Shop byBiehl med rabat

Indlægget er udgivet i samarbejde med byBiehl

Nogle af mine yndlingssmykker – bl.a. denne halskæde og disse ringe som jeg går med hver eneste dag – er fra byBiehl. Jeg holder sådan af deres enkle, feminine smykker og kan godt lide at have en god ‘smykkebasisgarderobe’, som så kan kombineres på kryds og tværs og med mere trendorienterede elementer, når jeg føler for det.

Noget andet jeg føler for denne grå søndag aften (udover den burger, som manden netop har vovet sig ud i regnvejret efter) er lidt webshopping. Jeg vil gerne finde fine boligsager til vores nye hjem (idéer til tæpper og lamper modtages gerne), sommersandaler (hvis det da nogensinde bliver sommer?) og så har jeg også de her øreringe og det her armbånd i kikkerten. byBiehl tilbyder nemlig mine læsere 20% på ALLE deres smykker fra og med i dag og til og med onsdag d. 3. juni. Og tænker, at jeg også godt selv må bruge rabatten ;)

I indløser rabatten hos byBiehl med koden emilyjuni2015 :)

De nye, smukke Venus Sparkle armbånd, halskæde og øreringe.

Og mine yndlingsringe Signature rings… Har gerne én på hver finger eller stabler dem med andre ringe.

HAPPY SHOPPING

bybiehl2_zpsz4gdvqsm

 Psssst…. rabatten gælder alle smykker og dermed også den fine Love & Friendship halskæde…

bff12_zps02d3fa6d

… og en anden yndling af mine, Forget me not banglesom gerne bruger sammen med andre armbånd eller mit ur.

lyserod2_zps1f10bb25

(Visited 1.892 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. tak for rabatten til byBiehl – den kommer på det helt rigtige tidspunkt da min søster snart bliver student :-)
    mht til shopping og gode ideer til jeres nye lejligehed så synes jeg du bør tjekke lamperne fra VTA ud (http://www.vita.dk/) – de har mange smukke designs bl.a. fine fjerlamper “Eos” men også de lidt mere rå metallamper “Clava”.
    Håber det kan bruges?! :-)

    1. Dejligt at det kan bruges :)
      Og tak for så fine tips, det kan det bestemt! Klem Emily