Monthly Wanted: Lune vinterlag

Indlægget indeholder reklamelinks

Tak igen for jeres søde og kloge og rare kommentarer og beskeder. Lillefisen er fortsat i bedring og jeg føler så småt, vi kan begynde at ånde lettede op. For nu om ikke andet.

Og så håber jeg ikke, I synes det er for ufølsomt med nærværende indlæg, men det er SÅ rart lige at få en lillebitte pause fra sygdom og hospitalsliv og bruge et par timer på at passe mit lille hjørne af internettet her. Og uden at det nødvendigvis skal handle om det, som mit hoved ellers er fuldt af næsten alle døgnet timer.

Hvis der er tid, rum og overskud glæder jeg mig til flere af den slags små, hyggelige indlæg i den nærmeste fremtid, som jeg skrev her, er det så rart at gøre lidt af det, jeg plejer. Bevare hverdagen (i et eller andet omfang) og fatningen ikke mindst.

Så her er et par håndfulde varme vintersager, jeg gerne ville iføre mig fra inderst til yderst og fra top til tå. Og ud at boltre mig i, i skoven med mit barn og min hund. Forhåbentlig snart.

Nr. 2 er den, jeg er ved at strikke. Det går langsomt, men det går fremad og det er verdens bedste tidsfordriv lige nu, som jeg også fortalte i går.

Reklamelinks:

 1. Lang dun-puffer fra Arket.
 2. Novice-sweater strikkeopskrift fra Petit Knit
 3. Oversized strik fra & Other Stories
 4. Langærmet merino-uldundertrøje og merino-uldleggins fra Dilling
 5. Gummistøvler fra Ganni
 6. Oversized uldblazer fra & Other Stories
 7. Cashmere beanie fra Arket.
 8. Snow boots fra & Other Stories
 9. Cashmere jumper fra Uniqlo.
(Visited 6.596 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

 1. Hei søte du, så godt å høre at din lille godklump er på bedringens vei? elsker disse innlegg og skjønner godt at du må ha noe annet å tenke på i disse merkelige tider. har siklet på de ganni støvlene lenge nå, må bare ha de? ha en super helg og håper dere får reise hjem snart ?

 2. Sikke fine ønsker – du lokkede mig..og kom simpelthen til at bestille Ganni støvlerne da jeg så dit post.. har slet ikke brug for gummistøvler, men de er jo så lækre!? ?
  God bedring til Kurt, håber at din november måned bliver fyldt med gode øjeblikke!