Når alting ramler

De sidste uger har været hårde. Mildest talt. Vores elskede, lille dreng er syg og oktober har været én lang række af undersøgelser, indlæggelser og bekymringer. Og forhåbentlig kan vi snart få vished. Forhåbentlig er det hele snart ovre. Forhåbentlig stopper vores samling af ‘Theo-bamser’ snart. Vores tapre, seje, lille fyr klarer den, gør han ♥

Detaljer omkring forløbet holder vi til den nærmeste familie og venner. I alle tilfælde til vi er ude på den anden side. For at passe på os selv og hinanden. Og kunne fokusere helt på at gøre det bedste for vores barn. Tak for forståelsen ♥

Og vi bliver også passet godt på udefra. Både af førnævnte venner og familie, men også af hverdagens helte på Rigshospitalet. Tak ♥

Men nu ved I, hvorfor jeg er helt fra den og hvorfor jeg mangler overskud og kræfter.

Og I kan tro, at det varmer med hep, hjerter og gode tanker. Tak ♥

Og jeg nyder, at dele lidt af alt det, jeg plejer her og på Instagram. I det omfang jeg nu kan. For det er både et rart afbræk og et pusterum, men også en god øvelse i stadig at se skønheden i de små ting.

Og det har jeg brug for nu.

Mere end nogensinde ♥

(Visited 8.113 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

41 Kommentarer

 1. Årh nej. Jeg kan kun forestille mig, hvad det er I går igennem lige nu. Tapre lille Kurt. Alt bliver godt igen, og jeg hepper alt hvad jeg kan gennem skærmen :) <3

 2. Kære Emily og kære lille Kurt.
  Jeg kender jer jo ikke og alligevel kender jeg jeres smil og lidt til de mange hyggestunder I har sammen. Hvor er det synd, at I lige nu oplever modgang. Det er hjerteknusende, når ens lille barn har det skidt. Pas på jer selv og del kun det I magter. Jeg vil til gengæld sende en masse kærlige tanker til jer. God bedring lille smilende Kurt. Og en masse mor-til-mor kærlighed til dig kære Emily.

 3. Jeg ønsker jer alt det bedste <3, og håber at det snart lysner for jer. Det er så hårdt, når de små er syge.

 4. Av av av, det skærer i moderhjertet. God bedring til sødeste lille Kurt ❤️ Ønsker jer alle 3 alt det bedste!

 5. Åh, Emily, hvor er det bare modbydeligt. Jeg håbede sådan på alt muligt andet end lige præcis det. Håber det bedste for søde Kurt. Han har heldigvis et stærkt hold omkring sig <3

 6. Det er så forfærdeligt, når det sygdom og medfølgende uvished rammer ens børn. Det er det ubærlige, der skal bæres. Håber I finder kræfter og styrke til det med støtte fra alle, der vil jer det bedste. Alle gode ønsker og tanker til jer alle tre. #detendergodt

 7. Øj, hvor gør det ondt at høre! Jeg håber virkelig det aller, aller bedste for jer!
  Min pige blev for 2 måneder siden, kun 6 måneder gammel, akut opereret inde på riget efter 1 måneds sygdom, hvor vi ikke vidste hvad der var galt. Jeg kan love jer for at i er i de aller bedste hænder derinde!
  Sender jer en masse varme tanker og håb ???

 8. Hej Emily

  Det er jeg forfærdelig ked af at høre. Århh – din lille nusling ❤️ Jeg ønsker jer alt det bedste og håber på bedring og gode nyheder snart.
  Pas på hinanden.

  Kram til jer alle 3

 9. Kære Emily,

  Puh.. Det må være det allerværste i verden, når ens lille barn bliver syg! Bare tanken giver mig ondt i maven – det er min største frygt, at min lille dreng en dag skulle blive alvorligt syg. Sender så mange kærlige tanker jeres vej – især til den dejlige, lille Kurt – og krydser alt jeg har, for at I snart er ude på den anden side med en rask lille dreng i jeres favn <3

 10. Åk, kæreste I. Stakkels jer. Stakkels smukke, smilende lille drengebarn. ❤️ Alle de kærligste tanker og håb herfra. Og masser af kram til jeres lille familie.

 11. Det er jeg virkelig ked af at høre, det gør mig så ondt! Jeg håber på det bedste, og sender jer al min bedste energi og kærligste tanker.

  Mathilde

 12. Det gør mig så ondt at læse. De største varme hilsner til jer. Og husk at kram folk omkring jer (så meget som I må/vil).
  Store bløde varme kram er det bedste når verden er uretfærdig

 13. Åh altså, sødeste Kurt. Hvor må det være svært at se sit elskede barn så syg og gå igennem en masse undersøgelser. Jeg sender jer så mange tanker og gode ønsker og håber på alt det bedste for jer.

 14. Det gør mig så ondt at høre med jeres søn.
  Sygdom, uvished og alt det I har og skal igennem er bare så hårdt, så jeg forstår det ramler.
  Da min datter fik alvorlig leukæmi og var i et langt sejt behandlingsforløb i 3-4 år stod verden også på den anden ende her.
  Nu ved jeg jo ikke hvad jeres søn fejler og hvordan hans udsiger er, men jeg håber alt det bedste for ham og jer og hvis det er nogen som helst trøst, så er de rigtig dygtige på Riget.
  Knus og god bedring og alt vel……………..

 15. Sender de kærligste tanker og gode ønsker for jeres lille Kurt <3 Det er ubærligt, og enhver forældres mareridt at ens barn skal blive syg. Håber I snart kommer godt over på den anden side <3

 16. Det er jeg så ked af at høre. Jeg ønsker jer alt det bedste og håber, at Kurt snart er frisk igen ❤️

 17. Sender jer en masse kærlige tanker og håb om at det hele snart lysner. Det må være så forbandet hårdt, det I går igennem. God bedring til søde lille Kurt ❤️

 18. Sender kæmpe meget kærlighed og god energi i jeres retning ❤️
  Jeg ønsker jer alt det bedste.

 19. ÅH, det er så meget værre, end jeg havde forestillet mig. Jeg håber, der er lys forude. Nej der skal være lys forude. Præsterne på Riget er gode samtalepartnere, selv om man ikke er troende.

 20. Åh nej, hvor er jeg ked af at læse det. Sender jer masser af god energi, håb og kærlighed og glæder mig til at kunne læse, at jeres lille mand er på toppen igen <3

 21. Alt godt til jer, kæreste Emily, Nikolaj og Kurt. Og mormor med og alle dem, der står jer nært. God bedring, lille mand ?

 22. Puha det er hårdt at se ens børn på hospitalet – alt det bedste og håber på snarlig lys for enden af tunnellen ???
  DBH Mia (yngste har 2 x Theo)

 23. Kære Emily,

  Det er jeg simpelthen så ked af, at høre. . Vores verden ramlede for 2 år siden, da vores lille dreng pludselig havde symptomer på en potentiel alvorlig blodsygdom. Heldigvis viste det sig, efter nogle hårde måneder at tilstanden var akut og ikke kronisk. Og han er helt rask. Men det var som at træde ind i et mareridtsagtig alternativ univers, hvor de tanker om livets forgængelighed, som vi ellers til daglig prøver at skubbe fra os, kom alt for tæt på.

  Jeg havde stor gavn af at gå hos en krisepsykolog, så det råd vil jeg give videre. Og så mindfulness.

  Alle gode tanker til jer! Og håbet om, at jeres lille fine fyr er i snarlig bedring.

 24. Jeg ønsker jer alt det bedste og håber lille, smilende Kurt snart er frisk igen ❤️❤️❤️
  Masser af tanker jeres vej på grå efterårsdage ❤️

 25. Vi har også et par Theo bamser herhjemme. Syge børn og de medfølgende bekymringer er det absolut sværeste, jeg har oplevet og er fuldstændigt altoverskyggende, mens det står på.
  Mange tanker herfra
  Gitte (mor til to)

 26. Hvor er det synd for jer alle tre ❤️ Jeg håber det bedste og tænker meget på jer! Jeg har en pige, der er 14 dage yngre end Kurt, så jeg krammer hende ekstra hårdt de her dage og sender god energi jeres vej ❤️

 27. Kære Emily,
  Hvor jeg føler med Jer alle ❤️ Et lille råd fra mig: Skriv dagbog! Skriv om alle de følelser der stormer rundt i kroppen, skriv om aftaler og lægekommentarer, skriv om hvor bange I er, hvor stolte I er af guldklumpen som tappert gennemgår prøver og tests, skriv om samtaler med læger, om frygten for udfaldet og ikke mindst om kærligheden til og taknemmeligheden for hinanden. Når alle er på den anden side af mareridtet, er dagbogen et smukt minde om en frygtelig tid og en dokumentation om kærligheden til Jeres lille søn. Den kan senere bruges på mørke dage, hvor man lige skal mindes om at være taknemmelig og vil også om mange år kunne give Jeres søn et helt specielt indblik i den kærlighed I har til ham og i det forløb i har været igennem sammen.
  Jeg ønsker Jer alt det bedste ???

  1. Hvor er det fint og smukt og betænksomt skrevet, Iben. Om du er moren, der har gennemgået noget svært selv, lægen der har taget samtalerne med de bange forældre, sygeplejersken der har stået for prøverne… Du lyder som om du ved hvad du taler om, og at dit råd kommer af ren kærlighed og omsorg. ❤️

 28. Kære jer. Jeg kender jer jo ikke personligt, men jeg sender jer alligevel et kæmpe kram. Håber alt det bedste for lille Kurt – alvorlig sygdom, hospitaler og børn er bare så forkert en blanding. Alt det bedste til jer, godt at I har et netværk til at hjælpe jer med at bære det ubærelige ♥️

 29. Kære Emily,
  Puha, I står midt i det alle forældre frygter allermest. Det gør mig oprigtigt ondt, og jeg håber på det bedst tænkelige udfald for jer. Mange tanker jeres vej