Økologiske dagligvarer og måltider til dagene i sommerhuset

Vi bor midlertidigt i sommerhus (mens vi svinger malerpensler og river badeværelse ned i huset) og vi har taget vores måltidskasse fra Aarstiderne med. Eller fået den leveret til sommerhuset, for nu at være helt nøjagtig.

Det er nemlig ligetil at få sin faste levering omdirigeret til sommerhus eller deslige, så længe det ellers er i Danmark (og på en brofast ø). Heldigvis.

For uanset om man midlertidigt skifter adresse, fordi man holder ferie, forlænget weekend eller som vi, er midt i et mindre renoveringskaos, så kan man altså få sine sædvanlige, gode og helt og aldeles økologiske måltidskasser, leveret direkte til sommerhuset i stedet for den vanlige adresse.

Og så har jeg også tilføjet en god håndfuld (eller to) ekstra dagligvarer à la mælk, æg, frugt, snack-grønt og bagværk, så vi ikke skal tænke så meget på indkøb her midt i vuggestueindkøring og istandsættelse. Men det kan være mindst lige så rart, at gøre det lidt nemt og mageligt for sig selv, hvis man er i sommerhus udelukkende med afslapning for øje. I så fald kan jeg også anbefale at man napper et pizza-kit eller lidt godt til frokosten med, nu når man alligevel har flyttet sin levering.

Der er også økologisk vin, godter og lemonade at lægge i kurven, hvis det skal være ekstra rart.

I denne omgang havde jeg bestilt både croissanter (vigtigt!), BørneVegetar-måltidskasse og en del tilvalg til denne. På tilvalgene får man rabat, når man køber dem sammen med en måltidskasse, og således handler jeg ofte en hel del af mine dagligvarer.

Snackgrønt, Mejeri, Flydende Grønt, Frugt og Brød blev det til af tilvalg denne gang. Så nemt og bekvemt. Og alt er økologisk og uden overflødig emballage.

I forbindelse med mine tidligere Aarstiderne-indlæg, har vi i kommentarfeltet, talt om både madspild og kasserne maden kommer i. Hvis det også har din interesse så kan du læse mere om, hvad Aarstiderne gør for at minimere madspild (helt fra marken og til maden bliver pakket, ja faktisk helt hjem i køkkenerne) samt hvordan træ- og flamingokasserne genanvendes og rengøres.

 

Få 20% rabat på dit kassekøb hos Aarstiderne

Hvis I vil prøve Aarstidernes måltidskasser, så er der 20% på første levering med koden EMILY20 – man kan til info ikke indløse rabatten via deres app, men kun på hjemmesiden.

Til gengæld kan ‘gamle’ kunder også godt benytte den. Dog skal man lige afbryde sit abonnement og så starte det på ny. Man kan dog ‘kun’ benytte koden én gang pr. kunde.

Har man problemer eller spørgsmål, så er de klar til at hjælpe hos Aarstidernes kundeservice: 70260066 eller hej@aarstiderne.com

Rabatten gælder ALLE abonnementsvarer; selvfølgelig måltidskasser men også Frankly JuiceKassen, Juice Selv-Kassen, SmoothieKassen, Brød/Frugt/GrøntsagsKasser osv. Man kan altså lave et økologisk kasse-storindkøb til hele ugen og spare 20% på de varer, man sætter i abonnement.

Vi bestiller som regel en måltidskasse der indeholder ingredienser til aftensmad til 3 dage og så nogle tilvalg, som beskrevet ovenfor i indlægget her.

Det er den perfekte balance for os. 3 dage hvor nogle andre har udtænkt, samlet og leveret det, der skal bruges til måltiderne. Det efterlader som regel to dage hvor vi selv kan være mere eller mindre kreative i køkkenet, en dag med rester eller rugbrødsmadder og så en dag med take away.

Hvordan ser ugen typisk ud hos jer? Måltidskasse, madplan eller daglig freestyle? Eller en god blanding?

Ps. Min bedste, grønne vane.

 

(Visited 4.102 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. A propos madspild så ville det være dejligt, hvis Aarstiderne også lavede tilkøbsmuligheder, der passede til 1-2 personer, som de allerede har måltidskasser til.
    3-4 kg. frugt og grønt, 1 kg tomater eller 6 majskolber er for meget af det gode til små husholdninger. Især når man også har en måltidskasse ;-)

    1. Dét synes jeg lyder som en god idé Vibeke og egentlig skørt, det ikke findes. Jeg siger det videre :)

  2. Lidt en blanding af madplan og freestyle på dagen. Vi var inde i en god vane med at købe ind til længere tid ad gangen, men faldt lidt af det og spiste alt for meget take-away. Men nu er vi ved at være tilbage til at planlægge længere frem. Vi har prøvet lidt forskellige måltidskasser, men indtil videre har der ikke rigtig været noget, der passede til os. Vi er en familie af super kræsne og én (mig) med et virkelig anstrengt forhold til mad…

    http://satinawandel.com

    1. Av, ja så kan jeg godt se, at det ikke er helt nemt med måltidskasser. Jeg har kun én kræsen at tage hensyn til (min mand) og det kan være svært nok. Har af samme årsag ikke fast abonnement på en type kasse hos Aarstiderne, men vælger fra uge til uge… Klem E