily.

  Nøj denne gudesmukke kjole ville jeg gerne vinde.
  Jeg har haft en hård tid, og trænger sådan til en opmuntring… Desværre er jeg ikke så meget i julestemning, men jeg håber på at komme det.
  Jeg elsker næstekærligheden, og dét at forkæle andre. Denne kjole skulle dog forkæle mig selv hvis jeg var så heldig at vinde.
  Krydser fingre ?❤

 178. Jeg håber i får den dejligste første jul sammen i jeres lille familie – den første er altid noget helt særligt. Og tak for uendelig god inspiration og blog gennem så mange år!

 179. Glædelig adventssøndag? glæd jer til den første jul med lille lækre Kurt? Selvom de intet forstår bliver julen bare lidt mere magisk❤️

 180. Glædelig første december ? Julepynten ville pynte så fint på mit juletræ, der allerede står klar i min lille lejlighed ?

 181. Glædelig 1. Advent ? Jeg har selv en kimono fra Sissel Edelbo som jeg knuselsker, og ville elske at få en kjole til samlingen.

 182. Glædelig jul til dig og din søde familie. Jeg synes der er fint med julehygge, både her og på Instagram, så tak fordi vi må kigge med ???

 183. Min gravide krop vil elske en smuk kjole -der er lidt langt mellem dagene hvor jeg føler mig ægte smart for tiden:-)

 184. Glædelig 1. søndag i advent Emily ?og tak for at vi må følge med i dit univers, det er en kæmpe fornøjelse ?

 185. Kære Emily, jeg er begyndt at følge din blog det seneste år, og det er så stor en fornøjelse at følge dig og særligt se din fantastiske måde at gå til det at lære og være mor. Jeg håber, du får den bedste første jul som mor ❤️

 186. Glædelig 1. december! Håber du får tid til at jule alt det du føler for ❤️ Her hjemme har der heller ikke været tid til det store endnu med en dreng på 8 mdr og et stort renoveringsprojekt. Så håber jeg snart får tid (og plads) til at få pyntet lidt op ?

 187. Skøn og dejlig december til alle ♥️ Både små og store , unge som gamle ♥️

 188. Glædelig 1. søndag i advent og glædelig jul til alle. Hold da op hvor har jeg glædet mig til december i år!

 189. Så vil jeg gerne bruge anledningen til at sende en julehilsen til min mormor og morfar, der desværre ikke er her mere. Jeg har simpelthen de bedste minder fra juleaften hos dem, fordi de virkelig gjorde julen så magisk. Jeg håber, at jeg kan gøre julen magisk for min egen lille dreng.

 190. Så hyggelig en start på julen ? Jeg har både bagt pebernødder (glutenfri!), lavet adventskrans og drukket masser af æblegløgg denne weekend, så jeg er HELT klar på december. Rigtig glædelig første søndag i advent ❤️

 191. Dejlige adventshilsner til dig og din lille familie, Emily! Bliver da en helt særlig jul for jer i år med den lille, nye nisse :). Tak for skøn læsning her på din side.

 192. Ej, hvor er det en vanvittig smuk præmie <3
  Mega glædelig jul, kære Emily. Håber du får en fantastisk måned med baby Kurt. Her skal julemåneden også nydes med en lille en på armen, så måske den helt rigtige julestemning bundfælder sig i år :)
  Klem her fra Vesterbro

 193. Kære Emily
  Det er da den lækreste adventsgave, du har fikset. Jeg krydser fingrer??? for at nissen sender den min vej.
  Glædelig 1.søndag i advent
  Kh Rikke

 194. Det ligner en perfekt kjole til den voksende mave ?
  Glædelig 1. december til dig og dine ?

 195. Rigtig glædelig første december og første søndag i advent – håber at den bliver fyldt med hygge og hjertevarme ✨

 196. Jeg elsker elsker elsker Sissel Edelbo! Konceptet, bæredygtighed, det er så smukt. Forstår godt du overvejede at beholde den selv :-) Glædelig december!

 197. Rigtig glædelig 1. december ??
  Bedste tid ?krydser fingre for det er virkelig nogle fine ting ???

 198. Glædelig 1. søndag i advent! ❤️ Tak for at sprede god julestemning på bloggen og Instagram og tak for god inspiration til hvordan det hele kan gøres lidt grønnere (og samtidig glam!) ?

 199. Glædelig 1. december❤️
  Skønne julekuger, kræmmerhuse og ikke mindst kjolen. Det kan man da kun synes godt om?
  Julen bliver noget særligt, når man får børn.
  Og især den første jul.
  Mere ro, hygge og nærvær?
  Her til aften har vi alle siddet tæt i sofaen for at se julekalender – jeg eeeelsker det?
  Håber du og dine drenge får en skøn december måned og jul.

 200. åh så fint! Håber du får andre adventsglæder, når nu du må lade denne gå ? glædelig 1. Advent til dig og dine

 201. Glædelig 1. december. Sikke en fin præmie! Har brugt dagen med familien og pyntet juletræ og sat stjerner i vinduerne✨

 202. Ej men altså, hvor er det smukke sager. Kunne være ret skønne at eje her i december.
  Rigtig glædelig december og jul til dig og dine kære ❤

 203. Glædelig 1. december og første søndag i advent til dig og dine kære ? Sikke en fin præmie!

 204. Glædelig 1. december, og så endda 1. søndag i advent oveni! Så kan man da ikke undgå at sparke julen godt igang ?

 205. Årh, hvor er det hele smukt og fint! Jeg krydser mine fingre alt jeg kan. Med ønsket om en glædelig og hjertevarm jul til dig og dine ???

 206. Glædelig 1. december og 1. advent – håber du har haft en lige så fin start på julemåneden som jeg har

 207. Glædelig 1. Advent. Sikke en skøn gave. Den ville jeg virkelig gerne vinde, så krydser fingre.

 208. Glædelig, glædelig jul! ? Jeg ønsker min december skal være blid og rolig – så det gør jeg den til! ?

 209. Åh sikke en fin gave med den fineste tanke om at bruge genanvendte materialer :) mega sejt!

 210. Glædelig første advendt OG første jul med baby???. Samme her og totalt idé forladt med ammetøj og især til festlige lejligheder. Denne ville være perfekt og der er tænkt på miljøet samtiden ????

 211. Sikke en smuk kjole ✨ Den ville jeg nyde til julens mange festligheder ? Glædelig jul ??

 212. Glædelig 1. december! Slutter lige en dejlig start på julemåneden af med lidt hyggelæsning herinde ??

 213. Glædelig 1. december og første søndag i advent. Jeg håber, at du og din lille ny familie får en dejlig julemåned. Det må være helt specielt med den første jul ???✨

 214. Glædelig 1. december:-) Håber at I får en magisk julemåned med jeres lille vildbasse!

 215. Glædelig 1. december og 1. søndag i advent ✨ Jeg ville elske at være så heldig at kunne i klæde mig selv og juletræet så fine sager ???

 216. Wauw altså, nogle flotte sager ? Rigtig lædelig 1. Advent til dig og dine kære ??❄?

 217. Glædelig første advent. Jeg er begyndt at følge dig fornyeligt og nyder at følge med og læse om tips og råd om mere bæredygtig liv da det er noget jeg Er meget interesseret i også.

 218. Glædelig første mandag i december?Det ville være skønt at tilføje lidt eksotisk julepynt til hjemmet?

 219. Glædelig jul, Emily! Håber sig og din lille familie får en skøn tid. Og så krydser jeg fingre for at jeg måske kunne være så heldig at vinde denne smukke kjole ?

 220. Den kjole er SÅ smuk! Måske endda gravidvenlig ser det ud til, og det kunne være genialt med en lille på vej ;-)
  Vi skal holde jul selv for første gang i år – Så første gang med juletræ i egen stue, det er stort!! Pønser på et lille grantræ i en potte der skal have lov at komme ind på dagen, og ud dagen efter (og mange kommende år fremover), og så skal den første pynt jo også næsten være top-bæredygtigt! <3

  Dejlig december måned ønskes :-)

 221. Glædelig 1. advent – ville elske st vinde den lækre kjole og julepynten ?? Mangler en julekjole og den ville være perfekt ?

 222. Glædelig 1. December ?? Denne december bliver helt særlig for os, da det er den første som en familie på 4.

 223. Glædelig jul til jeres søde lille nye familie. ?? Her skal vi holde et års fødselsdag for min lille datter fem dage før juleaften, så i år bliver egentlig hendes anden jul, men hun opfatter den nok mere end sidste jul. Det bliver så hyggeligt. ??

 224. Ønsker dig en rigtig glædelig første jul som mor. Det bliver kun mere og mere særligt jo ældre de bliver ??

 225. En julehilsen og juletip til jeres lille trekløver: Der er åbnet den fineste skøjtebane ved Broernes Madmarked, som med garanti giver julestemning ☺️ Og så krydser jeg fingre for et lille julemirakel i forhold til den magiske kjole og pynten ?

 226. Sikke en dejlig præmie – den kjole er jo gude smuk . Og julepynt er altid et hit i den efterhånden store samling herhjemme :) håber jeg er heldig at vinde. Håber også dig og din lille skønne familie får en fantastisk december .

 227. Rigtig glædelig december. Jeg må indrømme, at jeg også er en kæmpe julegris, og det er som om at din blog, ligesom juletiden, altid inviterer til hygge, om det så er sommer, forår, efterår eller jul! Sagt på en anden måde, jeg nyder virkelig at følge med, læse dine ord og se de altid smukke billeder.
  Jeg håber du får en dejlig december med din familie, Emily :-) Kh fra Jylland

 228. Hej Emily – sikke en fin adventskonkurrence – der vil jeg gerne være med :-) Og håber du får en dejlig december måned, den første med baby på armen :-)

 229. Sikke en fin præmie der ville glæde en nybagt mor til første barn og en julegris. ??
  Krydser fingre og ønsker jer en dejlig første jul. ✨

 230. Kære Emily
  Glædelig 1. søndag i advent!
  Må du og din lille familie få en fantastisk første jul sammen. <3

 231. God morgen Emily og glædelig 1.advent i går :-)
  Det er en meget smuk og feminin stil, jeg er vild med både kjolen og julepynten :-)
  Meget flot hjemmeside Sissel har, så lækre sager :-)
  Godt koncept at intet går til spild og flotte mønstre og farver, det elsker jeg.
  Jeg ønsker du og din familie med både lillemanden og storemanden en rigtig glædelig julemåned!

 232. Hvor er det smukke sager. Kunne være ret skønne her i december.
  Rigtig glædelig december og jul til dig og dine kære!

 233. Det er den smukkeste kjole jeg nogensinde har set ? Og pynten vil passe perfekt på mit nyhentede træ. Jeg krydser fingre ??

 234. Kære Emily

  Ønsker dig og din skønne familie en fantastisk december og ikke mindst glædelig jul. <3

 235. Rigtig glædelig december <3 Jeg kiggede faktisk i går på den fine julepynt fra Sissel Edelbo og har fået aftalt med mig selv, at jeg gerne må få sådan en julekugle eller to, der kan pynte på træet

 236. Sikke nogle fine sager. Ville elske at have kjolen på i juledagene og kunne pynte juletræet med de flotte julekugler?. Elsker denne hyggelige måned!

  Rigtig glædelig jul!?

 237. Wauw en kjole! Den gad jeg godt have på, når jeg om et par uger skal fortælle resten af min familie, at vi venter os en lille baby til sommer ?? Og glædelig jul! ?

 238. Juhuuu! Elsker Sissel Edelbo! Krydser sådan fingre! Rigtig glædelig december til dig og familien ??☃️?

 239. Sikke smukke sager. Og så lavet i genanvendelige materialer. What’s not to like…
  Rigtig glædelige jul og tak for en skøn blog.

 240. Elsker Sissel Edelbo – fik en kimono i julegave af min mand for et par år siden og har ønsket mig hårbøjle/hårelastikker og en pude derfra til jul i år.

  Rigtig glædelig jul til dig og familien :)

 241. Ej hvor er det fint. Lige en kjole jeg kunne bruge her til julens fester :-) Glædelig december <3

 242. Rigtig glædelig december! Jeg ville elske at vinde den kjole – den er simpelthen fantastisk smuk

 243. Glædelig jul til dig Emily – tak for en dejlig blog. Jeg krydser fingre for at vinde din fine julekonkurrence <3

 244. Uhh, sikke fine sager du udlodder ? jeg kender en der vil blive over lykkelig for at vinde ❤️
  En glædelig jul ønsker jeg dig og din lille familie ??kram Inge

 245. Jeg er vild med konceptet. Har selv to kimonoer fra Sissel Edelbo, som jeg er meget glad for.
  Glædelig december :-)

 246. Rigtig glædelig jul til dig og din lille ny familie! Jeg skal også fejre jul for første gang med min lille søn som er næsten på samme alder som Kurt og det bliver så jule-HYGGELIGT og spændende!

 247. Rigtig glædelig jul <3 Glæder mig til mere hyggelig december-læsning her på bloggen. Kh

 248. Rigtig glædelig jul til dig og dine <3 Jeg vil sidde og krydse fingre for at jeg bliver den heldige vinder af den fine præmie – hold fast en pæn kjole!

  Kram

 249. Glædelig 2. december fra en anden lille julegris ??? her bliver den fejret med arbejde og rengøring, så der er klar til i morgen, hvor alle vennerne kommer til julehygge. God december måned herfra ✨

 250. Uuuuh, hvor FINT! Jeg har intet julepynt og har aldrig gået særligt op i det, ‘fordi jeg alligevel ikke kommer i julestemning’. Nu har jeg så besluttet mig for, at jeg måske gør dét, hvis jeg pynter op og juler lidt mere aktivt herhjemme, og jeg vil gerne gøre det så bæredygtigt som muligt ?

 251. Super smuk kjole og julepynt som jeg tror kan bruges år efter år. Jeg har lige åbnet en kasse med julepynt fra min mormor. Så hyggeligt at gense pynten som jeg kan huske fra min barndom ❤️. Håber i får en dejlig jul som jo også er Kurts første jul.

 252. Glædelig 1. søndag i advent! Det var dog den fineste kjole – helt perfekt til alle julens fester!

 253. Kære Emily. Jeg ønsker dig den fineste december ✨. Det er da bare lykken med baby, barsel og julemåned. Ser frem til at følge med og komme i julestemning ❣️ Kh

 254. Rigtig glædelig jul!
  Jeg er også bagud med juleopyntning og julen – men jeg kan anbefale en tur i juletivoli. Så meget fin julepynt og julestemning – selv de allermindste er fan af alt det fine lys og farverne!

 255. Rigtig rigtig glædelig december til dig og dine kære, evigt skønne Emily! Der må være noget særligt over første jul som mor og lille familie ❤️

  Sikke en skøn præmie! Jeg knuselsker Sissel Edelbo, deres bæredygtige og etiske grundlag og smukke smukke kimonoer (og nu alt muligt andet). Selvom jeg allerede har en kimono og TP af deres kjoler, hængende i skabet, vil jeg bestemt værdsætte endnu én. Til gengæld har min kæreste og jeg absolut intet – ikke ét stykke – julepynt, så det vil være fantasisk med noget unikt og bæredygtigt ☺️

  Krydser fingre og håber.

 256. Wauw, hold nu op den kjole er skøn, og fint julepynt kan man aldrig få for meget af! Rigtig glædelig december, må det blive en skøn en af slagsen!

 257. Rigtigt glædelig 2. December fra de varme lande, hvor jul føles lidt anderledes. Men absolut ikke fordi vietnameserne ikke går all in på julepynt. Sjældent har jeg set så meget glitter, dims og hørt electroudgaver af alle julesang.

 258. Glædelig jul og herlig december til jer???❤️
  Denne december er helt særlig hos os i år, da jeg er højgravid med lillebror???? Vores “store” dreng, er lige fyldt 2 år og oplever julen helt på ny i år. Han knuselsker det hele – lige fra nisser, julemusik til al pynten og naturligvis gaverne. Det er SÅ hyggeligt og berigende med al den begejstring fra en lille sjov dreng, min Herman???

 259. Smukke sager ⭐️ Jeg ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul. Må den indebære hygge, kærlighed og søde sager ?

 260. Jeg håber du får en dejlig december måned og at Kurts første jul bliver helt fantastisk ❤️

 261. Sådan en bæredygtig og smuk gave ønsker jeg mig.
  Glædelig jul til dig og din familie.

 262. Glædelig jul til dig og dine kære herfra! Har selv en lille bebs på armen det meste af tiden – min Lily er et par dage yngre end din Kurt, så ved om nogen hvor svært det er at finde tid til alle de ting man gerne vil nå i december? Dog tror jeg også, at denne jul bliver noget helt særligt med sådan en lille størrelse, og jeg glæder mig♥️

 263. Jubii…. Endelig må vi julehygge, pynte op og guffe juleskum og alt spiseligt med kanel i lange baner, og ingen kan stoppe os :) Og hvor er det bare smukke sager der er på højkant!

 264. Kære Emily, glædelig jul til dig og din lille familie, må I få en fantastiske december måned ❤️

 265. Edelbos kjoler og julepynt ligger højt på min ønskeliste i år! Det hele er så fint og har en fin historie bag sig.
  Ønsker dig, drømmemand, Kurt og Penny en dejlig jul ??

 266. Der kommer sådan en ro over mig, når jeg læser dine indslag… Du er SÅ god til at tage livet med alle dets udfordringer, glæder, sorger og mest af alt kærligheden med stor taknemmelighed. Det er inspirerende, skal du bare vide. GLÆDELIG december til dig og din lille, skønne familie! :-)

 267. Sikke smukke sager! Tak for en skøn og inspirerende blog og GLÆDELIG jul til dig og dine kære ✨?

 268. Wauv, en smuk præmie!! Den ville jeg elske at vinde. Rigtig glædelig jul til dig og din familie <3

 269. Sikke smukke adventsgaver, dem ønsker jeg mig :) Håber I får en velsignet advents- og juletid i jeres lille nye familie ??

 270. Wow! Så flot. Måske ikke så ammevenlig, men så må man bare have flotte, flashvenlige strømper på? Glædelig 1. søndag i advent til julegris og julepølsen⛄️

 271. Ejj nogle fine ting ? jeg krydser fingre for at jeg er den heldige vinder. Kunne godt se ud som om der er plads til mig og min gravide mave i den kjole ? Glædelig jul til dig og din familie! Den første med en lille baby. Håber den bliver vidunderlig og helt uforglemmelig ?

 272. Ej, hvor ville jeg bare gerne vinde den præmie! Går og har lidt selvmedlidenhed grundet manglende tid til julehygge med (meget) grædende baby og brystbetændelse (for anden gang). Kjolen og kuglerne kunne da lige løfte humøret. Men heldigvis er det da december :)

 273. Kære alle der læser med!
  I min familie synger vi Dejlig er Jorden, når vi danser om juletræet. Min kære morfar lærte mig, at ligegyldigt, hvormange grusomheder livet ind imellem byder os, skal vi altid kunne synge “dejlig er jorden”. Vi skal ikke opgive, men blive ved med at tro på livet og tro på det gode. Tider skal komme og tider skal henrulle, slægt følge slægters gang. Lad os nyde den tid vi har, lad os sætte pris på det liv vi har, og at tid netop bevæger sig henover generationer kan bære en masse godt med sig. Og oplever vi modstand, skal vi huske at dette ikke behøver knække os. Jeg håber at I som læser dette her, vil mærke den store værdi der ligger i at synge Dejlig er Jorden og at de af jer der oplever at livet er svært vil genvinde styrke i at synge denne smukke sang og opnå den styrke der skal til for at komme igennem den svære tid. God jul alle sammen!
  Kærlig hilsen.

 274. Kæmpe JA TAK til at vinde sådan en smuk smuk gave ?? Knus og glædelig julemåned ❤️?✨✨

 275. Glædelig jul til både dig og dine følgere herinde! Du har virkelig Danmarks rareste blogstemning, men særligt i december er du så fin til at hygge lidt ekstra om os alle. ❤️

 276. Jeg ønsker dig, der læser dette, en rigtig glædelig juletid med knas, glimmer og sød musik.
  Rigtig glædelig december – den hyggeligste måned :)

 277. Smag og behag er forskellig, men jeg synes det giver sig selv, at man gerne vil vinde det her æstetik-bombardement ;)
  Glædelig jul til dig og dine, Emily. Det må lige gi’ en ekstra dimension til hjertefesten at have sådan en bette marcipangris på armen <3
  Tak for din verden herinde.

 278. Glædelig december <3 Årets bedste måned!
  Hvor er det bare en fin konkurrence! Hvor vil jeg dog gerne vinde den fine præmie. Særligt fordi, jeg ikke har boet ude længe nok til at have fået mig en samling af julepynt, hvorfor de utroligt fine kræmmerhuse og julekugler ville gøre underværker i mit hjem (som pt slet ikke emmer nok af jul og hygge).
  De bedste julehilsner til alle herfra

 279. Ih, sikke en fin adventsgave <3 Og glædelig for-jul til dig og din lille familie. Jeg tror, denne kjole vil klæde min højgravide krop helt vanvittigt. Ville være så fin juleaften. Man har jo sådan jævnt meget (daglig) tøjkrise her i slutspurten!

 280. Glædelig december :)
  Jeg krydser fingre for at du trækker mig – det ville være en perfekt kjole til juleaften.

 281. Sikke en fin adventsgave! Kjolen vil være et hit til min efterhånden støt voksende gravid-mave :-)
  Glædelig december til dig og din lille familie

 282. Glædelig 1.advent – sikke en lækker gave der er på højkant håber at vinde ??❤️

 283. Orv jeg ville elske at vinde denne smukke kjole og pryde hjemmet med det smukkeste julepynt❤️❤️

 284. Glædelig 1. søndag i advent søde Emily!
  Du er altid så dejligt inspirerende af følge. Hav en fortryllende julemåned med din skønne familie.
  Vh Mathilde

 285. Glædelig julemåned – jeg ønsker dig og alle andre en hjertelig god jul med juleglimmer, vaniljekranse og masser af hygge!

 286. Glædelig jul Emily? Min to mdr gamle Alice og jeg elsker følge dig og lille Kurt. Sikke en smuk præmie fra Sissel Edelbo????

 287. Glædelig jul Emily! Jeg har længe luret på Sissel Edelbos fine sager, og den kjole er da alt for flot!

 288. WOW for en lækker præmie, og så er den tilmed miljøvenlig!
  Rigtig glædelig december til dig og din skønne familie❤️ Det må være helt specielt at skulle fejre Kurts første jul!

 289. Kæmpe glædelig jul, og den første af sin slags for søde Kurt. Det er jo helt magisk???✨

 290. Glædelig jul til dig og din familie. Jeg håber den bliver den mest magiske nogensinde, men det kan næsten ikke blive andet med jeres fine lille nytilkomne <3 Jeg vil selv gøre mit bedste for at holde julestemningen igennem eksampensperiode (den første af slagsen på nyt studie), men det hjælper heldigvis at følge med i dit univers herinde, som altid skaber god stemning :)

 291. Jeg ønsker dig og din lille familie den bedste jul – men mon ikke det kommet helt af sig selv med sådan en lille fyr til at sætte lidt spræl i det hele ???

 292. Glædelig december til dig og vidunder-Kurt. Vi skal holde jul i vores eget hus for første gang i år, og både julekjolen og julepynten ville være et hit hos mig (og måske også resten af familien). Krydser fingre.

 293. Det ville være en fantastisk ‘tidlig’ julegave ? Sikke en fin konkurrence ?

 294. Ho ho ho ✨
  December er kommet,
  Jeg føler mig flommet!
  Men noget så yndig kan du tro,
  I unik sari-kjole fra Edelbo ?
  Kh.

 295. Glædelig 2 december. Tak for altid vedkommende, relevante og hyggelige indslag. Kh en mor til 3❤️

 296. Kære Emily, glædelig jul til dig og din familie ?
  Hvor ville det være fantastisk at vinde den fine præmie. Tænker at kjolen ville være perfekt til juleaften ♥️

 297. Ho ho … glædelig jul . Sikke skønne ting at vinde ?????❤?????❄️… ønsker jer alle en dejlig december

 298. Glædelig jul skønne Emilie <3 Hvor bliver det spændende med lille Kurts første jul :) Det er da altid noget magisk over <3 Jeg ønsker jer alle en dejlig tid, med fulde maver, kærlighed i hjertet og ro i sindet <3

 299. Altså…så dumper man lige ind i dit julehygge og babyunivers med hovedet fyldt med problemformuleringen, teorifragmenter og feedback til studerende….og så får man lige et tiltrængt pusterum. Tak. Og mega fin konkurrence. Den kjole kan forskønne enhver hvidbleg decemberakademiker.
  God december til dig og dine

 300. Jullimit pilluarit – glædelig jul! Ville sende den smukke julepakke op til min søster i Grønland, som arbejder hårdt og gør en kæmpe forskel og skal holde jul langt væk fra familien ♥️

 301. Glædelig december og jul. Første jul med familie på 3(4 ned vuffer) håber den må blive god. Sikke en smuk kjole. <3

 302. Glædelig jul ???⭐️ Sikke en fin kjole, der ville være perfekt til min første jul uden eksaminer, og fint julepynt til mit eget første fine lille juletræ✨

 303. Øj det kunne jeg godt tænke mig at vinde ?? Jeg håber du får en dejlig jul med din lille familie ♥️

 304. Rigtig glædelig barselsjul ?. Første jul som mor er helt speciel. Nu skal man til at skabe sine egne familietraditioner og tanken om at skabe noget, som vil blive indbegrebet af “min barndoms jul” for et nyt menneske, er helt overvældende.

 305. Glædelig december (om det bliver med eller uden en smuk silkekjole på. Jeg håber det!) o<:)

 306. Åååå hvor er den ♥️ En baby på armen som med glæde ønsker opmærksomhed kan være udmattende og alligevel giver så meget kærlighed – dejlig december til jer ?

 307. Glædelig jul?? Kæreste Emily – jeg forstår godt, at du overvejede at beholde kjolen selv. Jeg vil elske at have den på til julens fester. Og ikke mindst pynte min lille Østerbrolejlighed med det fine julepynt.

 308. Glædelig jul håber vi alle snart får noget sne så vi kan komme ud at kælke ;)

 309. Kære Emily.
  Glædelig december og sikke en fin konkurrence❤️ Jeg krydser fingre for, at den smukke kjole lander i mit skab?? Julepynten ville jeg elske at hænge på vores juletræ?
  Knus Mette

 310. Tak for hverdags inspiration og et indblik i livet som mor – du er så inspirerende at følge med hos.
  Så kæmpe julehilsen til dig og din lille familie, håber i nyder hvert øjeblik og får skabt nogle dejlige juleminder sammen som familie. Her venter vi en lille dreng med termin d. 23 december – så utroligt spændende og den bedste julegave vi nogensinde kunne ønske os.
  Jule tanker c”,)

 311. Kære Emily
  Rigtig glædelig jul til dig og din lille, søde familie – og ikke mindst nissepølsen Kurt.
  <3

 312. Glædelig jul! Håber din første jul med en baby bliver magisk. Her har året budt på huskøb og en helt lille lillebror, så vi skal holde jul for første gang, så både pynt til juletræet og en smuk kjole ville være fantastisk:)

 313. Glædelig jul til dig Emily! ❤️ Og til Kurt og Nikolaj. Må i få en dejlig juletid og et godt nytår ✨

 314. Glædelig jul søde Emily! Det er en fornøjelse at følge med herinde og ikke mindst i dit nye liv som mor. Jeg blev selv mor til en lille vildbasse her i sommers, så det er dejligt at have en man kan spejle sig selv i :)

 315. Lige nu venter jeg bare på at skulle gå i fødsel med mit første barn. Her i de sidste dage (måske timer?) inden det går løs, drømmer jeg om at tage kjolen fra Sissel Edelbo på til julens arrangementer. Kunne den måske også gå til nytårsaften?