Salut mon amour

Der er flyttet en flot fyr ind hos mig…

Jeg kastede min kærlighed på denne her bandit for hundrede år siden. I weekenden fandt jeg endelig på nok undskyldninger (og havde sparet tilstrækkeligt op ej at forglemme) for hvorfor han skulle være min. Noget med at min bog er så godt som færdig, at jeg fylder 30 lige om lidt, at man skal huske at give sig selv et lækkert påskeæg og sådan. Og i dag blev han så leveret i en pæn kasse.

Ps. Hvis I vil kigge nærmere på ham så er han at finde lige her.

ENGLISH RECAP: This handsome beau just moved in with me and I feel certain we’re going to live happily ever after.

Og vi bliver meget, meget lykkelige sammen. Det kan jeg allerede mærke.

Han er nemlig helt perfekt. Elegant og klassisk på den underspillede måde, cool og så alligevel med en prangende detalje.

(Visited 5.889 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Hvor er den smuk!!! Men sådan noget må man ikke poste uden at linke ö hvad hedder modellen?

  1. Man bliver ved i laaaaaaang tid ;)

   Jeg købte en Céline Trio forrige år og har siden da sparet lidt op hver måned (over ca. halvandet år) til næste taskekøb. Så det er noget med at være tålmodig :)

 2. Den model er så flot! Tror, den skal være mit næste drømme-køb :)

  Jeg har selv lige købt en Bayswater fra Mulberry, som jeg også har sparet op til. Det er simpelthen så fedt at gøre et køb på den måde, hvor man sparer op, og man tålmodigt må vente på den dag, hvor pengene er der. Det føles så voksent og fornuftigt – selvom det handler om tasker :D

  1. Helt enig! Så fornuftig var jeg ikke da jeg var yngre, men det er nu en rar måde at gøre det på, hvor man også næsten bliver lidt stolt af sig selv. Altså ikke over at bruge åndssvagt mange penge på en taske, men mere det med at spare op ;)

 3. Ej, for sytten da… Jeg troede i lang tid, det var stolen…..;-) Var ret imponeret over den fine indpakning;-)

  Det var først gode nede i kommentarerne med dyb imponering over din opsparing, at jeg begyndte at undre mig…;-)

  Tillykke med dit påskeæg;-)

  PS… Er du også glad for stolen? Var du i tvivl om valget mellem denne og den (mener jeg) grå-blå?

  1. Haha… mange tak Susanne :)

   Ja, jeg er også noget så glad for stolen. Har faktisk både den lyserøde og den blå. Men den lyserøde er nu altså min favorit. Kæresten kan sjovt nok bedst lide den mørkeblå ;)

 4. Har jeg regnet rigtigt? Lidt over 10.000 d.kr.? Hooold nu op! Uanset hvor lækker, den var, ville jeg aldrig give så mange penge for en taske – tænk nu, hvis jeg kom til at spilde noget på den el.lign.? Men hatten af for det anyway :-)

  1. Ja… ;) Men lad os bare lade den stå i Euro, så føles det ikke så slemt ;)
   Har gjort det et par gange før og for mig er det de ting jeg glædes mest over og bruger flittigst, så for mig er det, det hele værd :)